Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:38 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Inače nema dobrih i loših žanrova, ali borilački žanr je u pravilu loš žanr.
Gledal' sam [i]U zmajevom gnijezdu[/i]; bezveze, glupo do beskraja.[/quote]
[color=darkred]Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je [b][u]glupo[/u][/b] i [b][u]bezveze[/u][/b] :?: :evil: Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja. :evil:[/color]
Crni (napisa): | Inače nema dobrih i loših žanrova, ali borilački žanr je u pravilu loš žanr.
Gledal' sam U zmajevom gnijezdu; bezveze, glupo do beskraja. |
Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je glupo i bezveze Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 12:37 pet, 5. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je glupo i bezveze Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja. [/quote]
pa možda je veliki mislilac u pravu.
ne...
sigurno je u pravu.
osim toga ako je njegovo mošljenje da je to glupo onda to može iznjeti. ajd da je rekao da su wonderboysi glupi...
ali kaj ima pametno u filmovima koje crni pljuje
vsego (napisa): | Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je glupo i bezveze Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja. |
pa možda je veliki mislilac u pravu.
ne...
sigurno je u pravu.
osim toga ako je njegovo mošljenje da je to glupo onda to može iznjeti. ajd da je rekao da su wonderboysi glupi...
ali kaj ima pametno u filmovima koje crni pljuje
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 14:39 pet, 5. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"][quote="vsego"]Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem... [/quote]
Cenzuriranjem? Ček' malo, ne mislim se sad prepucavat', ali spomenuti film nije ni osoba ni organizacija. A nisam ni prostačil'.[/quote]
gle, jedno je cinjenica
ti se (uglavnom jos uvijek) ne znas adekvatno izrazavati u skladu s Pravilima foruma, pa zbog toga ide cenzura kao (zasada) mjera "lijecenja" :)
kad shvatis da si u sredini koja NE dopusta NEakademsko izrazavanje, i kad se toga pocnes pridrzavati, onda nece biti nikakvih potreba za cenzurom
IMO, jednostavno nemas osjecaja kakva je to sredina u koju si sad upao i sto se od tebe NE ocekuje (ulicni nacin govora, npr - nije sad bitno da li to upotrebljavas ili ne, ok? ovo je primjer)
a mislim da se slazes da nije neki veliki problem neke rijeci jednostavno ne napisati i svoje misljenje zadrzati za sebe ako nisi smislio kako ga kulturno izreci
(ako se dvoumis oko tocnosti necega, onda to uopce nemoj napisati - krivo je :g:)
nije uopce bitno o cemu je rijec, procjenjuje se pravilnost napisanog posta i prikladnost na ovaj Forum, te ako padne na testu - post se cenzurira, ili idu neke druge sankcije
a cinjenica je da otkad si dosao, da se Cartman najcesce nadje bas u tvojim postovima
znas, u skup na Forum neprikladnih stvari ne spadaju samo psovke.... stvar je bontona i kulturnog ophodjenja...
mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe, pa onda neka ostane.... mozda jos poneki nesto shvate.... a i nije mi namjera nikakav flejm ili slicno (jer, kao sto znas, flejmovi su .... a recimo nedozvoljeni...) dapace, ovo pisem vrlo smirena (sto za neke postove definitivno nije slucaj :g:) pa prema tome, nemoj ovo shvacati niti kao uvredu, niti kao napad, vec samo objasnjenje situacije i komentara moderatora koja dobivas....
nisi prvi kojeg je trebalo "lijeciti"
nazalost, vjerujem da nisi ni posljednji...
no... ima ovdje "izlijecenih" dusa.... i nije im se tako tesko pridruziti :g:
disklejmer: "lijeciti" = pokusati nauciti akademskijem ophodjenju
dakle, ovo nek zasada ostane, a ako nista drugo, uvijek ovaj post mogu izvaditi van :g:
Crni (napisa): | vsego (napisa): | Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem... |
Cenzuriranjem? Ček' malo, ne mislim se sad prepucavat', ali spomenuti film nije ni osoba ni organizacija. A nisam ni prostačil'. |
gle, jedno je cinjenica
ti se (uglavnom jos uvijek) ne znas adekvatno izrazavati u skladu s Pravilima foruma, pa zbog toga ide cenzura kao (zasada) mjera "lijecenja"
kad shvatis da si u sredini koja NE dopusta NEakademsko izrazavanje, i kad se toga pocnes pridrzavati, onda nece biti nikakvih potreba za cenzurom
IMO, jednostavno nemas osjecaja kakva je to sredina u koju si sad upao i sto se od tebe NE ocekuje (ulicni nacin govora, npr - nije sad bitno da li to upotrebljavas ili ne, ok? ovo je primjer)
a mislim da se slazes da nije neki veliki problem neke rijeci jednostavno ne napisati i svoje misljenje zadrzati za sebe ako nisi smislio kako ga kulturno izreci
(ako se dvoumis oko tocnosti necega, onda to uopce nemoj napisati - krivo je )
nije uopce bitno o cemu je rijec, procjenjuje se pravilnost napisanog posta i prikladnost na ovaj Forum, te ako padne na testu - post se cenzurira, ili idu neke druge sankcije
a cinjenica je da otkad si dosao, da se Cartman najcesce nadje bas u tvojim postovima
znas, u skup na Forum neprikladnih stvari ne spadaju samo psovke.... stvar je bontona i kulturnog ophodjenja...
mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe, pa onda neka ostane.... mozda jos poneki nesto shvate.... a i nije mi namjera nikakav flejm ili slicno (jer, kao sto znas, flejmovi su .... a recimo nedozvoljeni...) dapace, ovo pisem vrlo smirena (sto za neke postove definitivno nije slucaj ) pa prema tome, nemoj ovo shvacati niti kao uvredu, niti kao napad, vec samo objasnjenje situacije i komentara moderatora koja dobivas....
nisi prvi kojeg je trebalo "lijeciti"
nazalost, vjerujem da nisi ni posljednji...
no... ima ovdje "izlijecenih" dusa.... i nije im se tako tesko pridruziti
disklejmer: "lijeciti" = pokusati nauciti akademskijem ophodjenju
dakle, ovo nek zasada ostane, a ako nista drugo, uvijek ovaj post mogu izvaditi van
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:41 sub, 6. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mlijeko"][quote="nesi"]mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe[/quote]
Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira... :twisted:[/quote]
kolega, ja nisam ni na koga drugoga explicitno mislila (to je vise bilo za buduce narastaje)
no, kad ste se vec sami prozvali :twisted: I'll watch you :twisted:
i, sto se mene tice, niste huligani...
jer da jeste, odavno vas ne bi ovdje bilo :verytwisted:
mlijeko (napisa): | nesi (napisa): | mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe |
Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira...  |
kolega, ja nisam ni na koga drugoga explicitno mislila (to je vise bilo za buduce narastaje)
no, kad ste se vec sami prozvali I'll watch you
i, sto se mene tice, niste huligani...
jer da jeste, odavno vas ne bi ovdje bilo
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|