Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Petak, 05.03., biranje projekcije u cumezu
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Koji od sljedecih filmova zelite gledati?
Lady and the tramp
46%
 46%  [ 6 ]
Beauty and the beast
15%
 15%  [ 2 ]
Lion king
30%
 30%  [ 4 ]
Snow White
7%
 7%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 13

Autor/ica Poruka
Nitko
Gost

PostPostano: 11:55 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Mozda glupo pitanje Citirajte i odgovorite

Sad cu ispati krajnje neupucena ali di vam je uopce taj cumez??? Sta je to??? Mene sram sto ocito ne znam nesto sto svi na faxu znaju... :oops:
Sad cu ispati krajnje neupucena ali di vam je uopce taj cumez??? Sta je to??? Mene sram sto ocito ne znam nesto sto svi na faxu znaju... Embarassed

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:08 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Void"]Oprostit' cu mu ovaj put, mislim da ne trebamo uvlaciti odvjetnike u ovu raspravu. Ali slijedeci put necu biti tako blag jer je ova opaska mogla naskoditi mojoj istaknutoj poziciji u drustvu - u crkvi me vec cudno gledaju, a da ni ne spominjem klub zastupnika HDZa :twisted:[/quote]

[color=darkred]Naglasavam da religijski i, pogotovo, politicki angazmani kolege Voida nemaju nikakve veze s njegovom Svetom duznoscu Moderatora ovog Foruma...[/color] :twisted:

Ufff... Opet smo :OT: :roll:
Void (napisa):
Oprostit' cu mu ovaj put, mislim da ne trebamo uvlaciti odvjetnike u ovu raspravu. Ali slijedeci put necu biti tako blag jer je ova opaska mogla naskoditi mojoj istaknutoj poziciji u drustvu - u crkvi me vec cudno gledaju, a da ni ne spominjem klub zastupnika HDZa Twisted Evil

Naglasavam da religijski i, pogotovo, politicki angazmani kolege Voida nemaju nikakve veze s njegovom Svetom duznoscu Moderatora ovog Foruma... Twisted Evil

Ufff... Opet smo Off-topic Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 15:10 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

off topic?
pa, nismo of topic. mislim, sto je to on topic? netko postavi pitanje, i onda razni ljudi iznose svoja misljenja, i onda se nekad razviju mali podtopici, vise njih paralelno, ili jedan glavni i vise malih paralelno, onda polako odumiru, ali ne umru svi u isto vrijeme, i tako najdulje prezivi neki manji...pa nije to off topic.

a sad...eto, kad smo vec svi tako forgiving (suoceni sa okrutnom realnoscu rezultata dante's inferno testa :lol: ), dajem ti jos jednu sansu. vec u petak ces se imat prilike iskazati, naravno da neces propustit lunju i mazu, jel da?
naravno, nikad neces moc postic 100%tni uspjeh, ali nakon dovoljno vremena ovih sadasnjih 1% ce se razblazit do zanemarivosti. imas pravo, covjek mora ostat vjeran sebi.

i da, btw, tko me to opomenuo zbog psovanja u "danteu"? nekako mi je to bas ostalo nerijeseno. imam feeling da me protumacio kao omalovazavajucu i zlonamjernu osobu, a zbilja nisam tako mislila.
off topic?
pa, nismo of topic. mislim, sto je to on topic? netko postavi pitanje, i onda razni ljudi iznose svoja misljenja, i onda se nekad razviju mali podtopici, vise njih paralelno, ili jedan glavni i vise malih paralelno, onda polako odumiru, ali ne umru svi u isto vrijeme, i tako najdulje prezivi neki manji...pa nije to off topic.

a sad...eto, kad smo vec svi tako forgiving (suoceni sa okrutnom realnoscu rezultata dante's inferno testa Laughing ), dajem ti jos jednu sansu. vec u petak ces se imat prilike iskazati, naravno da neces propustit lunju i mazu, jel da?
naravno, nikad neces moc postic 100%tni uspjeh, ali nakon dovoljno vremena ovih sadasnjih 1% ce se razblazit do zanemarivosti. imas pravo, covjek mora ostat vjeran sebi.

i da, btw, tko me to opomenuo zbog psovanja u "danteu"? nekako mi je to bas ostalo nerijeseno. imam feeling da me protumacio kao omalovazavajucu i zlonamjernu osobu, a zbilja nisam tako mislila.

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:59 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]off topic?
pa, nismo of topic. mislim, sto je to on topic? netko postavi pitanje, i onda razni ljudi iznose svoja misljenja, i onda se nekad razviju mali podtopici, vise njih paralelno, ili jedan glavni i vise malih paralelno, onda polako odumiru, ali ne umru svi u isto vrijeme, i tako najdulje prezivi neki manji...pa nije to off topic.[/quote]

Tema ovog topica su projekcije u Cumezu, ne? :) Kakve to veze ima s tvojim i Voidovima (ne)skrivenim sklonostima? :twisted: ;)

[quote="defar"]naravno da neces propustit lunju i mazu, jel da?[/quote]

Nadam se da necu. :)

[quote="defar"]i da, btw, tko me to opomenuo zbog psovanja u "danteu"? nekako mi je to bas ostalo nerijeseno. imam feeling da me protumacio kao omalovazavajucu i zlonamjernu osobu, a zbilja nisam tako mislila.[/quote]

Ne znam vise; psovanje se [b]uvijek[/b] cenzurira; nema to veze s tim sto itko od modova misli o [b]tebi[/b]. :) Cesto volim naglasiti da cenzuriramo [b]postove[/b], a ne ljude... 8)
defar (napisa):
off topic?

Tema ovog topica su projekcije u Cumezu, ne? Smile Kakve to veze ima s tvojim i Voidovima (ne)skrivenim sklonostima? Twisted Evil Wink

defar (napisa):
naravno da neces propustit lunju i mazu, jel da?

Nadam se da necu. Smile

defar (napisa):

Ne znam vise; psovanje se uvijek cenzurira; nema to veze s tim sto itko od modova misli o tebi. Smile Cesto volim naglasiti da cenzuriramo postove, a ne ljude... Cool

[Vrh]
Xaviar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:29 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nitko...cumez se nalazi u zgradi fizike, u ucionici gdje se nalazi sshfd, i ako ne znas di je to...to ti je kada udes u zgradu fizike, odes nadesno i ides sve do kraja pa su ti to zadnja vrata na lijevoj strani zgrade...ak se ne snalazis pitaj nekoga, mislim da ce vecina znati di je to...

...sto je to...cumez ti je pilot projekt, klub studenata pmf-a, i nadamo se da ce zazivjeti i postati pravi klub studenta pmf-a!!! 8)
Nitko...cumez se nalazi u zgradi fizike, u ucionici gdje se nalazi sshfd, i ako ne znas di je to...to ti je kada udes u zgradu fizike, odes nadesno i ides sve do kraja pa su ti to zadnja vrata na lijevoj strani zgrade...ak se ne snalazis pitaj nekoga, mislim da ce vecina znati di je to...

...sto je to...cumez ti je pilot projekt, klub studenata pmf-a, i nadamo se da ce zazivjeti i postati pravi klub studenta pmf-a!!! Cool

Pozdrav od mene!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 21:30 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Tema ovog topica su projekcije u Cumezu, ne? :) Kakve to veze ima s tvojim i Voidovima (ne)skrivenim sklonostima? :twisted: ;)
[/quote]

no dobro, majstore aluzija...

[quote="vsego"]
Ne znam vise; psovanje se [b]uvijek[/b] cenzurira; nema to veze s tim sto itko od modova misli o [b]tebi[/b]. :) Cesto volim naglasiti da cenzuriramo [b]postove[/b], a ne ljude... 8)[/quote]

...imas (za promjenu) pravo. mos dodat opsesivno-kompulzivne poremecaje na listu bugova u mom fajlu.

vuf vuf i vidimo se sjutra
vsego (napisa):

Tema ovog topica su projekcije u Cumezu, ne? Smile Kakve to veze ima s tvojim i Voidovima (ne)skrivenim sklonostima? Twisted Evil Wink

vsego (napisa):

Ne znam vise; psovanje se uvijek cenzurira; nema to veze s tim sto itko od modova misli o tebi. Smile Cesto volim naglasiti da cenzuriramo postove, a ne ljude... Cool

...imas (za promjenu) pravo. mos dodat opsesivno-kompulzivne poremecaje na listu bugova u mom fajlu.

vuf vuf i vidimo se sjutra

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:12 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defar"]no dobro, majstore aluzija...[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[i]Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo[/i] ;)

[quote="defar"]imas [size=1][color=white](za promjenu)[/color][/size] pravo[/quote]

:banana: :chilli: :banana: :chilli: :banana: :chilli: :banana: :chilli: :banana:
defar (napisa):

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo
Wink

defar (napisa):
imas (za promjenu) pravo

Dancing banana Dancing chilli Dancing banana Dancing chilli Dancing banana Dancing chilli Dancing banana Dancing chilli Dancing banana

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum