Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Novi Pravilnik o ocjenjivanju
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 71 - 47

PostPostano: 21:39 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

a gle. Hrv je zemlja znanja ali ja smatram da su roditelji prvi koji "guše" znanje njihove djece. Jer roditelj koji dopušta bezobrazno i nekontrolirano ponasanje djece nije normalno.
Danas primjer iz tramvaja kako su roditelji ludi !
Stane tram na stanici od Zagrepčanke u smjeru trga i neki klinac doleti i kaže srednji prst vozaču ( iz neznam kojeg razloga. valjda jer je zatvaral vrata) i dode njegova draga majka za njim i pita ga zasto je pokazival to i on odgovori da si je vozač to zasluzil (?!) i smije se tome.

i ako mi netko veli da je sada to normalno ponasanje roditelja onda ili sam ja lud ili taj koji podrzava to. Mene bi moja majka tako flisnula da bi iskočil iz tramvaja van i da bi mi zvonilo jedno vrijeme u ušima ( moja mama ima jake ruke :P ).
a gle. Hrv je zemlja znanja ali ja smatram da su roditelji prvi koji "guše" znanje njihove djece. Jer roditelj koji dopušta bezobrazno i nekontrolirano ponasanje djece nije normalno.
Danas primjer iz tramvaja kako su roditelji ludi !
Stane tram na stanici od Zagrepčanke u smjeru trga i neki klinac doleti i kaže srednji prst vozaču ( iz neznam kojeg razloga. valjda jer je zatvaral vrata) i dode njegova draga majka za njim i pita ga zasto je pokazival to i on odgovori da si je vozač to zasluzil (?!) i smije se tome.

i ako mi netko veli da je sada to normalno ponasanje roditelja onda ili sam ja lud ili taj koji podrzava to. Mene bi moja majka tako flisnula da bi iskočil iz tramvaja van i da bi mi zvonilo jedno vrijeme u ušima ( moja mama ima jake ruke Razz ).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 23:02 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ ante003 - to se zove moderna pedagogija. Pričajmo sa djecom, dotaknimo njihove osjećaje, trlababalandoknepadnemrak. Ma ok je sve to, ja volim raditi u školi i sve to, ali treba se znati neka granica pristojnog ponašanja, a to dolazi od doma.
@ ante003 - to se zove moderna pedagogija. Pričajmo sa djecom, dotaknimo njihove osjećaje, trlababalandoknepadnemrak. Ma ok je sve to, ja volim raditi u školi i sve to, ali treba se znati neka granica pristojnog ponašanja, a to dolazi od doma.

by A.Einstein
[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 23:07 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa da. ali kako da se djete onda sa poštovanjem odnosi prema tebi kad njegova majka dopušta ovakvo ponašanje.
pokaze ti srednji prst uz par "čestitki" i onda ga ti izbacis van i jos neke mjere poduzmes i onda ti dode mama i uvjerava te da njegovo djete nije ništa loše mislilo i da je to normalno.

Jos malo pa budu ljudi svima tako pokazivali. Ko Mr. Bean u jednoj epizodi ako je netko gledao.
Ono, vidim te na cesti i odmah :srednji: umjesto bok.
Bez uvrede kenny. Ali jednog dana bi moglo bit tak kako je krenulo.
pa da. ali kako da se djete onda sa poštovanjem odnosi prema tebi kad njegova majka dopušta ovakvo ponašanje.
pokaze ti srednji prst uz par "čestitki" i onda ga ti izbacis van i jos neke mjere poduzmes i onda ti dode mama i uvjerava te da njegovo djete nije ništa loše mislilo i da je to normalno.

Jos malo pa budu ljudi svima tako pokazivali. Ko Mr. Bean u jednoj epizodi ako je netko gledao.
Ono, vidim te na cesti i odmah :srednji: umjesto bok.
Bez uvrede kenny. Ali jednog dana bi moglo bit tak kako je krenulo.

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 23:54 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Skjuz mi, prošle godine sam doživio da mi je učenik pod satom onako lijepo sočno opsovao majku i još prijetio batinama jer sam se usudio upozoriti ga da ne prepisuje pod ispitom. Njegova majka je o tome obaviještena. Jedini komentar je bio da se on samo šalio. :roll: :evil:

Btw, radilo se o učeniku osmog razreda kojeg se cijela škola jedva čekala riješiti.
Skjuz mi, prošle godine sam doživio da mi je učenik pod satom onako lijepo sočno opsovao majku i još prijetio batinama jer sam se usudio upozoriti ga da ne prepisuje pod ispitom. Njegova majka je o tome obaviještena. Jedini komentar je bio da se on samo šalio. Rolling Eyes Evil or Very Mad

Btw, radilo se o učeniku osmog razreda kojeg se cijela škola jedva čekala riješiti.

by A.Einstein
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:37 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajde, jos si 'dobro' prosao. Jedna profa je pozvala roditelja na razgovorzbog slicnog incidenta pa je roditelj zenu jednako izvrijedjao i ispsovao sa komentarom da sta ga je zbog toga zvala :roll:
Zena je bila sretna da nije pobrala batine od 'susretljivog roditelja'

Ne znam osobnu zensku, ali mislim da mi je to sa 'rad u skoli' topica na forum.hr-u.

Neodgojeni roditelji prave neodgojenu djecu.

I kad kazem da bi trebalo imati dozvole za raditi djecu (pricam o idealnom svijetu kad bi se actually to ispravno provodilo, bez diskriminacije, bez kuverti i slicno) - onda me gledaju kao da sam s marsa pala.

Ali uistinu NISU svi ljudi kompetentni imati dijete. To sto ga mogu napraviti jer imaju reproduktivne organe pa ih spoje NIJE dostatno za imati i soli u glavi za brinuti o tom istom djetetu - i imati odgovornost prema sebi i drugom zivom bicu.
Ajde, jos si 'dobro' prosao. Jedna profa je pozvala roditelja na razgovorzbog slicnog incidenta pa je roditelj zenu jednako izvrijedjao i ispsovao sa komentarom da sta ga je zbog toga zvala Rolling Eyes
Zena je bila sretna da nije pobrala batine od 'susretljivog roditelja'

Ne znam osobnu zensku, ali mislim da mi je to sa 'rad u skoli' topica na forum.hr-u.

Neodgojeni roditelji prave neodgojenu djecu.

I kad kazem da bi trebalo imati dozvole za raditi djecu (pricam o idealnom svijetu kad bi se actually to ispravno provodilo, bez diskriminacije, bez kuverti i slicno) - onda me gledaju kao da sam s marsa pala.

Ali uistinu NISU svi ljudi kompetentni imati dijete. To sto ga mogu napraviti jer imaju reproduktivne organe pa ih spoje NIJE dostatno za imati i soli u glavi za brinuti o tom istom djetetu - i imati odgovornost prema sebi i drugom zivom bicu.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:12 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://www.explosm.net/comics/753/]S djecom u skoli treba znati postupati...[/url] :twisted:
S djecom u skoli treba znati postupati... Twisted Evil

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 9:09 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][url=http://www.explosm.net/comics/753/]S djecom u skoli treba znati postupati...[/url] :twisted:[/quote]
i za tako nešto dobije par godina zatvora i zabranu prilaska djeci :D
vsego (napisa):
S djecom u skoli treba znati postupati... Twisted Evil

i za tako nešto dobije par godina zatvora i zabranu prilaska djeci Very Happy

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 12:34 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolegica Horvatek je (uz dozvolu autora) objavila pisma poslana premijerki, Adlešički, Mehunu i MZOŠ; kao i ono poslano Ivani Kalogjeri-Brkić. Stoga stavljam ta pisma i tu.
Kolegica Horvatek je (uz dozvolu autora) objavila pisma poslana premijerki, Adlešički, Mehunu i MZOŠ; kao i ono poslano Ivani Kalogjeri-Brkić. Stoga stavljam ta pisma i tu.

by A.Einstein

dopis.zip
 Description:

Download
 Filename:  dopis.zip
 Filesize:  43.28 KB
 Downloaded:  107 Time(s)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:27 pon, 2. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://b3.blog.hr/2009/11/1626918498/nepismen-protiv-covjekanastavnika.html]Jedan jako dobar osvrt na razvoj stanja u hrvatskom skolstvu[/url]
Jedan jako dobar osvrt na razvoj stanja u hrvatskom skolstvu

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum