Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:42 čet, 11. 3. 2004 Naslov: Re: nesuglasice izmedju profesora i asistenata |
|
|
[quote="Anonymous"]bolje receno mislim da se nisu previse dogovarali kad je zapocela nastava iz uur-a pa su asistenti inzistirali na nekom pseudo C-u a npr. prof. Marusic je algoritme pisao u nekom "nazovi pascalu".[/quote]
Sad cu te zacuditi: imali smo sastanak prije pocetka semestra i tamo je sve dogovoreno. 8) Pseudo-C je uveden uz blagoslov oba profesora (mozda cak na njihovu ideju, nisam vise siguran). :shock:
Zasto oni predaju u necem drugom, stvarno ne znam... :?
[quote="Anonymous"]Zar ne bi bilo bolje da smo odmah poceli raditi u pravom C-u i sad imali u pola manje muka.[/quote]
Pa, tebi nitko ne brani. 8) "Pravi C" ima manu da onda moramo ubijati bodove na sintaktickim greskama, sto je previse za studente koji se prvi put susrecu s programiranjem. :(
Ovako, olaksavamo im neke "sitnice" (formate u printf() i scanf(), alokaciju memorije i sl), a "pravi C" uce u drugom semestru. :)
Ova rasprava je vec bila [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1077]ovdje[/url]. 8)
[quote="Anonymous"]Naravno o nacinu rada nekih asistenata komentari su suvisni al necu vas ostaviti postedjene imena i mislim konkretno na asistenta Balenovica.[/quote]
Imamo vec topic za [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1253]prigovore na asistente[/url], ali moze i ovako, u zasebnom topicu. 8)
Ono sto mi se ne svidja je neargumentiranost prigovora... :( Ako se nekome prigovara da nije dobar, onda treba i konkretno reci sto ne valja... :?
Anonymous (napisa): | bolje receno mislim da se nisu previse dogovarali kad je zapocela nastava iz uur-a pa su asistenti inzistirali na nekom pseudo C-u a npr. prof. Marusic je algoritme pisao u nekom "nazovi pascalu". |
Sad cu te zacuditi: imali smo sastanak prije pocetka semestra i tamo je sve dogovoreno. Pseudo-C je uveden uz blagoslov oba profesora (mozda cak na njihovu ideju, nisam vise siguran).
Zasto oni predaju u necem drugom, stvarno ne znam...
Anonymous (napisa): | Zar ne bi bilo bolje da smo odmah poceli raditi u pravom C-u i sad imali u pola manje muka. |
Pa, tebi nitko ne brani. "Pravi C" ima manu da onda moramo ubijati bodove na sintaktickim greskama, sto je previse za studente koji se prvi put susrecu s programiranjem.
Ovako, olaksavamo im neke "sitnice" (formate u printf() i scanf(), alokaciju memorije i sl), a "pravi C" uce u drugom semestru.
Ova rasprava je vec bila ovdje.
Anonymous (napisa): | Naravno o nacinu rada nekih asistenata komentari su suvisni al necu vas ostaviti postedjene imena i mislim konkretno na asistenta Balenovica. |
Imamo vec topic za prigovore na asistente, ali moze i ovako, u zasebnom topicu.
Ono sto mi se ne svidja je neargumentiranost prigovora... Ako se nekome prigovara da nije dobar, onda treba i konkretno reci sto ne valja...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|