Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rezultati zavrsnog i popravni ispit 2009 (informacija)
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bijeli
Gost

PostPostano: 16:39 čet, 9. 7. 2009    Naslov: Rezultati zavrsnog i popravni ispit 2009 Citirajte i odgovorite

Da li mozda netko zna kad ce otprilike izaci rezultati zavrsnog, i kad bi trebao biti popravni iz integralnog.
Hvala unaprijed!
Da li mozda netko zna kad ce otprilike izaci rezultati zavrsnog, i kad bi trebao biti popravni iz integralnog.
Hvala unaprijed!

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
70 = 95 - 25

PostPostano: 14:19 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je netko bio ove godine na popravnom iz difrafa, nek napiše ovdje kako je to izgledalo, bio bih zahvalan... :)
Konkretno me zanima koliko je bilo teorije i je li bila u obliku iskazi + dokazi ili teorijski zadaci.
Ako je netko bio ove godine na popravnom iz difrafa, nek napiše ovdje kako je to izgledalo, bio bih zahvalan... Smile
Konkretno me zanima koliko je bilo teorije i je li bila u obliku iskazi + dokazi ili teorijski zadaci.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 45 - 18

PostPostano: 14:23 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam bila na popravnom, ali mislim da je izgledao kao i završni.. tako su mi rekli (ako me pamćenje dobro služi) :D
nisam bila na popravnom, ali mislim da je izgledao kao i završni.. tako su mi rekli (ako me pamćenje dobro služi) Very Happy

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 14:32 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BitterSweet"]nisam bila na popravnom, ali mislim da je izgledao kao i završni.. tako su mi rekli (ako me pamćenje dobro služi) :D[/quote]

A neki koji nisu bili na popravnom su kao čuli da su bili iskazi + dokazi. :D

Uglavnom, više mi se sviđa ovo tvoje, dobiješ karmu++ zato što si to rekla. :lol:

I čekam još da netko tko je baš bio na popravnom kaže iz prve ruke kako je bilo. :D
BitterSweet (napisa):
nisam bila na popravnom, ali mislim da je izgledao kao i završni.. tako su mi rekli (ako me pamćenje dobro služi) Very Happy

A neki koji nisu bili na popravnom su kao čuli da su bili iskazi + dokazi. Very Happy

Uglavnom, više mi se sviđa ovo tvoje, dobiješ karmu++ zato što si to rekla. Laughing

I čekam još da netko tko je baš bio na popravnom kaže iz prve ruke kako je bilo. Very Happy

[Vrh]
Taurus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 7

PostPostano: 15:33 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]Ako je netko bio ove godine na popravnom iz difrafa, nek napiše ovdje kako je to izgledalo, bio bih zahvalan... :)
Konkretno me zanima koliko je bilo teorije i je li bila u obliku iskazi + dokazi ili teorijski zadaci.[/quote]

Ista konstrukcija zadataka (4 racunska + 2 teoretska), pa cak i tipovi zadataka kao na završnom (jedan teoretski je bio isti kao u zavrsnom), samo moža malo lakše nego na završnom (ili mi je bar meni tako izgledalo).
Atomised (napisa):
Ako je netko bio ove godine na popravnom iz difrafa, nek napiše ovdje kako je to izgledalo, bio bih zahvalan... Smile

Ista konstrukcija zadataka (4 racunska + 2 teoretska), pa cak i tipovi zadataka kao na završnom (jedan teoretski je bio isti kao u zavrsnom), samo moža malo lakše nego na završnom (ili mi je bar meni tako izgledalo).

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 15:37 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kul, hvala. :D

Ozbiljno sam u kušnji da ne učim iskaze za usmeni...
Kul, hvala. Very Happy

Ozbiljno sam u kušnji da ne učim iskaze za usmeni...

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 15:43 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pobijedi tu kušnju! zamisli da iz nekog razloga loše napišeš taj popravni i opet ne skupiš za prolaz i svejedno moraš na usmeni... izgubiš 10ak dana da bi se našao u istoj situaciji 8)
pobijedi tu kušnju! zamisli da iz nekog razloga loše napišeš taj popravni i opet ne skupiš za prolaz i svejedno moraš na usmeni... izgubiš 10ak dana da bi se našao u istoj situaciji Cool

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 15:48 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A da, istina. :)

Kako si ti napisala završni?
A da, istina. Smile

Kako si ti napisala završni?

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 15:58 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

sva sreća, meni je falilo 1.2 bodova za prolaz pa ne brinem previše.. ali pošto mi je želja bila imat trojku bez i najmanje upućenosti u teoriju, moglo bi se reć da sam nezadovoljna :D
meni se čini da je završni bio znatno teži od oba kolokvija.. a zašto si ti tako siguran da nećeš imat dovoljno za prolaz? dosad nisu škrtarili s bodovima pri ispravljanju :P
sva sreća, meni je falilo 1.2 bodova za prolaz pa ne brinem previše.. ali pošto mi je želja bila imat trojku bez i najmanje upućenosti u teoriju, moglo bi se reć da sam nezadovoljna Very Happy
meni se čini da je završni bio znatno teži od oba kolokvija.. a zašto si ti tako siguran da nećeš imat dovoljno za prolaz? dosad nisu škrtarili s bodovima pri ispravljanju Razz

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 16:14 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni isto završni bio teži. :)

Znam da nisu škrtarili s bodovima ali trebalo bi mi kojih 15 bodova (od 20) na ovome da ne moram na usmeni... Ne moram biti nimalo pesimističan da bi mi bilo jasno da toliko neću skupiti. :D
A 5 bodova potrebnih za usmeni ću valjda imati...

Zašto si ti toliko sigurna da nećeš imati 3 bez usmenog? Tebi manje fali. :P
Meni isto završni bio teži. Smile

Znam da nisu škrtarili s bodovima ali trebalo bi mi kojih 15 bodova (od 20) na ovome da ne moram na usmeni... Ne moram biti nimalo pesimističan da bi mi bilo jasno da toliko neću skupiti. Very Happy
A 5 bodova potrebnih za usmeni ću valjda imati...

Zašto si ti toliko sigurna da nećeš imati 3 bez usmenog? Tebi manje fali. Razz

[Vrh]
bubble
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
52 = 56 - 4

PostPostano: 22:28 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koji nam je bio zadnji zadatak na zavrsnom? Taj isti je bio i na drugom kolokviju?
Jel to ovaj..
[quote="felixx"]6. zadatak si trebala rijesiti tak da parametriziras taj trokut u R^3 pomocu trokuta u R^2, i onda primjenis ono svojstvo povlaka da je integral forme po param. plohi, jednak integralu povucene forme po domeni parametrizacije[/quote]
:D
Sjeca se netko malo tocnije kak je to islo, sto se tu zada.. Atomised, ako si se sjetio, smijes mi i ti odgovoriti. :P
Koji nam je bio zadnji zadatak na zavrsnom? Taj isti je bio i na drugom kolokviju?
Jel to ovaj..
felixx (napisa):
6. zadatak si trebala rijesiti tak da parametriziras taj trokut u R^3 pomocu trokuta u R^2, i onda primjenis ono svojstvo povlaka da je integral forme po param. plohi, jednak integralu povucene forme po domeni parametrizacije

Very Happy
Sjeca se netko malo tocnije kak je to islo, sto se tu zada.. Atomised, ako si se sjetio, smijes mi i ti odgovoriti. Razz

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 22:38 sub, 11. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bubble"]Koji nam je bio zadnji zadatak na zavrsnom? Taj isti je bio i na drugom kolokviju?
Jel to ovaj..
[quote="felixx"]6. zadatak si trebala rijesiti tak da parametriziras taj trokut u R^3 pomocu trokuta u R^2, i onda primjenis ono svojstvo povlaka da je integral forme po param. plohi, jednak integralu povucene forme po domeni parametrizacije[/quote]
:D
Sjeca se netko malo tocnije kak je to islo, sto se tu zada.. Atomised, ako si se sjetio, smijes mi i ti odgovoriti. :P[/quote]

Izgubim se otprilike na pola felixxove poruke, ne mogu je pročitati, pa ne znam je li to bilo. :D A ne sjećam se i dalje. :D
bubble (napisa):
Jel to ovaj..
felixx (napisa):
6. zadatak si trebala rijesiti tak da parametriziras taj trokut u R^3 pomocu trokuta u R^2, i onda primjenis ono svojstvo povlaka da je integral forme po param. plohi, jednak integralu povucene forme po domeni parametrizacije

Very Happy
Sjeca se netko malo tocnije kak je to islo, sto se tu zada.. Atomised, ako si se sjetio, smijes mi i ti odgovoriti. Razz

Izgubim se otprilike na pola felixxove poruke, ne mogu je pročitati, pa ne znam je li to bilo. Very Happy A ne sjećam se i dalje. Very Happy

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 10:26 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

bio je isti jednim dijelom, ali trebalo je nešto primijeniti onaj teorem o divergenciji, mislim da se to na drugom kolokviju nije spominjalo :?
bio je isti jednim dijelom, ali trebalo je nešto primijeniti onaj teorem o divergenciji, mislim da se to na drugom kolokviju nije spominjalo Confused

Cuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 11:21 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

i jel se zna onda kad su otprilike rezultati,jer se mi moramo iselit iz doma do srijede, pa da znamo???
i jel se zna onda kad su otprilike rezultati,jer se mi moramo iselit iz doma do srijede, pa da znamo???

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 11:35 ned, 12. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah to i mene brine... :roll:
još treba predat papire za dom pa bi bilo dobro upisat ocjenu što prije da stignemo do referade po potvrdu, a s obzirom na upise i radno vrijeme referade, bit će gusto... neee, uopće ne živim 600+ kilometara od zagreba pa mogu iselit pa skoknut na upis... ma kakvi...
al eto ja se nadam da će rezultati danas-sutra, pa nećemo morat spavat na klupici na autobusnom :lol:
ah to i mene brine... Rolling Eyes
još treba predat papire za dom pa bi bilo dobro upisat ocjenu što prije da stignemo do referade po potvrdu, a s obzirom na upise i radno vrijeme referade, bit će gusto... neee, uopće ne živim 600+ kilometara od zagreba pa mogu iselit pa skoknut na upis... ma kakvi...
al eto ja se nadam da će rezultati danas-sutra, pa nećemo morat spavat na klupici na autobusnom Laughing

Ally
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 19 - 2

PostPostano: 11:27 pon, 13. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ah, i dalje ništa od rezultata... Jel ima netko neku predodžbu o tome kad bi bio popravni?
Ah, i dalje ništa od rezultata... Jel ima netko neku predodžbu o tome kad bi bio popravni?

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 11:54 pon, 13. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam poslala mail i profesoru i asistentici pa ću napisat ovdje ako dobijem ikakav odgovor :wink:
ja sam poslala mail i profesoru i asistentici pa ću napisat ovdje ako dobijem ikakav odgovor Wink

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 15:27 pon, 13. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo asistentica je odgovorila da misli da će rezultati bit danas...
(nemojte mene kriviti ako ne budu, :lol: )
Evo asistentica je odgovorila da misli da će rezultati bit danas...
(nemojte mene kriviti ako ne budu, Laughing )

Taurus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 7

PostPostano: 15:37 pon, 13. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ally"]Ah, i dalje ništa od rezultata... Jel ima netko neku predodžbu o tome kad bi bio popravni?[/quote]

Prema riječima prof. Tambače postojat ce izbor ili u 7. ili u 9. mjesecu. Ovaj u 7. ce biti 22. 07.
Ally (napisa):

Prema riječima prof. Tambače postojat ce izbor ili u 7. ili u 9. mjesecu. Ovaj u 7. ce biti 22. 07.

Ally
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 19 - 2

PostPostano: 16:08 pon, 13. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stvarno? 9.mjesec? Stvarno? Isuse, kako mi ovo uljepšava dan. To bi bilo savršeno!

A sad još malo čekanja...
Stvarno? 9.mjesec? Stvarno? Isuse, kako mi ovo uljepšava dan. To bi bilo savršeno!

A sad još malo čekanja...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum