Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Sinkronizacija izvan kontrole
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:29 čet, 18. 3. 2004    Naslov: Sinkronizacija izvan kontrole Citirajte i odgovorite

zašto su predavanja u odnosu na vježbe 850 kilometara dalje?
Na vježbama učimo ispisati ''Hello world'',a na predavanjima smo ohoho daleko ? 8)
Koliko je to pedagoški korektno?
Think not !
zašto su predavanja u odnosu na vježbe 850 kilometara dalje?
Na vježbama učimo ispisati ''Hello world'',a na predavanjima smo ohoho daleko ? Cool
Koliko je to pedagoški korektno?
Think not !

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 20:42 čet, 18. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda zato sto ste imali 4 sata predavanja i jedan sat vjezbi do sada? (sat = termin)

ne brini, trebat ce ti taj luft kasnije kad bude trebalo sve poloviti.... sad je C mozda i lagan, ali ako niste u toku i non stop pozorno pratite, moglo bi postati jako gadno... (naravno, ako prije uopce niste programirali... ja sam u srednjoj radila u pascalu, pa sam morala dosta mozgati i pokoji zadatak i provjezbati da bi to sjelo kak spada)
zato... be careful :g:

nagledah se puno zbunjenih lica prosle godine u svojoj grupi kad ljudi jednostavno nisu kuzili, ili nisu stizali hvatati...
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo)
mozda zato sto ste imali 4 sata predavanja i jedan sat vjezbi do sada? (sat = termin)

ne brini, trebat ce ti taj luft kasnije kad bude trebalo sve poloviti.... sad je C mozda i lagan, ali ako niste u toku i non stop pozorno pratite, moglo bi postati jako gadno... (naravno, ako prije uopce niste programirali... ja sam u srednjoj radila u pascalu, pa sam morala dosta mozgati i pokoji zadatak i provjezbati da bi to sjelo kak spada)
zato... be careful Mr. Green

nagledah se puno zbunjenih lica prosle godine u svojoj grupi kad ljudi jednostavno nisu kuzili, ili nisu stizali hvatati...
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo)

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 23:28 čet, 18. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo)[/quote]

Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra! :kuckkuck:
Nesi (napisa):

Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra! Cekam Blue Screen of Death

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:38 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra! :kuckkuck:[/quote]

To mozda ima veze i s time da su se neki premjestali iz grupe u grupu... :-k Meni je bar pola predavaonice bilo prazno... :roll:

Nije da se bunim... Dapace... :twisted: ;)
filipnet (napisa):
Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra! Cekam Blue Screen of Death

To mozda ima veze i s time da su se neki premjestali iz grupe u grupu... Think Meni je bar pola predavaonice bilo prazno... Rolling Eyes

Nije da se bunim... Dapace... Twisted Evil Wink

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 8:58 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="filipnet"]Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra! :kuckkuck:[/quote]

To mozda ima veze i s time da su se neki premjestali iz grupe u grupu... :-k Meni je bar pola predavaonice bilo prazno... :roll:

Nije da se bunim... Dapace... :twisted: ;)[/quote]

Eto. Počeo si stjecati The Reputaciju... ;-)
vsego (napisa):
filipnet (napisa):

To mozda ima veze i s time da su se neki premjestali iz grupe u grupu... Think Meni je bar pola predavaonice bilo prazno... Rolling Eyes

Nije da se bunim... Dapace... Twisted Evil Wink

Eto. Počeo si stjecati The Reputaciju... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 16:31 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Meni je bar pola predavaonice bilo prazno... :roll:[/quote]

al te zato druga polovica veselo docekala :g:
ili je bar zvucalo veselo..... :g: :g:
vsego (napisa):
Meni je bar pola predavaonice bilo prazno... Rolling Eyes

al te zato druga polovica veselo docekala Mr. Green
ili je bar zvucalo veselo..... Mr. Green Mr. Green

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:44 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

To su oni od o'caja ;) ali sad smo ipak skroz :OT:
To su oni od o'caja Wink ali sad smo ipak skroz Off-topic

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:27 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

nema razloga za zabrinutost,sa sigurnošću ti mogu reći da sloviš za dobrog predavača. :wink:
Mi te očekivali u srijedu ali došao je neki drugi tip.
Zaključak:
opako jaka konkurencija mogu ti reći,tip je vrlo dobar ''story-teller'',usporen,šlampav-less i btw granica tolerancije na brbljanje za vrijeme vježbi mu neboderska :mrgreen: :wink:
nema razloga za zabrinutost,sa sigurnošću ti mogu reći da sloviš za dobrog predavača. Wink
Zaključak:
opako jaka konkurencija mogu ti reći,tip je vrlo dobar ''story-teller'',usporen,šlampav-less i btw granica tolerancije na brbljanje za vrijeme vježbi mu neboderska Mr. Green Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:50 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]nema razloga za zabrinutost,sa sigurnošću ti mogu reći da sloviš za dobrog predavača. :wink:[/quote]

Hvala na utjehi ;) ali ocjene s UuRa pokazuju nesto drugo... Opci dojam: 3.88 - manje od svih ostalih asistenata na kolegiju. :oops: :?

[quote="Anonymous"]Mi te očekivali u srijedu ali došao je neki drugi tip.
Zaključak:
opako jaka konkurencija mogu ti reći,tip je vrlo dobar ''story-teller'',usporen,šlampav-less[/quote]

To mi je jako drago cuti. :D C nije [i]macji kasalj[/i] :shock: a trebat ce vam barem u nastavku studija, a vjerojatno i kasnije... :roll:

[quote="Anonymous"]btw granica tolerancije na brbljanje za vrijeme vježbi mu neboderska :mrgreen: :wink:[/quote]

Eh, ovo vec nije dobro... :( Moja tolerancija na to moze biti do neba, ali cemu ja pricam nesto ako me ne mogu cuti oni koji to zele? :-k

Sto se sinkronizacije predavanja/vjezbi tice... Pa, ima smisla da prvo vidite stvari u teoriji, pa onda u praxi, ne? :) Sad, da li je pomak trebao biti tjedan ili dva... :roll: Ja ovako zadovoljan; ako studenti misle da nije dobro, srocite to napismeno (npr. kao peticiju ili nesto) pa ce se razmotriti za nagodinu. 8)
Anonymous (napisa):
nema razloga za zabrinutost,sa sigurnošću ti mogu reći da sloviš za dobrog predavača. Wink

Hvala na utjehi Wink ali ocjene s UuRa pokazuju nesto drugo... Opci dojam: 3.88 - manje od svih ostalih asistenata na kolegiju. Embarassed Confused

Anonymous (napisa):
Zaključak:
opako jaka konkurencija mogu ti reći,tip je vrlo dobar ''story-teller'',usporen,šlampav-less

To mi je jako drago cuti. Very Happy C nije macji kasalj Shocked a trebat ce vam barem u nastavku studija, a vjerojatno i kasnije... Rolling Eyes

Anonymous (napisa):
btw granica tolerancije na brbljanje za vrijeme vježbi mu neboderska Mr. Green Wink

Eh, ovo vec nije dobro... Sad Moja tolerancija na to moze biti do neba, ali cemu ja pricam nesto ako me ne mogu cuti oni koji to zele? Think

Sto se sinkronizacije predavanja/vjezbi tice... Pa, ima smisla da prvo vidite stvari u teoriji, pa onda u praxi, ne? Smile Sad, da li je pomak trebao biti tjedan ili dva... Rolling Eyes Ja ovako zadovoljan; ako studenti misle da nije dobro, srocite to napismeno (npr. kao peticiju ili nesto) pa ce se razmotriti za nagodinu. Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:05 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

C nije mačji kašalj? :shock:
e sad si me dobrano uplašio!koliko ću ja negdje onda kašljati koji sam programirao-nikad!
i još zlu ne trebalo nisam išao na uvod u računarstvo!
Ima li onda smisla ići na ovaj kolegij :cry:
E ali prve vježbe sam shvatio :roll:
Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju :wink:
Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku :roll:
No way!!
C nije mačji kašalj? Shocked
e sad si me dobrano uplašio!koliko ću ja negdje onda kašljati koji sam programirao-nikad!
Ima li onda smisla ići na ovaj kolegij Crying or Very sad
E ali prve vježbe sam shvatio Rolling Eyes
Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju Wink
Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku Rolling Eyes
No way!!

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 20:15 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Hvala na utjehi ;) ali ocjene s UuRa pokazuju nesto drugo... Opci dojam: 3.88 - manje od svih ostalih asistenata na kolegiju. :oops: :?[/quote]
Ma nisu ocjene sve! Ja sam ti dao cistu peticu!
vsego (napisa):

Hvala na utjehi Wink ali ocjene s UuRa pokazuju nesto drugo... Opci dojam: 3.88 - manje od svih ostalih asistenata na kolegiju. Embarassed Confused

Ma nisu ocjene sve! Ja sam ti dao cistu peticu!

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 21:19 pet, 19. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku :roll:
No way!![/quote]

Baš trebaš pasti ispit da bi shvatio da ponosu tu nije mjesto? :(
Anonymous (napisa):
Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku Rolling Eyes
No way!!

Baš trebaš pasti ispit da bi shvatio da ponosu tu nije mjesto? Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:09 sub, 20. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]C nije mačji kašalj? :shock:
e sad si me dobrano uplašio!koliko ću ja negdje onda kašljati koji sam programirao-nikad![/quote]

Ja sam to i napisao iz perspektive nekoga tko nikad nije programirao. 8) Jasno da ti je [i]macji kasalj[/i] ako si prije pisao u Cu nego sto si znao kupiti cevape. :shock: ;)

[quote="Anonymous"]i još zlu ne trebalo nisam išao na uvod u računarstvo![/quote]

E, [b]TO[/b] nije bila dobra ideja... :(

[quote="Anonymous"]Ima li onda smisla ići na ovaj kolegij :cry:[/quote]

Paaa... Ako ne ides, bit ce ti teze poloziti :arrow: dovodis diplomu u pitanje. :?

Ne mozes nista izgubiti ako redovito pratis; dapace, trebalo bi biti dovoljno za proci (sa solidnom ocjenom). 8) Ali, naglasak je, kao i na drugim kolegijima, na "[i][b]pratis[/b][/i]", a ne na "[i]dolazis[/i]" :!:

[quote="Anonymous"]E ali prve vježbe sam shvatio :roll:[/quote]

Eto, vidis da nije tako strashno... ;)

[quote="Anonymous"]Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju :wink:[/quote]

Za taj problem nemam [b]akademsko[/b] rjesenje. ;)

[quote="Anonymous"]Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku :roll:
No way!![/quote]

Dobro ti Veky rece... :)

Zapravo, praxa pokazuje da treba samo probiti led. Kad jednom netko uleti s pitanjem, i drugi se oslobode i odmah vise nisi "[i]jedini kojem nije jasno[/i]". :D A sve i da jesi... zasto je to problem?

Ja na vjezbama imam jednog koji voli puno pitati; jednom na UuRu mi je "pojeo" cca pola sata dok sam nesto uspio objasniti. :shock: I [b]nije mi zao[/b], jer znam da je pitao ono sto gomili (vecini?) nije bilo jasno i bilo je korisno da me navede kako da razjasnim to gradivo...

Takodjer, mozes uvijek otici na konzultacije, demonstrature, Forum,... :) Samo, nemoj cekati, nego krpaj rupe cim se pojave!

Salute! :)
Anonymous (napisa):
C nije mačji kašalj? Shocked

Ja sam to i napisao iz perspektive nekoga tko nikad nije programirao. Cool Jasno da ti je macji kasalj ako si prije pisao u Cu nego sto si znao kupiti cevape. Shocked Wink

Anonymous (napisa):

E, TO nije bila dobra ideja... Sad

Anonymous (napisa):
Ima li onda smisla ići na ovaj kolegij Crying or Very sad

Paaa... Ako ne ides, bit ce ti teze poloziti Arrow dovodis diplomu u pitanje. Confused

Ne mozes nista izgubiti ako redovito pratis; dapace, trebalo bi biti dovoljno za proci (sa solidnom ocjenom). Cool Ali, naglasak je, kao i na drugim kolegijima, na "pratis", a ne na "dolazis" Exclamation

Anonymous (napisa):
E ali prve vježbe sam shvatio Rolling Eyes

Eto, vidis da nije tako strashno... Wink

Anonymous (napisa):
Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju Wink

Za taj problem nemam akademsko rjesenje. Wink

Anonymous (napisa):
No way!!

Dobro ti Veky rece... Smile

Zapravo, praxa pokazuje da treba samo probiti led. Kad jednom netko uleti s pitanjem, i drugi se oslobode i odmah vise nisi "jedini kojem nije jasno". Very Happy A sve i da jesi... zasto je to problem?

Ja na vjezbama imam jednog koji voli puno pitati; jednom na UuRu mi je "pojeo" cca pola sata dok sam nesto uspio objasniti. Shocked I nije mi zao, jer znam da je pitao ono sto gomili (vecini?) nije bilo jasno i bilo je korisno da me navede kako da razjasnim to gradivo...

Takodjer, mozes uvijek otici na konzultacije, demonstrature, Forum,... Smile Samo, nemoj cekati, nego krpaj rupe cim se pojave!

Salute! Smile

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 18:29 sub, 20. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju :wink: [/quote]

hmda.... ono najtragicnije je sto ti ljudi uopce nisu svjesni da idu na zivce cijeloj grupi i da ih nitko upravo zbog toga nemre zive smislit
mislim da bi trebali doci tom kolegi/kolegici i reci da malo ohladi i da svoje znanje moze pokazati i na drugi nacin, a ne tako da zbog njega profa automatski zakljuci da svi to znate i tako nastavi predavati (a vi pojma nemate sto je ona s tim htjela reci)
ono, lijepo covjeku/curi objasnite da vi niste tako dobri kao oni, i zamolite da ipak ne upada toliko, jer je vama tesko pratiti

ako su kolege ok, onda ce to postivati
ako nisu.... onda... neki drugi nacin? (recimo, svezati ih za stup prije sata tak da ne mogu u predavaonu? :PP)

jer, cinjenica je, da ako je jedina povratna informacija od vas ta nekolicina koja sve kuzi, logicno je da profa pomisli kako svi to vise manje kuzite i da vam je sve jasno
ako nije jasno - vrisnite odmah (ak vas ne cuje, pocnite mijakuati - meni to pali = odmah me primjete/cuju :g:)
kao sto rekoh, imam iskljucivo pozitivna iskustva s prof. Nogo, i nije se desilo u nijednom od tri kolegija koja mi je do sada predavala da nesto ne bi objasnila ako joj se postavi pitanje

i da, ne morate cekati da se okrene prema vama, dici ruku i to kao u srednjoj/osnovnoj
dovoljno je samo glasnije skomentirati (btw, cak ne mora biti niti pretjerano glasno, zvuk se dobro siri kroz 003 i nije nikad precula pitanje :g:) ili postaviti pitanje i dobit cete odgovor :g:

ajde, sretno, i ak bude pitanja, mozete pitati ovdje, demose, proface i asistente (zbilja ne grizu, kad vam kazem :g:)

No way!![/quote]

dakle, vec su ti rekli, ali ponovit cu i ja, da se nadje :g:
ne se bojati - ako dobro sfatih imas prof. Nogo, a ona ZBILJA NE grize :g: dapace, uvijek je voljna objasniti

i ne moras ti reci da ti nije jasno tako da dignes ruku, to nije smisao pitanja 'jel sve jasno'
vec je tada vrijeme i mjesto kada pitas ono _sto_ ti nije jasno (ok, ako ti sve nije jasno, onda bi bilo vrijeme za demonstrature/konzultacije.... )
Anonymous (napisa):

hmda.... ono najtragicnije je sto ti ljudi uopce nisu svjesni da idu na zivce cijeloj grupi i da ih nitko upravo zbog toga nemre zive smislit
mislim da bi trebali doci tom kolegi/kolegici i reci da malo ohladi i da svoje znanje moze pokazati i na drugi nacin, a ne tako da zbog njega profa automatski zakljuci da svi to znate i tako nastavi predavati (a vi pojma nemate sto je ona s tim htjela reci)
ono, lijepo covjeku/curi objasnite da vi niste tako dobri kao oni, i zamolite da ipak ne upada toliko, jer je vama tesko pratiti

ako su kolege ok, onda ce to postivati
ako nisu.... onda... neki drugi nacin? (recimo, svezati ih za stup prije sata tak da ne mogu u predavaonu? Weeee-heeee!!!)

jer, cinjenica je, da ako je jedina povratna informacija od vas ta nekolicina koja sve kuzi, logicno je da profa pomisli kako svi to vise manje kuzite i da vam je sve jasno
ako nije jasno - vrisnite odmah (ak vas ne cuje, pocnite mijakuati - meni to pali = odmah me primjete/cuju Mr. Green)
kao sto rekoh, imam iskljucivo pozitivna iskustva s prof. Nogo, i nije se desilo u nijednom od tri kolegija koja mi je do sada predavala da nesto ne bi objasnila ako joj se postavi pitanje

i da, ne morate cekati da se okrene prema vama, dici ruku i to kao u srednjoj/osnovnoj
dovoljno je samo glasnije skomentirati (btw, cak ne mora biti niti pretjerano glasno, zvuk se dobro siri kroz 003 i nije nikad precula pitanje Mr. Green) ili postaviti pitanje i dobit cete odgovor Mr. Green

ajde, sretno, i ak bude pitanja, mozete pitati ovdje, demose, proface i asistente (zbilja ne grizu, kad vam kazem Mr. Green)

Anonymous (napisa):
No way!!

dakle, vec su ti rekli, ali ponovit cu i ja, da se nadje Mr. Green
ne se bojati - ako dobro sfatih imas prof. Nogo, a ona ZBILJA NE grize Mr. Green dapace, uvijek je voljna objasniti

i ne moras ti reci da ti nije jasno tako da dignes ruku, to nije smisao pitanja 'jel sve jasno'
vec je tada vrijeme i mjesto kada pitas ono _sto_ ti nije jasno (ok, ako ti sve nije jasno, onda bi bilo vrijeme za demonstrature/konzultacije.... )

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum