Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2.zadaća-pitanje/molba za asisteneta Petričevića
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
afcajax
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-5 = 0 - 5

PostPostano: 16:28 uto, 19. 5. 2009    Naslov: 2.zadaća-pitanje/molba za asisteneta Petričevića Citirajte i odgovorite

Nekim studentima (nema nas puno,barem prema asist.Bujanoviću) je u 2.zadaći kao rezultat na jednom ili dva testna maina javlja poruku sadržaja :"Izvršavanje traje dulje od 5 sekundi" .Ako je moguće da nam se nama nekolicini priznaju ti mainovi kao točna rješenja (problem je npr.eksponencijalna složenost programa,pa izvršavanje traje dosta dugo ali je naše rješenje točno što se može lako pokazati).
Molim da asistent Petričević odgovori ako je moguće...
Nekim studentima (nema nas puno,barem prema asist.Bujanoviću) je u 2.zadaći kao rezultat na jednom ili dva testna maina javlja poruku sadržaja :"Izvršavanje traje dulje od 5 sekundi" .Ako je moguće da nam se nama nekolicini priznaju ti mainovi kao točna rješenja (problem je npr.eksponencijalna složenost programa,pa izvršavanje traje dosta dugo ali je naše rješenje točno što se može lako pokazati).
Molim da asistent Petričević odgovori ako je moguće...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Cobs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 40 - 14

PostPostano: 14:42 sri, 20. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno )
meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
afcajax
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 0 - 5

PostPostano: 17:09 sri, 20. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Cobs"]meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno )[/quote]

da ali to nigdje nije pisalo ni na 1.ni 2.zadaći .nadam se da će asistent Petričević će se javiti na ovu temu uskoro...
Cobs (napisa):

da ali to nigdje nije pisalo ni na 1.ni 2.zadaći .nadam se da će asistent Petričević će se javiti na ovu temu uskoro...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum