[quote="vsego"]:OT:
[quote="Liddy"]...mladjahan, cca 30godina...[/quote]
Hvala, hvala, hvala,... :wob:
O:)[/quote]
[quote="Liddy"]Evo da vam se javim :)
U utorak operirana :)
Dosla u Dubravu u 8h (tako narucena), dr. imao neki hitni slucaj pa sam ja cekala sat i pol na operaciju. Usla u salu, :lol:. Sjela na taj polu lezeci stolac, opustila se (koliko je to god bilo moguce) dobila tri injekcije, doktor u medjuvremenu stavio cd Divljih jagoda da se vrti :lol: (doktor je bio mladjahan, cca 30godina), da ne objasnjavam postupak, sve je napravio kako je i smislio, trajalo je svega 25-30min, svaki put me je pitao jel me boli,koliko me boli (ocjena od 1-5 na prstima), rekao mi je da mu dam do znanja svaki put kada me zaboli, kada je pocelo boljeti (nista strasno) dao mi je u zivac jos jednu injekciju :).
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna :).
Odmah sam se narucila (kod istog doktora) za kraj 11.mjeseca :)
Weeeeee :lol:[/quote]
vsego (napisa): |
Liddy (napisa): | ...mladjahan, cca 30godina... |
Hvala, hvala, hvala,...
 |
Liddy (napisa): | Evo da vam se javim
U utorak operirana
Dosla u Dubravu u 8h (tako narucena), dr. imao neki hitni slucaj pa sam ja cekala sat i pol na operaciju. Usla u salu, . Sjela na taj polu lezeci stolac, opustila se (koliko je to god bilo moguce) dobila tri injekcije, doktor u medjuvremenu stavio cd Divljih jagoda da se vrti (doktor je bio mladjahan, cca 30godina), da ne objasnjavam postupak, sve je napravio kako je i smislio, trajalo je svega 25-30min, svaki put me je pitao jel me boli,koliko me boli (ocjena od 1-5 na prstima), rekao mi je da mu dam do znanja svaki put kada me zaboli, kada je pocelo boljeti (nista strasno) dao mi je u zivac jos jednu injekciju .
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna .
Odmah sam se narucila (kod istog doktora) za kraj 11.mjeseca
Weeeeee  |
|