Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 4:13 pet, 3. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Ja bi još samo nešto dodala...
Neovisno o tome kako će se situacija dalje razvijati, i neovisno o tome što će na kraju ispasti, toplo se nadam da je svima jasno da je ovo totalno, al` totalno krivi i promašeni način borbe za ujednačene kriterije.
Jer... Od početka semestra se nisu znala pravila prof. Širole. I to je ono na što se trebalo dić. A ne se dić sa stolice i otić u referadu promijenit grupu.
I sad je situacija da će se presing vršit na osobu koja je bila korektna od početka.
Možda je razlog strah od pada na ovom ili nekom sljedećem usmenom tokom školovanja, al` ne znam kako sad nikog ne muči srozavanje u vlastitim očima.
(Da se razumijemo, ni ja nisam napravila apsolutno ništa po pitanju poboljšanja uvjeta grupe prof. Širole.)
Možda će u konačnici rezultati u indexima bit isti ko da se rješavalo pravi problem, al` s one ljudske strane... katastrofa.
Nemojte me krivo svatit. Nadam se da dogodine nećete imat problema sa dilemama kod koga slušat AS, al` bit će još ovakvih situacija na faksu, u životu pogotovo.
Ljudski je griješit, al` ako se iz toga izvuče pouka.
Ja bi još samo nešto dodala...
Neovisno o tome kako će se situacija dalje razvijati, i neovisno o tome što će na kraju ispasti, toplo se nadam da je svima jasno da je ovo totalno, al` totalno krivi i promašeni način borbe za ujednačene kriterije.
Jer... Od početka semestra se nisu znala pravila prof. Širole. I to je ono na što se trebalo dić. A ne se dić sa stolice i otić u referadu promijenit grupu.
I sad je situacija da će se presing vršit na osobu koja je bila korektna od početka.
Možda je razlog strah od pada na ovom ili nekom sljedećem usmenom tokom školovanja, al` ne znam kako sad nikog ne muči srozavanje u vlastitim očima.
(Da se razumijemo, ni ja nisam napravila apsolutno ništa po pitanju poboljšanja uvjeta grupe prof. Širole.)
Možda će u konačnici rezultati u indexima bit isti ko da se rješavalo pravi problem, al` s one ljudske strane... katastrofa.
Nemojte me krivo svatit. Nadam se da dogodine nećete imat problema sa dilemama kod koga slušat AS, al` bit će još ovakvih situacija na faksu, u životu pogotovo.
Ljudski je griješit, al` ako se iz toga izvuče pouka.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
.bubamara. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
megy123 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:15 sub, 4. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="zekoslav"]Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1??[/quote]
[quote="megy123"]Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...
Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index![/quote]
Ovakvi komentari su strašno bezobrazni. Možda su neki već naučili dovoljno pa dan prije kolokvija ne moraju učiti i mogu si priuštiti baljezganje po forumu. Ne morate nam vi soliti pamet i obraćati nam se ko maloj djeci, vidimo da je i po starom sustavu diplomiralo dovoljno debila a vidimo i zašto su na kraju imali više znanja nego što ćemo mi imati.
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu.
zekoslav (napisa): | Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1?? |
megy123 (napisa): | Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...
Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index! |
Ovakvi komentari su strašno bezobrazni. Možda su neki već naučili dovoljno pa dan prije kolokvija ne moraju učiti i mogu si priuštiti baljezganje po forumu. Ne morate nam vi soliti pamet i obraćati nam se ko maloj djeci, vidimo da je i po starom sustavu diplomiralo dovoljno debila a vidimo i zašto su na kraju imali više znanja nego što ćemo mi imati.
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu.
_________________ Nikola Adžaga
Građevinski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
|
|
[Vrh] |
|
megy123 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:50 sub, 4. 7. 2009 Naslov: ... |
|
|
[quote="finalni"][quote="zekoslav"]Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1??[/quote]
[quote="megy123"]Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...
Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index![/quote]
Ovakvi komentari su strašno bezobrazni. Možda su neki već naučili dovoljno pa dan prije kolokvija ne moraju učiti i mogu si priuštiti baljezganje po forumu. [b]Ne morate nam vi soliti pamet i obraćati nam se ko maloj djeci, vidimo da je i po starom sustavu diplomiralo dovoljno debila [/b]a vidimo i zašto su na kraju imali više znanja nego što ćemo mi imati.
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu.[/quote]
A možda si ti ljubomorna na kvadrat što ti nisi diplomirala s tim "debilima" :) :D i iskompleksirana jer si rokula na bolonju(ups)...
Pa svako normalan vidi što pišeš,i koje gluposti baljazgaš baš se izjednjačuješ s razinom svoje pameti :)
Prihvati se učenja i malo manje budi na forumu i sve će biti dobro .... :P
finalni (napisa): | zekoslav (napisa): | Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1?? |
megy123 (napisa): | Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...
Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index! |
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu. |
A možda si ti ljubomorna na kvadrat što ti nisi diplomirala s tim "debilima" i iskompleksirana jer si rokula na bolonju(ups)...
Pa svako normalan vidi što pišeš,i koje gluposti baljazgaš baš se izjednjačuješ s razinom svoje pameti
Prihvati se učenja i malo manje budi na forumu i sve će biti dobro ....
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
megy123 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:19 sub, 4. 7. 2009 Naslov: |
|
|
@megy
Koliko ja vidim, finalni i u profilu ima znakić sa strelicom za gore, dakle MUŠKO je. A kao drugo, koliko ja znam, finalni je niz godina bit redoviti natjecatelj na državnom natjecanju, sa zapaženim rezultatima. Sada prolazi s 5 na faxu (vjerojatno blizu 5.0) i studira još jedan fax. Toliko o tome ko je ispo debil :roll:
@megy
Koliko ja vidim, finalni i u profilu ima znakić sa strelicom za gore, dakle MUŠKO je. A kao drugo, koliko ja znam, finalni je niz godina bit redoviti natjecatelj na državnom natjecanju, sa zapaženim rezultatima. Sada prolazi s 5 na faxu (vjerojatno blizu 5.0) i studira još jedan fax. Toliko o tome ko je ispo debil
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
erzsebet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:24 sub, 4. 7. 2009 Naslov: |
|
|
@megy666:
Dakle ti nisi bolonjac. Mora da je bilo lijepo moci izlaziti 100 puta na ispite. Ima pravo finalni sa komentarom o debilima jer zbilja ne vidim kako mozes izaci 54321 puta na isti ispit i opet pasti. tako da , ne bi se ja na tvome mjestu uzimala kao pametnija od nas bolonjaca. probaj ti uciti za 5 ispita u jednom tjednu. Vjerujem da ti se to cesto dogadalo po starom programu. Jelda?
Mi dobijemo samo 1 sansu.
Da, jednu , popravni koji se odrzava 17 minuta i 59 sekundi nakon 2. kolokvija ne smatram legitimnim. A ni "uvjete" za izlazak na popravni... Ako mogu skupiti 40 bodova kao uvjet za popravni, onda valjda mogu i 50 za prolaz. Necu ni zapocinjati o "formulama " za izracun bodova nakon popravnog na nekim predmetima. u stilu zbrojis sve komponente podijelis sa 100000 i ako ako imas vise od 50 bodova si prosao.
@random:
Zbilja bi bilo lijepo kad bi se faks odlucio hoce li prihvatiti bolonju kako spada ili ce se drzati starog programa. Jer ova mutantska beštija koju sad imamo ne sluzi ničemu nego da ljudima razbija bubrezne kamence dok pokusavaju odgonetnuti tko li se samo i zasto dosjetio ovako necega. ja mislim da bi nasim "donosiocima odluka na fakultetu" bilo pametnije da krenu u marketing, i otvore neki svoj biznis. Toliko su kreativni da mislim da bi dobru lovu okretali.
Aha, zapravo sam dosla reci da su ovi dupli kriteriji zbilja bezveze. Ne cudi me niti malo ovakav razvoj situacije, ali svejedno... Ajmo onda dogodine pocet odrzavati ljetnu skolu za grupu A-M tako da oni koji ne uspiju poloziti po trenutnom kritriju imaju jos i sansu platiti za ispite. Mislim stvarno... Kreativnost bez granica...
@megy666:
Dakle ti nisi bolonjac. Mora da je bilo lijepo moci izlaziti 100 puta na ispite. Ima pravo finalni sa komentarom o debilima jer zbilja ne vidim kako mozes izaci 54321 puta na isti ispit i opet pasti. tako da , ne bi se ja na tvome mjestu uzimala kao pametnija od nas bolonjaca. probaj ti uciti za 5 ispita u jednom tjednu. Vjerujem da ti se to cesto dogadalo po starom programu. Jelda?
Da, jednu , popravni koji se odrzava 17 minuta i 59 sekundi nakon 2. kolokvija ne smatram legitimnim. A ni "uvjete" za izlazak na popravni... Ako mogu skupiti 40 bodova kao uvjet za popravni, onda valjda mogu i 50 za prolaz. Necu ni zapocinjati o "formulama " za izracun bodova nakon popravnog na nekim predmetima. u stilu zbrojis sve komponente podijelis sa 100000 i ako ako imas vise od 50 bodova si prosao.
@random:
Zbilja bi bilo lijepo kad bi se faks odlucio hoce li prihvatiti bolonju kako spada ili ce se drzati starog programa. Jer ova mutantska beštija koju sad imamo ne sluzi ničemu nego da ljudima razbija bubrezne kamence dok pokusavaju odgonetnuti tko li se samo i zasto dosjetio ovako necega. ja mislim da bi nasim "donosiocima odluka na fakultetu" bilo pametnije da krenu u marketing, i otvore neki svoj biznis. Toliko su kreativni da mislim da bi dobru lovu okretali.
Aha, zapravo sam dosla reci da su ovi dupli kriteriji zbilja bezveze. Ne cudi me niti malo ovakav razvoj situacije, ali svejedno... Ajmo onda dogodine pocet odrzavati ljetnu skolu za grupu A-M tako da oni koji ne uspiju poloziti po trenutnom kritriju imaju jos i sansu platiti za ispite. Mislim stvarno... Kreativnost bez granica...
_________________ The Day Burzum Killed Mayhem
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
lajka Forumaš(ica)

|
Postano: 18:11 sub, 4. 7. 2009 Naslov: |
|
|
@erzsebet: erm, ajmo ne pretjerivat.. jest da su po starom sistemu imali rokove, al opet s druge strane nisu bas mogli polagat sve ispite u jednom od rokova, vec eventualno dva, jer su se uglavnom termini ispita poklapali.. pa ti opet dodje otprilike na to da ili ces polozit sve kako triba, ili ces se vuc po rokovima i pokusavat sve uskladit, a plus sta im je bilo rigoroznije i imali su vise toga za ucit nego sta mi sada imamo.. Jedan od primjera ti je bivsa analiza 3, koja je bila jednosemestralni predmet, a njena skripta je imala oko 200 i nesto stranica.. pa ti to sada usporedi s nasim difrafom i integralima na drugoj godini..
A i to sa popravnima, "formula" za bodove nakon popravnog je postojala samo za vjerojatnost (koliko se ja sican) i mislim da se taj predmet moga proci s minimalnim radom, i manje od toga..
A sto se tice duplih kriterija, u to nebi ulazila, al mislim da nije u redu prozivat grupu koja se nasla kod profesora Sirole.. a i vise manje sve oko toga je vec receno.
@erzsebet: erm, ajmo ne pretjerivat.. jest da su po starom sistemu imali rokove, al opet s druge strane nisu bas mogli polagat sve ispite u jednom od rokova, vec eventualno dva, jer su se uglavnom termini ispita poklapali.. pa ti opet dodje otprilike na to da ili ces polozit sve kako triba, ili ces se vuc po rokovima i pokusavat sve uskladit, a plus sta im je bilo rigoroznije i imali su vise toga za ucit nego sta mi sada imamo.. Jedan od primjera ti je bivsa analiza 3, koja je bila jednosemestralni predmet, a njena skripta je imala oko 200 i nesto stranica.. pa ti to sada usporedi s nasim difrafom i integralima na drugoj godini..
A i to sa popravnima, "formula" za bodove nakon popravnog je postojala samo za vjerojatnost (koliko se ja sican) i mislim da se taj predmet moga proci s minimalnim radom, i manje od toga..
A sto se tice duplih kriterija, u to nebi ulazila, al mislim da nije u redu prozivat grupu koja se nasla kod profesora Sirole.. a i vise manje sve oko toga je vec receno.
|
|
[Vrh] |
|
megy123 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:15 sub, 4. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="erzsebet"]@megy666:
Dakle ti nisi bolonjac. Mora da je bilo lijepo moci izlaziti 100 puta na ispite. Ima pravo finalni sa komentarom o debilima jer zbilja ne vidim kako mozes izaci [b]54321[/b] puta na isti ispit i opet pasti. tako da , ne bi se ja na tvome mjestu uzimala kao pametnija od nas bolonjaca. probaj ti uciti za 5 ispita u jednom tjednu. Vjerujem da ti se to cesto dogadalo po starom programu. Jelda?
Ne znam nikoga tko je izlazio 5puta na isti ispit u jednoj godini?. :roll: .Već ga je morao upisivati ponovno.Učila sam ja za 2 fakulteta paralelno,+ završila u roku uz državnu i gradsku stipendiju . :)
Ne pocijenjuj i ne grupiraj ljude po svojim stajalištima.
Već se prihvatite učenja,i ne kukajte samo.Učite,jer se starim studošima nije samo život vrtio oko faxa i zadaća i sl....
Učite i bit će sve ok...
:lol:
[quote="erzsebet"]@megy666:
Ne znam nikoga tko je izlazio 5puta na isti ispit u jednoj godini?. .Već ga je morao upisivati ponovno.Učila sam ja za 2 fakulteta paralelno,+ završila u roku uz državnu i gradsku stipendiju .
Ne pocijenjuj i ne grupiraj ljude po svojim stajalištima.
Već se prihvatite učenja,i ne kukajte samo.Učite,jer se starim studošima nije samo život vrtio oko faxa i zadaća i sl....
Učite i bit će sve ok...
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Taurus Forumaš(ica)