Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 20:42 čet, 18. 3. 2004 Naslov: |
|
|
mozda zato sto ste imali 4 sata predavanja i jedan sat vjezbi do sada? (sat = termin)
ne brini, trebat ce ti taj luft kasnije kad bude trebalo sve poloviti.... sad je C mozda i lagan, ali ako niste u toku i non stop pozorno pratite, moglo bi postati jako gadno... (naravno, ako prije uopce niste programirali... ja sam u srednjoj radila u pascalu, pa sam morala dosta mozgati i pokoji zadatak i provjezbati da bi to sjelo kak spada)
zato... be careful :g:
nagledah se puno zbunjenih lica prosle godine u svojoj grupi kad ljudi jednostavno nisu kuzili, ili nisu stizali hvatati...
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo)
mozda zato sto ste imali 4 sata predavanja i jedan sat vjezbi do sada? (sat = termin)
ne brini, trebat ce ti taj luft kasnije kad bude trebalo sve poloviti.... sad je C mozda i lagan, ali ako niste u toku i non stop pozorno pratite, moglo bi postati jako gadno... (naravno, ako prije uopce niste programirali... ja sam u srednjoj radila u pascalu, pa sam morala dosta mozgati i pokoji zadatak i provjezbati da bi to sjelo kak spada)
zato... be careful
nagledah se puno zbunjenih lica prosle godine u svojoj grupi kad ljudi jednostavno nisu kuzili, ili nisu stizali hvatati...
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:28 čet, 18. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo)[/quote]
Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra! :kuckkuck:
Nesi (napisa): |
ali niti tada ne treba odustati (iako ih je veliki broj odustao, pa se jos uvijek toga nisu dohvatili..) vec se jako jako jako potruditi (a za to ljudi uglavnom tvrde da nema vremena pa sve ode kvragu.... i zavrsi na tome da slusas kolegije koji ovise o Ceu, a nisi C polozio i nis zivo ne kuzis... ) (vecina takvih niti ne razumije C, da netko sad na kaze da nisu polagali jer im se nije dalo) |
Ziva istina Nesi, ovu srijedu na vjezbama je bila tona ljudi koji su na 2. godini, a nisu polozili C. Tak puna ucionicu nisam vidio od pocetka 1. semestra!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:50 pet, 19. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]nema razloga za zabrinutost,sa sigurnošću ti mogu reći da sloviš za dobrog predavača. :wink:[/quote]
Hvala na utjehi ;) ali ocjene s UuRa pokazuju nesto drugo... Opci dojam: 3.88 - manje od svih ostalih asistenata na kolegiju. :oops: :?
[quote="Anonymous"]Mi te očekivali u srijedu ali došao je neki drugi tip.
Zaključak:
opako jaka konkurencija mogu ti reći,tip je vrlo dobar ''story-teller'',usporen,šlampav-less[/quote]
To mi je jako drago cuti. :D C nije [i]macji kasalj[/i] :shock: a trebat ce vam barem u nastavku studija, a vjerojatno i kasnije... :roll:
[quote="Anonymous"]btw granica tolerancije na brbljanje za vrijeme vježbi mu neboderska :mrgreen: :wink:[/quote]
Eh, ovo vec nije dobro... :( Moja tolerancija na to moze biti do neba, ali cemu ja pricam nesto ako me ne mogu cuti oni koji to zele? :-k
Sto se sinkronizacije predavanja/vjezbi tice... Pa, ima smisla da prvo vidite stvari u teoriji, pa onda u praxi, ne? :) Sad, da li je pomak trebao biti tjedan ili dva... :roll: Ja ovako zadovoljan; ako studenti misle da nije dobro, srocite to napismeno (npr. kao peticiju ili nesto) pa ce se razmotriti za nagodinu. 8)
Anonymous (napisa): | nema razloga za zabrinutost,sa sigurnošću ti mogu reći da sloviš za dobrog predavača.  |
Hvala na utjehi ali ocjene s UuRa pokazuju nesto drugo... Opci dojam: 3.88 - manje od svih ostalih asistenata na kolegiju.
Anonymous (napisa): | Mi te očekivali u srijedu ali došao je neki drugi tip.
Zaključak:
opako jaka konkurencija mogu ti reći,tip je vrlo dobar ''story-teller'',usporen,šlampav-less |
To mi je jako drago cuti. C nije macji kasalj a trebat ce vam barem u nastavku studija, a vjerojatno i kasnije...
Anonymous (napisa): | btw granica tolerancije na brbljanje za vrijeme vježbi mu neboderska  |
Eh, ovo vec nije dobro... Moja tolerancija na to moze biti do neba, ali cemu ja pricam nesto ako me ne mogu cuti oni koji to zele?
Sto se sinkronizacije predavanja/vjezbi tice... Pa, ima smisla da prvo vidite stvari u teoriji, pa onda u praxi, ne? Sad, da li je pomak trebao biti tjedan ili dva... Ja ovako zadovoljan; ako studenti misle da nije dobro, srocite to napismeno (npr. kao peticiju ili nesto) pa ce se razmotriti za nagodinu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:09 sub, 20. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]C nije mačji kašalj? :shock:
e sad si me dobrano uplašio!koliko ću ja negdje onda kašljati koji sam programirao-nikad![/quote]
Ja sam to i napisao iz perspektive nekoga tko nikad nije programirao. 8) Jasno da ti je [i]macji kasalj[/i] ako si prije pisao u Cu nego sto si znao kupiti cevape. :shock: ;)
[quote="Anonymous"]i još zlu ne trebalo nisam išao na uvod u računarstvo![/quote]
E, [b]TO[/b] nije bila dobra ideja... :(
[quote="Anonymous"]Ima li onda smisla ići na ovaj kolegij :cry:[/quote]
Paaa... Ako ne ides, bit ce ti teze poloziti :arrow: dovodis diplomu u pitanje. :?
Ne mozes nista izgubiti ako redovito pratis; dapace, trebalo bi biti dovoljno za proci (sa solidnom ocjenom). 8) Ali, naglasak je, kao i na drugim kolegijima, na "[i][b]pratis[/b][/i]", a ne na "[i]dolazis[/i]" :!:
[quote="Anonymous"]E ali prve vježbe sam shvatio :roll:[/quote]
Eto, vidis da nije tako strashno... ;)
[quote="Anonymous"]Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju :wink:[/quote]
Za taj problem nemam [b]akademsko[/b] rjesenje. ;)
[quote="Anonymous"]Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku :roll:
No way!![/quote]
Dobro ti Veky rece... :)
Zapravo, praxa pokazuje da treba samo probiti led. Kad jednom netko uleti s pitanjem, i drugi se oslobode i odmah vise nisi "[i]jedini kojem nije jasno[/i]". :D A sve i da jesi... zasto je to problem?
Ja na vjezbama imam jednog koji voli puno pitati; jednom na UuRu mi je "pojeo" cca pola sata dok sam nesto uspio objasniti. :shock: I [b]nije mi zao[/b], jer znam da je pitao ono sto gomili (vecini?) nije bilo jasno i bilo je korisno da me navede kako da razjasnim to gradivo...
Takodjer, mozes uvijek otici na konzultacije, demonstrature, Forum,... :) Samo, nemoj cekati, nego krpaj rupe cim se pojave!
Salute! :)
Anonymous (napisa): | C nije mačji kašalj?
e sad si me dobrano uplašio!koliko ću ja negdje onda kašljati koji sam programirao-nikad! |
Ja sam to i napisao iz perspektive nekoga tko nikad nije programirao. Jasno da ti je macji kasalj ako si prije pisao u Cu nego sto si znao kupiti cevape.
Anonymous (napisa): | i još zlu ne trebalo nisam išao na uvod u računarstvo! |
E, TO nije bila dobra ideja...
Anonymous (napisa): | Ima li onda smisla ići na ovaj kolegij  |
Paaa... Ako ne ides, bit ce ti teze poloziti dovodis diplomu u pitanje.
Ne mozes nista izgubiti ako redovito pratis; dapace, trebalo bi biti dovoljno za proci (sa solidnom ocjenom). Ali, naglasak je, kao i na drugim kolegijima, na "pratis", a ne na "dolazis"
Anonymous (napisa): | E ali prve vježbe sam shvatio  |
Eto, vidis da nije tako strashno...
Anonymous (napisa): | Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju  |
Za taj problem nemam akademsko rjesenje.
Anonymous (napisa): | Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku
No way!! |
Dobro ti Veky rece...
Zapravo, praxa pokazuje da treba samo probiti led. Kad jednom netko uleti s pitanjem, i drugi se oslobode i odmah vise nisi "jedini kojem nije jasno". A sve i da jesi... zasto je to problem?
Ja na vjezbama imam jednog koji voli puno pitati; jednom na UuRu mi je "pojeo" cca pola sata dok sam nesto uspio objasniti. I nije mi zao, jer znam da je pitao ono sto gomili (vecini?) nije bilo jasno i bilo je korisno da me navede kako da razjasnim to gradivo...
Takodjer, mozes uvijek otici na konzultacije, demonstrature, Forum,... Samo, nemoj cekati, nego krpaj rupe cim se pojave!
Salute!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 18:29 sub, 20. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju :wink: [/quote]
hmda.... ono najtragicnije je sto ti ljudi uopce nisu svjesni da idu na zivce cijeloj grupi i da ih nitko upravo zbog toga nemre zive smislit
mislim da bi trebali doci tom kolegi/kolegici i reci da malo ohladi i da svoje znanje moze pokazati i na drugi nacin, a ne tako da zbog njega profa automatski zakljuci da svi to znate i tako nastavi predavati (a vi pojma nemate sto je ona s tim htjela reci)
ono, lijepo covjeku/curi objasnite da vi niste tako dobri kao oni, i zamolite da ipak ne upada toliko, jer je vama tesko pratiti
ako su kolege ok, onda ce to postivati
ako nisu.... onda... neki drugi nacin? (recimo, svezati ih za stup prije sata tak da ne mogu u predavaonu? :PP)
jer, cinjenica je, da ako je jedina povratna informacija od vas ta nekolicina koja sve kuzi, logicno je da profa pomisli kako svi to vise manje kuzite i da vam je sve jasno
ako nije jasno - vrisnite odmah (ak vas ne cuje, pocnite mijakuati - meni to pali = odmah me primjete/cuju :g:)
kao sto rekoh, imam iskljucivo pozitivna iskustva s prof. Nogo, i nije se desilo u nijednom od tri kolegija koja mi je do sada predavala da nesto ne bi objasnila ako joj se postavi pitanje
i da, ne morate cekati da se okrene prema vama, dici ruku i to kao u srednjoj/osnovnoj
dovoljno je samo glasnije skomentirati (btw, cak ne mora biti niti pretjerano glasno, zvuk se dobro siri kroz 003 i nije nikad precula pitanje :g:) ili postaviti pitanje i dobit cete odgovor :g:
ajde, sretno, i ak bude pitanja, mozete pitati ovdje, demose, proface i asistente (zbilja ne grizu, kad vam kazem :g:)
[quote="Anonymous"]Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku :roll:
No way!![/quote]
dakle, vec su ti rekli, ali ponovit cu i ja, da se nadje :g:
ne se bojati - ako dobro sfatih imas prof. Nogo, a ona ZBILJA NE grize :g: dapace, uvijek je voljna objasniti
i ne moras ti reci da ti nije jasno tako da dignes ruku, to nije smisao pitanja 'jel sve jasno'
vec je tada vrijeme i mjesto kada pitas ono _sto_ ti nije jasno (ok, ako ti sve nije jasno, onda bi bilo vrijeme za demonstrature/konzultacije.... )
Anonymous (napisa): | Predavanja su malko konfuzna.Znaš,najgori su oni tipovi koji su prije programirali pa onda na predavanjima imaju upadice i na svako pitanje profe promptno i točno odgovaraju što profi daje poticaj za progresiju |
hmda.... ono najtragicnije je sto ti ljudi uopce nisu svjesni da idu na zivce cijeloj grupi i da ih nitko upravo zbog toga nemre zive smislit
mislim da bi trebali doci tom kolegi/kolegici i reci da malo ohladi i da svoje znanje moze pokazati i na drugi nacin, a ne tako da zbog njega profa automatski zakljuci da svi to znate i tako nastavi predavati (a vi pojma nemate sto je ona s tim htjela reci)
ono, lijepo covjeku/curi objasnite da vi niste tako dobri kao oni, i zamolite da ipak ne upada toliko, jer je vama tesko pratiti
ako su kolege ok, onda ce to postivati
ako nisu.... onda... neki drugi nacin? (recimo, svezati ih za stup prije sata tak da ne mogu u predavaonu? )
jer, cinjenica je, da ako je jedina povratna informacija od vas ta nekolicina koja sve kuzi, logicno je da profa pomisli kako svi to vise manje kuzite i da vam je sve jasno
ako nije jasno - vrisnite odmah (ak vas ne cuje, pocnite mijakuati - meni to pali = odmah me primjete/cuju )
kao sto rekoh, imam iskljucivo pozitivna iskustva s prof. Nogo, i nije se desilo u nijednom od tri kolegija koja mi je do sada predavala da nesto ne bi objasnila ako joj se postavi pitanje
i da, ne morate cekati da se okrene prema vama, dici ruku i to kao u srednjoj/osnovnoj
dovoljno je samo glasnije skomentirati (btw, cak ne mora biti niti pretjerano glasno, zvuk se dobro siri kroz 003 i nije nikad precula pitanje ) ili postaviti pitanje i dobit cete odgovor
ajde, sretno, i ak bude pitanja, mozete pitati ovdje, demose, proface i asistente (zbilja ne grizu, kad vam kazem )
Anonymous (napisa): | Naravno,ona pita kome nije jasno,ali među sto lica neću biti ja taj koji će dignuti ruku
No way!! |
dakle, vec su ti rekli, ali ponovit cu i ja, da se nadje
ne se bojati - ako dobro sfatih imas prof. Nogo, a ona ZBILJA NE grize dapace, uvijek je voljna objasniti
i ne moras ti reci da ti nije jasno tako da dignes ruku, to nije smisao pitanja 'jel sve jasno'
vec je tada vrijeme i mjesto kada pitas ono _sto_ ti nije jasno (ok, ako ti sve nije jasno, onda bi bilo vrijeme za demonstrature/konzultacije.... )
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|