Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

placanje ponovno upisanih kolegija

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:02 čet, 15. 10. 2009    Naslov: placanje ponovno upisanih kolegija Citirajte i odgovorite

Buduci da je na stranici faksa osvanulo to da se do 30.10 moraju podići indeksi,zanima me da li to automatski znači da svi koji plaćaju ponovno upisane kolegije moraju uplatiti svoju uplatnicu do tog navedenog roka????

To se nekako čini logično budući da se indeks ne može podići prije uplate "školarine" ali je isto tako nevjerovatno da je to objavljeno 15 dana prije roka sitnim slovima(upakirano) na stranici faksa.

Ako je sve tako kako sam uspjela povezati, onda OSTADOH BEZ TEKSTA.

HVALA
Buduci da je na stranici faksa osvanulo to da se do 30.10 moraju podići indeksi,zanima me da li to automatski znači da svi koji plaćaju ponovno upisane kolegije moraju uplatiti svoju uplatnicu do tog navedenog roka????

To se nekako čini logično budući da se indeks ne može podići prije uplate "školarine" ali je isto tako nevjerovatno da je to objavljeno 15 dana prije roka sitnim slovima(upakirano) na stranici faksa.

Ako je sve tako kako sam uspjela povezati, onda OSTADOH BEZ TEKSTA.

HVALA

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 71 - 47

PostPostano: 22:03 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jep
nemozes dobit index ako ne platis ;)
koliko para toliko muzike :)
jep
nemozes dobit index ako ne platis Wink
koliko para toliko muzike Smile

[Vrh]
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:14 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da....prekrasno :twisted:
da ne kazem da je svejedno koji kolegij ponavljas...mislim na to da nije vazno jeli sa vise godine ili sa godine koju si upisao...SVEJEDNO!!!!!!!!!! :evil: :!:

:idea:
da....prekrasno Twisted Evil
da ne kazem da je svejedno koji kolegij ponavljas...mislim na to da nije vazno jeli sa vise godine ili sa godine koju si upisao...SVEJEDNO!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Exclamation

Idea

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 22:17 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

a u takve rasprave nebi ulazil jer je bilo vec par i nisu bas lijepo zavrsile..
a gle, na drugim faksevima bi ti dali uplatnicu od pune školarine.
meni je sasvim fer sustav na nasem faksu. ono kaj padnes to placas.
bolje da platis 6 ects bod 600 kn nego 5500.
a u takve rasprave nebi ulazil jer je bilo vec par i nisu bas lijepo zavrsile..
a gle, na drugim faksevima bi ti dali uplatnicu od pune školarine.
meni je sasvim fer sustav na nasem faksu. ono kaj padnes to placas.
bolje da platis 6 ects bod 600 kn nego 5500.

[Vrh]
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:19 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, samo kaj na drugom faksu imas MALO vise rokova.....
da, samo kaj na drugom faksu imas MALO vise rokova.....

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 22:25 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

a dobro. to je istina
ja sam sretan da nema rokova jer bi ih sve pal. neda mi se za kolokvije ucit a kamoli za rokove pola godine ili koliko vec nakon kaj sam prestal slusati kolegij koji idem polagat.
mislim, pretpostavljam da si visa godina pa mi je cudno malo kako se nisi priviknul/a na sustav. ja se totalno jesam i znam da imam jednu sansu i to je to. tj, 3 :D

mislim, mozes se zalit i Bogu i svakom ali nece se nista promjenit. Tebi ne pašu neke stvari, meni isto ne pašu ali jednostavno moraš prihvatit stvari kako jesu.

Neće ti nikad u zivotu stvari bit kako hočeš..
a dobro. to je istina
ja sam sretan da nema rokova jer bi ih sve pal. neda mi se za kolokvije ucit a kamoli za rokove pola godine ili koliko vec nakon kaj sam prestal slusati kolegij koji idem polagat.
mislim, pretpostavljam da si visa godina pa mi je cudno malo kako se nisi priviknul/a na sustav. ja se totalno jesam i znam da imam jednu sansu i to je to. tj, 3 Very Happy

mislim, mozes se zalit i Bogu i svakom ali nece se nista promjenit. Tebi ne pašu neke stvari, meni isto ne pašu ali jednostavno moraš prihvatit stvari kako jesu.

Neće ti nikad u zivotu stvari bit kako hočeš..

[Vrh]
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:32 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

kaj ti pričaš?! bog, život..... ono fakat ne kužim!

Kaj da ti velim, taman sam se priviknula na "pravila studiranja" na ovom faksu i onda ove godine nova pravila...
Upišeš po jednim pravilima pa onda na trećoj godini dobijes nova pravila....

I šta ima veze sto sam "pala" jednu godinu?! I dalje sam uz potporu Ministarstva.... ali i jesam i nisam...

i ovdje je sve i da i ne....ali kako god okrenes, platit ćeš! PRIJE ILI KASNIJE!!!

di je sad BOG? :idea:
kaj ti pričaš?! bog, život..... ono fakat ne kužim!

Kaj da ti velim, taman sam se priviknula na "pravila studiranja" na ovom faksu i onda ove godine nova pravila...
Upišeš po jednim pravilima pa onda na trećoj godini dobijes nova pravila....

I šta ima veze sto sam "pala" jednu godinu?! I dalje sam uz potporu Ministarstva.... ali i jesam i nisam...

i ovdje je sve i da i ne....ali kako god okrenes, platit ćeš! PRIJE ILI KASNIJE!!!

di je sad BOG? Idea

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 22:35 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Boga nema.
a kaj se tice da nist ne kuzis to nije problem u tebi nego u meni :D
ja imam malih problemčeka pisanjem svojih kompliciranih misli na papir ( ovom slučaju pisanje u post ).

a gle, nije fer da netko ko padne predmet dva ne placa nist a netko ko da sve isto ne placa.
mislim, ako netko padne 3 predmeta ( recimo teška ) a netko ne i onda da ni jedan ne plača
stvarno nije fer. i tako svake godine. i onda ti dode na to da neki studenti studiraju po par godina ( ili čak više )
Boga nema.
a kaj se tice da nist ne kuzis to nije problem u tebi nego u meni Very Happy
ja imam malih problemčeka pisanjem svojih kompliciranih misli na papir ( ovom slučaju pisanje u post ).

a gle, nije fer da netko ko padne predmet dva ne placa nist a netko ko da sve isto ne placa.
mislim, ako netko padne 3 predmeta ( recimo teška ) a netko ne i onda da ni jedan ne plača
stvarno nije fer. i tako svake godine. i onda ti dode na to da neki studenti studiraju po par godina ( ili čak više )

[Vrh]
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:43 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima Ga.

Koliko sam te uspjela pohvatati...ti pričaš o studentima koji nisu redovni studenti i koji ne studiraju uz potporu Ministarstva (a to sam maloprije naglasila)..........................

uz potporu Ministarstva = preddiplomski studij zavrsiti u 4 godine
Ima Ga.

Koliko sam te uspjela pohvatati...ti pričaš o studentima koji nisu redovni studenti i koji ne studiraju uz potporu Ministarstva (a to sam maloprije naglasila)..........................

uz potporu Ministarstva = preddiplomski studij zavrsiti u 4 godine

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:50 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ministarstvo ti pruzi potporu za jedan studij = svaki kolegij jednom; sve ostalo je dodatak koji se vec nekoliko godina placa. Nakon isteka 4 godine, placas godinu, neovisnu o ECTSovima i to ti je razlika izmedju "redovitih" i onih drugih studenata.

Imas tu pricu vec raspisanu po Forumu, pa citaj. Ako nemas nista novoga za dodati, radije niti nemoj.
Ministarstvo ti pruzi potporu za jedan studij = svaki kolegij jednom; sve ostalo je dodatak koji se vec nekoliko godina placa. Nakon isteka 4 godine, placas godinu, neovisnu o ECTSovima i to ti je razlika izmedju "redovitih" i onih drugih studenata.

Imas tu pricu vec raspisanu po Forumu, pa citaj. Ako nemas nista novoga za dodati, radije niti nemoj.

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 22:53 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

gle, ovak mozemo raspravljat do sutra i nebudemo nasli zajednicki jezik.

privikni se i trpi ko i ostali studenti ili jednostano daj sve u roku da nemas te probleme ( to bi i za mene bil savjet jer sam isto pal )

ovakvim postovima neces nista postic a i cisto sumnjam da ce ti vise itko odg jer je bila jedna rasprava nedavno

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13666&postdays=0&postorder=asc&&start=20
gle, ovak mozemo raspravljat do sutra i nebudemo nasli zajednicki jezik.

privikni se i trpi ko i ostali studenti ili jednostano daj sve u roku da nemas te probleme ( to bi i za mene bil savjet jer sam isto pal )

ovakvim postovima neces nista postic a i cisto sumnjam da ce ti vise itko odg jer je bila jedna rasprava nedavno

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13666&postdays=0&postorder=asc&&start=20

[Vrh]
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:58 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

uredu! Ova tema nije pokrenuta zbog redovitih i drugih studenata nego o roku za plaćanje "školarine"....

Je li to do 30.10 ili do kraja semestra? Studenti su zbunjeni. I nije nekima lako prikupiti iznose koje moraju uplatit, i to u dva tjedna.
uredu! Ova tema nije pokrenuta zbog redovitih i drugih studenata nego o roku za plaćanje "školarine"....

Je li to do 30.10 ili do kraja semestra? Studenti su zbunjeni. I nije nekima lako prikupiti iznose koje moraju uplatit, i to u dva tjedna.

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 23:03 čet, 15. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

I dont know.
Ja sam platil vec. najbolje ti je otic pitat tete u referadu jer ti one sve znaju i sve ce ti rec ;)
:referada:
I dont know.
Ja sam platil vec. najbolje ti je otic pitat tete u referadu jer ti one sve znaju i sve ce ti rec Wink
Referada je tvoj prijatelj...

[Vrh]
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 14:43 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Nakon isteka 4 godine, placas godinu, neovisnu o ECTSovima i to ti je razlika izmedju "redovitih" i onih drugih studenata.[/quote]

da nisam mozda krivo shvatila... dakle ako je netko petu godinu na preddiplomskom i ostala su mu 3 kolegija sa trece godine (ostalo sve je rijesio i ta tri ne upisuje ponovo nego prvi put) onda placa cijelu godinu??
vsego (napisa):
Nakon isteka 4 godine, placas godinu, neovisnu o ECTSovima i to ti je razlika izmedju "redovitih" i onih drugih studenata.

da nisam mozda krivo shvatila... dakle ako je netko petu godinu na preddiplomskom i ostala su mu 3 kolegija sa trece godine (ostalo sve je rijesio i ta tri ne upisuje ponovo nego prvi put) onda placa cijelu godinu??

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:45 pon, 19. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Skoro. Mislim da placa semestar, a ne godinu (izadje na isto ako ti u svakom semestru nesto fali).

Prije nego nesto prigovoris: to nema veze s fakultetom, nego potjece ili iz Statuta Sveucilista ili iz Zakona (ne sjecam se precizno).
Skoro. Mislim da placa semestar, a ne godinu (izadje na isto ako ti u svakom semestru nesto fali).

Prije nego nesto prigovoris: to nema veze s fakultetom, nego potjece ili iz Statuta Sveucilista ili iz Zakona (ne sjecam se precizno).

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum