Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Bug Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:17 sub, 11. 4. 2009 Naslov: |
|
|
U zadaci pise da mozes izabrati niz... dakle uzmi neki koji znas. 8)
A moze se i ovoga sloziti, mada ne jako trivijalno. :)
Uputa: trebaju ti funkcije: [tt]sum()[/tt], [tt]value()[/tt], [tt]mid()[/tt], [tt]row()[/tt], [tt]len()[/tt] i [tt]indirect()[/tt]. :shock: Da se razumijemo: ja to ne znam ovako napamet napisati, ali lako se izGooglea (ne dam ti link jer ti je to zadaca, pa je red da sam nadjes). :)
Sretno! :D
U zadaci pise da mozes izabrati niz... dakle uzmi neki koji znas.
A moze se i ovoga sloziti, mada ne jako trivijalno.
Uputa: trebaju ti funkcije: sum(), value(), mid(), row(), len() i indirect(). Da se razumijemo: ja to ne znam ovako napamet napisati, ali lako se izGooglea (ne dam ti link jer ti je to zadaca, pa je red da sam nadjes).
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mamanion41 Forumaš(ica)

|
Postano: 23:27 sri, 15. 4. 2009 Naslov: |
|
|
imam dva pitanja iz 2. zadace, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskim stranicama, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...
imam dva pitanja iz 2. zadace, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskim stranicama, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:22 čet, 16. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="mamanion41"]imam dva pitanja iz 2. zadace, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu.[/quote]
Ovo ne razumijem. :grebgreb: [tt]rp2.html[/tt] ne mora biti pocetna stranica (dapace, pozeljno je da nije); to je stranica kolegija RP2(prof). 8) U nadolazecim semestrima i kolegijima, na web cete stavljati stvari koje nisu vezane uz ovaj kolegij. :)
[quote="mamanion41"]drugo, linkove na kolokvijskim stranicama, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...[/quote]
Nije glupo. :?
1. Treba nauciti (i) raditi stvari prema specifikacijama. :) Na Analizi ili tako necemu neces reci "glupo mi je traziti derivaciju sinusa, pa sam zato nasao derivaciju kosinusa", ne? ;)
2. Probaj ti rucno pokupiti zadace od cca 130 studenata, a da to bude u manje-vise isto vrijeme za sve, kako neki ne bi bili u prednosti jer imaju extra vremena. :?
Dakle, stavite tocno prema specifikaciji: 3 HTML filea i jedan JPG, svi 4 s precizno zadanim imenima. 8)
A ostatak sitea (koji ne mora uopce imati link na ovaj dio, jer znam koja imena fileova ocekujem) uredi kako ti pase (i u skladu s pravilima CARNeta, naravno). :D
mamanion41 (napisa): | imam dva pitanja iz 2. zadace, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. |
Ovo ne razumijem. rp2.html ne mora biti pocetna stranica (dapace, pozeljno je da nije); to je stranica kolegija RP2(prof). U nadolazecim semestrima i kolegijima, na web cete stavljati stvari koje nisu vezane uz ovaj kolegij.
mamanion41 (napisa): | drugo, linkove na kolokvijskim stranicama, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako... |
Nije glupo.
1. Treba nauciti (i) raditi stvari prema specifikacijama. Na Analizi ili tako necemu neces reci "glupo mi je traziti derivaciju sinusa, pa sam zato nasao derivaciju kosinusa", ne?
2. Probaj ti rucno pokupiti zadace od cca 130 studenata, a da to bude u manje-vise isto vrijeme za sve, kako neki ne bi bili u prednosti jer imaju extra vremena.
Dakle, stavite tocno prema specifikaciji: 3 HTML filea i jedan JPG, svi 4 s precizno zadanim imenima.
A ostatak sitea (koji ne mora uopce imati link na ovaj dio, jer znam koja imena fileova ocekujem) uredi kako ti pase (i u skladu s pravilima CARNeta, naravno).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|