Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
biba Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tricky Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Mr.M_G Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
barbarag Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shasho Forumaš(ica)
|
Postano: 16:11 uto, 22. 9. 2009 Naslov: |
|
|
Koliko sam ja danas shvatila na faksu, ima jaaaako puno ljudi kojima ne paše termin četvrtkom jer bi bili na faksu od 8 do 20, i imali "rupa" po 5 sati, mislim da je to ipak previše... Ja sam osobno taj slučaj i mislim da nije u redu da se zbog 30-ak ljudi koji imaju preklapanje zakine ostalih 80 kojima je odgovarao termin utorkom. Nisu svi studenti smješteni u domove i stanove i nemaju svi mogućnost tih 5 sati biti negdje, neki putuju i po više od sat vremena kući i jednostavno im se ne isplati ići doma pa natrag za sat, 2 na faks... A nitko nije ni pitao kada voze zadnji vlakovi i autobusi?!?
Koliko sam ja danas shvatila na faksu, ima jaaaako puno ljudi kojima ne paše termin četvrtkom jer bi bili na faksu od 8 do 20, i imali "rupa" po 5 sati, mislim da je to ipak previše... Ja sam osobno taj slučaj i mislim da nije u redu da se zbog 30-ak ljudi koji imaju preklapanje zakine ostalih 80 kojima je odgovarao termin utorkom. Nisu svi studenti smješteni u domove i stanove i nemaju svi mogućnost tih 5 sati biti negdje, neki putuju i po više od sat vremena kući i jednostavno im se ne isplati ići doma pa natrag za sat, 2 na faks... A nitko nije ni pitao kada voze zadnji vlakovi i autobusi?!?
_________________ You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Redeemer Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:48 uto, 22. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="shasho"]Koliko sam ja danas shvatila na faksu, ima jaaaako puno ljudi kojima ne paše termin četvrtkom jer bi bili na faksu od 8 do 20, i imali "rupa" po 5 sati, mislim da je to ipak previše... [/quote]
ja imam rupe od 6 sati ponedjeljkom i srijedom.
na faksu sam od 8 do 19h
[quote="shasho"]
Ja sam slučaj[/quote]
s ovim se slažem
[quote="shasho"]
Nisu svi studenti smješteni u domove i stanove i nemaju svi mogućnost tih 5 sati biti negdje, neki putuju i po više od sat vremena kući i jednostavno im se ne isplati ići doma pa natrag za sat, 2 na faks... A nitko nije ni pitao kada voze zadnji vlakovi i autobusi?!?[/quote]
imaš knjižnicu, uči !
ak imaš auto, vozi se!
ak nemaš, KUPI SI GA! :D ili prestani kukat...
i za kraj jedan neslužbeni motto našeg fakulteta:
a ujedno je poruka svima koji non stop nešto kukaju i prigovaraju,
LIJENČINE !!
(ovo više ne propuštam, totalno mi se sviđa)
"NIGDJE NE PIŠE DA MORATE STUDIRATI OVDJE"
shasho (napisa): | Koliko sam ja danas shvatila na faksu, ima jaaaako puno ljudi kojima ne paše termin četvrtkom jer bi bili na faksu od 8 do 20, i imali "rupa" po 5 sati, mislim da je to ipak previše... |
ja imam rupe od 6 sati ponedjeljkom i srijedom.
na faksu sam od 8 do 19h
shasho (napisa): |
Ja sam slučaj |
s ovim se slažem
shasho (napisa): |
Nisu svi studenti smješteni u domove i stanove i nemaju svi mogućnost tih 5 sati biti negdje, neki putuju i po više od sat vremena kući i jednostavno im se ne isplati ići doma pa natrag za sat, 2 na faks... A nitko nije ni pitao kada voze zadnji vlakovi i autobusi?!? |
imaš knjižnicu, uči !
ak imaš auto, vozi se!
ak nemaš, KUPI SI GA! ili prestani kukat...
i za kraj jedan neslužbeni motto našeg fakulteta:
LIJENČINE !!
"NIGDJE NE PIŠE DA MORATE STUDIRATI OVDJE"
_________________ Nigdje ne piše da morate studirati ovdje.
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
matka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:52 sri, 23. 9. 2009 Naslov: |
|
|
ja sam pricekala da dodje raspored i prema tome sam upisivala grupu za strani jezik, i sad zbog toga nemogu dolaziti. oce mi ko od vas onda vratiti 1500kn? :S
ako nama 80 ljudi pase ne razumijem u cemu je problem, a i kad smo dizali ruke kome pase termin u utorak, vecina nas je digla ruku i ja sam mislila da je to to.
sad ispada da pojedine osobe koje su upisale trecu godinu razmisljaju da odustanu od tog predmeta bas zbog ovog, da nebi na faxu bile od 8 do 8 ili, kao ja, imaju drugo u planu koje vise nemogu bas promjeniti.
ja sam pricekala da dodje raspored i prema tome sam upisivala grupu za strani jezik, i sad zbog toga nemogu dolaziti. oce mi ko od vas onda vratiti 1500kn? :S
ako nama 80 ljudi pase ne razumijem u cemu je problem, a i kad smo dizali ruke kome pase termin u utorak, vecina nas je digla ruku i ja sam mislila da je to to.
sad ispada da pojedine osobe koje su upisale trecu godinu razmisljaju da odustanu od tog predmeta bas zbog ovog, da nebi na faxu bile od 8 do 8 ili, kao ja, imaju drugo u planu koje vise nemogu bas promjeniti.
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:16 sri, 23. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="jejo"]ja sam pricekala da dodje raspored i prema tome sam upisivala grupu za strani jezik, i sad zbog toga nemogu dolaziti. oce mi ko od vas onda vratiti 1500kn? :S
[b]sad ispada da pojedine osobe koje su upisale trecu godinu razmisljaju da odustanu od tog predmeta bas zbog ovog[/b], da nebi na faxu bile od 8 do 8 ili, kao ja, imaju drugo u planu koje vise nemogu bas promjeniti.[/quote]
To sam ja napravio prošle godine baš iz razloga jer mi nije pasalo u rasporedu...
jejo (napisa): | ja sam pricekala da dodje raspored i prema tome sam upisivala grupu za strani jezik, i sad zbog toga nemogu dolaziti. oce mi ko od vas onda vratiti 1500kn? :S
sad ispada da pojedine osobe koje su upisale trecu godinu razmisljaju da odustanu od tog predmeta bas zbog ovog, da nebi na faxu bile od 8 do 8 ili, kao ja, imaju drugo u planu koje vise nemogu bas promjeniti. |
To sam ja napravio prošle godine baš iz razloga jer mi nije pasalo u rasporedu...
_________________ Muy importante!
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:37 sri, 23. 9. 2009 Naslov: |
|
|
Eh, taj termin u četvrtak je stvarno nesretan, od 8 do 20 bi i ja bio na faxu, al u utorak sam morao od 10 do 16 negdje bit.... a nie da sam blizu...
al to je moj problem
ono što želim reć jest, u čet potegnimo temu, nek se nadje raspored, tj termin i gotovo....
ko ne dodje, j...ga, tko je tamo odlučuje, pola + 1 i odlučeno :D
ugl :) vidimo se sutra :) :D
Eh, taj termin u četvrtak je stvarno nesretan, od 8 do 20 bi i ja bio na faxu, al u utorak sam morao od 10 do 16 negdje bit.... a nie da sam blizu...
al to je moj problem
ono što želim reć jest, u čet potegnimo temu, nek se nadje raspored, tj termin i gotovo....
ko ne dodje, j...ga, tko je tamo odlučuje, pola + 1 i odlučeno
ugl vidimo se sutra
|
|
[Vrh] |
|
shasho Forumaš(ica)
|
Postano: 19:37 sri, 23. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Redeemer"] ja imam rupe od 6 sati ponedjeljkom i srijedom.
na faksu sam od 8 do 19h[/quote]
za to ti ja nisam kriva... mogao si pričekati raspored pa se onda upisati kao dosta ljudi...
[quote="Redeemer"]s ovim se slažem[/quote]
koliko sam ja primjetila, matematičari su jako precizni tako da ako se želiš nazvati matematičarom, pripazi kako citiraš.
I još nešto, u pravilima Foruma piše da je vrijeđanje zabranjeno tako da se malo uozbilji.
[quote="Redeemer"]ak imaš auto, vozi se!
ak nemaš, KUPI SI GA![/quote]
za tvoju informaciju, nemam auto i neću si ga kupiti dok se ne zaposlim jer nisam tatina curica i neću tražiti taticu da mi kupi auto kao što si ti vjerojatno tražio.
[quote="Redeemer"]i za kraj jedan neslužbeni motto našeg fakulteta:
LIJENČINE !!
"NIGDJE NE PIŠE DA MORATE STUDIRATI OVDJE"[/quote]
prvi put čujem da je to moto našeg fakulteta, očito je to samo tvoj moto, i znaj da vjerojatno svi STVARNO ŽELE studirati ovdje, ali žele i svoja prava
Redeemer (napisa): | ja imam rupe od 6 sati ponedjeljkom i srijedom.
na faksu sam od 8 do 19h |
za to ti ja nisam kriva... mogao si pričekati raspored pa se onda upisati kao dosta ljudi...
Redeemer (napisa): | s ovim se slažem |
koliko sam ja primjetila, matematičari su jako precizni tako da ako se želiš nazvati matematičarom, pripazi kako citiraš.
I još nešto, u pravilima Foruma piše da je vrijeđanje zabranjeno tako da se malo uozbilji.
Redeemer (napisa): | ak imaš auto, vozi se!
ak nemaš, KUPI SI GA! |
za tvoju informaciju, nemam auto i neću si ga kupiti dok se ne zaposlim jer nisam tatina curica i neću tražiti taticu da mi kupi auto kao što si ti vjerojatno tražio.
Redeemer (napisa): | i za kraj jedan neslužbeni motto našeg fakulteta:
LIJENČINE !!
"NIGDJE NE PIŠE DA MORATE STUDIRATI OVDJE" |
prvi put čujem da je to moto našeg fakulteta, očito je to samo tvoj moto, i znaj da vjerojatno svi STVARNO ŽELE studirati ovdje, ali žele i svoja prava
_________________ You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:40 sri, 23. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="shasho"][quote="Redeemer"] ja imam rupe od 6 sati ponedjeljkom i srijedom.
na faksu sam od 8 do 19h[/quote]
[quote="Redeemer"]s ovim se slažem[/quote]
[quote="Redeemer"]ak imaš auto, vozi se!
ak nemaš, KUPI SI GA![/quote]
[quote="Redeemer"]i za kraj jedan neslužbeni motto našeg fakulteta:
LIJENČINE !!
"NIGDJE NE PIŠE DA MORATE STUDIRATI OVDJE"[/quote]
prvi put čujem da je to moto našeg fakulteta, očito je to samo tvoj moto, i znaj da vjerojatno svi STVARNO ŽELE studirati ovdje, ali žele i svoja prava[/quote]
tako je.
shasho (napisa): | Redeemer (napisa): | ja imam rupe od 6 sati ponedjeljkom i srijedom.
na faksu sam od 8 do 19h |
Redeemer (napisa): | s ovim se slažem |
Redeemer (napisa): | ak imaš auto, vozi se!
ak nemaš, KUPI SI GA! |
Redeemer (napisa): | i za kraj jedan neslužbeni motto našeg fakulteta:
LIJENČINE !!
"NIGDJE NE PIŠE DA MORATE STUDIRATI OVDJE" |
prvi put čujem da je to moto našeg fakulteta, očito je to samo tvoj moto, i znaj da vjerojatno svi STVARNO ŽELE studirati ovdje, ali žele i svoja prava |
tako je.
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|