Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
oblak24 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:23 uto, 14. 7. 2009 Naslov: Wolfram Research Mathematica 7.0.1 |
|
|
Znači o programu je riječ. Ne znam ima li ovdje već ovakva tema, forum je poprilično multifunkcionalan tako da mi je malo teže se za snaći :D. Profesorica nam je na satu spomenula ovaj program i rekla je kako tu možemo dobiti cijeli izračun zadatka pritiskom na tipke CTRL + F5, čini mi se. No, postoji jedan problem, koliko sam primijetila ovim programom se prvo treba naučiti služiti kako bi uopće mogao koristiti u rješavanju matematičkih zadataka. Pa me zanima, ima li netko ovdje da mu taj program zbilja pomaže i kakva su iskustva. Raspište se, molim lijepo.... :D
Znači o programu je riječ. Ne znam ima li ovdje već ovakva tema, forum je poprilično multifunkcionalan tako da mi je malo teže se za snaći . Profesorica nam je na satu spomenula ovaj program i rekla je kako tu možemo dobiti cijeli izračun zadatka pritiskom na tipke CTRL + F5, čini mi se. No, postoji jedan problem, koliko sam primijetila ovim programom se prvo treba naučiti služiti kako bi uopće mogao koristiti u rješavanju matematičkih zadataka. Pa me zanima, ima li netko ovdje da mu taj program zbilja pomaže i kakva su iskustva. Raspište se, molim lijepo....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:28 uto, 14. 7. 2009 Naslov: |
|
|
:shock:
A kojim programom se ne treba nauciti sluziti prije nego ti pomogne? :grebgreb:
Da, Mathematica je jako korisna, a jedna od najvecih snaga joj je sustav pomoci. 8) Nauci se snalaziti po tome i zivot ce ti biti laksi. :)
Inace, manje stvari mozes i on-line raditi, preko [url=http://www.wolframalpha.com/]Wolfram Alpha[/url]e. 8)
P.S. Znam da se naredbe izvrsavaju sa [tt]shift+enter[/tt]; ne znam za [tt]ctrl+f5[/tt], pa ako ispadne da to ne radi probaj sa [tt]shift+enter[/tt]. :) Na webu, naravno, ide obicni [tt]enter[/tt]. :g:
A kojim programom se ne treba nauciti sluziti prije nego ti pomogne?
Da, Mathematica je jako korisna, a jedna od najvecih snaga joj je sustav pomoci. Nauci se snalaziti po tome i zivot ce ti biti laksi.
Inace, manje stvari mozes i on-line raditi, preko Wolfram Alphae.
P.S. Znam da se naredbe izvrsavaju sa shift+enter; ne znam za ctrl+f5, pa ako ispadne da to ne radi probaj sa shift+enter. Na webu, naravno, ide obicni enter.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|