[quote="Anonymous"]1.Smijem li polagati taj kolegij s obzirom da nisam išao na Uvod u računarstvo?[/quote]
Koliko znam, nema formalnih prepreka 8) ali ja sam nov na kolegiju, pa je mozda dobro da provjeris kod profesora prije nego izadjes na ispit. :?
Generalno, ako ISVU dozvoli prijavu, to znaci da imas pravo izlaska na ispit. :verycool:
Postavlja se pitanje [b]zasto[/b] bi to napravio? UuR je neformalno "Programiranje (C)" i prilicno je dobra priprema. :)
:idea: Moj prijedlog: izadji na jednom roku na UuR i odmah na iducem na C, jer su solidno slicni, pa ces si ustedjeti ponavljanje/ucenje zaboravljenog. 8)
[quote="Anonymous"]2.Kako bih se u tome trebao snaći s obzirom da sam krckao kodove malo i premalo,hoću li se snaći u tome jer ipak ima frikova koji dolaze sa znanjem s jednim i više programskih jezika,a ja sam frešment u toj ''branši'' :wink:[/quote]
Kolegij ne pretpostavlja nikakvo predznanje. 8) Veca je sansa da ce se "[i]frikovi[/i]" (NHF anyone) dosadjivati ili zabavljati trazenjem asistentskih gresaka, nego da ce "pocetnicima" biti pretesko... :D Naravno, treba [b]pratiti[/b], a ne samo sjediti k'o klada i prepisivati (sto je, na zalost, cest slucaj :().
Anonymous (napisa): | 1.Smijem li polagati taj kolegij s obzirom da nisam išao na Uvod u računarstvo? |
Koliko znam, nema formalnih prepreka ali ja sam nov na kolegiju, pa je mozda dobro da provjeris kod profesora prije nego izadjes na ispit.
Generalno, ako ISVU dozvoli prijavu, to znaci da imas pravo izlaska na ispit.
Postavlja se pitanje zasto bi to napravio? UuR je neformalno "Programiranje (C)" i prilicno je dobra priprema.
Moj prijedlog: izadji na jednom roku na UuR i odmah na iducem na C, jer su solidno slicni, pa ces si ustedjeti ponavljanje/ucenje zaboravljenog.
Anonymous (napisa): | 2.Kako bih se u tome trebao snaći s obzirom da sam krckao kodove malo i premalo,hoću li se snaći u tome jer ipak ima frikova koji dolaze sa znanjem s jednim i više programskih jezika,a ja sam frešment u toj ''branši''  |
Kolegij ne pretpostavlja nikakvo predznanje. Veca je sansa da ce se "frikovi" (NHF anyone) dosadjivati ili zabavljati trazenjem asistentskih gresaka, nego da ce "pocetnicima" biti pretesko... Naravno, treba pratiti, a ne samo sjediti k'o klada i prepisivati (sto je, na zalost, cest slucaj ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|