Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nova bolnica Dubrava?! Gdje,kako? Umnjak? :)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-33 = 19 - 52

PostPostano: 20:12 sub, 19. 9. 2009    Naslov: Bolnica u Dubravi Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]:OT:

[quote="Liddy"]...mladjahan, cca 30godina...[/quote]

Hvala, hvala, hvala,... :wob:

O:)[/quote]

[quote="Liddy"]Evo da vam se javim :)
U utorak operirana :)
Dosla u Dubravu u 8h (tako narucena), dr. imao neki hitni slucaj pa sam ja cekala sat i pol na operaciju. Usla u salu, :lol:. Sjela na taj polu lezeci stolac, opustila se (koliko je to god bilo moguce) dobila tri injekcije, doktor u medjuvremenu stavio cd Divljih jagoda da se vrti :lol: (doktor je bio mladjahan, cca 30godina), da ne objasnjavam postupak, sve je napravio kako je i smislio, trajalo je svega 25-30min, svaki put me je pitao jel me boli,koliko me boli (ocjena od 1-5 na prstima), rekao mi je da mu dam do znanja svaki put kada me zaboli, kada je pocelo boljeti (nista strasno) dao mi je u zivac jos jednu injekciju :).
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna :).
Odmah sam se narucila (kod istog doktora) za kraj 11.mjeseca :)
Weeeeee :lol:[/quote]
vsego (napisa):
Off-topic

Liddy (napisa):
...mladjahan, cca 30godina...

Hvala, hvala, hvala,... Bow to the left

Angel

Liddy (napisa):
Evo da vam se javim Smile
U utorak operirana Smile
Dosla u Dubravu u 8h (tako narucena), dr. imao neki hitni slucaj pa sam ja cekala sat i pol na operaciju. Usla u salu, Laughing. Sjela na taj polu lezeci stolac, opustila se (koliko je to god bilo moguce) dobila tri injekcije, doktor u medjuvremenu stavio cd Divljih jagoda da se vrti Laughing (doktor je bio mladjahan, cca 30godina), da ne objasnjavam postupak, sve je napravio kako je i smislio, trajalo je svega 25-30min, svaki put me je pitao jel me boli,koliko me boli (ocjena od 1-5 na prstima), rekao mi je da mu dam do znanja svaki put kada me zaboli, kada je pocelo boljeti (nista strasno) dao mi je u zivac jos jednu injekciju Smile.
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna Smile.
Odmah sam se narucila (kod istog doktora) za kraj 11.mjeseca Smile
Weeeeee Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum