Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kako stoje stvari
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:16 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislio sam na PDF... Mislim da web formular bas nije vjerodostojan (nema potpisa). :?

Moze i broj indexa (umjesto JMBAGa); to je jako lokalna stvar. 8)

Pravopis...

- meko ć: ho[b]C[/b]u, omogu[b]C[/b]ite
- [i]zakljucno [b]s[/b] ak. god...[/i] (ne [i]sa[/i], nego [i]s[/i])
- zarezi iza: "[i]rokovi svima[/i]", "[i]stud. udruga[/i]" i "[i]prosjeka ocjena[/i]", "[i]generalna proba[/i]"
- "[i]Matematika[/i]" i "[i]Fizika[/i]" (velika pocetna slova)
- prijedlog: "[i]bi ukinuti[/i]" u nesto konvencionalnije, npr. "[i]je bio ukinut[/i]"
- predlazem centriranje texta

Sadrzaj necu komentirati; ipak sam asistent, pa me se to ne tice... ;)
Mislio sam na PDF... Mislim da web formular bas nije vjerodostojan (nema potpisa). Confused

Moze i broj indexa (umjesto JMBAGa); to je jako lokalna stvar. Cool

Pravopis...

- meko ć: hoCu, omoguCite
- zakljucno s ak. god... (ne sa, nego s)
- zarezi iza: "rokovi svima", "stud. udruga" i "prosjeka ocjena", "generalna proba"
- "Matematika" i "Fizika" (velika pocetna slova)
- prijedlog: "bi ukinuti" u nesto konvencionalnije, npr. "je bio ukinut"
- predlazem centriranje texta

Sadrzaj necu komentirati; ipak sam asistent, pa me se to ne tice... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 8:56 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Fala vsego :) Pravopis je odma ispravljen, stilska obiljezja i sadrzaj cu jos malko prodiskutirati sa kolegama prije nego ga bacim u pogon :)

... takodjer bih bio MNOGO zahvalan kada bi netko vicniji od mene u ovakvim zahtjevima pogledao peticiju i provjerio valjanost istoga :)
Fala vsego Smile Pravopis je odma ispravljen, stilska obiljezja i sadrzaj cu jos malko prodiskutirati sa kolegama prije nego ga bacim u pogon Smile

... takodjer bih bio MNOGO zahvalan kada bi netko vicniji od mene u ovakvim zahtjevima pogledao peticiju i provjerio valjanost istoga Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 10:54 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Negdje je netko napisao da preskace prvi rok jer je preblizu predavanjima. :idea: [b]Pitanje za SZ:[/b] Moze li se dobiti pomicanje ispitnih rokova za tjedan dana, pa da studenti imaju pauzu za pripremu?

Dakle, nakon predavanja bi bio jedan tjedan slobodan, pa zatim prvi ljetni rok od ponedjeljka do drugog ponedjeljka. Drugi rok moze ici od pripadnog petka do onog petka iza, pa sve stane u 3 tjedna (osim usmenih koji dosta ovise o volji i mogucnostima ispitivaca). Samo grubi prijedlog, nista finalizirano... 8)
.[/quote]

Ne mogu vjerovati da vsego moze predloziti tako nesto. Mislim ideja vodilja pri ukidanju treceg roka je bila ta da konacno mozemo na more 15.7.
Nebi mi bilo drago da se vrate ukinuti mjesecni rokovi jer su oni zamjenjeni kolokvijima. Krcko je zaboravio reci da se u doba dok su ti rokovi postojali studiralo "godinu za godinu", tj. uvjet za upis sljedece godine je bio da pocistis SVE ispite s prethodne. Dakle, ne svidja mi se ideja o povratku mjesecnih rokova, ali bi je nekako jos i prezivio. Medjutim ovo da se rokovi otegnu do 20.7., to dira u samu bit mog postojanja i borit cu se protiv toga do zadnjeg daha. Nije me briga koliko rokova ima u ljeto. Moze ih biti i 5. Vazno je da zavrse do 10.7. tako da usmeni mogu biti gotovi do 15.7. Mislim, tako je to na cijelom sveucilistu, pa sto bi se mi jedini kuhali u Zagrebu do sredine ljeta.
vsego (napisa):

Negdje je netko napisao da preskace prvi rok jer je preblizu predavanjima. Idea Pitanje za SZ: Moze li se dobiti pomicanje ispitnih rokova za tjedan dana, pa da studenti imaju pauzu za pripremu?

Dakle, nakon predavanja bi bio jedan tjedan slobodan, pa zatim prvi ljetni rok od ponedjeljka do drugog ponedjeljka. Drugi rok moze ici od pripadnog petka do onog petka iza, pa sve stane u 3 tjedna (osim usmenih koji dosta ovise o volji i mogucnostima ispitivaca). Samo grubi prijedlog, nista finalizirano... Cool
.

Ne mogu vjerovati da vsego moze predloziti tako nesto. Mislim ideja vodilja pri ukidanju treceg roka je bila ta da konacno mozemo na more 15.7.
Nebi mi bilo drago da se vrate ukinuti mjesecni rokovi jer su oni zamjenjeni kolokvijima. Krcko je zaboravio reci da se u doba dok su ti rokovi postojali studiralo "godinu za godinu", tj. uvjet za upis sljedece godine je bio da pocistis SVE ispite s prethodne. Dakle, ne svidja mi se ideja o povratku mjesecnih rokova, ali bi je nekako jos i prezivio. Medjutim ovo da se rokovi otegnu do 20.7., to dira u samu bit mog postojanja i borit cu se protiv toga do zadnjeg daha. Nije me briga koliko rokova ima u ljeto. Moze ih biti i 5. Vazno je da zavrse do 10.7. tako da usmeni mogu biti gotovi do 15.7. Mislim, tako je to na cijelom sveucilistu, pa sto bi se mi jedini kuhali u Zagrebu do sredine ljeta.

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:09 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"]Nebi mi bilo drago da se vrate ukinuti mjesecni rokovi jer su oni zamjenjeni kolokvijima. Krcko je zaboravio reci da se u doba dok su ti rokovi postojali studiralo "godinu za godinu", tj. uvjet za upis sljedece godine je bio da pocistis SVE ispite s prethodne.[/quote]

Ne, dok sam studirao vec su postojali bodovi kao uvjet za upis u visu godinu (a mjesecni rokovi su ukinuti kad sam bio na 3. ili 4. godini). Ali, slazem se da bi bilo besmisleno imati kolokvije [b]i[/b] mjesecne rokove. A kolokviji mi se cine bolja opcija od mjesecnih rokova.

[quote="Edo"]Medjutim ovo da se rokovi otegnu do 20.7., to dira u sam bit mog postojanja i borit cu se protiv toga do zadnjeg daha. Nije me briga koliko rokova ima u ljeto. Moze ih biti i 5. Vazno je da zavrse do 10.7. tako da usmeni mogu biti gotovi do 15.7. Mislim, tako je to na cijelom sveucilistu, pa sto bi se mi jedini kuhali u Zagrebu do sredine ljeta.[/quote]

Hmmm da, i mene hvata egzistencijalni strah na pomisao da se rokovi otegnu do kraja 7. mjeseca. Ali to nije bio jedini razlog ukidanja zadnjeg ljetnog roka. Broj studenata koji su izlazili na taj rok bio je zanemariv (valjda se nikom ne da kuhat u Zagrebu).
Edo (napisa):
Nebi mi bilo drago da se vrate ukinuti mjesecni rokovi jer su oni zamjenjeni kolokvijima. Krcko je zaboravio reci da se u doba dok su ti rokovi postojali studiralo "godinu za godinu", tj. uvjet za upis sljedece godine je bio da pocistis SVE ispite s prethodne.

Ne, dok sam studirao vec su postojali bodovi kao uvjet za upis u visu godinu (a mjesecni rokovi su ukinuti kad sam bio na 3. ili 4. godini). Ali, slazem se da bi bilo besmisleno imati kolokvije i mjesecne rokove. A kolokviji mi se cine bolja opcija od mjesecnih rokova.

Edo (napisa):
Medjutim ovo da se rokovi otegnu do 20.7., to dira u sam bit mog postojanja i borit cu se protiv toga do zadnjeg daha. Nije me briga koliko rokova ima u ljeto. Moze ih biti i 5. Vazno je da zavrse do 10.7. tako da usmeni mogu biti gotovi do 15.7. Mislim, tako je to na cijelom sveucilistu, pa sto bi se mi jedini kuhali u Zagrebu do sredine ljeta.

Hmmm da, i mene hvata egzistencijalni strah na pomisao da se rokovi otegnu do kraja 7. mjeseca. Ali to nije bio jedini razlog ukidanja zadnjeg ljetnog roka. Broj studenata koji su izlazili na taj rok bio je zanemariv (valjda se nikom ne da kuhat u Zagrebu).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:58 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm, vidim da sam potaknuo strahove. Sto se mene tice, taj zadnji rok moze biti u formi izvanrednih rokova (u dva dana), npr. utorak i srijeda ili srijeda i cetvrtak ili neka varijacija na temu. Glavno da ima bar 3 dana od zadnjeg pismenog ispita. Oni ekspeditivniji bi jos uvijek mogli biti na moru 16.-17.7. a studenti dobiju jos jednu priliku koja moguce zivot znaci (meni osobno jako jaako pomogao taj zadnji treci ljetni rok 2001/2002).
Svakako sam za optimalni dogovor, ali ukidanje cijelog roka za 1000 studenata zbog tjedan dana... :(

Mozda bi jos jedan jesenski rok bolje 'legao' asistentima i profesorima? Na kraju krajeva, mozda bi jos jedan jesenski rok bolje legao i studentima ?
Hm, vidim da sam potaknuo strahove. Sto se mene tice, taj zadnji rok moze biti u formi izvanrednih rokova (u dva dana), npr. utorak i srijeda ili srijeda i cetvrtak ili neka varijacija na temu. Glavno da ima bar 3 dana od zadnjeg pismenog ispita. Oni ekspeditivniji bi jos uvijek mogli biti na moru 16.-17.7. a studenti dobiju jos jednu priliku koja moguce zivot znaci (meni osobno jako jaako pomogao taj zadnji treci ljetni rok 2001/2002).
Svakako sam za optimalni dogovor, ali ukidanje cijelog roka za 1000 studenata zbog tjedan dana... Sad

Mozda bi jos jedan jesenski rok bolje 'legao' asistentima i profesorima? Na kraju krajeva, mozda bi jos jedan jesenski rok bolje legao i studentima ?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:14 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"][quote="vsego"]
Negdje je netko napisao da preskace prvi rok jer je preblizu predavanjima. :idea: [b]Pitanje za SZ:[/b] Moze li se dobiti pomicanje ispitnih rokova za tjedan dana, pa da studenti imaju pauzu za pripremu?
Dakle, nakon predavanja bi bio jedan tjedan slobodan, pa zatim prvi ljetni rok od ponedjeljka do drugog ponedjeljka. [color=red]Drugi rok moze ici od pripadnog petka do onog petka iza, pa sve stane u 3 tjedna[/color] (osim usmenih koji dosta ovise o volji i mogucnostima ispitivaca). Samo grubi prijedlog, nista finalizirano... 8)[/quote]
Ne mogu vjerovati da vsego moze predloziti tako nesto. Mislim ideja vodilja pri ukidanju treceg roka je bila ta da konacno mozemo na more 15.7.[/quote]

Pogledajte ovo crveno (iz mog originalnog prijedloga). Dakle, sada imamo 4 tjedna za pismene (zanemarujuci ovogodisnju perturbaciju za koju ne znam tocno na sta lici). Moj je prijedlog bio da se to "stisne" u tri tjedna, s tim da se oslobodi prvi tjedan. :)

U osnovi, nama bi ispalo svejedno, a na studentima je da kazu zele li tu pauzu, uz zrtvu vece nabijenosti ispita, ili zele bez pauze, ali malo razmaknuto (kao sto je sada).

Krace: po mom prijedlogu, pismeni bi zavrsili isti tjedan u kojem i sada zavrsavaju, samo u petak, a ne u ponedjeljak, sto ne cini neku razliku (vikend se iskoristi za ispravljanje, pa zadnji rezultati dodju u pon-uto, umjesto u pet).
Edo (napisa):
vsego (napisa):

Negdje je netko napisao da preskace prvi rok jer je preblizu predavanjima. Idea Pitanje za SZ: Moze li se dobiti pomicanje ispitnih rokova za tjedan dana, pa da studenti imaju pauzu za pripremu?
Dakle, nakon predavanja bi bio jedan tjedan slobodan, pa zatim prvi ljetni rok od ponedjeljka do drugog ponedjeljka. Drugi rok moze ici od pripadnog petka do onog petka iza, pa sve stane u 3 tjedna (osim usmenih koji dosta ovise o volji i mogucnostima ispitivaca). Samo grubi prijedlog, nista finalizirano... Cool

Pogledajte ovo crveno (iz mog originalnog prijedloga). Dakle, sada imamo 4 tjedna za pismene (zanemarujuci ovogodisnju perturbaciju za koju ne znam tocno na sta lici). Moj je prijedlog bio da se to "stisne" u tri tjedna, s tim da se oslobodi prvi tjedan. Smile

U osnovi, nama bi ispalo svejedno, a na studentima je da kazu zele li tu pauzu, uz zrtvu vece nabijenosti ispita, ili zele bez pauze, ali malo razmaknuto (kao sto je sada).

Krace: po mom prijedlogu, pismeni bi zavrsili isti tjedan u kojem i sada zavrsavaju, samo u petak, a ne u ponedjeljak, sto ne cini neku razliku (vikend se iskoristi za ispravljanje, pa zadnji rezultati dodju u pon-uto, umjesto u pet).

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:42 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Otvoren je novi topic na tu temu (sa anketom) na: [url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=11839[/url].
Pozivam vas da nastavite raspravu tamo i ako vsego moze pruziti poseban tretman topicu?
Otvoren je novi topic na tu temu (sa anketom) na: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=11839.
Pozivam vas da nastavite raspravu tamo i ako vsego moze pruziti poseban tretman topicu?

MADD
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:29 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]ako vsego moze pruziti poseban tretman topicu?[/quote]

:?::!::?: Kakav poseban tretman? :shock: Da ga obrisem? :twisted:
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
ako vsego moze pruziti poseban tretman topicu?

QuestionExclamationQuestion Kakav poseban tretman? Shocked Da ga obrisem? Twisted Evil

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:56 pet, 12. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

NE ! Pusu ? :D
Sala :), ne znam ti ja kakvim ti sve to adminskim magijama raspolazes, pa samo upucujem nevezanu molbu Svevisnjem :g: :D
NE ! Pusu ? Very Happy
Sala Smile, ne znam ti ja kakvim ti sve to adminskim magijama raspolazes, pa samo upucujem nevezanu molbu Svevisnjem Mr. Green Very Happy

MADD
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum