Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
afcajax Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:42 sri, 20. 5. 2009 Naslov: |
|
|
meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno )
meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno )
|
|
[Vrh] |
|
afcajax Forumaš(ica)
|
Postano: 17:09 sri, 20. 5. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Cobs"]meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno )[/quote]
da ali to nigdje nije pisalo ni na 1.ni 2.zadaći .nadam se da će asistent Petričević će se javiti na ovu temu uskoro...
Cobs (napisa): | meni se također to dogodilo na 6. main - u , rjesenje mi je tocno, ali kolko sam vidio izvrsava se oko 2 min., pa kad sam za to sazno na brzinu sam napravio poboljsanu verziju te funkcije ( cca. 1 sat , valjda kad nisi optercen s nekim vremenskim rokom sve ide lakse ) i poslo sam je asistentu Bujanoviću, ali kolko vidim nije mi to uvazeno, tak da sumnjam da ce bit i ovo, ali u svakom slucaju ja sam za to da nam se uvazi ( makar mi je asistent Bujanovic napomenuo da je negdje u pravilima navedeno kako se svako rjesenje koje ce se izvrsavati u duljem vremenskom periodu ( dulje od 5 sec. ) nece bit prihvaceno ) |
da ali to nigdje nije pisalo ni na 1.ni 2.zadaći .nadam se da će asistent Petričević će se javiti na ovu temu uskoro...
|
|
[Vrh] |
|
|