Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rezultati 3. RP2p zadace (PPT) - 2009 (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
nuno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 1

PostPostano: 22:17 čet, 11. 6. 2009    Naslov: Rezultati 3. RP2p zadace (PPT) - 2009 Citirajte i odgovorite

Objavljeni su [url=http://www.math.hr/~nuno/RP2-DZ3-2009-rezultati.pdf]rezultati[/url] PowerPoint zadaće. Za eventualne žalbe dođite u sobu 232 u utorak, 13.6.2009 (ili se javite mailom najkasnije do navedenog datuma).

Objavljeni su [url=http://www.math.hr/~nuno/RP2-DZ3-2009-rezultati.pdf]novi rezultati[/url] (nakon žalbi).

Što se tiče promašene teme... Možda je doista prestrogo dati 0 bodova za promašenu temu, pa sam promijenio bodovanje tako da se za promašenu temu može dobiti maksimalno 2 boda (većinom ste imali 3 slajda na temu i 3 van teme - za pola slajdova dobijete i pola bodova :). Ukoliko ste imali i drugih grešaka, broj bodova može biti i manji od 2 boda...
Objavljeni su rezultati PowerPoint zadaće. Za eventualne žalbe dođite u sobu 232 u utorak, 13.6.2009 (ili se javite mailom najkasnije do navedenog datuma).

Objavljeni su novi rezultati (nakon žalbi).

Što se tiče promašene teme... Možda je doista prestrogo dati 0 bodova za promašenu temu, pa sam promijenio bodovanje tako da se za promašenu temu može dobiti maksimalno 2 boda (većinom ste imali 3 slajda na temu i 3 van teme - za pola slajdova dobijete i pola bodova Smile. Ukoliko ste imali i drugih grešaka, broj bodova može biti i manji od 2 boda...

Zadnja promjena: nuno; 16:03 uto, 16. 6. 2009; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
piper at the gates
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 6 - 1

PostPostano: 8:35 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

16.6. je utorak...
koji vam je mail?
16.6. je utorak...
koji vam je mail?

[Vrh]
piper at the gates
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 1

PostPostano: 12:20 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

"promašena tema"...
hm...nije mi jasno što se ocijenjivalo u ovoj zadaći:primjena naučenih znanja u power pointu,ili????
po ovome ispada kao da smo opet u srednjoj,i opet pišemo zadaćnice,i tema je "jesen u mom vrtu", a ja pišem o dostojevskom,zločinu i kazni ----->e to vam je promašena tema!!!
a ako ste htjeli skidat bodove,mogli ste nešto maštovitije smislit...
ovo je konstruktivna kritika,jer se osjećam,šta ja znam,prevareno,kao i vjerojatno ostalih 20% kolega s promašenom temom....
"promašena tema"...
hm...nije mi jasno što se ocijenjivalo u ovoj zadaći:primjena naučenih znanja u power pointu,ili????
po ovome ispada kao da smo opet u srednjoj,i opet pišemo zadaćnice,i tema je "jesen u mom vrtu", a ja pišem o dostojevskom,zločinu i kazni ----->e to vam je promašena tema!!!
a ako ste htjeli skidat bodove,mogli ste nešto maštovitije smislit...
ovo je konstruktivna kritika,jer se osjećam,šta ja znam,prevareno,kao i vjerojatno ostalih 20% kolega s promašenom temom....

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 5

PostPostano: 12:44 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja se osjecam tupo i ne mogu vjerovat...pa cak da je i bit same zadace potrefit temu,sta po mom misljenju nije,ja temu promasila nisam....ono sto je precizno zadano,precizno sam i napisala(grafikon sa filmovima i njihovom zaradom),a dio gdje je trebalo napisati sadrzaj po svom izboru,sadrzaj jest po mom izboru,a uz to ima i veze sa filmovima,tocnije,napisala sam svoj problem kod sastavljanja liste najboljih filmova....
a bas i da moj sadrzaj zadnjih slajdova nema veze sa filmovima,lijepo,crno na bijelo pise "Na preostalim stranicama neka bude sadržaj po vašem izboru, ali mora biti i teksta i
autoshape-ova" sta moja prezentacija ima na preostalim stranicama,i ne vidim kojom se tu asistent logikom vodi kad kaze promasena tema
jer ako je mislio "sadrzaj po vasem izboru koji ima veze sa filmovima" onda je tako mogao i napisat,a ne nas kaznjavat,a pritom on nije bio precizan!

i zadnje,cak da je i napisao precizno sto se trazi,a mi fulali temu,zadaca se sastoji od vise djelova,upotreba animacija,dizajna i ostalo,pa samim time,nema logike dat 0/4 boda za promasenu temu....koju,jos jednom napominjem,nisam promasila!
ja se osjecam tupo i ne mogu vjerovat...pa cak da je i bit same zadace potrefit temu,sta po mom misljenju nije,ja temu promasila nisam....ono sto je precizno zadano,precizno sam i napisala(grafikon sa filmovima i njihovom zaradom),a dio gdje je trebalo napisati sadrzaj po svom izboru,sadrzaj jest po mom izboru,a uz to ima i veze sa filmovima,tocnije,napisala sam svoj problem kod sastavljanja liste najboljih filmova....
a bas i da moj sadrzaj zadnjih slajdova nema veze sa filmovima,lijepo,crno na bijelo pise "Na preostalim stranicama neka bude sadržaj po vašem izboru, ali mora biti i teksta i
autoshape-ova" sta moja prezentacija ima na preostalim stranicama,i ne vidim kojom se tu asistent logikom vodi kad kaze promasena tema
jer ako je mislio "sadrzaj po vasem izboru koji ima veze sa filmovima" onda je tako mogao i napisat,a ne nas kaznjavat,a pritom on nije bio precizan!

i zadnje,cak da je i napisao precizno sto se trazi,a mi fulali temu,zadaca se sastoji od vise djelova,upotreba animacija,dizajna i ostalo,pa samim time,nema logike dat 0/4 boda za promasenu temu....koju,jos jednom napominjem,nisam promasila!

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 17:15 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jeli netko dobio odg od asistenta ?
jeli netko dobio odg od asistenta ?

[Vrh]
piper at the gates
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 1

PostPostano: 18:31 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

citiram asistenta puljića:"Prva rečenica u tekstu zadace glasi: "Napravite prezentaciju kojom cete predstaviti vase omiljene FILMOVE".
Ne razumijem koji dio te recenice nije jasan. Slajdovi su trebali biti na temu filmova, a ne sporta, trokuta, psihologije, zivotinja, cvijeca
i slicnih tema kojih sam se nagledao..."

ja bi citirao jednu točku zadaće:"Na preostalim stranicama neka bude sadržaj po vašem izboru, ali mora biti i teksta i autoshape-ova").

a da još ne spominjem neke krivo zadane elemente,koji su se kasnije ispravljali preko kiwija...

tek toliko o tome...
citiram asistenta puljića:"Prva rečenica u tekstu zadace glasi: "Napravite prezentaciju kojom cete predstaviti vase omiljene FILMOVE".
Ne razumijem koji dio te recenice nije jasan. Slajdovi su trebali biti na temu filmova, a ne sporta, trokuta, psihologije, zivotinja, cvijeca

ja bi citirao jednu točku zadaće:"Na preostalim stranicama neka bude sadržaj po vašem izboru, ali mora biti i teksta i autoshape-ova").

a da još ne spominjem neke krivo zadane elemente,koji su se kasnije ispravljali preko kiwija...

tek toliko o tome...

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 5

PostPostano: 19:27 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da,ja sam isto dobila od njega to,i dok sam odogovorila da moje je u vezi filmova,nist ne odgovara vise :(
da,ja sam isto dobila od njega to,i dok sam odogovorila da moje je u vezi filmova,nist ne odgovara vise Sad

[Vrh]
vještica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 20:31 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="piper at the gates"]citiram asistenta puljića:"Prva rečenica u tekstu zadace glasi: "Napravite prezentaciju kojom cete predstaviti vase omiljene FILMOVE".

tek toliko o tome...[/quote]

meni sad nije jasno šta vi ne razumijete....
Piše da treba biti sadržaj po vlastitom izboru na ostalim slajdovima, ali zar ne vidite da je prva rečenica bila da U PREZENTACIJI predstavite vaše omiljene FILMOVE...
znači da se taj sadržaj po izboru mora odnositi na vaše omiljene filmove, a ne na bilo koje druge stvari ili živa bića... 8)

Ali se ipak slažem da nije ok da oni koji su "promašili temu" dobiju 0 bodova, ipak je to puno...
piper at the gates (napisa):

tek toliko o tome...

meni sad nije jasno šta vi ne razumijete....
Piše da treba biti sadržaj po vlastitom izboru na ostalim slajdovima, ali zar ne vidite da je prva rečenica bila da U PREZENTACIJI predstavite vaše omiljene FILMOVE...
znači da se taj sadržaj po izboru mora odnositi na vaše omiljene filmove, a ne na bilo koje druge stvari ili živa bića... Cool

Ali se ipak slažem da nije ok da oni koji su "promašili temu" dobiju 0 bodova, ipak je to puno...

[Vrh]
pajson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 6 - 24

PostPostano: 21:37 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

to vam je tak narode kad se okolo hvalite da je ovaj predmet lagan i da ga možete položiti k'o iz šale!!!

PA K'O IZ ŠALE MOGU ONI SKINUT BODOVE!!!
to vam je tak narode kad se okolo hvalite da je ovaj predmet lagan i da ga možete položiti k'o iz šale!!!

PA K'O IZ ŠALE MOGU ONI SKINUT BODOVE!!!

ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 22:23 pet, 12. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam napravio ostale slajdove vezane uz film i opet promašena tema :S
ja sam napravio ostale slajdove vezane uz film i opet promašena tema :S

[Vrh]
piper at the gates
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 1

PostPostano: 19:08 sub, 13. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

0 bodova za promašenu temu=0 bodova za zadaću koja nije predana

zbilja pošteno,nema šta...

mogao sam se i ja pravit pametan,pa uopće ne predat zadaću,poput kolege pajsona...
rezultat u bodovima bi bio isti,al bar ne bi imao osjećaj da me kradu...

mogao sam se i ja pravit pametan,pa uopće ne predat zadaću,poput kolege pajsona...

[Vrh]
nuno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 16:04 uto, 16. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Objavljeni su novi rezultati (za detalje pogledajte na vrh stranice)...
Objavljeni su novi rezultati (za detalje pogledajte na vrh stranice)...

pajson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 6 - 24

PostPostano: 21:12 uto, 30. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="piper at the gates"]0 bodova za promašenu temu=0 bodova za zadaću koja nije predana

rezultat u bodovima bi bio isti,al bar ne bi imao osjećaj da me kradu...[/quote]

kad te sretnem vidit ćeš ko je pametan!!!
piper at the gates (napisa):

kad te sretnem vidit ćeš ko je pametan!!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum