Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Iz kojeg si kvarta? |
Maksimir |
|
10% |
[ 1 ] |
Peščenica |
|
10% |
[ 1 ] |
Dubrava |
|
10% |
[ 1 ] |
Špansko |
|
0% |
[ 0 ] |
Savica |
|
10% |
[ 1 ] |
Centar |
|
10% |
[ 1 ] |
Šalata |
|
10% |
[ 1 ] |
Podsljeme |
|
0% |
[ 0 ] |
Jarun |
|
10% |
[ 1 ] |
neki deseti |
|
30% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 10 |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kamti Forumaš(ica)

|
Postano: 9:23 ned, 14. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Mlijeko"]ne kažem ja da su moje fore bolje, dapače, ja nemam fore ja sam troll, a ti me hraniš. da, kamti, baš ti (i tvoja frendica anamari)[/quote]
[color=darkblue]Hehehe, ja te hranim, ha? I Anamari? S čime? Izmetom? Aha, pa ti si onaj kaj nas stalno slijedi do wc-a...
Šala, NHF!
Gle, ako su ti njegove fore "jadne", onda ih nemoj komentirat, jer se spuštaš na njegov nivo... A ionako ih ne kužiš, hehe. Meni su njegove fore čist ok. Stoga...[/color]
Mlijeko (napisa): | ne kažem ja da su moje fore bolje, dapače, ja nemam fore ja sam troll, a ti me hraniš. da, kamti, baš ti (i tvoja frendica anamari) |
Hehehe, ja te hranim, ha? I Anamari? S čime? Izmetom? Aha, pa ti si onaj kaj nas stalno slijedi do wc-a...
Šala, NHF!
Gle, ako su ti njegove fore "jadne", onda ih nemoj komentirat, jer se spuštaš na njegov nivo... A ionako ih ne kužiš, hehe. Meni su njegove fore čist ok. Stoga...
_________________ "A mi zbilja ne moramo ići na predavanja?", X.Y.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:48 ned, 14. 3. 2004 Naslov: |
|
|
E CRNI a kaj mašne loma šatro na ovu mute???
E CRNI a kaj mašne loma šatro na ovu mute???
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 19:46 ned, 14. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Kamti"][quote="Mlijeko"]ne kažem ja da su moje fore bolje, dapače, ja nemam fore ja sam troll, a ti me hraniš. da, kamti, baš ti (i tvoja frendica anamari)[/quote]
[color=darkblue]Hehehe, ja te hranim, ha? I Anamari? S čime? Izmetom? Aha, pa ti si onaj kaj nas stalno slijedi do wc-a...
Šala, NHF!
Gle, ako su ti njegove fore "jadne", onda ih nemoj komentirat, jer se spuštaš na njegov nivo... A ionako ih ne kužiš, hehe. Meni su njegove fore čist ok. Stoga...[/color][/quote]
uf, nemam ja wc di i vi, osim 2put tjedno.
pitaj vsegu definiciju trola i kaj znaci hranti trola.
i mislim da je vrijeme da se post rinejma u "SAZNAJTE VIŠE O CRNOM" jer on vrti svoju spiku.
ja sam svojim postovim htio naglasiti da ja ne trolam samo asmodaia, nego i sve ostale.
lijep pozdrav
Kamti (napisa): | Mlijeko (napisa): | ne kažem ja da su moje fore bolje, dapače, ja nemam fore ja sam troll, a ti me hraniš. da, kamti, baš ti (i tvoja frendica anamari) |
Hehehe, ja te hranim, ha? I Anamari? S čime? Izmetom? Aha, pa ti si onaj kaj nas stalno slijedi do wc-a...
Šala, NHF!
Gle, ako su ti njegove fore "jadne", onda ih nemoj komentirat, jer se spuštaš na njegov nivo... A ionako ih ne kužiš, hehe. Meni su njegove fore čist ok. Stoga... |
uf, nemam ja wc di i vi, osim 2put tjedno.
pitaj vsegu definiciju trola i kaj znaci hranti trola.
i mislim da je vrijeme da se post rinejma u "SAZNAJTE VIŠE O CRNOM" jer on vrti svoju spiku.
ja sam svojim postovim htio naglasiti da ja ne trolam samo asmodaia, nego i sve ostale.
lijep pozdrav
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:54 ned, 14. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]
Pa ni to šalo jabri ečečo. Pa znaš da sam ja [color=darkblue]bačkizagreb stuhpa kaj šeja[/color]. :wink:
Bajpro ovo vopla zobr voritgo, ak' si cafa. 8)[/quote]
nemoj pricat coece!!!
to nitko ne brije po zg ak je pravi zagrepcanec!!
Crni (napisa): |
Pa ni to šalo jabri ečečo. Pa znaš da sam ja bačkizagreb stuhpa kaj šeja.
Bajpro ovo vopla zobr voritgo, ak' si cafa.  |
nemoj pricat coece!!!
to nitko ne brije po zg ak je pravi zagrepcanec!!
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:14 pon, 15. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="jaZz"]Zasto u anketi nema opcija 'ne znam'? [/quote]
Ne'am pojma.
[size=18]Dajte ekipa, pa ovo sam otvoril' čist' zato da se pojača zafrkancija na ćumezu, a ne da si stalno solimo jedni drugima mozak i prepucavamo. Pričajte kak' 'oćete...kaj stalno spike tipa; "ovo je glupo, besmisleno, blesavo, i moja baka je bolja u tome". 'Opće ne kužim kak' je nekim ljudima sam' u cilju da nekog ideju ubit' u pojam. Pa dajte malo veselja.[/size]
jaZz (napisa): | Zasto u anketi nema opcija 'ne znam'? |
Ne'am pojma.
Dajte ekipa, pa ovo sam otvoril' čist' zato da se pojača zafrkancija na ćumezu, a ne da si stalno solimo jedni drugima mozak i prepucavamo. Pričajte kak' 'oćete...kaj stalno spike tipa; "ovo je glupo, besmisleno, blesavo, i moja baka je bolja u tome". 'Opće ne kužim kak' je nekim ljudima sam' u cilju da nekog ideju ubit' u pojam. Pa dajte malo veselja.
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 1:40 uto, 16. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]
Niš' posebno. Zakaj?
[/quote]
Ma tak, pojmio sam da bi ve'ina stvari na ovom forumu trebala bit svrhovita, zabavna ili ne, opuštena ili ne...
Ma nije bad ak si htio neobaveznu temu hitit na ovo, al ne vidim svrhu, jer je očito i nema(ne uvredljivo) pa nije onda ni bad.
Crni (napisa): |
Niš' posebno. Zakaj?
|
Ma tak, pojmio sam da bi ve'ina stvari na ovom forumu trebala bit svrhovita, zabavna ili ne, opuštena ili ne...
Ma nije bad ak si htio neobaveznu temu hitit na ovo, al ne vidim svrhu, jer je očito i nema(ne uvredljivo) pa nije onda ni bad.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:21 uto, 16. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Ma nije bad ak si htio neobaveznu temu hitit na ovo, al ne vidim svrhu, jer je očito i nema(ne uvredljivo) pa nije onda ni bad.[/quote]
Ma daj molim te, kaj god ti padne na pamet, a ne'aš pojma kam' bi to stavil' ili kom' bi to rekel', izvali to ovdje. Ma da je ne znam kakva glupost, metni to ovdje. Sve je zakon, ku'iš? Ovo je HAHARIJADA, razmeš?
[color=darkred]
Lockam ovaj topic. :evil: Slijedeci takve vrste brisem.
Crni procitaj ovu recenicu dva reda iznad. OK? Dakle sada nakon sto sam ti zalockao topic koji si si otvorio da spamas, ne znaci da trebas ici okolo i puniti ostale topice spamom. Don't push it, jer nase strpljenje ima granica.
Ako zelis raspravljati o ZG kvartovima ili o tome jel bolje reci [i]Ne fakat, kaj ozbac?[/i] ili [i]Ne ozbac, kaj fakat?[/i] ili cemu vec, otvori topic o kvartovima ili cemu vec, pitaj, raspravljaj...slobodno, samo naprijed...ali topic za [i]kaj god ti padne na pamet, a ne'aš pojma kam' bi to stavil' ili kom' bi to rekel', izvali to ovdje[/i] - NE. :ccc:
Da preradim jednu staru poslovicu (ne samo Crnom vec i drugim slicnima):
[size=18]Ako nemas nista pametnog za reci, nemoj reci nista, a ne otvoriti topic da to govoris.[/size]
Ovo od sada ulazi u pravila! :vidivamo: 8)
[/color][size=18][/size][size=24][/size]
Blockflöte (napisa): | Ma nije bad ak si htio neobaveznu temu hitit na ovo, al ne vidim svrhu, jer je očito i nema(ne uvredljivo) pa nije onda ni bad. |
Ma daj molim te, kaj god ti padne na pamet, a ne'aš pojma kam' bi to stavil' ili kom' bi to rekel', izvali to ovdje. Ma da je ne znam kakva glupost, metni to ovdje. Sve je zakon, ku'iš? Ovo je HAHARIJADA, razmeš?
Lockam ovaj topic. Slijedeci takve vrste brisem.
Crni procitaj ovu recenicu dva reda iznad. OK? Dakle sada nakon sto sam ti zalockao topic koji si si otvorio da spamas, ne znaci da trebas ici okolo i puniti ostale topice spamom. Don't push it, jer nase strpljenje ima granica.
Ako zelis raspravljati o ZG kvartovima ili o tome jel bolje reci Ne fakat, kaj ozbac? ili Ne ozbac, kaj fakat? ili cemu vec, otvori topic o kvartovima ili cemu vec, pitaj, raspravljaj...slobodno, samo naprijed...ali topic za kaj god ti padne na pamet, a ne'aš pojma kam' bi to stavil' ili kom' bi to rekel', izvali to ovdje - NE.
Da preradim jednu staru poslovicu (ne samo Crnom vec i drugim slicnima):
Ako nemas nista pametnog za reci, nemoj reci nista, a ne otvoriti topic da to govoris.
Ovo od sada ulazi u pravila!
|
|
[Vrh] |
|
|