Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

A gdje su studenti?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Konveksna analiza s primjenama
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 0:15 čet, 25. 3. 2004    Naslov: A gdje su studenti? Citirajte i odgovorite

Prema bazi kolegij je ove godine upisalo 30 studenata. Znam da termin nije bas popularan (sri 08-10), ali ipak sam razocaran sto na vjezbe dolazi samo 5.

[b]The mrkva[/b] :chilli: Dolaskom na vjezbe pruza vam se mogucnost osvojiti 20 bodova ako uzmete seminar /prezentacija dokaza teorema, od mene dobijete papire/ i jos 10 bodova ako rijesite neki od zadataka sa zvjezdicom. S 30 nagradnih bodova za prolaz na pismenom dovoljno vam je prepisati tekst zadataka (skoro).

[b]The batina[/b] :tup: Sjetite se da prije ili kasnije morate doci na pismeni. Ne pamtim bas dobro, ali imam popis studenata koji su bar jednom dosli na vjezbe. Naravno, bodovi ovise isljucivo o tome koliko zadataka rijesite... ali umjetnicki dojam [size=7](onih 5 bodova koji vam fale za visu ocjenu)[/size] prilicno je subjektivna kategorija.
Prema bazi kolegij je ove godine upisalo 30 studenata. Znam da termin nije bas popularan (sri 08-10), ali ipak sam razocaran sto na vjezbe dolazi samo 5.

The mrkva Dancing chilli Dolaskom na vjezbe pruza vam se mogucnost osvojiti 20 bodova ako uzmete seminar /prezentacija dokaza teorema, od mene dobijete papire/ i jos 10 bodova ako rijesite neki od zadataka sa zvjezdicom. S 30 nagradnih bodova za prolaz na pismenom dovoljno vam je prepisati tekst zadataka (skoro).

The batina Tup! Sjetite se da prije ili kasnije morate doci na pismeni. Ne pamtim bas dobro, ali imam popis studenata koji su bar jednom dosli na vjezbe. Naravno, bodovi ovise isljucivo o tome koliko zadataka rijesite... ali umjetnicki dojam (onih 5 bodova koji vam fale za visu ocjenu) prilicno je subjektivna kategorija.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:09 čet, 25. 3. 2004    Naslov: Re: A gdje su studenti? Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][b]The mrkva[/b] :chilli:[/quote]

Ccccc.... Chilli, Krcko, to je [b]CHILLI[/b]:!: :shock: a ne mrkva. :roll: :lol:

P.S. Cudno mjesto za pitati gdje su studenti... :? Forum s tri tvoja i jednim Edinim postom... :shock: Dakle, ni "[i]PB[/i]" od studenara... :twisted:
krcko (napisa):
The mrkva Dancing chilli

Ccccc.... Chilli, Krcko, to je CHILLIExclamation Shocked a ne mrkva. Rolling Eyes Laughing

P.S. Cudno mjesto za pitati gdje su studenti... Confused Forum s tri tvoja i jednim Edinim postom... Shocked Dakle, ni "PB" od studenara... Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 18:54 čet, 25. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Naravno, bodovi ovise isljucivo o tome koliko zadataka rijesite...
ali umjetnicki dojam (onih 5 bodova koji vam fale za visu ocjenu)
prilicno je subjektivna kategorija.
[/quote]
-e dragi nam asistente! Necete nikoga navuci na kolegij prijeteci
(sram vas bilo). Bolje bi bilo da ste obecali besplatne krafne. :lol:

--Napomena--
Evo i prvi student koji posta na ovom dijelu foruma, ali na zalost ne i student koji slusa taj kolegij 8)
Citat:

Naravno, bodovi ovise isljucivo o tome koliko zadataka rijesite...
ali umjetnicki dojam (onih 5 bodova koji vam fale za visu ocjenu)
prilicno je subjektivna kategorija.

-e dragi nam asistente! Necete nikoga navuci na kolegij prijeteci
(sram vas bilo). Bolje bi bilo da ste obecali besplatne krafne. Laughing

–Napomena–
Evo i prvi student koji posta na ovom dijelu foruma, ali na zalost ne i student koji slusa taj kolegij Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:14 čet, 25. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"]Bolje bi bilo da ste obecali besplatne krafne. :lol:[/quote]

:-s Heretik! :evil:

:pc: :can:

;)
GauSs_ (napisa):
Bolje bi bilo da ste obecali besplatne krafne. Laughing

Eh? Heretik! Evil or Very Mad

Pravi cevapi Limenka Ljekovite Vodice

Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 19:46 čet, 25. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze, moze, duplu porciju s dosta luka! samo bez pepsi-a molim! 8)
moze, moze, duplu porciju s dosta luka! samo bez pepsi-a molim! Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Konveksna analiza s primjenama Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum