Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
assssssss Gost
|
Postano: 19:46 uto, 7. 7. 2009 Naslov: uvjeti polaganja algebarskih 2009 |
|
|
...ovako ..mislim da nikako prema studentima nije posten ovaj kriterij ocjenjivanja,postoje 2 razlicita profesora i normalno je da mogu imati razlicite nacine ispitivanja i razlicite ispite,ali ovaj predmet treba imati sa svim komponentama ukupno 100 bodova,i 45 je normalna granica za prolaznost,kao sto je kod prof hanzer,ali prof sirola je tu granicu spustio na 24 boda,sta mislim da je manje od 25% i to nije u redu,ljudi kod prof hanzer s 46 bodova imaju jedva 2 a ko prof sirole 4...i to nikako nije u redu...mislim da bi se profesori trebali dog da ili oboj spuste granicu ili vrate na 45 bodova...
...ovako ..mislim da nikako prema studentima nije posten ovaj kriterij ocjenjivanja,postoje 2 razlicita profesora i normalno je da mogu imati razlicite nacine ispitivanja i razlicite ispite,ali ovaj predmet treba imati sa svim komponentama ukupno 100 bodova,i 45 je normalna granica za prolaznost,kao sto je kod prof hanzer,ali prof sirola je tu granicu spustio na 24 boda,sta mislim da je manje od 25% i to nije u redu,ljudi kod prof hanzer s 46 bodova imaju jedva 2 a ko prof sirole 4...i to nikako nije u redu...mislim da bi se profesori trebali dog da ili oboj spuste granicu ili vrate na 45 bodova...
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
assssssss Gost
|
Postano: 19:52 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
...nije nista kasno,nikad nije kasno,s tim zavrsnim mozes si sam podignuti bodove,al mislim da je to istina,sad dal se ko samnom slaze ili ne njegova stvar,al prolaznost kolegija s 24% mislim zbilja nema ni u osnovnoj skoli
...nije nista kasno,nikad nije kasno,s tim zavrsnim mozes si sam podignuti bodove,al mislim da je to istina,sad dal se ko samnom slaze ili ne njegova stvar,al prolaznost kolegija s 24% mislim zbilja nema ni u osnovnoj skoli
|
|
[Vrh] |
|
amorphis Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
amorphis Forumaš(ica)

|
Postano: 20:03 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
bilo je na, mislim topic '2.kolokvij', i rekli su da prof. Hanzer ostaje vjerna svom načinu ispitivanja i da ne mijenja ništa jer je ona svoja pravila rekla na početku semestra, a prof. Širola je svoja objavio na web-u unazad nekoliko dana
nije u redu, ali kaj sad, učili smo za kolokvij koji je bio nedavno, još danas navečer izdržimo i sutra je (nadam se) gotovo
bilo je na, mislim topic '2.kolokvij', i rekli su da prof. Hanzer ostaje vjerna svom načinu ispitivanja i da ne mijenja ništa jer je ona svoja pravila rekla na početku semestra, a prof. Širola je svoja objavio na web-u unazad nekoliko dana
nije u redu, ali kaj sad, učili smo za kolokvij koji je bio nedavno, još danas navečer izdržimo i sutra je (nadam se) gotovo
_________________ We strongly recommend using Firefox to fully enjoy this site.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tinky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
Postano: 22:01 uto, 7. 7. 2009 Naslov: Re: uvjeti polaganja algebarskih 2009 |
|
|
[quote="assssssss"]...prof sirola je tu granicu spustio na 24 boda,sta mislim da je manje od 25% ...[/quote]
Koliko sam ja shvatio, kod prof. Širole za studente kojima se upisuje ocjena nema završnog, što će reći da je ukupan broj mogućih bodova za te studente 60.
24/60 = 0.4, što će reći 40%, a ne < 25%
U redu je smatrati da nije fer što jedan profesor održava usmene, a drugi ne, no nije u redu iznositi takve neistinite podatke i tvrditi da prof. Širola za 25% bodova daje ocjenu 2.
assssssss (napisa): | ...prof sirola je tu granicu spustio na 24 boda,sta mislim da je manje od 25% ... |
Koliko sam ja shvatio, kod prof. Širole za studente kojima se upisuje ocjena nema završnog, što će reći da je ukupan broj mogućih bodova za te studente 60.
24/60 = 0.4, što će reći 40%, a ne < 25%
U redu je smatrati da nije fer što jedan profesor održava usmene, a drugi ne, no nije u redu iznositi takve neistinite podatke i tvrditi da prof. Širola za 25% bodova daje ocjenu 2.
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
assssssss Gost
|
Postano: 22:07 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Kolokviji i testovi Tijekom semestra provjera znanja provodit će se kroz:
2 najavljena kratka testa (svaki se piše 15 min. i nosi 5 bodova)
2 kolokvija (svaki se piše 2 sata i nosi 25 bodova)
U testovima i u kolokvijima bit će zadaci i/ili teorijska pitanja. Student/ica ima pravo pristupa završnom ispitu ukoliko je skupio/la ukupno barem 20 od maksimalno 60 bodova iz testova i kolokvija.
· TURNUS PROF. B. ŠIROLE
Završni ispit obavlja se u pismenom i/ili usmenom obliku; sama organizacija istog je u nadležnosti predmetnog nastavnika. Studentima koji u prvom izlasku na završni ispit nisu zadovoljili nastavnik može (ali ne mora) dozvoliti ponavljanje ispita, ili može odobriti izlazak na popravni ispit.
TURNUS PROF. B. ŠIROLE
Popravni ispit organizirat će se za studente koji su kroz kolokvije i testove skupili između 13 i 19 bodova, i za studente kojima je nastavnik dozvolio izlazak na popravni ispit nakon neuspješnog prijašnjeg izlaska na završni ispit. Pismeni dio popravnog ispita traje dva sata, nosi 100 bodova i obuhvaća gradivo cijelog kolegija (zadaci i/ili teorijska pitanja). Studenti koji na pismenom dijelu popravnog ispita skupe barem 40 bodova imaju pravo izlaska na završni dio popravnog ispita koji će biti u pismenom i/ili usmenom obliku; sama organizacija istoga je u nadležnosti nastavnika.
i sada iz svega ovoga zakljucujes da koliko ima ukupno bodova iz alg???100,i mislim da nisam jedina koja to shvaca i vidi u ovome,tak da nemoras se uvlaciti profesorima u dupe.
Kolokviji i testovi Tijekom semestra provjera znanja provodit će se kroz:
2 najavljena kratka testa (svaki se piše 15 min. i nosi 5 bodova)
2 kolokvija (svaki se piše 2 sata i nosi 25 bodova)
U testovima i u kolokvijima bit će zadaci i/ili teorijska pitanja. Student/ica ima pravo pristupa završnom ispitu ukoliko je skupio/la ukupno barem 20 od maksimalno 60 bodova iz testova i kolokvija.
· TURNUS PROF. B. ŠIROLE
Završni ispit obavlja se u pismenom i/ili usmenom obliku; sama organizacija istog je u nadležnosti predmetnog nastavnika. Studentima koji u prvom izlasku na završni ispit nisu zadovoljili nastavnik može (ali ne mora) dozvoliti ponavljanje ispita, ili može odobriti izlazak na popravni ispit.
TURNUS PROF. B. ŠIROLE
Popravni ispit organizirat će se za studente koji su kroz kolokvije i testove skupili između 13 i 19 bodova, i za studente kojima je nastavnik dozvolio izlazak na popravni ispit nakon neuspješnog prijašnjeg izlaska na završni ispit. Pismeni dio popravnog ispita traje dva sata, nosi 100 bodova i obuhvaća gradivo cijelog kolegija (zadaci i/ili teorijska pitanja). Studenti koji na pismenom dijelu popravnog ispita skupe barem 40 bodova imaju pravo izlaska na završni dio popravnog ispita koji će biti u pismenom i/ili usmenom obliku; sama organizacija istoga je u nadležnosti nastavnika.
i sada iz svega ovoga zakljucujes da koliko ima ukupno bodova iz alg???100,i mislim da nisam jedina koja to shvaca i vidi u ovome,tak da nemoras se uvlaciti profesorima u dupe.
|
|
[Vrh] |
|
glava Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:19 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
asssssss ali ako smo mi pisali samo 2 kolokvija po 25 bodova i 2 blica po 5, znaci maksimalno koliko smo mi mogli skupiti je 60 bodova i to je nasih 100% kolegija, jer mi ne pisemo zavrsni, niti idemo na usmeni, pa nismo u mogucnosti skupiti maksimalnih 100 (osim odlicnih). Pa 24 : 60 = 40 : 100, znaci ako je netko od nas skupio 24 boda od tih 60, rijesio je 40% kolegija, pa je na taj nacin prof. Sirola spustio kriterij za 5%, a ne za 21% kako ti tvrdis...
[size=9][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
ovo osim odlicnih mislim na to da oni idu na usmeni, a mi ne...
asssssss ali ako smo mi pisali samo 2 kolokvija po 25 bodova i 2 blica po 5, znaci maksimalno koliko smo mi mogli skupiti je 60 bodova i to je nasih 100% kolegija, jer mi ne pisemo zavrsni, niti idemo na usmeni, pa nismo u mogucnosti skupiti maksimalnih 100 (osim odlicnih). Pa 24 : 60 = 40 : 100, znaci ako je netko od nas skupio 24 boda od tih 60, rijesio je 40% kolegija, pa je na taj nacin prof. Sirola spustio kriterij za 5%, a ne za 21% kako ti tvrdis...
Added after 1 minutes:
ovo osim odlicnih mislim na to da oni idu na usmeni, a mi ne...
|
|
[Vrh] |
|
assssssss Gost
|
|
[Vrh] |
|
felixx Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Floki Forumaš(ica)

|
Postano: 15:51 sri, 8. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="assssssss"]gle to je on odlucio prije par dana,al od pocetka kolegija pisu ovi uvjeti tak da molim lijepo...tak da kolegij po svim komponentama ima 100 bodova,pa ti reci kaj god zelis...al olaksano vam je uzasno,oprosti molim te al ja po vasim bodovima imam skoro 4,a po nasim ni dvojku...pa ono...[/quote]
Čemu sada takvo uspoređivanje ako si ti kod prof. Hanzer i ona je svoje zahtjeve rekla na početku semestar pa si ti teoretski za ovaj završni mogao/la početi učiti na početku semestar dok studenti kod prof. Širole nisu jer se do prije tjedan dana nije znalo kakav će biti završni i da li će ga uopće biti.
( · TURNUS PROF. B. ŠIROLE
Završni ispit obavlja se u pismenom i/ili usmenom obliku; [b]sama organizacija istog je u nadležnosti predmetnog nastavnika[/b]. Studentima koji u prvom izlasku na završni ispit nisu zadovoljili nastavnik može (ali ne mora) dozvoliti ponavljanje ispita, ili može odobriti izlazak na popravni ispit. )
Čemu opet pokretanje ove teme kada se o tome već raspravljalo na forumu pod temom završni i bili su već neki studenti kod prof. Hanzer koja je rekla da se ona i dalje drži svojih zahtjeva.
assssssss (napisa): | gle to je on odlucio prije par dana,al od pocetka kolegija pisu ovi uvjeti tak da molim lijepo...tak da kolegij po svim komponentama ima 100 bodova,pa ti reci kaj god zelis...al olaksano vam je uzasno,oprosti molim te al ja po vasim bodovima imam skoro 4,a po nasim ni dvojku...pa ono... |
Čemu sada takvo uspoređivanje ako si ti kod prof. Hanzer i ona je svoje zahtjeve rekla na početku semestar pa si ti teoretski za ovaj završni mogao/la početi učiti na početku semestar dok studenti kod prof. Širole nisu jer se do prije tjedan dana nije znalo kakav će biti završni i da li će ga uopće biti.
( · TURNUS PROF. B. ŠIROLE
Završni ispit obavlja se u pismenom i/ili usmenom obliku; sama organizacija istog je u nadležnosti predmetnog nastavnika. Studentima koji u prvom izlasku na završni ispit nisu zadovoljili nastavnik može (ali ne mora) dozvoliti ponavljanje ispita, ili može odobriti izlazak na popravni ispit. )
Čemu opet pokretanje ove teme kada se o tome već raspravljalo na forumu pod temom završni i bili su već neki studenti kod prof. Hanzer koja je rekla da se ona i dalje drži svojih zahtjeva.
_________________ Ono što proturiječi srcu ne ulazi u glavu!!!
A.Schopenhauer
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
felixx Forumaš(ica)