Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
n0mad Forumaš(ica)

|
Postano: 20:39 sri, 17. 3. 2004 Naslov: Diplome PMF-MO - nevažeće? |
|
|
Mozda nije istina, ali do ovog zakljucka sam dosao slusajuci raspravu dvojice inteligentnih studenata PMF-a.
Naime, Matematicki Odjel PMF-a je upravo to sta i pise - odjel. A kao sto svi znamo, odjel ne moze imati dekana. Medjutim mi ga imamo,
Cinjenica da se na nase diplome potpisuje navodni "dekan" odjela, a ne dekan PMF-a, diplome bi trebale bit nevazece.
Molim komentirajte i ispravite me ako grijesim...
[color=darkred][b]Admin (vsego) edit:[/b] Ublazih malo ton subjecta topica da ne dizemo paniku po Forumu... ;)[/color]
Mozda nije istina, ali do ovog zakljucka sam dosao slusajuci raspravu dvojice inteligentnih studenata PMF-a.
Naime, Matematicki Odjel PMF-a je upravo to sta i pise - odjel. A kao sto svi znamo, odjel ne moze imati dekana. Medjutim mi ga imamo,
Cinjenica da se na nase diplome potpisuje navodni "dekan" odjela, a ne dekan PMF-a, diplome bi trebale bit nevazece.
Molim komentirajte i ispravite me ako grijesim...
Admin (vsego) edit: Ublazih malo ton subjecta topica da ne dizemo paniku po Forumu...
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 19:57 čet, 18. 3. 2004 Naslov: |
|
|
kvaka je u tome da se vaš odjel 'oće odcjepit od ostatka pmfa zbog para. naime vi upišete najviše studoša, ali pmf dobiva pare od ministarstva kao jedinstven fax. a budući da nekim odjelima trebaju stvari kao što su elektronski mikroskopi i ino, a nekima samo papiri i olovke, onda ti odjeli dobivaju više novaca, a upisuju bitno manje studoša
eh, a da bi separacionizam bio potpun....
vidiš, vidiš... :roll: :wink:
inače, zato je naš PERICA svestran...
on je i za MO i za MF :twisted:
kvaka je u tome da se vaš odjel 'oće odcjepit od ostatka pmfa zbog para. naime vi upišete najviše studoša, ali pmf dobiva pare od ministarstva kao jedinstven fax. a budući da nekim odjelima trebaju stvari kao što su elektronski mikroskopi i ino, a nekima samo papiri i olovke, onda ti odjeli dobivaju više novaca, a upisuju bitno manje studoša
eh, a da bi separacionizam bio potpun....
vidiš, vidiš...
inače, zato je naš PERICA svestran...
on je i za MO i za MF
|
|
[Vrh] |
|
Edo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
Postano: 22:29 pet, 19. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mlijeko"]kvaka je u tome da se vaš odjel 'oće odcjepit od ostatka pmfa zbog para. naime vi upišete najviše studoša, ali pmf dobiva pare od ministarstva kao jedinstven fax. a budući da nekim odjelima trebaju stvari kao što su elektronski mikroskopi i ino, a nekima samo papiri i olovke, onda ti odjeli dobivaju više novaca, a upisuju bitno manje studoša
[/quote]
Pogrešno!
Davno su prošla vremena kad se tako računalo.
Nastava je jedno, a kapitalna znanstvena oprema drugo.
Te stvari već Sabor odijeli kad donosi proračun :-)
- Nenad.
mlijeko (napisa): | kvaka je u tome da se vaš odjel 'oće odcjepit od ostatka pmfa zbog para. naime vi upišete najviše studoša, ali pmf dobiva pare od ministarstva kao jedinstven fax. a budući da nekim odjelima trebaju stvari kao što su elektronski mikroskopi i ino, a nekima samo papiri i olovke, onda ti odjeli dobivaju više novaca, a upisuju bitno manje studoša
|
Pogrešno!
Te stvari već Sabor odijeli kad donosi proračun
- Nenad.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:16 sub, 20. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="nenad"][quote="mlijeko"]kvaka je u tome da se vaš odjel 'oće odcjepit od ostatka pmfa zbog para. naime vi upišete najviše studoša, ali pmf dobiva pare od ministarstva kao jedinstven fax. a budući da nekim odjelima trebaju stvari kao što su elektronski mikroskopi i ino, a nekima samo papiri i olovke, onda ti odjeli dobivaju više novaca, a upisuju bitno manje studoša
[/quote]
Pogrešno!
Te stvari već Sabor odijeli kad donosi proračun :-)[/quote]
:shock: I [b]ZASTO[/b] se mi onda na kraju zelimo odcijepiti? :grebgreb:
nenad (napisa): | mlijeko (napisa): | kvaka je u tome da se vaš odjel 'oće odcjepit od ostatka pmfa zbog para. naime vi upišete najviše studoša, ali pmf dobiva pare od ministarstva kao jedinstven fax. a budući da nekim odjelima trebaju stvari kao što su elektronski mikroskopi i ino, a nekima samo papiri i olovke, onda ti odjeli dobivaju više novaca, a upisuju bitno manje studoša
|
Pogrešno!
Te stvari već Sabor odijeli kad donosi proračun  |
I ZASTO se mi onda na kraju zelimo odcijepiti?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 13:03 ned, 21. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"][quote="vsego"] I ZASTO se mi onda na kraju zelimo odcijepiti? [/quote]
Ja sam čul' da se MO tom željom za odcjepljenjem dovel' u situaciju da ga svi ostali odsjeci na PMF-u preziru.[/quote]
a i ne samo zato. uzmimo primjer [color=blue]********[/color]. jednostavno vas preziru zbog vaše prepotencije.
naravno, tu ne mislim na sve. ima stvarno super ljudi na matematici, ali ima i onih bahatah.
ja vas ne mrzim, jer ste mi vi simpatični, ali kod mene na faxu baš i niste popularni, pogotovo unutar nas geek-populacije... :wink:
[color=blue]Primjer ti je totalno nepotreban, a i nije u redu prozivati ljude s nekim ovako opcenitim ocjenama. :evil: Pogotovo sto doticni (koliko ja znam) ne posjecuje Forum i ne moze odgovoriti :!:[/color]
Crni (napisa): | vsego (napisa): | I ZASTO se mi onda na kraju zelimo odcijepiti? |
Ja sam čul' da se MO tom željom za odcjepljenjem dovel' u situaciju da ga svi ostali odsjeci na PMF-u preziru. |
a i ne samo zato. uzmimo primjer ********. jednostavno vas preziru zbog vaše prepotencije.
naravno, tu ne mislim na sve. ima stvarno super ljudi na matematici, ali ima i onih bahatah.
ja vas ne mrzim, jer ste mi vi simpatični, ali kod mene na faxu baš i niste popularni, pogotovo unutar nas geek-populacije...
Primjer ti je totalno nepotreban, a i nije u redu prozivati ljude s nekim ovako opcenitim ocjenama. Pogotovo sto doticni (koliko ja znam) ne posjecuje Forum i ne moze odgovoriti
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:45 ned, 21. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[b]Mlijeko[/b], ja mogu naci ljude koji ce "mrziti", "prezirati" i sl. kojigod fax izaberes... Pricati da su Matematicari ([i]generalno, ali ne svi[/i] - sto to uopce znaci? :???:) prepotentni... :roll: Da ja sad zakljucim da su Fizicari ([i]generalno, ali ne svi[/i]) impotentni? :twisted: :P
Da se razumijemo, ja sam u prijateljskim odnosima s vecinom Fizicara koje poznam i nikako ne bih iznosio takve nebuloze; ovo gore sam izvalio samo kao primjer... :roll:
[b]Crni & Mlijeko[/b]: jasno je da o nama negativno misle oni koji se ne slazu s "nama". :roll: Bilo bi sasavo da se protive otcjepljenju i misle kako smo mi divni sto se "zelimo" otcijepiti... :lol:
Moje pitanje i dalje ide onima koji su upuceni u zbivanja oko otcjepljenja: [b]ZASTO[/b] se mi onda na kraju zelimo odcijepiti? :grebgreb: Stvarno me zanima, jer jos nisam vidio neku veliku korist zbog koje se mi vec vise od 10 godina :shock: cupamo oko toga. :roll:
Mlijeko, ja mogu naci ljude koji ce "mrziti", "prezirati" i sl. kojigod fax izaberes... Pricati da su Matematicari (generalno, ali ne svi - sto to uopce znaci? ) prepotentni... Da ja sad zakljucim da su Fizicari (generalno, ali ne svi) impotentni?
Da se razumijemo, ja sam u prijateljskim odnosima s vecinom Fizicara koje poznam i nikako ne bih iznosio takve nebuloze; ovo gore sam izvalio samo kao primjer...
Crni & Mlijeko: jasno je da o nama negativno misle oni koji se ne slazu s "nama". Bilo bi sasavo da se protive otcjepljenju i misle kako smo mi divni sto se "zelimo" otcijepiti...
Moje pitanje i dalje ide onima koji su upuceni u zbivanja oko otcjepljenja: ZASTO se mi onda na kraju zelimo odcijepiti? Stvarno me zanima, jer jos nisam vidio neku veliku korist zbog koje se mi vec vise od 10 godina cupamo oko toga.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Zivac Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
Postano: 0:00 uto, 23. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Da velim nešto ozbiljno:
Radi se o totalnom pravnom nonsensu. Na upravnom sudu su potvrđeni i Prirodoslovno-matematički fakultet i Prirodoslovno-matematički fakultet-Matematički Odjel sa svojim statutima. U statutu PMF-a piše da je matematika jedan od 7 odsjeka PMF-a, a prema statutu PMF-MO-a matematika je posebni fakultet. I oba statuta su pravno važeća... :?
Što zapravo jest: Ministarstvo lobira da se matematika odvoji, a Sveučilište to ne priznaje. I tako se ministarstvo i matematika protupravnim metodama bore da odvoje matematku od PMF-a. Zašto protupravno i zašto su sve diplome u biti nevažeće:
Prema stavku 2 članka 67 Ustava RH sveučilište [b]samostalno[/b] odlučuje o svom [b]ustrojstvu[/b] i djelovanju, u skladu sa zakonom. Sveučilište u Zagrebu (čijim se članom smatra PMF-MO kao fakultet) ne priznaje nikakav PMF-MO nego PMF sa svojim 7 odsjeka, uključujući matematiku. Samo dekan PMF-a je član Senata Sveučilišta, a ne i "dekan" PMF-MO-a (svi dekani su članovi senata po funkviji). U biti, neka organizacija koja sebe zove PMF-MO izdaje diplome na kojima piše "Sveučilište u Zagrebu" i na kojima se potpisuje neki "dekan", a da to "Sveučilište u Zagrebu" ništa od toga ne priznaje. Uopće nije bitno što ministarstvo misli, Ustav je tu jasan i samo Sveučilište može odlučivati o svom ustrojstvu.
Eto tako društvo. U Hrvatskoj će vam i dalje priznavat te diplome kako to već ide. Al pazite se da netko vani ne nazove "University of Zagreb" i pita koji je to fakultet PMF-MO i ovi mu odgovore da takvog fakulteta nema na sveučilištu...
Da velim nešto ozbiljno:
Radi se o totalnom pravnom nonsensu. Na upravnom sudu su potvrđeni i Prirodoslovno-matematički fakultet i Prirodoslovno-matematički fakultet-Matematički Odjel sa svojim statutima. U statutu PMF-a piše da je matematika jedan od 7 odsjeka PMF-a, a prema statutu PMF-MO-a matematika je posebni fakultet. I oba statuta su pravno važeća...
Što zapravo jest: Ministarstvo lobira da se matematika odvoji, a Sveučilište to ne priznaje. I tako se ministarstvo i matematika protupravnim metodama bore da odvoje matematku od PMF-a. Zašto protupravno i zašto su sve diplome u biti nevažeće:
Prema stavku 2 članka 67 Ustava RH sveučilište samostalno odlučuje o svom ustrojstvu i djelovanju, u skladu sa zakonom. Sveučilište u Zagrebu (čijim se članom smatra PMF-MO kao fakultet) ne priznaje nikakav PMF-MO nego PMF sa svojim 7 odsjeka, uključujući matematiku. Samo dekan PMF-a je član Senata Sveučilišta, a ne i "dekan" PMF-MO-a (svi dekani su članovi senata po funkviji). U biti, neka organizacija koja sebe zove PMF-MO izdaje diplome na kojima piše "Sveučilište u Zagrebu" i na kojima se potpisuje neki "dekan", a da to "Sveučilište u Zagrebu" ništa od toga ne priznaje. Uopće nije bitno što ministarstvo misli, Ustav je tu jasan i samo Sveučilište može odlučivati o svom ustrojstvu.
Eto tako društvo. U Hrvatskoj će vam i dalje priznavat te diplome kako to već ide. Al pazite se da netko vani ne nazove "University of Zagreb" i pita koji je to fakultet PMF-MO i ovi mu odgovore da takvog fakulteta nema na sveučilištu...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:08 uto, 23. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Sad cu ja nesto neozbiljno... 8)
[quote="Zivac"]Prema stavku 2 članka 67 Ustava RH sveučilište [b]samostalno[/b] odlučuje o svom [b]ustrojstvu[/b] i djelovanju, u skladu sa zakonom. Sveučilište u Zagrebu (čijim se članom smatra PMF-MO kao fakultet) ne priznaje nikakav PMF-MO nego PMF sa svojim 7 odsjeka, uključujući matematiku. Samo dekan PMF-a je član Senata Sveučilišta, a ne i "dekan" PMF-MO-a (svi dekani su članovi senata po funkviji). U biti, neka organizacija koja sebe zove PMF-MO izdaje diplome na kojima piše "Sveučilište u Zagrebu" i na kojima se potpisuje neki "dekan", a da to "Sveučilište u Zagrebu" ništa od toga ne priznaje. Uopće nije bitno što ministarstvo misli, Ustav je tu jasan i samo Sveučilište može odlučivati o svom ustrojstvu.[/quote]
Ali, ako nas Sveuciliste ne priznaje, onda mi nismo njegov dio, pa ne spadamo u taj ustroj... :shock: :tup: :lol: :PP
Sto ste se odjednom uhvatili tog otcjepljenja? :-k Proljece udarilo u glave? :twisted: NHF ;)
:wave:
Sad cu ja nesto neozbiljno...
Zivac (napisa): | Prema stavku 2 članka 67 Ustava RH sveučilište samostalno odlučuje o svom ustrojstvu i djelovanju, u skladu sa zakonom. Sveučilište u Zagrebu (čijim se članom smatra PMF-MO kao fakultet) ne priznaje nikakav PMF-MO nego PMF sa svojim 7 odsjeka, uključujući matematiku. Samo dekan PMF-a je član Senata Sveučilišta, a ne i "dekan" PMF-MO-a (svi dekani su članovi senata po funkviji). U biti, neka organizacija koja sebe zove PMF-MO izdaje diplome na kojima piše "Sveučilište u Zagrebu" i na kojima se potpisuje neki "dekan", a da to "Sveučilište u Zagrebu" ništa od toga ne priznaje. Uopće nije bitno što ministarstvo misli, Ustav je tu jasan i samo Sveučilište može odlučivati o svom ustrojstvu. |
Ali, ako nas Sveuciliste ne priznaje, onda mi nismo njegov dio, pa ne spadamo u taj ustroj...
Sto ste se odjednom uhvatili tog otcjepljenja? Proljece udarilo u glave? NHF
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Zivac Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kikach Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:32 pon, 2. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Ova je tema zamrla koliko vidim, ali meni upravo treba odgovor na ovo pitanje u naslovu - nasa diploma - nevazeca?
Naime sto se meni desilo.
Kako mislim ici na postdipl. u inozemstvo sredjujem sve silne papire koji mi trebaju - prijevod diplome, ovjere, ambasada bla bla. I sad sto se desilo. Na nasoj diplomi ne pise koji smo stupanj - I ili II (u smislu bolonjskog procesa - diploma 2.stupnja bi bila u nasem slucaju 3+2, sto bi trebao biti ekvivalent staroj 4-godisnjoj diplomi koju imam ja) i nadalje, na nasoj diplomi ne pise zavrsna ocjena, tj. s kojom smo ocjenom diplomirali. OK, nama te stvari nisu potrebne da budu na diplomi i to je u redu, no za moj postdiplomski je vazno da na faksu na koji cu ici imaju potvrdu da je moja diploma 2.stupnja i da znaju koja mi je ukupna ocjena (tj.prosjek). U tu svrhu su mi rekli u ambasadi Italije (jer mislim ici u Italiju) da mi Sveuciliste treba izdati potvrdu da imam pravo na postdiplomski zbog zavrsenog studija, i da mi na toj potvrdi detaljno pise koliko semestara je trajao studij, kada sam se tocno upisala, ocjenu, stupanj itd. dakle, sve detalje u vezi studija koji na samoj diplomi nisu navedeni. I sad, sto je bilo. Teta sa sveucilista mi je rekla da moja diploma NE VRIJEDI jer ju je potpisao dekan Matematike, a ne dekam PMF-a!!!
Rekla mi je da ce to provjeriti jos i da joj dodjem sutra, medjutim, to me totalno potreslo i zato vas pitam ako itko zna, zar STVARNO nase diplome s potpisom dekana MO ne vrijede?? Ako je to tako, zasto nam se izdaju takve diplome? Je li moguce da je teta nesto krivo shvatila? Stvarno sam sad jadna jer ako stvarno diploma ne vrijedi (tj. Sveuciliste je ne priznaje), sto da radim? Da mi se izda nova diploma s potpisom dekana PMF-a? Da ponovno radim apostille, ovjere, prijevode ($$$) i ponovno to sve ovjeravam i nosim na ambasadu? Kakav je to uopce nacin? :(
Stvarno sam zbunjena sad. Molim vas da mi date neke informacije ako znate. Hvala!
Ova je tema zamrla koliko vidim, ali meni upravo treba odgovor na ovo pitanje u naslovu - nasa diploma - nevazeca?
Naime sto se meni desilo.
Kako mislim ici na postdipl. u inozemstvo sredjujem sve silne papire koji mi trebaju - prijevod diplome, ovjere, ambasada bla bla. I sad sto se desilo. Na nasoj diplomi ne pise koji smo stupanj - I ili II (u smislu bolonjskog procesa - diploma 2.stupnja bi bila u nasem slucaju 3+2, sto bi trebao biti ekvivalent staroj 4-godisnjoj diplomi koju imam ja) i nadalje, na nasoj diplomi ne pise zavrsna ocjena, tj. s kojom smo ocjenom diplomirali. OK, nama te stvari nisu potrebne da budu na diplomi i to je u redu, no za moj postdiplomski je vazno da na faksu na koji cu ici imaju potvrdu da je moja diploma 2.stupnja i da znaju koja mi je ukupna ocjena (tj.prosjek). U tu svrhu su mi rekli u ambasadi Italije (jer mislim ici u Italiju) da mi Sveuciliste treba izdati potvrdu da imam pravo na postdiplomski zbog zavrsenog studija, i da mi na toj potvrdi detaljno pise koliko semestara je trajao studij, kada sam se tocno upisala, ocjenu, stupanj itd. dakle, sve detalje u vezi studija koji na samoj diplomi nisu navedeni. I sad, sto je bilo. Teta sa sveucilista mi je rekla da moja diploma NE VRIJEDI jer ju je potpisao dekan Matematike, a ne dekam PMF-a!!!
Rekla mi je da ce to provjeriti jos i da joj dodjem sutra, medjutim, to me totalno potreslo i zato vas pitam ako itko zna, zar STVARNO nase diplome s potpisom dekana MO ne vrijede?? Ako je to tako, zasto nam se izdaju takve diplome? Je li moguce da je teta nesto krivo shvatila? Stvarno sam sad jadna jer ako stvarno diploma ne vrijedi (tj. Sveuciliste je ne priznaje), sto da radim? Da mi se izda nova diploma s potpisom dekana PMF-a? Da ponovno radim apostille, ovjere, prijevode ($$$) i ponovno to sve ovjeravam i nosim na ambasadu? Kakav je to uopce nacin?
Stvarno sam zbunjena sad. Molim vas da mi date neke informacije ako znate. Hvala!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
kikach Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:19 uto, 3. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Evo samo da javim kako je danas proslo na sveucilistu.
Na kraju sam dobila potvrdu koja mi je trebala bez ikakvih problema. Teta je bila ljubaznija nego jucer. Pitala sam je da mi kaze sto je dakle s nasom diplomom, je li vrijedi ili ne (dok ovo pisem, ovo mi zvuci jos bizarnije nego sto je) i onako...zbunjeno me je pogledala i rekla ''ah, gledajte, neznam..u svakom slucaju nije vasa krivica sto je status MO nerijesen...'' Mah...I nije neki odgovor :roll:
Kako bilo da bilo, moja je misija sa sveucilistem obavljena.
Eto, nemojte se zaprepastiti ako cujete negdje da nasa diploma ne vrijedi
Evo samo da javim kako je danas proslo na sveucilistu.
Na kraju sam dobila potvrdu koja mi je trebala bez ikakvih problema. Teta je bila ljubaznija nego jucer. Pitala sam je da mi kaze sto je dakle s nasom diplomom, je li vrijedi ili ne (dok ovo pisem, ovo mi zvuci jos bizarnije nego sto je) i onako...zbunjeno me je pogledala i rekla ''ah, gledajte, neznam..u svakom slucaju nije vasa krivica sto je status MO nerijesen...'' Mah...I nije neki odgovor
Kako bilo da bilo, moja je misija sa sveucilistem obavljena.
Eto, nemojte se zaprepastiti ako cujete negdje da nasa diploma ne vrijedi
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 2:19 pon, 9. 11. 2009 Naslov: |
|
|
IMO najbolje je diplomu koju dobijete na matematici odmah nositi u dekanat PMFa, Horvatovac 102a i neka oni odmah izdaju diploma supplement. da, platit cete to, ali mislim da ce se svi studenti tako rijesiti neugodnosti. stvarno, nije krivnja studenata sto jos uvijek traju prepucavanja izmedju PMFa i MOa, i mislim da niti jedan student ne bi trebao snositi krivnju za to. doduse, po zadnjim informacijama, cini mi se kako integracija matematike pod PMF tece manje-vise normalno. jel ima tu uopce kakvih pomaka?
IMO najbolje je diplomu koju dobijete na matematici odmah nositi u dekanat PMFa, Horvatovac 102a i neka oni odmah izdaju diploma supplement. da, platit cete to, ali mislim da ce se svi studenti tako rijesiti neugodnosti. stvarno, nije krivnja studenata sto jos uvijek traju prepucavanja izmedju PMFa i MOa, i mislim da niti jedan student ne bi trebao snositi krivnju za to. doduse, po zadnjim informacijama, cini mi se kako integracija matematike pod PMF tece manje-vise normalno. jel ima tu uopce kakvih pomaka?
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|