Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:10 uto, 2. 6. 2009 Naslov: |
|
|
Ako ista idete predlagati sluzbeno, uzmite u obzir:
1. da Programiranje, kao i vecinu drugih kolegija, slusaju i kolege koji imaju kolegije s visih godina (oni koji su Programiranje prosle godine mozda malo pali) i
2. da Programiranje slusaju i neki studenti s "druge godine" edukacijskih smjerova (tzv. "profesori").
Nama s kolegija je jedino bitno da bude bas taj tjedan, a koji tocno dan... 8)
Inace, osobno mislim da ovaj raspored nije tako los... :? Da, LA i Prog su dan za danom, no to su prvi kolokviji (prije njih nemate kolokvije) i gradivo mozete uciti unaprijed (kontinuirano, je l' te). :| Zadnje predavanje iz Prog je u ponedjeljak, a vjezbe u srijedu; dakle 6 dana prije LA. :) Stigne se nauciti, samo ne po principu "do LA ucim samo LA". 8)
Ako mislite ostaviti ucenje Prog za nakon LA, onda ce vam to ucenje (barem vecini) biti tracenje vremena, cak i ako se Prog prebaci na petak. :(
S druge strane, po sadasnjem rasporedu, iza Prog imate punih 5 dana do iduceg kolokvija, sto je dovoljno i za odmor i za ponoviti gradivo koje tada trebate. 8)
Ako ista idete predlagati sluzbeno, uzmite u obzir:
1. da Programiranje, kao i vecinu drugih kolegija, slusaju i kolege koji imaju kolegije s visih godina (oni koji su Programiranje prosle godine mozda malo pali) i
2. da Programiranje slusaju i neki studenti s "druge godine" edukacijskih smjerova (tzv. "profesori").
Nama s kolegija je jedino bitno da bude bas taj tjedan, a koji tocno dan...
Inace, osobno mislim da ovaj raspored nije tako los... Da, LA i Prog su dan za danom, no to su prvi kolokviji (prije njih nemate kolokvije) i gradivo mozete uciti unaprijed (kontinuirano, je l' te). Zadnje predavanje iz Prog je u ponedjeljak, a vjezbe u srijedu; dakle 6 dana prije LA. Stigne se nauciti, samo ne po principu "do LA ucim samo LA".
Ako mislite ostaviti ucenje Prog za nakon LA, onda ce vam to ucenje (barem vecini) biti tracenje vremena, cak i ako se Prog prebaci na petak.
S druge strane, po sadasnjem rasporedu, iza Prog imate punih 5 dana do iduceg kolokvija, sto je dovoljno i za odmor i za ponoviti gradivo koje tada trebate.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
lucika Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:23 uto, 2. 6. 2009 Naslov: |
|
|
nama s "druge godine" inžinjerskog smjera koji još nismo položili prog2 je ista situacija s algebaskim strukturama, koje se pišu u utorak, i programiranjem (koje je u srijedu, jel ). za sada sam uspjela popričati s nekoliko svojih kolega i puno bi nam više odgovaralo kad bi se prog pisalo u petak :D
a pogotovo nakon ovoga što Šego kaže, da je njima s kolegija svejedno koji se dan piše, glavno da je prvi tjedan!
8)
nama s "druge godine" inžinjerskog smjera koji još nismo položili prog2 je ista situacija s algebaskim strukturama, koje se pišu u utorak, i programiranjem (koje je u srijedu, jel ). za sada sam uspjela popričati s nekoliko svojih kolega i puno bi nam više odgovaralo kad bi se prog pisalo u petak
a pogotovo nakon ovoga što Šego kaže, da je njima s kolegija svejedno koji se dan piše, glavno da je prvi tjedan!
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:25 uto, 2. 6. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ako ista idete predlagati sluzbeno, uzmite u obzir:
1. da Programiranje, kao i vecinu drugih kolegija, slusaju i kolege koji imaju kolegije s visih godina (oni koji su Programiranje prosle godine [b]mozda malo pali)[/b][/quote]
Ovakvi eufemizmi me uvijek razvesele. :lol: :lol:
Eto i ja sam "malo pala" Prog 2, imam Algebarske u utorak, ali odlučih to stoički podnijeti pa pokušati barem Prog riješiti, mislim da Algebarske nemaju sljedbenika? xD
vsego (napisa): | Ako ista idete predlagati sluzbeno, uzmite u obzir:
1. da Programiranje, kao i vecinu drugih kolegija, slusaju i kolege koji imaju kolegije s visih godina (oni koji su Programiranje prosle godine mozda malo pali) |
Ovakvi eufemizmi me uvijek razvesele.
Eto i ja sam "malo pala" Prog 2, imam Algebarske u utorak, ali odlučih to stoički podnijeti pa pokušati barem Prog riješiti, mislim da Algebarske nemaju sljedbenika? xD
_________________ Weit von hier fällt Gold von den Sternen
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PaVla Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:45 sri, 10. 6. 2009 Naslov: |
|
|
[url=http://www.math.hr/fgs.axd?id=2149]evo ga, i službeno[/url]
evo ga, i službeno
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:34 sri, 10. 6. 2009 Naslov: |
|
|
vidiš, tek sad sam skužio da je prof u srijedu a ing u petak.
????
.........
vidiš, tek sad sam skužio da je prof u srijedu a ing u petak.
????
.........
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:36 sri, 10. 6. 2009 Naslov: |
|
|
Ma, to je valjda greska. :shock: Javih nastavnicima, pa neka oni to rijese s Prodekanom. 8)
Kad budem znao sluzbeni termin, stavim ga na web kolegija... do tada, strpljeni-spaseni. :)
Ma, to je valjda greska. Javih nastavnicima, pa neka oni to rijese s Prodekanom.
Kad budem znao sluzbeni termin, stavim ga na web kolegija... do tada, strpljeni-spaseni.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:41 sri, 10. 6. 2009 Naslov: |
|
|
Ako vam kojim slučajem ne odobre pomicanje termina, u attachment stavljam kako je bilo dok sam ja bio na 1.godini (što i nije bilo jako davno)... to nek vas tješi :D
Ako vam kojim slučajem ne odobre pomicanje termina, u attachment stavljam kako je bilo dok sam ja bio na 1.godini (što i nije bilo jako davno)... to nek vas tješi
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
Description: |
|
 Download |
Filename: |
kolokviji.doc |
Filesize: |
27.5 KB |
Downloaded: |
149 Time(s) |
|
|
[Vrh] |