Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ambrozije Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
markotron Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:31 uto, 29. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Gino"]ja nisam za, jer tad imam tjelesni, tako da bi to trebalo otpast
pretpostavljam da jos netko ima tad tjelesni, no da je i samo jedan...[/quote]
a komšija se ženi baš svaki drugi vikend.....
Gino (napisa): | ja nisam za, jer tad imam tjelesni, tako da bi to trebalo otpast
pretpostavljam da jos netko ima tad tjelesni, no da je i samo jedan... |
a komšija se ženi baš svaki drugi vikend.....
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:28 sri, 30. 9. 2009 Naslov: |
|
|
a organizatorima odlazaka na sljeme hvala pa će ih bit i više od šest, koliko je, naime, nužno i dovoljno sakupiti za prolazak tjelesnog.
uostalom, pošto nisam jedini koji u doba nadoknade mora izbivat zbog razloga koji su određeni i opravdani već dugo dugo vremena prije nego što li su objavljeni sljemenski termini, a kamoli ova nadoknada, ovo bi trebalo odgodit.
mislim, da se razumijemo, bilo nadoknade u subotu 17. ili ne bilo, mene tada nema u zagrebu. ne zato što mise neda, neg zato što jednostavno nije izvedivo
a uostalom, sedamnaestog je i nekakvo natjecanje u programiranju za nekakvo europsko prvenstvo, štoli već (info dobiveni na SPA-u), pa pretpostavljam da će se među glavicama koje bi trebale biti na nadoknadi naći poneka dovoljno pametna, željna i sposobna da se ide natjecat, tako da se ni ti neće moći nacrtati na predavanju
a organizatorima odlazaka na sljeme hvala pa će ih bit i više od šest, koliko je, naime, nužno i dovoljno sakupiti za prolazak tjelesnog.
uostalom, pošto nisam jedini koji u doba nadoknade mora izbivat zbog razloga koji su određeni i opravdani već dugo dugo vremena prije nego što li su objavljeni sljemenski termini, a kamoli ova nadoknada, ovo bi trebalo odgodit.
mislim, da se razumijemo, bilo nadoknade u subotu 17. ili ne bilo, mene tada nema u zagrebu. ne zato što mise neda, neg zato što jednostavno nije izvedivo
a uostalom, sedamnaestog je i nekakvo natjecanje u programiranju za nekakvo europsko prvenstvo, štoli već (info dobiveni na SPA-u), pa pretpostavljam da će se među glavicama koje bi trebale biti na nadoknadi naći poneka dovoljno pametna, željna i sposobna da se ide natjecat, tako da se ni ti neće moći nacrtati na predavanju
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:15 sri, 7. 10. 2009 Naslov: |
|
|
da nebi bilo, još uvijek smatram da odlazak na sljeme nije nužan i dovoljan razlog kako se nadoknada nebi održala u tom terminu
da nebi bilo, još uvijek smatram da odlazak na sljeme nije nužan i dovoljan razlog kako se nadoknada nebi održala u tom terminu
|
|
[Vrh] |
|
JANKRI Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|