Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promjena lokacije odrzavanja baza podataka (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Računarski kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
26 = 65 - 39

PostPostano: 15:27 pon, 16. 3. 2009    Naslov: Promjena lokacije odrzavanja baza podataka Citirajte i odgovorite

Vjezbe iz baza podataka (za studente diplomskih studija) koje su se odrzavale petkom ce se, sukladno dogovoru, ubuduce odrzavati

[b]PETKOM od 15 do 17 h u PRAKTIKUMU 2[/b]

Vjezbe ce se odrzavati svaki drugi petak (jer imamo samo 1 sat tjedno predvidjeno).

Drugo, [b]prva domaca zadaca[/b] se treba sukladno [url=http://web.math.hr/~karaga/bpzadace.html]uputama[/url]
predati do 15.04.2009. meni ili asistentici Karagi. (Receno mi je da svi moraju imati isti krajnji datum predaje, pa zanemarite datum koji sam rekao na vjezbama.)

Nadalje, kako je izgledno da cemo na vjezbama vec ovaj put poceti raditi na racunalu, mozete mi poslati zahtjev mailom (sukladno [url=http://web.math.hr/~karaga/bpzadace.html]uputama[/url]) da vam otvorim account na MySQL-u. Moj mail je ime@ znate vec, svi mailovi koji nece biti poslani u skladu s uputama bit ce ignorirani, a ostalim cu potvrdit otvaranje account-a.

Obzirom da smo imali problema u pisanju po ploci odlucio sam uvesti slideove na vjezbe (za uvodne dijelove).

Pozdrav,
T. Tadic
Vjezbe iz baza podataka (za studente diplomskih studija) koje su se odrzavale petkom ce se, sukladno dogovoru, ubuduce odrzavati

PETKOM od 15 do 17 h u PRAKTIKUMU 2

Vjezbe ce se odrzavati svaki drugi petak (jer imamo samo 1 sat tjedno predvidjeno).

Drugo, prva domaca zadaca se treba sukladno uputama
predati do 15.04.2009. meni ili asistentici Karagi. (Receno mi je da svi moraju imati isti krajnji datum predaje, pa zanemarite datum koji sam rekao na vjezbama.)

Nadalje, kako je izgledno da cemo na vjezbama vec ovaj put poceti raditi na racunalu, mozete mi poslati zahtjev mailom (sukladno uputama) da vam otvorim account na MySQL-u. Moj mail je ime@ znate vec, svi mailovi koji nece biti poslani u skladu s uputama bit ce ignorirani, a ostalim cu potvrdit otvaranje account-a.

Obzirom da smo imali problema u pisanju po ploci odlucio sam uvesti slideove na vjezbe (za uvodne dijelove).

Pozdrav,
T. Tadic

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Mala_022
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
24 = 28 - 4

PostPostano: 22:11 sri, 25. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na prošlin vježbama su se pojavile neke ideje da odradimo vježbe i ovaj petak pa da ih više nemamo do kolokvija (ili se bar meni tako učinilo). Oće li na kraju biti išta od toga ili sve ostaje po rasporedu (da znan kad da kupin kartu za kući ;-)) :?:
Na prošlin vježbama su se pojavile neke ideje da odradimo vježbe i ovaj petak pa da ih više nemamo do kolokvija (ili se bar meni tako učinilo). Oće li na kraju biti išta od toga ili sve ostaje po rasporedu (da znan kad da kupin kartu za kući Wink) Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 65 - 39

PostPostano: 8:29 čet, 26. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovaj petak (27. 3.) nemamo. 8)

Mislim da smo vec prosli sve sto ce biti na prvom kolokviju, koji se pise na papiru. (Drugi ce biti na racunalu.)

Podsjecam na [b]obavezni rok za predaju prve domace zadace[/b] (15.04.) :!:
Dakle do tog datuma (ukljucujuci njega) duzni ste predati
domacu zadacu bilo meni bilo asistentici Karagi.
Ovaj petak (27. 3.) nemamo. Cool

Mislim da smo vec prosli sve sto ce biti na prvom kolokviju, koji se pise na papiru. (Drugi ce biti na racunalu.)

Podsjecam na obavezni rok za predaju prve domace zadace (15.04.) Exclamation
Dakle do tog datuma (ukljucujuci njega) duzni ste predati
domacu zadacu bilo meni bilo asistentici Karagi.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Računarski kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum