Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Fourierovi redovi i primjene
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
49 = 109 - 60

PostPostano: 21:28 pet, 24. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Pomalo naivno da ce netko sada odgovoriti, no svejedno...

Pita li profesor na usmenom 9. i 10. poglavlje, odnosno primjenu osnovnih tehnika i fourierovu transformaciju? Djeluje mi kao da je to vise tu zanimljivosti radi nego da se pita na usmenom, ali ako bi mi netko znao reci, to bi bilo super :)[/quote]

evo, ja ću odgovorit :D
kolko se ja sjećam, ništa poslije osmog poglavlja nije pitao :) čula sam što je pitao većinu ljudi, tak da mislim da se da zaključit da to ni inače ne pita :) tak da valjda ni tebe neće :D al nemoj ovu informaciju uzet sa stopostotnom sigurnošću, govorim samo ono što ja znam :D
Grga (napisa):
Pomalo naivno da ce netko sada odgovoriti, no svejedno...

Pita li profesor na usmenom 9. i 10. poglavlje, odnosno primjenu osnovnih tehnika i fourierovu transformaciju? Djeluje mi kao da je to vise tu zanimljivosti radi nego da se pita na usmenom, ali ako bi mi netko znao reci, to bi bilo super Smile

evo, ja ću odgovorit Very Happy
kolko se ja sjećam, ništa poslije osmog poglavlja nije pitao Smile čula sam što je pitao većinu ljudi, tak da mislim da se da zaključit da to ni inače ne pita Smile tak da valjda ni tebe neće Very Happy al nemoj ovu informaciju uzet sa stopostotnom sigurnošću, govorim samo ono što ja znam Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
99 = 124 - 25

PostPostano: 23:01 pet, 24. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala puno :D
Takvom odgovoru sam se i nadao. Procitat cu koji put, tako da znam o cemu se radi, ali radije cu jos koji put ponoviti ono prije engo da sad tu zapinjem jer uopce nije jednostavno :P
A ako me sad bas to pita, sam sam si kriv :P
Hvala puno Very Happy
Takvom odgovoru sam se i nadao. Procitat cu koji put, tako da znam o cemu se radi, ali radije cu jos koji put ponoviti ono prije engo da sad tu zapinjem jer uopce nije jednostavno Razz
A ako me sad bas to pita, sam sam si kriv Razz

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum