Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

nesuglasice izmedju profesora i asistenata
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:23 čet, 11. 3. 2004    Naslov: nesuglasice izmedju profesora i asistenata Citirajte i odgovorite

bolje receno mislim da se nisu previse dogovarali kad je zapocela nastava iz uur-a pa su asistenti inzistirali na nekom pseudo C-u a npr. prof. Marusic je algoritme pisao u nekom "nazovi pascalu".

Zar ne bi bilo bolje da smo odmah poceli raditi u pravom C-u i sad imali u pola manje muka.

Naravno o nacinu rada nekih asistenata komentari su suvisni al necu vas ostaviti postedjene imena i mislim konkretno na asistenta Balenovica.
bolje receno mislim da se nisu previse dogovarali kad je zapocela nastava iz uur-a pa su asistenti inzistirali na nekom pseudo C-u a npr. prof. Marusic je algoritme pisao u nekom "nazovi pascalu".

Zar ne bi bilo bolje da smo odmah poceli raditi u pravom C-u i sad imali u pola manje muka.

Naravno o nacinu rada nekih asistenata komentari su suvisni al necu vas ostaviti postedjene imena i mislim konkretno na asistenta Balenovica.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:42 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Re: nesuglasice izmedju profesora i asistenata Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]bolje receno mislim da se nisu previse dogovarali kad je zapocela nastava iz uur-a pa su asistenti inzistirali na nekom pseudo C-u a npr. prof. Marusic je algoritme pisao u nekom "nazovi pascalu".[/quote]

Sad cu te zacuditi: imali smo sastanak prije pocetka semestra i tamo je sve dogovoreno. 8) Pseudo-C je uveden uz blagoslov oba profesora (mozda cak na njihovu ideju, nisam vise siguran). :shock:

Zasto oni predaju u necem drugom, stvarno ne znam... :?

[quote="Anonymous"]Zar ne bi bilo bolje da smo odmah poceli raditi u pravom C-u i sad imali u pola manje muka.[/quote]

Pa, tebi nitko ne brani. 8) "Pravi C" ima manu da onda moramo ubijati bodove na sintaktickim greskama, sto je previse za studente koji se prvi put susrecu s programiranjem. :(

Ovako, olaksavamo im neke "sitnice" (formate u printf() i scanf(), alokaciju memorije i sl), a "pravi C" uce u drugom semestru. :)

Ova rasprava je vec bila [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1077]ovdje[/url]. 8)

[quote="Anonymous"]Naravno o nacinu rada nekih asistenata komentari su suvisni al necu vas ostaviti postedjene imena i mislim konkretno na asistenta Balenovica.[/quote]

Imamo vec topic za [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1253]prigovore na asistente[/url], ali moze i ovako, u zasebnom topicu. 8)

Ono sto mi se ne svidja je neargumentiranost prigovora... :( Ako se nekome prigovara da nije dobar, onda treba i konkretno reci sto ne valja... :?
Anonymous (napisa):

Sad cu te zacuditi: imali smo sastanak prije pocetka semestra i tamo je sve dogovoreno. Cool Pseudo-C je uveden uz blagoslov oba profesora (mozda cak na njihovu ideju, nisam vise siguran). Shocked

Zasto oni predaju u necem drugom, stvarno ne znam... Confused

Anonymous (napisa):

Pa, tebi nitko ne brani. Cool "Pravi C" ima manu da onda moramo ubijati bodove na sintaktickim greskama, sto je previse za studente koji se prvi put susrecu s programiranjem. Sad

Ovako, olaksavamo im neke "sitnice" (formate u printf() i scanf(), alokaciju memorije i sl), a "pravi C" uce u drugom semestru. Smile

Ova rasprava je vec bila ovdje. Cool

Anonymous (napisa):

Imamo vec topic za prigovore na asistente, ali moze i ovako, u zasebnom topicu. Cool

Ono sto mi se ne svidja je neargumentiranost prigovora... Sad Ako se nekome prigovara da nije dobar, onda treba i konkretno reci sto ne valja... Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 23:45 ned, 14. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja svejedno mislim da odnosi na relaciji asistenti studenti nisu najbolji a da ne govorim o tome kako si asitenti daju previse za pravo pogotovo sto se tice pismenih
ja svejedno mislim da odnosi na relaciji asistenti studenti nisu najbolji a da ne govorim o tome kako si asitenti daju previse za pravo pogotovo sto se tice pismenih

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:58 ned, 14. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]a da ne govorim o tome kako si asitenti daju previse za pravo pogotovo sto se tice pismenih[/quote]

Formulacija nije dobra. Ne daju si asistenti previse za pravo, nego im profesori ostavljaju prevelike slobode.

Mislim, ja se ne slazem s tom tvrdnjom, samo hocu naglasiti na kome je odgovornost. :roll:
Anonymous (napisa):
a da ne govorim o tome kako si asitenti daju previse za pravo pogotovo sto se tice pismenih

Formulacija nije dobra. Ne daju si asistenti previse za pravo, nego im profesori ostavljaju prevelike slobode.

Mislim, ja se ne slazem s tom tvrdnjom, samo hocu naglasiti na kome je odgovornost. Rolling Eyes

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 9:58 sri, 24. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa naravno vi sebe samo opravdavate a nas studente nitko nista ne pita. uopce niste fer prema nama. a uostalom vi ste tu zbog nas ane mi zbog vas
pa naravno vi sebe samo opravdavate a nas studente nitko nista ne pita. uopce niste fer prema nama. a uostalom vi ste tu zbog nas ane mi zbog vas

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 10:08 sri, 24. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]pa naravno vi sebe samo opravdavate a nas studente nitko nista ne pita.[/quote]

Forum, evaluacijske ankete, konzultacije, ... ?

[quote] uopce niste fer prema nama.[/quote]

!//

[quote] a uostalom vi ste tu zbog nas ane mi zbog vas[/quote]

Vi ste tu zbog _sebe_.
Anonymous (napisa):
pa naravno vi sebe samo opravdavate a nas studente nitko nista ne pita.

Forum, evaluacijske ankete, konzultacije, ... ?

Citat:
uopce niste fer prema nama.

!//

Citat:
a uostalom vi ste tu zbog nas ane mi zbog vas

Vi ste tu zbog _sebe_.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:53 sri, 24. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]a uostalom vi ste tu zbog nas ane mi zbog vas[/quote]

S ovim se potpuno slazem.

[quote="Anonymous"]pa naravno vi sebe samo opravdavate a nas studente nitko nista ne pita. uopce niste fer prema nama. [/quote]

Sto bi vi odgovorili na 'asistenti si daju previse za pravo' ?

Ako imate konkretan prigovor na nekog asistenta ili na neki pismeni, slobodno ga iznesite [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1253]ovdje[/url] (moze anonimno). Ali asistenta morate imenovati, i morate reci o kojem se pismenom radi, jer inace nema nikakve koristi.
Anonymous (napisa):
a uostalom vi ste tu zbog nas ane mi zbog vas

S ovim se potpuno slazem.

Anonymous (napisa):
pa naravno vi sebe samo opravdavate a nas studente nitko nista ne pita. uopce niste fer prema nama.

Sto bi vi odgovorili na 'asistenti si daju previse za pravo' ?

Ako imate konkretan prigovor na nekog asistenta ili na neki pismeni, slobodno ga iznesite ovdje (moze anonimno). Ali asistenta morate imenovati, i morate reci o kojem se pismenom radi, jer inace nema nikakve koristi.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum