Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Blokada nastave
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Blokada nastave ili ne?
Blokada
14%
 14%  [ 25 ]
Nikako ne
85%
 85%  [ 151 ]
Ukupno glasova : 176

Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 10:52 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Definitivno sam protiv blokade nastave ili PMF-MO u bilo kojem obliku.

Citam i pratim sve sto se pise na Forumu u vezi ovih dogadjaja, ali nikako ne mislim komentirat, nego cu lijepo zadrzat svoje misljenje za sebe, na sto i imam pravo. Osim toga u ova dva tjedna sam se trudila sto bolje napisati kolokvije, a ne razmisljat o prosvjedima. :wink:
Definitivno sam protiv blokade nastave ili PMF-MO u bilo kojem obliku.

Citam i pratim sve sto se pise na Forumu u vezi ovih dogadjaja, ali nikako ne mislim komentirat, nego cu lijepo zadrzat svoje misljenje za sebe, na sto i imam pravo. Osim toga u ova dva tjedna sam se trudila sto bolje napisati kolokvije, a ne razmisljat o prosvjedima. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 13:27 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"][quote="jejo"]uglavnom, koje su ostale mjere jer sa anketom necemo puno postici.[/quote]

Pri poduzimanju ikakvih mjera, ja sam za one civilizirane. Ipak smo mi studenti, ljudi koji će jednog dana biti "krema" društva, akademski oobrazovani i tako se trebamo i ponašat, a ne ko neki barbari ić nekom silom i primitivizmom... [/quote]

Nadam se da je ovo ironija? :roll:
Luuka (napisa):
jejo (napisa):
uglavnom, koje su ostale mjere jer sa anketom necemo puno postici.

Pri poduzimanju ikakvih mjera, ja sam za one civilizirane. Ipak smo mi studenti, ljudi koji će jednog dana biti "krema" društva, akademski oobrazovani i tako se trebamo i ponašat, a ne ko neki barbari ić nekom silom i primitivizmom...

Nadam se da je ovo ironija? Rolling Eyes

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 13:37 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tammy"][quote="finalni"]sam da velim da nas je na plenumu bilo tek nešto više od 30 protiv (bilo je i 5-6 suzdržanih !?) i da plenum unatoč jako malom broju studenata smatra sebe ovlaštenim (sami smo se prozvali plenumom :roll: ) donosit ovakve odluke[/quote]

koliko je bilo onih za?[/quote]
Ako se dobro sjećam, oko 70ak. :)
tammy (napisa):
finalni (napisa):
sam da velim da nas je na plenumu bilo tek nešto više od 30 protiv (bilo je i 5-6 suzdržanih !?) i da plenum unatoč jako malom broju studenata smatra sebe ovlaštenim (sami smo se prozvali plenumom Rolling Eyes ) donosit ovakve odluke

koliko je bilo onih za?

Ako se dobro sjećam, oko 70ak. Smile

jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 5

PostPostano: 13:59 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

znaci, stotinjak ljudi je jucer odlucivalo da li ce biti blokade ili ne.. jako dobro :D
znaci, stotinjak ljudi je jucer odlucivalo da li ce biti blokade ili ne.. jako dobro Very Happy

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 14:54 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Hulk"][quote="Luuka"][quote="jejo"]uglavnom, koje su ostale mjere jer sa anketom necemo puno postici.[/quote]

Pri poduzimanju ikakvih mjera, ja sam za one civilizirane. Ipak smo mi studenti, ljudi koji će jednog dana biti "krema" društva, akademski oobrazovani i tako se trebamo i ponašat, a ne ko neki barbari ić nekom silom i primitivizmom... [/quote]

Nadam se da je ovo ironija? :roll:[/quote]

Ne kužim kaj hoćeš s tim reć :roll:

Ne, nije ironija... mislim da za dobit išta se ne može ić silom, i ako će se išta poduzimat u vezi ičeg, to treba bit na civiliziran način, a ne barbarski ko na FF. Upadat ko gnjevna horda može bilo tko, a mislim da smo mi studenti ipak i znanjem i kulturom iznad toga. Bar neki.
Hulk (napisa):
Luuka (napisa):
jejo (napisa):
uglavnom, koje su ostale mjere jer sa anketom necemo puno postici.

Pri poduzimanju ikakvih mjera, ja sam za one civilizirane. Ipak smo mi studenti, ljudi koji će jednog dana biti "krema" društva, akademski oobrazovani i tako se trebamo i ponašat, a ne ko neki barbari ić nekom silom i primitivizmom...

Nadam se da je ovo ironija? Rolling Eyes

Ne kužim kaj hoćeš s tim reć Rolling Eyes

Ne, nije ironija... mislim da za dobit išta se ne može ić silom, i ako će se išta poduzimat u vezi ičeg, to treba bit na civiliziran način, a ne barbarski ko na FF. Upadat ko gnjevna horda može bilo tko, a mislim da smo mi studenti ipak i znanjem i kulturom iznad toga. Bar neki.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ToMeK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-12 = 17 - 29

PostPostano: 16:58 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

apsolutno protiv blokade!!! ja sam izabrao ovaj faks jer na njega [b]želim ići[/b], želim pohađati nastavu... ako neki odjeli pmf-a žele blokirati zgradu, neka to učine na svojim zgradama!!! neka nas ostave na miru, koliko znam i pričam sa ljudima na matematici je manje od 10% ljudi za blokadu... prema tome, ne želim da me itko spriječava u mom dolaženju na nastavu... ako netko ima primjedbe na rad fakulteta( rad pojedinog fakulteta) neka se obrati dekanu ili već nekome tko je zadužen za organizaciju tog fakulteta... ja ću sigurno nešto morati plačati na idućoj godini, ali šta je tu je... nije to razlog da zatvaramo fakultete i onemogućavamo rad, nadam se da smo te metode odavno prerasli kao društvo...
apsolutno protiv blokade!!! ja sam izabrao ovaj faks jer na njega želim ići, želim pohađati nastavu... ako neki odjeli pmf-a žele blokirati zgradu, neka to učine na svojim zgradama!!! neka nas ostave na miru, koliko znam i pričam sa ljudima na matematici je manje od 10% ljudi za blokadu... prema tome, ne želim da me itko spriječava u mom dolaženju na nastavu... ako netko ima primjedbe na rad fakulteta( rad pojedinog fakulteta) neka se obrati dekanu ili već nekome tko je zadužen za organizaciju tog fakulteta... ja ću sigurno nešto morati plačati na idućoj godini, ali šta je tu je... nije to razlog da zatvaramo fakultete i onemogućavamo rad, nadam se da smo te metode odavno prerasli kao društvo...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:23 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Prema [url=http://www.math.hr/fgs.axd?id=1369]stegovnom pravilniku[/url] ometanje nastave i dr. spada u lakse stegovne prijestupe, a izazivanje nereda i/ili tucnjave u teze. Tamo pise koje su moguce sankcije.[/quote]

Primijetio bih clanak 4, stavak 2, tocku 3 tog Pravilnika:

[quote="Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata"]Clanak 4:
...
(2) Teži stegovni prijestupi su:
...
3. nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta;[/quote]

Planirano onemogucavanje nastave, po meni, spada u izuzetno "nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta" i kao takvu rabotu mislim prijaviti one koje identificiram da to rade na mojim vjezbama. :evil:

Kome se izrazava drustveni bunt, neka ide na Markov trg, pa tamo prosvjeduje sto ne smije prosvjedovati na Markovom trgu. :P
krcko (napisa):
Prema stegovnom pravilniku ometanje nastave i dr. spada u lakse stegovne prijestupe, a izazivanje nereda i/ili tucnjave u teze. Tamo pise koje su moguce sankcije.

Primijetio bih clanak 4, stavak 2, tocku 3 tog Pravilnika:

Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata (napisa):
Clanak 4:
...
(2) Teži stegovni prijestupi su:
...
3. nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta;

Planirano onemogucavanje nastave, po meni, spada u izuzetno "nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta" i kao takvu rabotu mislim prijaviti one koje identificiram da to rade na mojim vjezbama. Evil or Very Mad

Kome se izrazava drustveni bunt, neka ide na Markov trg, pa tamo prosvjeduje sto ne smije prosvjedovati na Markovom trgu. Razz

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 19:11 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Planirano onemogucavanje nastave, po meni, spada u izuzetno "nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta" i kao takvu rabotu mislim prijaviti one koje identificiram da to rade na mojim vjezbama. :evil:
[/quote]
Agreed.

[quote]
Kome se izrazava drustveni bunt, neka ide na Markov trg, pa tamo prosvjeduje sto ne smije prosvjedovati na Markovom trgu. :P[/quote]
Ja bio pisutan kad se to pokusavalo - zaustavio nas kordon policije. Nismo htjeli pokusavat proboj, no mozda je doslo vrijeme i za to.
vsego (napisa):

Planirano onemogucavanje nastave, po meni, spada u izuzetno "nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta" i kao takvu rabotu mislim prijaviti one koje identificiram da to rade na mojim vjezbama. Evil or Very Mad

Agreed.

Citat:

Kome se izrazava drustveni bunt, neka ide na Markov trg, pa tamo prosvjeduje sto ne smije prosvjedovati na Markovom trgu. Razz

Ja bio pisutan kad se to pokusavalo - zaustavio nas kordon policije. Nismo htjeli pokusavat proboj, no mozda je doslo vrijeme i za to.

Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 19:22 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Planirano onemogucavanje nastave, po meni, spada u izuzetno "nepristojan i nekorektan odnos prema drugim studentima, nastavnicima i ostalim djelatnicima Fakulteta" i kao takvu rabotu mislim prijaviti one koje identificiram da to rade na mojim vjezbama. :evil:[/quote]
Hvala. ^_^
vsego (napisa):

Hvala. ^_^

chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 20:08 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene zanima jedna stvar...Uzmimo npr. da ja dođem sljedeci tjedan na nastavu po rasporedu,npr. kod vsege(njega uzimam za primjer jer se po postovima na forumu da zakljuciti da je protiv blokade :) ) i sada,mi se pojavimo na predavanju,on se pojavi,pojave se i ljudi koji zele onemoguciti drzanje nastave.Ako se npr u tom trenutku vise od 50% nas slusaca izjasni da ne zelimo prekid nastave,zar ce ti ljudi i dalje pokusavati nas ometati,i ako da,kako,galamom,silom???
ili ce opet na nas zahtjev otici?jer,ako je nas npr 100 slusaca,i vise od pola se odluci za slusanje,to je isto neka vrsta glasanja u duhu demokracije,i ja zelim da se ona postuje,jer se nimalo ne razlikuje od glasovanja na tom jucer(ili kad vec) odrzanom plenumu....iako,sada sam tu jos i preblaga...pa da nas se nađe dvoje koji zele slusati plus predavac koji zeli predavati,ne znam zasto bi netko imao pravo mene u tome sprijeciti,onih 98 slobodno moze otici blokirat,doma ili gdje vec hoce.

Potpuno se slazem s tim da svatko moze imati svoj stav o tim provjedima,blokadama,zahtjevima,i imaju pravo na tome ustrajati sve dok pritom mene i moje kolege ne "ugnjetavaju" jer ja niti zelim slusati nadoknade ljeti i brinuti gdje cu zivjeti i potrositi toliko ekstra novaca koliko inace dajem za skolarinu(a dajem jer sam zeznula na faksu,i nitko mi za to nije kriv niti mislim da se imam pravo zaliti) niti zelim da mi npr. vsego napise na plocu sta smo kao odradili,pa ja kasnije muku mucim s tim sama,ne razumijem gradivo i sl.
Mene zanima jedna stvar...Uzmimo npr. da ja dođem sljedeci tjedan na nastavu po rasporedu,npr. kod vsege(njega uzimam za primjer jer se po postovima na forumu da zakljuciti da je protiv blokade Smile ) i sada,mi se pojavimo na predavanju,on se pojavi,pojave se i ljudi koji zele onemoguciti drzanje nastave.Ako se npr u tom trenutku vise od 50% nas slusaca izjasni da ne zelimo prekid nastave,zar ce ti ljudi i dalje pokusavati nas ometati,i ako da,kako,galamom,silom???
ili ce opet na nas zahtjev otici?jer,ako je nas npr 100 slusaca,i vise od pola se odluci za slusanje,to je isto neka vrsta glasanja u duhu demokracije,i ja zelim da se ona postuje,jer se nimalo ne razlikuje od glasovanja na tom jucer(ili kad vec) odrzanom plenumu....iako,sada sam tu jos i preblaga...pa da nas se nađe dvoje koji zele slusati plus predavac koji zeli predavati,ne znam zasto bi netko imao pravo mene u tome sprijeciti,onih 98 slobodno moze otici blokirat,doma ili gdje vec hoce.

Potpuno se slazem s tim da svatko moze imati svoj stav o tim provjedima,blokadama,zahtjevima,i imaju pravo na tome ustrajati sve dok pritom mene i moje kolege ne "ugnjetavaju" jer ja niti zelim slusati nadoknade ljeti i brinuti gdje cu zivjeti i potrositi toliko ekstra novaca koliko inace dajem za skolarinu(a dajem jer sam zeznula na faksu,i nitko mi za to nije kriv niti mislim da se imam pravo zaliti) niti zelim da mi npr. vsego napise na plocu sta smo kao odradili,pa ja kasnije muku mucim s tim sama,ne razumijem gradivo i sl.

[Vrh]
zurpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 12

PostPostano: 21:23 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

protiv blokade, bez daljnjega!

[Vrh]
Marvin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

52 = 56 - 4

PostPostano: 22:38 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zurpa"]protiv blokade, bez daljnjega![/quote]

A da preduhitrimo kojekakve "plenume", mogli bi početi skupljati potpise protiv blokade :).
zurpa (napisa):

A da preduhitrimo kojekakve "plenume", mogli bi početi skupljati potpise protiv blokade Smile.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:48 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Marvin"][quote="zurpa"]protiv blokade, bez daljnjega![/quote]
A da preduhitrimo kojekakve "plenume", mogli bi početi skupljati potpise protiv blokade :).[/quote]

Mozete nesto protiv plenuma... u moje doba je bilo jako moderno stalno nekakve peticije pisati i potpisivati i onda je moja generacija organizirala peticiju protiv pisanja peticija i prosle su godine dok je netko opet organizirao peticiju. :D
Marvin (napisa):
zurpa (napisa):

A da preduhitrimo kojekakve "plenume", mogli bi početi skupljati potpise protiv blokade Smile.

Mozete nesto protiv plenuma... u moje doba je bilo jako moderno stalno nekakve peticije pisati i potpisivati i onda je moja generacija organizirala peticiju protiv pisanja peticija i prosle su godine dok je netko opet organizirao peticiju. Very Happy

[Vrh]
greda5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 23:06 sri, 29. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Definitivno protiv blokade. Blokiranje nastave je jedan sebičan čin ukoliko ima studenata koji žele slušat nastavu. Ako već imam potrebu nešto reći,pronašao bi neko drugo mjesto za prosvjed.

Definitivno sam za nenasilna rješenja,a ove prosvjednike treba istamburat :lol:
Definitivno protiv blokade. Blokiranje nastave je jedan sebičan čin ukoliko ima studenata koji žele slušat nastavu. Ako već imam potrebu nešto reći,pronašao bi neko drugo mjesto za prosvjed.

Definitivno sam za nenasilna rješenja,a ove prosvjednike treba istamburat Laughing

[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
27 = 45 - 18

PostPostano: 3:31 čet, 30. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chinchi"]da ja dođem sljedeci tjedan na nastavu po rasporedu, i sada,mi se pojavimo na predavanju,on se pojavi,pojave se i ljudi koji zele onemoguciti drzanje nastave.Ako se npr u tom trenutku vise od 50% nas slusaca izjasni da ne zelimo prekid nastave,zar ce ti ljudi i dalje pokusavati nas ometati,i ako da,kako,galamom,silom???
ili ce opet na nas zahtjev otici?jer,ako je nas npr 100 slusaca,i vise od pola se odluci za slusanje,to je isto neka vrsta glasanja u duhu demokracije,i ja zelim da se ona postuje,jer se nimalo ne razlikuje od glasovanja na tom jucer(ili kad vec) odrzanom plenumu..[/quote]

Galamom, lupanjem po vratima i skandiranjem "besplatno školstvo" :roll: .. (tak je bilo na FF-u na jednom predavanju koje je profesor zaključo :D + mislim da to nije tako izgledalo u većini prekidanja)
Nije baš isto jer su na plenum pozvani svi studenti PMF-a, na to konkretno predavanje baš i nisu. Ne tvrdim da je zbog toga plenum legitimno tijelo.

Bio sam i danas na plenumu, ovaj put se nešto manje od 40 studenata izjasnilo za NASTAVAK blokade (svejedno je bilo dosta).. Sutra ćemo se kao dogovoriti za kakvu blokadu. :roll:
chinchi (napisa):
da ja dođem sljedeci tjedan na nastavu po rasporedu, i sada,mi se pojavimo na predavanju,on se pojavi,pojave se i ljudi koji zele onemoguciti drzanje nastave.Ako se npr u tom trenutku vise od 50% nas slusaca izjasni da ne zelimo prekid nastave,zar ce ti ljudi i dalje pokusavati nas ometati,i ako da,kako,galamom,silom???
ili ce opet na nas zahtjev otici?jer,ako je nas npr 100 slusaca,i vise od pola se odluci za slusanje,to je isto neka vrsta glasanja u duhu demokracije,i ja zelim da se ona postuje,jer se nimalo ne razlikuje od glasovanja na tom jucer(ili kad vec) odrzanom plenumu..

Galamom, lupanjem po vratima i skandiranjem "besplatno školstvo" Rolling Eyes .. (tak je bilo na FF-u na jednom predavanju koje je profesor zaključo Very Happy + mislim da to nije tako izgledalo u većini prekidanja)
Nije baš isto jer su na plenum pozvani svi studenti PMF-a, na to konkretno predavanje baš i nisu. Ne tvrdim da je zbog toga plenum legitimno tijelo.

Bio sam i danas na plenumu, ovaj put se nešto manje od 40 studenata izjasnilo za NASTAVAK blokade (svejedno je bilo dosta).. Sutra ćemo se kao dogovoriti za kakvu blokadu. Rolling Eyes

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 3:53 čet, 30. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"]
Bio sam i danas na plenumu, ovaj put se nešto manje od 40 studenata izjasnilo za NASTAVAK blokade (svejedno je bilo dosta).. [/quote]
Ma dajte, neka mi netko, molim vas, objasni - kako to 40 studenata koje nitko nije izabrao kao predstavnike moze odlucivati u ime 5000? I onda se ti ljudi drznu takav nacin odlucivanja nazivati demokracijom.
finalni (napisa):

Bio sam i danas na plenumu, ovaj put se nešto manje od 40 studenata izjasnilo za NASTAVAK blokade (svejedno je bilo dosta)..

Ma dajte, neka mi netko, molim vas, objasni - kako to 40 studenata koje nitko nije izabrao kao predstavnike moze odlucivati u ime 5000? I onda se ti ljudi drznu takav nacin odlucivanja nazivati demokracijom.

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 9:15 čet, 30. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema frke. Za pola sata kod mene doma je pleeenum sveucilista u Zagrebu. Odlucivat cemo o svim blokadama fakulteta u Zagrebu.

[size=9][color=#999999]Added after 47 minutes:[/color][/size]

Znam da ste svi zeljno iscekivali rezultate, pa zato bez daljnjeg odgadanja:

[color=red][size=18]Odluka pleeeenuma Sveucilista u Zagrebu[/size][/color]

Drago mi je da vas mogu obavijestiti da je pleeenum Sveucilista u zagrebu odlucio da se [b]odmah prekidaju sve blokade svih fakulteta[/b]. Tko se ogrijesi o ovu odluku [u]direktne demokracije[/u] je malogradanin, nekolegijalan, izdajnik, licemjer, nevjerojatno arogantan, i trebalo bi ga biti sram jer ako je za blokadu, trebao je doci na pleeenum.

Rezultati pleeenuma su malo kasnili jer je bio moj susjed ovdje, a on bi mozda bio za blokadu pa smo cekali s glasanjem dok on ne ode.

Odluka je donesena jednoglasno, a bilo nas je iz svih akademskih slojeva - studenti (ja), profesori na sveucilistu (moja majka), pa cak i maturanti koji ove godine upisuju fakultet (moja sestra).

Nazalost nije dosao nijedan predstavnik FF, ali nama je bilo i vise nego drago glasati u njihovo ime, buduci da je FF dio Sveucilista u Zagrebu, a valjda je svima jasan taj dio s podskupovima.

Novih pleeenuma vise nece biti jer je na ovom pleeenumu izglasana i odluka o nelegitimnosti svih ostalih pleeenuma, te samim time su sve buduce odluke drugih pleeenuma nevazece.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara slobodno ih pitajte, a ja cu si uzeti za pravo da vas omalovazavam, te vas vrijedam argumentima koji iz aviona nemaju smisla.
Nema frke. Za pola sata kod mene doma je pleeenum sveucilista u Zagrebu. Odlucivat cemo o svim blokadama fakulteta u Zagrebu.

Added after 47 minutes:

Znam da ste svi zeljno iscekivali rezultate, pa zato bez daljnjeg odgadanja:

Odluka pleeeenuma Sveucilista u Zagrebu

Drago mi je da vas mogu obavijestiti da je pleeenum Sveucilista u zagrebu odlucio da se odmah prekidaju sve blokade svih fakulteta. Tko se ogrijesi o ovu odluku direktne demokracije je malogradanin, nekolegijalan, izdajnik, licemjer, nevjerojatno arogantan, i trebalo bi ga biti sram jer ako je za blokadu, trebao je doci na pleeenum.

Rezultati pleeenuma su malo kasnili jer je bio moj susjed ovdje, a on bi mozda bio za blokadu pa smo cekali s glasanjem dok on ne ode.

Odluka je donesena jednoglasno, a bilo nas je iz svih akademskih slojeva - studenti (ja), profesori na sveucilistu (moja majka), pa cak i maturanti koji ove godine upisuju fakultet (moja sestra).

Nazalost nije dosao nijedan predstavnik FF, ali nama je bilo i vise nego drago glasati u njihovo ime, buduci da je FF dio Sveucilista u Zagrebu, a valjda je svima jasan taj dio s podskupovima.

Novih pleeenuma vise nece biti jer je na ovom pleeenumu izglasana i odluka o nelegitimnosti svih ostalih pleeenuma, te samim time su sve buduce odluke drugih pleeenuma nevazece.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara slobodno ih pitajte, a ja cu si uzeti za pravo da vas omalovazavam, te vas vrijedam argumentima koji iz aviona nemaju smisla.

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 9:38 čet, 30. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

haha, prejako. bravo grga
haha, prejako. bravo grga

[Vrh]
jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 5

PostPostano: 10:22 čet, 30. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
prejako :D
hahahahah Laughing Laughing Laughing Laughing
prejako Very Happy

[Vrh]
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 10:34 čet, 30. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Grga, smijem se družiti s tobom? :D <3
Grga, smijem se družiti s tobom? Very Happy <3

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum