Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
JANKRI Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:19 pet, 25. 9. 2009 Naslov: DEMONSTRATURE 09/10 |
|
|
Kao što [url=http://degiorgi.math.hr/prog1/about.php]ovdje[/url] piše moj je termin četvrtkom 15-17 u praktikumu 5.
Bilo bi super kada bi se na mail javili ukoliko želite doći, no ja ću svakako pričekati prvih 15 minuta da li će se netko pojaviti, ukoliko nema nikoga, više neću čekati.
To je uglavnom to, vjerujem da će slična praksa vrijediti i za ostale demose, ali neka vam to oni sami potvrde.
Kao što ovdje piše moj je termin četvrtkom 15-17 u praktikumu 5.
Bilo bi super kada bi se na mail javili ukoliko želite doći, no ja ću svakako pričekati prvih 15 minuta da li će se netko pojaviti, ukoliko nema nikoga, više neću čekati.
To je uglavnom to, vjerujem da će slična praksa vrijediti i za ostale demose, ali neka vam to oni sami potvrde.
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 17:57 pet, 25. 9. 2009 Naslov: |
|
|
upravo tako, slicna, ne ista
cekam 15 min kod oglasne, i ak nema nikog idem do menze :D
no nakon toga sam negdje na faksu...
sto znaci da ako mislite doc u npr. 13:30, mozete, al tad [tt]obavezno posaljite mail[/tt]
(i u tom slucaju se vidimo cca tada kod oglasne, nije da cu vas cekat u praktikumu, iako cu tamo vjerojatno i bit :? )
u protivnom (mislite doc u cca 12, il ti na vrijeme) [tt]nemojte slat mail[/tt] :!:
odavdje je valjda jasno da demonstrature imam od [b]12[/b] do [b]14[/b], mozda nije jasno da su [b]srijedom[/b]...
al znate vec di sve te informacije mozete nac pa...
[i]Mario Berljafa[/i]
upravo tako, slicna, ne ista
cekam 15 min kod oglasne, i ak nema nikog idem do menze
no nakon toga sam negdje na faksu...
sto znaci da ako mislite doc u npr. 13:30, mozete, al tad obavezno posaljite mail
(i u tom slucaju se vidimo cca tada kod oglasne, nije da cu vas cekat u praktikumu, iako cu tamo vjerojatno i bit )
u protivnom (mislite doc u cca 12, il ti na vrijeme) nemojte slat mail
odavdje je valjda jasno da demonstrature imam od 12 do 14, mozda nije jasno da su srijedom...
al znate vec di sve te informacije mozete nac pa...
Mario Berljafa
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:15 sub, 26. 9. 2009 Naslov: |
|
|
a za usputna pitanja, probleme, nejasnoće i sl, postoji forum. Nemoš vjerovat koliko ljudi na ovom faksu je spremno pomoći drugima
onaj koji puno visi ovdje
a za usputna pitanja, probleme, nejasnoće i sl, postoji forum. Nemoš vjerovat koliko ljudi na ovom faksu je spremno pomoći drugima
onaj koji puno visi ovdje
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
JANKRI Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
felixx Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 21:14 pon, 19. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Kako mi se malo ovu srijedu mijenja raspored, da ne bi dolazio uzalud na demostrature, [b]doci cu samo ako mi se javite mailom[/b]
[i]dakle ako mislite doc i u 12:00 [/i][b]javite[/b]
to vrijedi za ovu srijedu ([b]21.10.2009.[/b])
ukoliko mi se raspored promijeni trajno, onda ce i ovo vrijediti trajno, no o tome cu vas na vrijeme obavijestit
da su mi demonstarture bile posjecenije dosao bi svejedno, al kako jos nije bilo nikog...
Mario Berljafa
Kako mi se malo ovu srijedu mijenja raspored, da ne bi dolazio uzalud na demostrature, doci cu samo ako mi se javite mailom
dakle ako mislite doc i u 12:00 javite
to vrijedi za ovu srijedu (21.10.2009.)
ukoliko mi se raspored promijeni trajno, onda ce i ovo vrijediti trajno, no o tome cu vas na vrijeme obavijestit
da su mi demonstarture bile posjecenije dosao bi svejedno, al kako jos nije bilo nikog...
Mario Berljafa
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Vila Zvončica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
JANKRI Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:20 ned, 14. 2. 2010 Naslov: PROG 2 |
|
|
[b]utorak, 16 - 18, Ivan Krijan
srijeda, 16 - 18, Mario Berljafa
četvrtak, 18 - 20, Ines Marušić[/b]
to su termini za 2. semestar što se nas tiče, dakle biti će ih još, a i pisat će na službenoj stranici kolegija.
Još ne znamo u kojemu praktikumu će biti, kad saznamo javit ću.
Također, kao i prethodni semestar, molimo vas na prethodnu najavu mailom (barem dan prije). Okupljanje je pred oglasnom pločom.
Mailovi su:
ivan.krijan[ at ]student.math.hr
mario.berljafa[ at ]student.math.hr
ines.marusic[ at ]student.math.hr
[b]EDIT:[/b] Moje (Ivan Krijan) demonstrature će biti u praktikumu 5.
utorak, 16 - 18, Ivan Krijan
srijeda, 16 - 18, Mario Berljafa
četvrtak, 18 - 20, Ines Marušić
to su termini za 2. semestar što se nas tiče, dakle biti će ih još, a i pisat će na službenoj stranici kolegija.
Još ne znamo u kojemu praktikumu će biti, kad saznamo javit ću.
Također, kao i prethodni semestar, molimo vas na prethodnu najavu mailom (barem dan prije). Okupljanje je pred oglasnom pločom.
Mailovi su:
ivan.krijan[ at ]student.math.hr
mario.berljafa[ at ]student.math.hr
ines.marusic[ at ]student.math.hr
EDIT: Moje (Ivan Krijan) demonstrature će biti u praktikumu 5.
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)
|
Postano: 0:39 sri, 24. 2. 2010 Naslov: |
|
|
ja nisam demonstrator, ali....
ako ste fulali termin, nesvidja vam se demos, nevolite dolaziti na sluzbene stvari i da ne smisljam druge blesave razloge zasto ne bi isli na demonstrature. ja sam u sobi 102.
jako sam cesto tamo, nekada ucim nekada kradem bogu dane.
nema sluzbene potvrde da "jako dobro" znam C, ali poprilicno sam uvjeren da znam i vise nego dovoljno za sva pitanja koja vi mozete smisliti..:) odete u 102 i trazite tin-a manje vise svi koji su unutra znaju koga trazite. I ljudi tamo ne grizu, slobodno pitajte..:)
na raspolaganju su nam ploca, papiri, 2 kompa, i moj laptop, jedino kaj cete na njemu raditi u Code::Blocks a ne u dev c++
u slucaju da niste s matematike instrukcije naplacujem..:)
ja nisam demonstrator, ali....
ako ste fulali termin, nesvidja vam se demos, nevolite dolaziti na sluzbene stvari i da ne smisljam druge blesave razloge zasto ne bi isli na demonstrature. ja sam u sobi 102.
jako sam cesto tamo, nekada ucim nekada kradem bogu dane.
nema sluzbene potvrde da "jako dobro" znam C, ali poprilicno sam uvjeren da znam i vise nego dovoljno za sva pitanja koja vi mozete smisliti..:) odete u 102 i trazite tin-a manje vise svi koji su unutra znaju koga trazite. I ljudi tamo ne grizu, slobodno pitajte..:)
na raspolaganju su nam ploca, papiri, 2 kompa, i moj laptop, jedino kaj cete na njemu raditi u Code::Blocks a ne u dev c++
u slucaju da niste s matematike instrukcije naplacujem..:)
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
felixx Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Vila Zvončica Forumaš(ica)
|
|