Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
amorphis Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Spectre Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mamanion41 Forumaš(ica)

|
Postano: 22:40 sri, 15. 4. 2009 Naslov: |
|
|
imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...
imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:59 sri, 15. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="mamanion41"]imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...[/quote]
Fulo si topic... ovo je RP1 na inžinjerskom smjeru, tu se programira u c++-u...
inače, što se tiče izrade web stranice, sve potrpaj u public_htmll mapu, i pozivaš sasvim normalno... i sve možeš doma radit offline, samo otvaraš sa browserom, pa možeš isprobat kak će sve to izgledat i radit i prije stavljanja na studenta ;)
mamanion41 (napisa): | imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako... |
Fulo si topic... ovo je RP1 na inžinjerskom smjeru, tu se programira u c++-u...
inače, što se tiče izrade web stranice, sve potrpaj u public_htmll mapu, i pozivaš sasvim normalno... i sve možeš doma radit offline, samo otvaraš sa browserom, pa možeš isprobat kak će sve to izgledat i radit i prije stavljanja na studenta
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|