Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

problemi sa x diskom
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
piper at the gates
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 1

PostPostano: 18:35 sri, 15. 4. 2009    Naslov: problemi sa x diskom Citirajte i odgovorite

Poštovanje svima, a posebice asistentu Šegi
ovako,imam problem sa x diskom na kompovima u praktikumu:naime,ne mogu ništa sejvati na njega,navodno zbog manjka prostora, a kad pogledam u propertiesima, piše mi da još imam cca.32 gb,pa sad...
a šta da radim???
kolokvij je uskoro, pa je HITNO!!!!
unaprijed hvala
Poštovanje svima, a posebice asistentu Šegi
ovako,imam problem sa x diskom na kompovima u praktikumu:naime,ne mogu ništa sejvati na njega,navodno zbog manjka prostora, a kad pogledam u propertiesima, piše mi da još imam cca.32 gb,pa sad...
a šta da radim???
kolokvij je uskoro, pa je HITNO!!!!
unaprijed hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Mas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
39 = 40 - 1

PostPostano: 10:30 čet, 23. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da je mozda malo kasno.. ali.. postoji nesto sto se zove quota na tom nazovi "X disku".. misim da smijes stavit samo 120ak MB

Mas
Znam da je mozda malo kasno.. ali.. postoji nesto sto se zove quota na tom nazovi "X disku".. misim da smijes stavit samo 120ak MB

Mas

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:14 čet, 23. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

100 MB; odgovorih kolegi na mail (isti kao prvi post), pa nisam ovdje odgovarao. :) Eto, ako nekome zatreba:

Dignete PuTTYja i ulogirate se na [tt]student.math.hr[/tt] (login i passwd kao u praktikumu). :) Zatim izvrsite
[tt]quota -v[/tt]
i ako negdje u ispisu dobijete "[tt]EXPIRED[/tt]", znaci da ste premasili kvotu i da treba malo pocistiti vas direktorij na studentu (za ovo pitajte nekog demosa ili tako nekog, ako ne znate sami). :)

Prema mom iskustvu, obicno je problem u [tt].Trash[/tt] direktoriju, no moze biti bilo gdje. :)
100 MB; odgovorih kolegi na mail (isti kao prvi post), pa nisam ovdje odgovarao. Smile Eto, ako nekome zatreba:

Dignete PuTTYja i ulogirate se na student.math.hr (login i passwd kao u praktikumu). Smile Zatim izvrsite
quota -v
i ako negdje u ispisu dobijete "EXPIRED", znaci da ste premasili kvotu i da treba malo pocistiti vas direktorij na studentu (za ovo pitajte nekog demosa ili tako nekog, ako ne znate sami). Smile

Prema mom iskustvu, obicno je problem u .Trash direktoriju, no moze biti bilo gdje. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum