Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

završni?
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
30 = 47 - 17

PostPostano: 16:29 čet, 2. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BitterSweet"]samo da se kriteriji ne izjednače na način da mi saznamo u utorak da ćemo u srijedu IPAK pisat završni.. eee koja bi to erupcija nezadovoljstva tek bila...[/quote]

Nemoguce. Nadam se stvarno da ne mislis da je to ikome u interesu. Uglavnom, nemoguce.
BitterSweet (napisa):
samo da se kriteriji ne izjednače na način da mi saznamo u utorak da ćemo u srijedu IPAK pisat završni.. eee koja bi to erupcija nezadovoljstva tek bila...

Nemoguce. Nadam se stvarno da ne mislis da je to ikome u interesu. Uglavnom, nemoguce.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 16:31 čet, 2. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

baš zato i kažem. jer to nikome ne bi bilo u interesu. ajd, nadam se da je to stvarno nemoguće... :roll:
baš zato i kažem. jer to nikome ne bi bilo u interesu. ajd, nadam se da je to stvarno nemoguće... Rolling Eyes

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 4:13 pet, 3. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bi još samo nešto dodala...

Neovisno o tome kako će se situacija dalje razvijati, i neovisno o tome što će na kraju ispasti, toplo se nadam da je svima jasno da je ovo totalno, al` totalno krivi i promašeni način borbe za ujednačene kriterije.

Jer... Od početka semestra se nisu znala pravila prof. Širole. I to je ono na što se trebalo dić. A ne se dić sa stolice i otić u referadu promijenit grupu.
I sad je situacija da će se presing vršit na osobu koja je bila korektna od početka.
Možda je razlog strah od pada na ovom ili nekom sljedećem usmenom tokom školovanja, al` ne znam kako sad nikog ne muči srozavanje u vlastitim očima.
(Da se razumijemo, ni ja nisam napravila apsolutno ništa po pitanju poboljšanja uvjeta grupe prof. Širole.)

Možda će u konačnici rezultati u indexima bit isti ko da se rješavalo pravi problem, al` s one ljudske strane... katastrofa.

Nemojte me krivo svatit. Nadam se da dogodine nećete imat problema sa dilemama kod koga slušat AS, al` bit će još ovakvih situacija na faksu, u životu pogotovo.

Ljudski je griješit, al` ako se iz toga izvuče pouka.
Ja bi još samo nešto dodala...

Neovisno o tome kako će se situacija dalje razvijati, i neovisno o tome što će na kraju ispasti, toplo se nadam da je svima jasno da je ovo totalno, al` totalno krivi i promašeni način borbe za ujednačene kriterije.

Jer... Od početka semestra se nisu znala pravila prof. Širole. I to je ono na što se trebalo dić. A ne se dić sa stolice i otić u referadu promijenit grupu.
I sad je situacija da će se presing vršit na osobu koja je bila korektna od početka.
Možda je razlog strah od pada na ovom ili nekom sljedećem usmenom tokom školovanja, al` ne znam kako sad nikog ne muči srozavanje u vlastitim očima.
(Da se razumijemo, ni ja nisam napravila apsolutno ništa po pitanju poboljšanja uvjeta grupe prof. Širole.)

Možda će u konačnici rezultati u indexima bit isti ko da se rješavalo pravi problem, al` s one ljudske strane... katastrofa.

Nemojte me krivo svatit. Nadam se da dogodine nećete imat problema sa dilemama kod koga slušat AS, al` bit će još ovakvih situacija na faksu, u životu pogotovo.

Ljudski je griješit, al` ako se iz toga izvuče pouka.

Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
20 = 54 - 34

PostPostano: 11:05 pet, 3. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

I jeli se pitalo profesoricu kaj misli o situaciji?
I jeli se pitalo profesoricu kaj misli o situaciji?

[Vrh]
.bubamara.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 14 - 1

PostPostano: 16:06 pet, 3. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesorica je danas rekla da kod nje ostaje sve kako je navedeno na početku semestra, znači pismeni i usmeni ;)
ili samo usmeni za one koji to žele i imaju preko 50 bodova s kolokvija
Profesorica je danas rekla da kod nje ostaje sve kako je navedeno na početku semestra, znači pismeni i usmeni Wink
ili samo usmeni za one koji to žele i imaju preko 50 bodova s kolokvija

Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 54 - 34

PostPostano: 16:12 pet, 3. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

:( šteta, a mogao je biti jedan predmet manje...
Sad šteta, a mogao je biti jedan predmet manje...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:31 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

koce zavrsni kod prof. sirole bit pismeni ili usmeni?
koce zavrsni kod prof. sirole bit pismeni ili usmeni?

[Vrh]
megy123
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-10 = 1 - 11

PostPostano: 14:11 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a... :roll:

Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index!
Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a... Rolling Eyes

[Vrh]
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 53 - 61

PostPostano: 14:27 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da se bar vrati na staro...
da se bar vrati na staro...

[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 15:15 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zekoslav"]Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1??[/quote]

[quote="megy123"]Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...

Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index![/quote]

Ovakvi komentari su strašno bezobrazni. Možda su neki već naučili dovoljno pa dan prije kolokvija ne moraju učiti i mogu si priuštiti baljezganje po forumu. Ne morate nam vi soliti pamet i obraćati nam se ko maloj djeci, vidimo da je i po starom sustavu diplomiralo dovoljno debila a vidimo i zašto su na kraju imali više znanja nego što ćemo mi imati.
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu.
zekoslav (napisa):
Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1??

megy123 (napisa):
Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...

Ovakvi komentari su strašno bezobrazni. Možda su neki već naučili dovoljno pa dan prije kolokvija ne moraju učiti i mogu si priuštiti baljezganje po forumu. Ne morate nam vi soliti pamet i obraćati nam se ko maloj djeci, vidimo da je i po starom sustavu diplomiralo dovoljno debila a vidimo i zašto su na kraju imali više znanja nego što ćemo mi imati.
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu.

megy123
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-10 = 1 - 11

PostPostano: 16:50 sub, 4. 7. 2009    Naslov: ... Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"][quote="zekoslav"]Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1??[/quote]

[quote="megy123"]Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...

Učite djeco i učite.Nemojte bez truda trčat da napunite index![/quote]

Ovakvi komentari su strašno bezobrazni. Možda su neki već naučili dovoljno pa dan prije kolokvija ne moraju učiti i mogu si priuštiti baljezganje po forumu. [b]Ne morate nam vi soliti pamet i obraćati nam se ko maloj djeci, vidimo da je i po starom sustavu diplomiralo dovoljno debila [/b]a vidimo i zašto su na kraju imali više znanja nego što ćemo mi imati.
S obzirom na to da se stalno skreće tema, mislim da je puno veći problem bio što se studenti 90ih nisu bunili (i što su inače Hrvati pasivni, valjda nasljeđe komunizma) nego što se današnji studenti bune, makar i ne zbog najpametnijih razloga. K tome, pobune se ne rade na forumu.[/quote]

A možda si ti ljubomorna na kvadrat što ti nisi diplomirala s tim "debilima" :) :D i iskompleksirana jer si rokula na bolonju(ups)...
Pa svako normalan vidi što pišeš,i koje gluposti baljazgaš baš se izjednjačuješ s razinom svoje pameti :)

Prihvati se učenja i malo manje budi na forumu i sve će biti dobro .... :P
finalni (napisa):
zekoslav (napisa):
Dobar dan dragi forumaši!!! Čime se vi bavite dan prije kolokvija iz Računalskog praktikuma 1??

megy123 (napisa):
Ovi bolonjci se stalno nešto bune...Tako lagano dobivanje ocijena i prelagano upisivanje i polaganje nije za vjerovat....Bože dragi di je stari kriterij PMF-a...

A možda si ti ljubomorna na kvadrat što ti nisi diplomirala s tim "debilima" Smile Very Happy i iskompleksirana jer si rokula na bolonju(ups)...
Pa svako normalan vidi što pišeš,i koje gluposti baljazgaš baš se izjednjačuješ s razinom svoje pameti Smile

Prihvati se učenja i malo manje budi na forumu i sve će biti dobro .... Razz

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 17:04 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ megy123:
čini mi se da nema ni jedne jedine sitnice u tvom postu koja se može povezati s finalnim, bar koliko ga ja poznajem... ovo što si opisala je njegova suprotnost... a tek tvoji komentari se mogu nazvat 'baljezganjem' :roll:
@ megy123:
čini mi se da nema ni jedne jedine sitnice u tvom postu koja se može povezati s finalnim, bar koliko ga ja poznajem... ovo što si opisala je njegova suprotnost... a tek tvoji komentari se mogu nazvat 'baljezganjem' Rolling Eyes

megy123
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-10 = 1 - 11

PostPostano: 17:09 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma ti štiti prijateljicu ...dobro je to...
samo vi učite..dobro će vam doći...
a što se tiče debila i prolaznosti:
pogledajte postotak prolaznosti i način prolaznosti iz godinu u godinu nebolonje....

Čisti promašaj je bolonja,jer baš sada prolaze debili...
Pozdrav :)
ma ti štiti prijateljicu ...dobro je to...
samo vi učite..dobro će vam doći...
a što se tiče debila i prolaznosti:
pogledajte postotak prolaznosti i način prolaznosti iz godinu u godinu nebolonje....

Čisti promašaj je bolonja,jer baš sada prolaze debili...
Pozdrav Smile

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 17:19 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@megy
Koliko ja vidim, finalni i u profilu ima znakić sa strelicom za gore, dakle MUŠKO je. A kao drugo, koliko ja znam, finalni je niz godina bit redoviti natjecatelj na državnom natjecanju, sa zapaženim rezultatima. Sada prolazi s 5 na faxu (vjerojatno blizu 5.0) i studira još jedan fax. Toliko o tome ko je ispo debil :roll:
@megy
Koliko ja vidim, finalni i u profilu ima znakić sa strelicom za gore, dakle MUŠKO je. A kao drugo, koliko ja znam, finalni je niz godina bit redoviti natjecatelj na državnom natjecanju, sa zapaženim rezultatima. Sada prolazi s 5 na faxu (vjerojatno blizu 5.0) i studira još jedan fax. Toliko o tome ko je ispo debil Rolling Eyes

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
erzsebet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 18 - 14

PostPostano: 17:24 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@megy666:

Dakle ti nisi bolonjac. Mora da je bilo lijepo moci izlaziti 100 puta na ispite. Ima pravo finalni sa komentarom o debilima jer zbilja ne vidim kako mozes izaci 54321 puta na isti ispit i opet pasti. tako da , ne bi se ja na tvome mjestu uzimala kao pametnija od nas bolonjaca. probaj ti uciti za 5 ispita u jednom tjednu. Vjerujem da ti se to cesto dogadalo po starom programu. Jelda?
Mi dobijemo samo 1 sansu.
Da, jednu , popravni koji se odrzava 17 minuta i 59 sekundi nakon 2. kolokvija ne smatram legitimnim. A ni "uvjete" za izlazak na popravni... Ako mogu skupiti 40 bodova kao uvjet za popravni, onda valjda mogu i 50 za prolaz. Necu ni zapocinjati o "formulama " za izracun bodova nakon popravnog na nekim predmetima. u stilu zbrojis sve komponente podijelis sa 100000 i ako ako imas vise od 50 bodova si prosao.

@random:
Zbilja bi bilo lijepo kad bi se faks odlucio hoce li prihvatiti bolonju kako spada ili ce se drzati starog programa. Jer ova mutantska beštija koju sad imamo ne sluzi ničemu nego da ljudima razbija bubrezne kamence dok pokusavaju odgonetnuti tko li se samo i zasto dosjetio ovako necega. ja mislim da bi nasim "donosiocima odluka na fakultetu" bilo pametnije da krenu u marketing, i otvore neki svoj biznis. Toliko su kreativni da mislim da bi dobru lovu okretali.

Aha, zapravo sam dosla reci da su ovi dupli kriteriji zbilja bezveze. Ne cudi me niti malo ovakav razvoj situacije, ali svejedno... Ajmo onda dogodine pocet odrzavati ljetnu skolu za grupu A-M tako da oni koji ne uspiju poloziti po trenutnom kritriju imaju jos i sansu platiti za ispite. Mislim stvarno... Kreativnost bez granica...
@megy666:

Dakle ti nisi bolonjac. Mora da je bilo lijepo moci izlaziti 100 puta na ispite. Ima pravo finalni sa komentarom o debilima jer zbilja ne vidim kako mozes izaci 54321 puta na isti ispit i opet pasti. tako da , ne bi se ja na tvome mjestu uzimala kao pametnija od nas bolonjaca. probaj ti uciti za 5 ispita u jednom tjednu. Vjerujem da ti se to cesto dogadalo po starom programu. Jelda?
Da, jednu , popravni koji se odrzava 17 minuta i 59 sekundi nakon 2. kolokvija ne smatram legitimnim. A ni "uvjete" za izlazak na popravni... Ako mogu skupiti 40 bodova kao uvjet za popravni, onda valjda mogu i 50 za prolaz. Necu ni zapocinjati o "formulama " za izracun bodova nakon popravnog na nekim predmetima. u stilu zbrojis sve komponente podijelis sa 100000 i ako ako imas vise od 50 bodova si prosao.

@random:
Zbilja bi bilo lijepo kad bi se faks odlucio hoce li prihvatiti bolonju kako spada ili ce se drzati starog programa. Jer ova mutantska beštija koju sad imamo ne sluzi ničemu nego da ljudima razbija bubrezne kamence dok pokusavaju odgonetnuti tko li se samo i zasto dosjetio ovako necega. ja mislim da bi nasim "donosiocima odluka na fakultetu" bilo pametnije da krenu u marketing, i otvore neki svoj biznis. Toliko su kreativni da mislim da bi dobru lovu okretali.

Aha, zapravo sam dosla reci da su ovi dupli kriteriji zbilja bezveze. Ne cudi me niti malo ovakav razvoj situacije, ali svejedno... Ajmo onda dogodine pocet odrzavati ljetnu skolu za grupu A-M tako da oni koji ne uspiju poloziti po trenutnom kritriju imaju jos i sansu platiti za ispite. Mislim stvarno... Kreativnost bez granica...

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 17:46 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@megy123
Ima i boljih foruma od ovog za razbijanje dosade. I pametnijih načina.

Offtopic: BS, koji sig :rofl: :s
@megy123
Ima i boljih foruma od ovog za razbijanje dosade. I pametnijih načina.

Offtopic: BS, koji sig Rolling On the Floor Laughing :s

lajka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

16 = 18 - 2

PostPostano: 18:11 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@erzsebet: erm, ajmo ne pretjerivat.. jest da su po starom sistemu imali rokove, al opet s druge strane nisu bas mogli polagat sve ispite u jednom od rokova, vec eventualno dva, jer su se uglavnom termini ispita poklapali.. pa ti opet dodje otprilike na to da ili ces polozit sve kako triba, ili ces se vuc po rokovima i pokusavat sve uskladit, a plus sta im je bilo rigoroznije i imali su vise toga za ucit nego sta mi sada imamo.. Jedan od primjera ti je bivsa analiza 3, koja je bila jednosemestralni predmet, a njena skripta je imala oko 200 i nesto stranica.. pa ti to sada usporedi s nasim difrafom i integralima na drugoj godini..

A i to sa popravnima, "formula" za bodove nakon popravnog je postojala samo za vjerojatnost (koliko se ja sican) i mislim da se taj predmet moga proci s minimalnim radom, i manje od toga..

A sto se tice duplih kriterija, u to nebi ulazila, al mislim da nije u redu prozivat grupu koja se nasla kod profesora Sirole.. a i vise manje sve oko toga je vec receno.
@erzsebet: erm, ajmo ne pretjerivat.. jest da su po starom sistemu imali rokove, al opet s druge strane nisu bas mogli polagat sve ispite u jednom od rokova, vec eventualno dva, jer su se uglavnom termini ispita poklapali.. pa ti opet dodje otprilike na to da ili ces polozit sve kako triba, ili ces se vuc po rokovima i pokusavat sve uskladit, a plus sta im je bilo rigoroznije i imali su vise toga za ucit nego sta mi sada imamo.. Jedan od primjera ti je bivsa analiza 3, koja je bila jednosemestralni predmet, a njena skripta je imala oko 200 i nesto stranica.. pa ti to sada usporedi s nasim difrafom i integralima na drugoj godini..

A i to sa popravnima, "formula" za bodove nakon popravnog je postojala samo za vjerojatnost (koliko se ja sican) i mislim da se taj predmet moga proci s minimalnim radom, i manje od toga..

A sto se tice duplih kriterija, u to nebi ulazila, al mislim da nije u redu prozivat grupu koja se nasla kod profesora Sirole.. a i vise manje sve oko toga je vec receno.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
megy123
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-10 = 1 - 11

PostPostano: 18:15 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="erzsebet"]@megy666:

Dakle ti nisi bolonjac. Mora da je bilo lijepo moci izlaziti 100 puta na ispite. Ima pravo finalni sa komentarom o debilima jer zbilja ne vidim kako mozes izaci [b]54321[/b] puta na isti ispit i opet pasti. tako da , ne bi se ja na tvome mjestu uzimala kao pametnija od nas bolonjaca. probaj ti uciti za 5 ispita u jednom tjednu. Vjerujem da ti se to cesto dogadalo po starom programu. Jelda?

Ne znam nikoga tko je izlazio 5puta na isti ispit u jednoj godini?. :roll: .Već ga je morao upisivati ponovno.Učila sam ja za 2 fakulteta paralelno,+ završila u roku uz državnu i gradsku stipendiju . :)
Ne pocijenjuj i ne grupiraj ljude po svojim stajalištima.
Već se prihvatite učenja,i ne kukajte samo.Učite,jer se starim studošima nije samo život vrtio oko faxa i zadaća i sl....
Učite i bit će sve ok...

:lol:
[quote="erzsebet"]@megy666:

Ne znam nikoga tko je izlazio 5puta na isti ispit u jednoj godini?. Rolling Eyes .Već ga je morao upisivati ponovno.Učila sam ja za 2 fakulteta paralelno,+ završila u roku uz državnu i gradsku stipendiju . Smile
Ne pocijenjuj i ne grupiraj ljude po svojim stajalištima.
Već se prihvatite učenja,i ne kukajte samo.Učite,jer se starim studošima nije samo život vrtio oko faxa i zadaća i sl....
Učite i bit će sve ok...

Laughing

[Vrh]
Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 54 - 34

PostPostano: 18:38 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="megy123"]Učite,jer se starim studošima nije samo život vrtio oko faxa i zadaća i sl....
Učite i bit će sve ok...
:lol:[/quote]

Žalosno je, to što je ova naša bolonja studentima ostavio jako malo ili ni malo vremena za išta drugo osim faksa...
megy123 (napisa):
Učite,jer se starim studošima nije samo život vrtio oko faxa i zadaća i sl....
Učite i bit će sve ok...
Laughing

Žalosno je, to što je ova naša bolonja studentima ostavio jako malo ili ni malo vremena za išta drugo osim faksa...

[Vrh]
Taurus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 13 - 7

PostPostano: 18:54 sub, 4. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[img]http://www.bristol.ac.uk/Depts/History/Sixties/Feminism/1968_files/image001.gif[/img]

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum