Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Apokalipsa danas
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 23:37 sri, 3. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="Asmodai"]Ajde probaj ovako... nabavi par starih filmova Bruce Leea, nekoliko klasika Hong Kongskog kina i par samurajskih filmova (Lone wolf and Cub serijal bi ti ti bio izvrstan) [/quote]

Filmovi honkoške produkcije nikad nisu bili kvalitetni. To je jasno ko' dan.[/quote]

Sigh... Margaritas ante Porcos...

Sto te sprjecava da cak i uz svoju averziju prema njima pogledas svefilmove Brucea Lee i tome dodas Lone Wolf and cub?
Crni (napisa):
Asmodai (napisa):
Ajde probaj ovako... nabavi par starih filmova Bruce Leea, nekoliko klasika Hong Kongskog kina i par samurajskih filmova (Lone wolf and Cub serijal bi ti ti bio izvrstan)

Filmovi honkoške produkcije nikad nisu bili kvalitetni. To je jasno ko' dan.

Sigh... Margaritas ante Porcos...

Sto te sprjecava da cak i uz svoju averziju prema njima pogledas svefilmove Brucea Lee i tome dodas Lone Wolf and cub?

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 0:40 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inače nema dobrih i loših žanrova, ali borilački žanr je u pravilu loš žanr.
Gledal' sam [i]U zmajevom gnijezdu[/i].
Gledal' sam U zmajevom gnijezdu.

Zadnja promjena: Crni; 21:06 čet, 4. 3. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:38 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Inače nema dobrih i loših žanrova, ali borilački žanr je u pravilu loš žanr.
Gledal' sam [i]U zmajevom gnijezdu[/i]; bezveze, glupo do beskraja.[/quote]

[color=darkred]Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je [b][u]glupo[/u][/b] i [b][u]bezveze[/u][/b] :?: :evil: Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja. :evil:[/color]
Crni (napisa):
Gledal' sam U zmajevom gnijezdu; bezveze, glupo do beskraja.

Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je glupo i bezveze Question Evil or Very Mad Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja. Evil or Very Mad

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 21:08 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, maknul' sam [i]pljuvačinu[/i].
Evo, maknul' sam pljuvačinu.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:55 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Editirati post sam mogao i sam. :roll: Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem... :? Stvarno mi nije zabavno igrati se policajca... :roll:
Editirati post sam mogao i sam. Rolling Eyes Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem... Confused Stvarno mi nije zabavno igrati se policajca... Rolling Eyes

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 11:40 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Stvarno mi nije zabavno igrati se policajca... :roll:[/quote]
a ja mislila da ti je to fetiš :twisted: 8) :PP
vsego (napisa):
Stvarno mi nije zabavno igrati se policajca... Rolling Eyes

a ja mislila da ti je to fetiš Twisted Evil Cool Weeee-heeee!!!

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:08 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"][quote="vsego"]Stvarno mi nije zabavno igrati se policajca... :roll:[/quote]
a ja mislila da ti je to fetiš :twisted: 8) :PP[/quote]

Bio. :oops: Nije vishe. :roll: Valjda... :twisted: ;)
Lord Sirius (napisa):
vsego (napisa):
Stvarno mi nije zabavno igrati se policajca... Rolling Eyes

a ja mislila da ti je to fetiš Twisted Evil Cool Weeee-heeee!!!

Bio. Embarassed Nije vishe. Rolling Eyes Valjda... Twisted Evil Wink

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 12:26 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]a ja mislila...[/quote]

Hloverka, ili te opet uhvatilo izražavanje u ženskom rodu? : -))
Lord Sirius (napisa):
a ja mislila...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:37 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je glupo i bezveze Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja. [/quote]

pa možda je veliki mislilac u pravu.
ne...

sigurno je u pravu.
osim toga ako je njegovo mošljenje da je to glupo onda to može iznjeti. ajd da je rekao da su wonderboysi glupi...
ali kaj ima pametno u filmovima koje crni pljuje
vsego (napisa):
Po kojem to dubokom kriteriju, Vasa Visosti, ocjenjujete sto je glupo i bezveze Nisam gledao film i nije me briga kakav je... Mozes reci da ti se nesto ne svidja, ali prestani vise s tom konstantnom pljuvacinom po svemu i svacemu sto se Tebi, o Veliki Mislioce, ne svidja.

pa možda je veliki mislilac u pravu.
ne...

sigurno je u pravu.
osim toga ako je njegovo mošljenje da je to glupo onda to može iznjeti. ajd da je rekao da su wonderboysi glupi...
ali kaj ima pametno u filmovima koje crni pljuje

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 13:43 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem... [/quote]

Cenzuriranjem? Ček' malo, ne mislim se sad prepucavat', ali spomenuti film nije ni osoba ni organizacija. A nisam ni prostačil'.

Ajd dobro, vidim da si umoran od toga, pa bum se trudil da niš' ne kritiziram.
vsego (napisa):
Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem...

Cenzuriranjem? Ček' malo, ne mislim se sad prepucavat', ali spomenuti film nije ni osoba ni organizacija. A nisam ni prostačil'.

Ajd dobro, vidim da si umoran od toga, pa bum se trudil da niš' ne kritiziram.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 14:39 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="vsego"]Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem... [/quote]
Cenzuriranjem? Ček' malo, ne mislim se sad prepucavat', ali spomenuti film nije ni osoba ni organizacija. A nisam ni prostačil'.[/quote]

gle, jedno je cinjenica
ti se (uglavnom jos uvijek) ne znas adekvatno izrazavati u skladu s Pravilima foruma, pa zbog toga ide cenzura kao (zasada) mjera "lijecenja" :)
kad shvatis da si u sredini koja NE dopusta NEakademsko izrazavanje, i kad se toga pocnes pridrzavati, onda nece biti nikakvih potreba za cenzurom
IMO, jednostavno nemas osjecaja kakva je to sredina u koju si sad upao i sto se od tebe NE ocekuje (ulicni nacin govora, npr - nije sad bitno da li to upotrebljavas ili ne, ok? ovo je primjer)
a mislim da se slazes da nije neki veliki problem neke rijeci jednostavno ne napisati i svoje misljenje zadrzati za sebe ako nisi smislio kako ga kulturno izreci
(ako se dvoumis oko tocnosti necega, onda to uopce nemoj napisati - krivo je :g:)

nije uopce bitno o cemu je rijec, procjenjuje se pravilnost napisanog posta i prikladnost na ovaj Forum, te ako padne na testu - post se cenzurira, ili idu neke druge sankcije
a cinjenica je da otkad si dosao, da se Cartman najcesce nadje bas u tvojim postovima
znas, u skup na Forum neprikladnih stvari ne spadaju samo psovke.... stvar je bontona i kulturnog ophodjenja...

mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe, pa onda neka ostane.... mozda jos poneki nesto shvate.... a i nije mi namjera nikakav flejm ili slicno (jer, kao sto znas, flejmovi su .... a recimo nedozvoljeni...) dapace, ovo pisem vrlo smirena (sto za neke postove definitivno nije slucaj :g:) pa prema tome, nemoj ovo shvacati niti kao uvredu, niti kao napad, vec samo objasnjenje situacije i komentara moderatora koja dobivas....
nisi prvi kojeg je trebalo "lijeciti"
nazalost, vjerujem da nisi ni posljednji...
no... ima ovdje "izlijecenih" dusa.... i nije im se tako tesko pridruziti :g:

disklejmer: "lijeciti" = pokusati nauciti akademskijem ophodjenju

dakle, ovo nek zasada ostane, a ako nista drugo, uvijek ovaj post mogu izvaditi van :g:
Crni (napisa):
vsego (napisa):
Ali ja zelim da nema vise potrebe za cenzuriranjem...

gle, jedno je cinjenica
ti se (uglavnom jos uvijek) ne znas adekvatno izrazavati u skladu s Pravilima foruma, pa zbog toga ide cenzura kao (zasada) mjera "lijecenja" Smile
kad shvatis da si u sredini koja NE dopusta NEakademsko izrazavanje, i kad se toga pocnes pridrzavati, onda nece biti nikakvih potreba za cenzurom
IMO, jednostavno nemas osjecaja kakva je to sredina u koju si sad upao i sto se od tebe NE ocekuje (ulicni nacin govora, npr - nije sad bitno da li to upotrebljavas ili ne, ok? ovo je primjer)
a mislim da se slazes da nije neki veliki problem neke rijeci jednostavno ne napisati i svoje misljenje zadrzati za sebe ako nisi smislio kako ga kulturno izreci
(ako se dvoumis oko tocnosti necega, onda to uopce nemoj napisati - krivo je Mr. Green)

nije uopce bitno o cemu je rijec, procjenjuje se pravilnost napisanog posta i prikladnost na ovaj Forum, te ako padne na testu - post se cenzurira, ili idu neke druge sankcije
a cinjenica je da otkad si dosao, da se Cartman najcesce nadje bas u tvojim postovima
znas, u skup na Forum neprikladnih stvari ne spadaju samo psovke.... stvar je bontona i kulturnog ophodjenja...

mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe, pa onda neka ostane.... mozda jos poneki nesto shvate.... a i nije mi namjera nikakav flejm ili slicno (jer, kao sto znas, flejmovi su .... a recimo nedozvoljeni...) dapace, ovo pisem vrlo smirena (sto za neke postove definitivno nije slucaj Mr. Green) pa prema tome, nemoj ovo shvacati niti kao uvredu, niti kao napad, vec samo objasnjenje situacije i komentara moderatora koja dobivas....
nisi prvi kojeg je trebalo "lijeciti"
nazalost, vjerujem da nisi ni posljednji...
no... ima ovdje "izlijecenih" dusa.... i nije im se tako tesko pridruziti Mr. Green

disklejmer: "lijeciti" = pokusati nauciti akademskijem ophodjenju

dakle, ovo nek zasada ostane, a ako nista drugo, uvijek ovaj post mogu izvaditi van Mr. Green

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:49 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="veky"][quote="Lord Sirius"]a ja mislila...[/quote]

Hloverka, ili te opet uhvatilo izražavanje u ženskom rodu? : -))[/quote]

ili me dosad držalo izražavanje u muškom rodu..Nikad neznaš :) (a Psy to najbolje zna)
veky (napisa):
Lord Sirius (napisa):
a ja mislila...

ili me dosad držalo izražavanje u muškom rodu..Nikad neznaš Smile (a Psy to najbolje zna)

mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:58 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nesi"]mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe[/quote]

Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira... :twisted:
nesi (napisa):
mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe

Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira... Twisted Evil

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 23:39 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"][quote="nesi"]mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe[/quote]

Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira... :twisted:[/quote]

vas dvojica niste ni blizu nekim umjetnicima koje smo odavno izbrisali :verytwisted:
mlijeko (napisa):
nesi (napisa):

Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira... Twisted Evil

vas dvojica niste ni blizu nekim umjetnicima koje smo odavno izbrisali Very twisted

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 21:41 sub, 6. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"][quote="nesi"]mozda je ovo trebalo ici u PM, ali pisuci ovo nisam mislila _samo_ na tebe[/quote]

Onda ste mogli polsati dva PMa, kolegice! Svi mi znamo tko su dvojica huligana čije se postove najviše moderira... :twisted:[/quote]

kolega, ja nisam ni na koga drugoga explicitno mislila (to je vise bilo za buduce narastaje)
no, kad ste se vec sami prozvali :twisted: I'll watch you :twisted:

i, sto se mene tice, niste huligani...
jer da jeste, odavno vas ne bi ovdje bilo :verytwisted:
mlijeko (napisa):
nesi (napisa):

kolega, ja nisam ni na koga drugoga explicitno mislila (to je vise bilo za buduce narastaje)
no, kad ste se vec sami prozvali Twisted Evil I'll watch you Twisted Evil

i, sto se mene tice, niste huligani...
jer da jeste, odavno vas ne bi ovdje bilo Very twisted

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 1:25 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, odgledal' sam i [i]Barskog pjevača[/i] po jedno drugi ili treći put. Pojma nemam. Kak' je to zakon film! Samo za šmekere kao ja. 8)
Evo, odgledal' sam i Barskog pjevača po jedno drugi ili treći put. Pojma nemam. Kak' je to zakon film! Samo za šmekere kao ja. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum