Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Blokada nastave
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Blokada nastave ili ne?
Blokada
14%
 14%  [ 25 ]
Nikako ne
85%
 85%  [ 151 ]
Ukupno glasova : 176

Autor/ica Poruka
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
31 = 34 - 3

PostPostano: 13:17 pet, 1. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"]http://www.facebook.com/group.php?gid=75264527922&ref=nf[/quote]

Meno ovaj link ne radi. otvori mi stranicu na pol sekude, tek toliko da uspijem vidjeti da to stvarno je nesto na facebooku i onda mi pocne otvarati nesto drugo sto se ne otvori nego samo vrti pol sata...
probala sam otvoriti i preko profila od frendice, ista stvar... :neznam:
finalni (napisa):
http://www.facebook.com/group.php?gid=75264527922&ref=nf

Meno ovaj link ne radi. otvori mi stranicu na pol sekude, tek toliko da uspijem vidjeti da to stvarno je nesto na facebooku i onda mi pocne otvarati nesto drugo sto se ne otvori nego samo vrti pol sata...
probala sam otvoriti i preko profila od frendice, ista stvar... Ja to stvarno ne znam

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 13:25 pet, 1. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

sad?

[url]http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=75264527922[/url]
sad?

http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=75264527922

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 13:27 pet, 1. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]sad?

[url]http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=75264527922[/url][/quote]

Noup. Otvara home page. :?
kenny (napisa):
sad?

http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=75264527922

Noup. Otvara home page. Confused

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 14:43 pet, 1. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pisem u boji da se uoci :)
[color=indigo]
Jedna BITNA razlika koju su svi zaboravili spomenuti je da je za valjanost izbora PROPISANO koliko ljudi mora doci da bi izbori bili valjani - i ta brojka se odnosi na UKUPAN broj ljudi koji imaju pravo glasa za odredjeni tip izbora - na razini drzave - svi stanovnici, na razini sveucilista - svi studenti, na razini firme - svi zaposlenici....
Takodjer je PROPISANO koliko ih mora glasati za neku opciju da bi ta opcija prosla.[/color]

Slicno je i s referendumom.

Ono sto je ekipa s pleeeenuma zakljucila je da su ljudi s pravom glasa oni i samo oni koji su dosli na pleeeenum ali da se odluke provode za sve za koje moze :roll:

Legitimnost pleeenuma i blokade na FFZGu je odobrilo njihovo vijece.
Dok vijeca PMFa i odjela/odsjeka ne odobre legitimnost blokade - blokada nije legitimna :)
S tim u mislima, mislim da je apsolutno pogresno otici tamo i dati osobni legitimitet takvom izokretanju demokracije, vec je prikladnije izraziti se na drugi nacin - mozda cak i osobnom posjetom dekanu za one mastovite i izjavom 'ja ne zelim blokadu i zelim da me vi zastitite od nje' :D ili potpisati peticiju :) (check my sig)
Pisem u boji da se uoci Smile

Jedna BITNA razlika koju su svi zaboravili spomenuti je da je za valjanost izbora PROPISANO koliko ljudi mora doci da bi izbori bili valjani - i ta brojka se odnosi na UKUPAN broj ljudi koji imaju pravo glasa za odredjeni tip izbora - na razini drzave - svi stanovnici, na razini sveucilista - svi studenti, na razini firme - svi zaposlenici....
Takodjer je PROPISANO koliko ih mora glasati za neku opciju da bi ta opcija prosla.

Slicno je i s referendumom.

Ono sto je ekipa s pleeeenuma zakljucila je da su ljudi s pravom glasa oni i samo oni koji su dosli na pleeeenum ali da se odluke provode za sve za koje moze Rolling Eyes

Legitimnost pleeenuma i blokade na FFZGu je odobrilo njihovo vijece.
Dok vijeca PMFa i odjela/odsjeka ne odobre legitimnost blokade - blokada nije legitimna Smile
S tim u mislima, mislim da je apsolutno pogresno otici tamo i dati osobni legitimitet takvom izokretanju demokracije, vec je prikladnije izraziti se na drugi nacin - mozda cak i osobnom posjetom dekanu za one mastovite i izjavom 'ja ne zelim blokadu i zelim da me vi zastitite od nje' Very Happy ili potpisati peticiju Smile (check my sig)

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 1:23 sub, 2. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@des
Prosrčaj. Točan naziv grupe je [i]Protivim se blokadi na PMF-u i dolazim to izglasati na plenum![/i] ;)
@des
Prosrčaj. Točan naziv grupe je Protivim se blokadi na PMF-u i dolazim to izglasati na plenum! Wink

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 1:24 sub, 2. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ja sam bio srčao, pa nisam nigdje nasao, a naziv sam c/p odavde. zato sam bio pitao direktan link na grupu. ;)
i ja sam bio srčao, pa nisam nigdje nasao, a naziv sam c/p odavde. zato sam bio pitao direktan link na grupu. Wink

by A.Einstein
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 12:44 sub, 2. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zvuci ko da se netko igrao i postavio opciju 'grupu mogu naci samo clanovi grupe' il tak nesto :lol:
Jer grupa je isparila za neclanove :)
Zvuci ko da se netko igrao i postavio opciju 'grupu mogu naci samo clanovi grupe' il tak nesto Laughing
Jer grupa je isparila za neclanove Smile

zurpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 17 - 12

PostPostano: 22:50 ned, 3. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Potpuno je jasno da je plenum baš ne drži vodu, al pošto smo izgubili živce pokušavajući to objasniti ljudima na plenumu, dobil sam dojam da je najjednostavnije da se skupimo, odemo tam, predložimo na početku glasovanje (što se može, ako nas je više možemo predložiti i izglasati kaj god treba), izglasamo protiv blokade (nadam se) i izglasamo da se plenum više nek ne sastaje po tom pitanju.. stoga još jednom pozivam sve da dođu sutra na taj plenum, zgrada fizike, F008..
Potpuno je jasno da je plenum baš ne drži vodu, al pošto smo izgubili živce pokušavajući to objasniti ljudima na plenumu, dobil sam dojam da je najjednostavnije da se skupimo, odemo tam, predložimo na početku glasovanje (što se može, ako nas je više možemo predložiti i izglasati kaj god treba), izglasamo protiv blokade (nadam se) i izglasamo da se plenum više nek ne sastaje po tom pitanju.. stoga još jednom pozivam sve da dođu sutra na taj plenum, zgrada fizike, F008..

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 22:59 ned, 3. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zurpa"]Potpuno je jasno da je plenum baš ne drži vodu, al pošto smo izgubili živce pokušavajući to objasniti ljudima na plenumu[/quote]

kak sad to? pa oni sa plenuma su napisali tu na forumu da nije da ne dopustaju inverzno misljenje. :?
zurpa (napisa):
Potpuno je jasno da je plenum baš ne drži vodu, al pošto smo izgubili živce pokušavajući to objasniti ljudima na plenumu

kak sad to? pa oni sa plenuma su napisali tu na forumu da nije da ne dopustaju inverzno misljenje. Confused

by A.Einstein
[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 1:09 pon, 4. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"][quote="zurpa"]Potpuno je jasno da je plenum baš ne drži vodu, al pošto smo izgubili živce pokušavajući to objasniti ljudima na plenumu[/quote]

kak sad to? pa oni sa plenuma su napisali tu na forumu da nije da ne dopustaju inverzno misljenje. :?[/quote]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Dopušta se izražavanje drukčijeg mišljenja al se onda glasa i izglasa protiv tog drukčijeg mišljenja dajte ljudi shvatite
Ako oćete imat nastavu i sve to (ili ako oćete radit blokadu), dođite u ponedjeljak u 18 i glasajte protiv blokade a ako ne dođete i onda vam 50 likova blokira nastavu SJETITE SE DA SMO VAS UPOZORILI:D
kenny (napisa):
zurpa (napisa):
Potpuno je jasno da je plenum baš ne drži vodu, al pošto smo izgubili živce pokušavajući to objasniti ljudima na plenumu

kak sad to? pa oni sa plenuma su napisali tu na forumu da nije da ne dopustaju inverzno misljenje. Confused

AAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Dopušta se izražavanje drukčijeg mišljenja al se onda glasa i izglasa protiv tog drukčijeg mišljenja dajte ljudi shvatite
Ako oćete imat nastavu i sve to (ili ako oćete radit blokadu), dođite u ponedjeljak u 18 i glasajte protiv blokade a ako ne dođete i onda vam 50 likova blokira nastavu SJETITE SE DA SMO VAS UPOZORILI:D

felixx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 23 - 10

PostPostano: 5:39 pon, 4. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

oprosti, al imam autorska prava na "aaaaaaaaaaaaaa" :p nemres to sam tak koristiti ;)
oprosti, al imam autorska prava na "aaaaaaaaaaaaaa" :p nemres to sam tak koristiti Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum