Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mischa Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
**dreamer** Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
nameless Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:29 sub, 11. 7. 2009 Naslov: |
|
|
inače bi sigurno bilo kako nameless kaže u slučaju da položiš samo Matematičku logiku, ali ako ćeš imati položena oba ta izborna, onda bi imala 5 bodova viška nad ukupnih 180 (preddiplomski studij) i ako bi upisala npr.Računarstvo, možda bi se tih 5 bodova moglo "prenijeti" na smjer pa bi imala predmet manje, ali skupljenih 30 obaveznih ECTS-a nakon zimskog semestra 1.godine Računarstva.
uopće nisam čula za ovaj slučaj, netko drugi će morati razjasniti...
znam da su neki imali položen opvis i objektno programiranje (iz ljetnog semestra),
ali mislim da to nije bio netko tko je kasnije upisao Računarstvo (gdje je objektno obavezan kolegij kao i mat.logika).
inače bi sigurno bilo kako nameless kaže u slučaju da položiš samo Matematičku logiku, ali ako ćeš imati položena oba ta izborna, onda bi imala 5 bodova viška nad ukupnih 180 (preddiplomski studij) i ako bi upisala npr.Računarstvo, možda bi se tih 5 bodova moglo "prenijeti" na smjer pa bi imala predmet manje, ali skupljenih 30 obaveznih ECTS-a nakon zimskog semestra 1.godine Računarstva.
uopće nisam čula za ovaj slučaj, netko drugi će morati razjasniti...
znam da su neki imali položen opvis i objektno programiranje (iz ljetnog semestra),
ali mislim da to nije bio netko tko je kasnije upisao Računarstvo (gdje je objektno obavezan kolegij kao i mat.logika).
|
|
[Vrh] |
|
**dreamer** Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Mala_022 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:36 sub, 11. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="**dreamer**"]imam jedno pitanjce...
ako recimo upisem sljedeci semestar dva izborna sa trece godine (npr. euklidske i matematicku logiku), od kojih se jedan nalazi na diplomskom smjeru na kojeg planiram ici (matematicka logika), i polozim ih al da mi se sad uzimaju u obzir euklidski. hoce li mi se onda na diplomskom priznati da sam polozila matematicku logiku ili cu morati upisivati nesto umjesto toga unatoc tome sto sam to polozila? :D :? :)
ako netko mozda slucajno zna bila bih jako zahvalna na odgovoru :D[/quote]
Kolko san ja skužila, to i je princip na kojem funkcionira kvaziparcijala - dok si na preddiplomskom položiš neke predmete s diplomskog i onda kad se upišeš na taj diplomski ti predmeti ti se priznaju. To šta ti je logika sad ponuđena ka izborni ne bi tribalo ništa minjati (osin šta ti olakšava jer možda ne moraš pisati molbu da je upišeš ka predmet viška nego je samo napišeš skupa sa svin ostalin predmetima koje upisuješ, al to nisan sigurna (ja kad san upisivala izborni viška san to malo zakomplicirala, više o tome san pisala [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=11832]na drugom topicu[/url])).
Ali kako je marijap napisala, ja nisan upisala računarstvo, tako da ti, nažalost, ne mogu dati korisne informacije iz prve ruke.
Samo kad se budeš prijavljivala za diplomski i ispunjavala formulare, pitat će te koje predmete ne želiš da ti se računaju u onih obaveznih 180 ECTS-a i tamo napišeš logiku.
Zapravo, mislin da bi bilo najpametnije da ti se tu javi neko ko je ove godine sluša neke predmete na kvaziparcijali, od nas ostalih ti nema puno koristi ;-)
**dreamer** (napisa): | imam jedno pitanjce...
ako recimo upisem sljedeci semestar dva izborna sa trece godine (npr. euklidske i matematicku logiku), od kojih se jedan nalazi na diplomskom smjeru na kojeg planiram ici (matematicka logika), i polozim ih al da mi se sad uzimaju u obzir euklidski. hoce li mi se onda na diplomskom priznati da sam polozila matematicku logiku ili cu morati upisivati nesto umjesto toga unatoc tome sto sam to polozila?
ako netko mozda slucajno zna bila bih jako zahvalna na odgovoru |
Kolko san ja skužila, to i je princip na kojem funkcionira kvaziparcijala - dok si na preddiplomskom položiš neke predmete s diplomskog i onda kad se upišeš na taj diplomski ti predmeti ti se priznaju. To šta ti je logika sad ponuđena ka izborni ne bi tribalo ništa minjati (osin šta ti olakšava jer možda ne moraš pisati molbu da je upišeš ka predmet viška nego je samo napišeš skupa sa svin ostalin predmetima koje upisuješ, al to nisan sigurna (ja kad san upisivala izborni viška san to malo zakomplicirala, više o tome san pisala na drugom topicu)).
Ali kako je marijap napisala, ja nisan upisala računarstvo, tako da ti, nažalost, ne mogu dati korisne informacije iz prve ruke.
Samo kad se budeš prijavljivala za diplomski i ispunjavala formulare, pitat će te koje predmete ne želiš da ti se računaju u onih obaveznih 180 ECTS-a i tamo napišeš logiku.
Zapravo, mislin da bi bilo najpametnije da ti se tu javi neko ko je ove godine sluša neke predmete na kvaziparcijali, od nas ostalih ti nema puno koristi
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:04 ned, 12. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Tygy"]sad sam računala....ja iz skupa M imam 119 bodova...
jel to znači da si ja mogu za izborni uzet neki math seminar ili moram neki smislen kolegij da si nadogradim na preko 120?[/quote]
[quote="stranica faxa"]Pravo na pristup razredbenom postupku za upis na diplomske sveucilišne studije Teorijska
matematika, Primijenjena matematika, Racunarstvo i matematika, Matematicka statistika, te
Financijska i poslovna matematika na PMF – Matematickom odjelu pod istim uvjetima imaju
sve kandidatkinje i kandidati sa završenim preddiplomskim sveucilišnim studijem od
najmanje 180 ECTS bodova ili dodiplomskim sveucilišnim studijem, koji su u svom
dosadašnjem sveucilišnom obrazovanju stekli najmanje 120 ECTS bodova iz predmeta iz
matematike, te ostalih struka relevantnih za studij.[/quote]
dakle, ovisi sta kanis upisat... al i mi na prof smjeru imamo predmete koji su relevantni za studij... :)
Tygy (napisa): | sad sam računala....ja iz skupa M imam 119 bodova...
jel to znači da si ja mogu za izborni uzet neki math seminar ili moram neki smislen kolegij da si nadogradim na preko 120? |
stranica faxa (napisa): | Pravo na pristup razredbenom postupku za upis na diplomske sveucilišne studije Teorijska
matematika, Primijenjena matematika, Racunarstvo i matematika, Matematicka statistika, te
Financijska i poslovna matematika na PMF – Matematickom odjelu pod istim uvjetima imaju
sve kandidatkinje i kandidati sa završenim preddiplomskim sveucilišnim studijem od
najmanje 180 ECTS bodova ili dodiplomskim sveucilišnim studijem, koji su u svom
dosadašnjem sveucilišnom obrazovanju stekli najmanje 120 ECTS bodova iz predmeta iz
matematike, te ostalih struka relevantnih za studij. |
dakle, ovisi sta kanis upisat... al i mi na prof smjeru imamo predmete koji su relevantni za studij...
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crvenkapica Forumaš(ica)
|
Postano: 9:24 čet, 30. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Imam pitanje. Do mene je došla informacija da se ove godine kao uopće neće moći upisivati kvaziparcijala pa me zanima jel to istina ili ne. E da još par stvari trebam pitati. Šta se sve treba napraviti (ako se može upisati) da se može upisati na kvaziparcijalu? Treba molba neka, da li se plaća kvazi ili ne, ako se plaća koliko se plaća itd. pa ako ima netko neka korisna saznanja o tome molila bih da mi javite. Puno hvala.
[size=9][color=#999999]Added after 15 minutes:[/color][/size]
Imam još jedno pitanje. Naime ja bi htjela upisati sve izborne module koji se nude za treću godinu, odnosno u zimskom semestru Vektorske, Euklidske i Metričke prostore i naravnoo u ljetnom onda Algebarske strukture, Udg i Kompleksnu analizu a oni se ne nude za kvaziparcijalu a mogla bi ih upisati po bodovima pa me zanima jel se mogu upisati odmah svi pa da ih slušam pod trećom godinom?
Imam pitanje. Do mene je došla informacija da se ove godine kao uopće neće moći upisivati kvaziparcijala pa me zanima jel to istina ili ne. E da još par stvari trebam pitati. Šta se sve treba napraviti (ako se može upisati) da se može upisati na kvaziparcijalu? Treba molba neka, da li se plaća kvazi ili ne, ako se plaća koliko se plaća itd. pa ako ima netko neka korisna saznanja o tome molila bih da mi javite. Puno hvala.
Added after 15 minutes:
Imam još jedno pitanje. Naime ja bi htjela upisati sve izborne module koji se nude za treću godinu, odnosno u zimskom semestru Vektorske, Euklidske i Metričke prostore i naravnoo u ljetnom onda Algebarske strukture, Udg i Kompleksnu analizu a oni se ne nude za kvaziparcijalu a mogla bi ih upisati po bodovima pa me zanima jel se mogu upisati odmah svi pa da ih slušam pod trećom godinom?
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol: