Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Popravni kolokvij 08/09
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 13 - 11

PostPostano: 10:08 ned, 1. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="whateveryouwant"] jel u duhu akademske zajednice ako kažem da ću se napit kao stražnjica kad položim programiranje 2 i konačno svršim s prvom godinom? [/quote]

mislim da bi to trebao raditi svaki vikend, život će ti biti puno ljepši.. :D
whateveryouwant (napisa):
jel u duhu akademske zajednice ako kažem da ću se napit kao stražnjica kad položim programiranje 2 i konačno svršim s prvom godinom?

mislim da bi to trebao raditi svaki vikend, život će ti biti puno ljepši.. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 11:33 ned, 1. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@mini
jao ne!! crne rupe, black outi, nedostaci sjećanja, priče prijatelja što je bilo i kak je bilo, a ti ništ ne kužiš. aaa!!! odričem se toga. postajem social drinker :)

@mdoko&whateveryouwant
dosad sam bio samo poprilično ljut na DevC++ :)
@mini
jao ne!! crne rupe, black outi, nedostaci sjećanja, priče prijatelja što je bilo i kak je bilo, a ti ništ ne kužiš. aaa!!! odričem se toga. postajem social drinker Smile

@mdoko&whateveryouwant
dosad sam bio samo poprilično ljut na DevC++ Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
tomitza
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 18:30 ned, 1. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]dosad sam bio samo poprilično ljut na DevC++ :)[/quote]

uvijek prije nego krenes programirat, ispraznis dva-tri cepa domace, i da vidis onda, nema nikakvog stresa... : :bananatype:
Milojko (napisa):
dosad sam bio samo poprilično ljut na DevC++ Smile

uvijek prije nego krenes programirat, ispraznis dva-tri cepa domace, i da vidis onda, nema nikakvog stresa... : Banana kucka program iz RP1
[Vrh]
whateveryouwant
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 5 - 13

PostPostano: 20:55 ned, 1. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="whateveryouwant"]kad tad postat ces ljuta na programiranje[/quote]
Ako smijem pitati, odakle dolaze ovako smione tvrdnje? Kako osoba A moze znati hoce li (i kada) osba B postati ljuta na nesto?[/quote]

ajde, preformulirat ću..
moje je mišljenje da postoji velika vjerojatnost da će osoba b postat ljuta (edit. bolja rijec mozda bi bila [b]ogorcena[/b]) na programiranje. stovise, moje je misljenje da ta tvrdnja vrijedi za svaku, ili bar za gotovo svaku osobu b.
misljenje temeljim na cinjenici iznesenoj u nastavku posta ciji si dio citirao manjim dijelom i vecim dijelom na osobnom kontaktu s osobama b.

ps. a zasto osoba C vadi [b]dio[/b] recenice iz njenog kontexta? po meni, nekako bi bilo primjerenije da je osoba C citirala kompletnu recenicu, pa prokomentirala onaj zadnji dio.. vjerujem da je tu kompetentnija. al izgleda da je figura u izričaju bitnija.
mdoko (napisa):
whateveryouwant (napisa):
kad tad postat ces ljuta na programiranje

Ako smijem pitati, odakle dolaze ovako smione tvrdnje? Kako osoba A moze znati hoce li (i kada) osba B postati ljuta na nesto?

ajde, preformulirat ću..
moje je mišljenje da postoji velika vjerojatnost da će osoba b postat ljuta (edit. bolja rijec mozda bi bila ogorcena) na programiranje. stovise, moje je misljenje da ta tvrdnja vrijedi za svaku, ili bar za gotovo svaku osobu b.
misljenje temeljim na cinjenici iznesenoj u nastavku posta ciji si dio citirao manjim dijelom i vecim dijelom na osobnom kontaktu s osobama b.

ps. a zasto osoba C vadi dio recenice iz njenog kontexta? po meni, nekako bi bilo primjerenije da je osoba C citirala kompletnu recenicu, pa prokomentirala onaj zadnji dio.. vjerujem da je tu kompetentnija. al izgleda da je figura u izričaju bitnija.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum