[quote="Grga"]Pomalo naivno da ce netko sada odgovoriti, no svejedno...
Pita li profesor na usmenom 9. i 10. poglavlje, odnosno primjenu osnovnih tehnika i fourierovu transformaciju? Djeluje mi kao da je to vise tu zanimljivosti radi nego da se pita na usmenom, ali ako bi mi netko znao reci, to bi bilo super :)[/quote]
evo, ja ću odgovorit :D
kolko se ja sjećam, ništa poslije osmog poglavlja nije pitao :) čula sam što je pitao većinu ljudi, tak da mislim da se da zaključit da to ni inače ne pita :) tak da valjda ni tebe neće :D al nemoj ovu informaciju uzet sa stopostotnom sigurnošću, govorim samo ono što ja znam :D
Grga (napisa): | Pomalo naivno da ce netko sada odgovoriti, no svejedno...
Pita li profesor na usmenom 9. i 10. poglavlje, odnosno primjenu osnovnih tehnika i fourierovu transformaciju? Djeluje mi kao da je to vise tu zanimljivosti radi nego da se pita na usmenom, ali ako bi mi netko znao reci, to bi bilo super  |
evo, ja ću odgovorit
kolko se ja sjećam, ništa poslije osmog poglavlja nije pitao čula sam što je pitao većinu ljudi, tak da mislim da se da zaključit da to ni inače ne pita tak da valjda ni tebe neće al nemoj ovu informaciju uzet sa stopostotnom sigurnošću, govorim samo ono što ja znam
_________________ kalendar

|