Dakle, naslov govori sam za sebe.
Raspored je ovakav:
1.dan - polazak iz Zagreba oko 6 ujutro, dolazak u Bratislavu oko 1 popodne. Smještaj u hotel pa kud koji mili moji. noćenje
2.dan - doručak, poslije dotučka polazak za Beč, do Beča se vozi oko sat vremena (50-ak km). Razgled Beča uz vodiča (nadam se), povratak u Bratislavu u večernjim satima pa slobodno. noćenje
3.dan - isto ko drugi. noćenje
4.dan - slobodno, ako ko želi opet u Beč, može redovnom linijom, busom ili vlakom, jeftino je. noćenje
5.dan - isto ko i četvrti, noćenje
6.dan - nakon doručka slobodno do 13:00, možete posjetiti veliki šoping-centar, koji se nalazi 10-ak minuta od hotela. u 13:00 polazak za Zagreb, dolazak u Zagreb oko 20:00.
U cijenu uključeno: prijevoz busom do Bratislave i natrag, 5 noćenja s doručkom u [url=www.hotelsite.sk/zvarac]hotelu Zvárač[/url] u dvokrevetnim sobama, 2 cjelodnevna izleta u Beč, organizacija putovanja.
Eto narode, nadam se da će biti zainteresiranih.
Još nešto, pokušavam sredit da nema doručka pa bi onda cijena pala na 830 kuna (110 eura). Eto.
Sve ostale informacije na 098/896-973.
adminu: znam da su komercijalni oglasi zabranjeni, pa ću shvatiti ako ovo obrišeš, ali bih te ipak zamolio da ovo ostaviš bar 10-ak dana, poslije bih ja sam obrisao.
Dakle, naslov govori sam za sebe.
Raspored je ovakav:
1.dan - polazak iz Zagreba oko 6 ujutro, dolazak u Bratislavu oko 1 popodne. Smještaj u hotel pa kud koji mili moji. noćenje
2.dan - doručak, poslije dotučka polazak za Beč, do Beča se vozi oko sat vremena (50-ak km). Razgled Beča uz vodiča (nadam se), povratak u Bratislavu u večernjim satima pa slobodno. noćenje
3.dan - isto ko drugi. noćenje
4.dan - slobodno, ako ko želi opet u Beč, može redovnom linijom, busom ili vlakom, jeftino je. noćenje
5.dan - isto ko i četvrti, noćenje
6.dan - nakon doručka slobodno do 13:00, možete posjetiti veliki šoping-centar, koji se nalazi 10-ak minuta od hotela. u 13:00 polazak za Zagreb, dolazak u Zagreb oko 20:00.
U cijenu uključeno: prijevoz busom do Bratislave i natrag, 5 noćenja s doručkom u hotelu Zvárač u dvokrevetnim sobama, 2 cjelodnevna izleta u Beč, organizacija putovanja.
Eto narode, nadam se da će biti zainteresiranih.
Još nešto, pokušavam sredit da nema doručka pa bi onda cijena pala na 830 kuna (110 eura). Eto.
Sve ostale informacije na 098/896-973.
adminu: znam da su komercijalni oglasi zabranjeni, pa ću shvatiti ako ovo obrišeš, ali bih te ipak zamolio da ovo ostaviš bar 10-ak dana, poslije bih ja sam obrisao.
_________________ Ovaj ubogi sig je nastradao pod Administratorskom čizmom, a sve zbog nesmotrenosti svog autora koji je pokazao nezavidnu razinu pismenosti prilikom čitanja Pravila ponašanja na Forumu.
|