Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pitanjca u svezi...
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 0:43 ned, 7. 3. 2004    Naslov: Pitanjca u svezi... Citirajte i odgovorite

Čuvši da programiranje nosi 6 bodova odlučio sam ga polaziti.
Imam dva pitanjca:
1.Smijem li polagati taj kolegij s obzirom da nisam išao na Uvod u računarstvo ?
2.Kako bih se u tome trebao snaći s obzirom da sam krckao kodove malo i premalo,hoću li se snaći u tome jer ipak ima frikova koji dolaze sa znanjem s jednim i više programskih jezika,a ja sam frešment u toj ''branši'' :wink:
Čuvši da programiranje nosi 6 bodova odlučio sam ga polaziti.
Imam dva pitanjca:
1.Smijem li polagati taj kolegij s obzirom da nisam išao na Uvod u računarstvo ?
2.Kako bih se u tome trebao snaći s obzirom da sam krckao kodove malo i premalo,hoću li se snaći u tome jer ipak ima frikova koji dolaze sa znanjem s jednim i više programskih jezika,a ja sam frešment u toj ''branši'' Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:10 ned, 7. 3. 2004    Naslov: Re: Pitanjca u svezi... Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]1.Smijem li polagati taj kolegij s obzirom da nisam išao na Uvod u računarstvo?[/quote]

Koliko znam, nema formalnih prepreka 8) ali ja sam nov na kolegiju, pa je mozda dobro da provjeris kod profesora prije nego izadjes na ispit. :?

Generalno, ako ISVU dozvoli prijavu, to znaci da imas pravo izlaska na ispit. :verycool:

Postavlja se pitanje [b]zasto[/b] bi to napravio? UuR je neformalno "Programiranje (C)" i prilicno je dobra priprema. :)

:idea: Moj prijedlog: izadji na jednom roku na UuR i odmah na iducem na C, jer su solidno slicni, pa ces si ustedjeti ponavljanje/ucenje zaboravljenog. 8)

[quote="Anonymous"]2.Kako bih se u tome trebao snaći s obzirom da sam krckao kodove malo i premalo,hoću li se snaći u tome jer ipak ima frikova koji dolaze sa znanjem s jednim i više programskih jezika,a ja sam frešment u toj ''branši'' :wink:[/quote]

Kolegij ne pretpostavlja nikakvo predznanje. 8) Veca je sansa da ce se "[i]frikovi[/i]" (NHF anyone) dosadjivati ili zabavljati trazenjem asistentskih gresaka, nego da ce "pocetnicima" biti pretesko... :D Naravno, treba [b]pratiti[/b], a ne samo sjediti k'o klada i prepisivati (sto je, na zalost, cest slucaj :().
Anonymous (napisa):
1.Smijem li polagati taj kolegij s obzirom da nisam išao na Uvod u računarstvo?

Koliko znam, nema formalnih prepreka Cool ali ja sam nov na kolegiju, pa je mozda dobro da provjeris kod profesora prije nego izadjes na ispit. Confused

Generalno, ako ISVU dozvoli prijavu, to znaci da imas pravo izlaska na ispit. Very cool

Postavlja se pitanje zasto bi to napravio? UuR je neformalno "Programiranje (C)" i prilicno je dobra priprema. Smile

Idea Moj prijedlog: izadji na jednom roku na UuR i odmah na iducem na C, jer su solidno slicni, pa ces si ustedjeti ponavljanje/ucenje zaboravljenog. Cool

Anonymous (napisa):
2.Kako bih se u tome trebao snaći s obzirom da sam krckao kodove malo i premalo,hoću li se snaći u tome jer ipak ima frikova koji dolaze sa znanjem s jednim i više programskih jezika,a ja sam frešment u toj ''branši'' Wink

Kolegij ne pretpostavlja nikakvo predznanje. Cool Veca je sansa da ce se "frikovi" (NHF anyone) dosadjivati ili zabavljati trazenjem asistentskih gresaka, nego da ce "pocetnicima" biti pretesko... Very Happy Naravno, treba pratiti, a ne samo sjediti k'o klada i prepisivati (sto je, na zalost, cest slucaj Sad).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 20:30 ned, 7. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sutra imam prva predavanja pa ćemo vidjeti koliko ću toga uspjeti poloviti...thnx for informationS :wink:
nadam se da neću i ovaj forumćek ''zagaditi'' bezbrojnim pitanjima :wink:
a koliko znam ti si završio računarstvo,tak da si na toj fronti general bojnik :lol:
Sutra imam prva predavanja pa ćemo vidjeti koliko ću toga uspjeti poloviti...thnx for informationS Wink
nadam se da neću i ovaj forumćek ''zagaditi'' bezbrojnim pitanjima Wink
a koliko znam ti si završio računarstvo,tak da si na toj fronti general bojnik Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum