Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kolokviji prijašnjih godina (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-1 = 15 - 16

PostPostano: 21:49 uto, 27. 10. 2009    Naslov: kolokviji prijašnjih godina Citirajte i odgovorite

Zamolio bih ako netko ima kolokvije sa prijašnjih godina da ih postate ovdje. Unaprijed velika hvala! :)
Zamolio bih ako netko ima kolokvije sa prijašnjih godina da ih postate ovdje. Unaprijed velika hvala! Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 22:00 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Re: kolokviji prijašnjih godina Citirajte i odgovorite

[quote="tidus"]Zamolio bih ako netko ima kolokvije sa prijašnjih godina da ih postate ovdje. Unaprijed velika hvala! :)[/quote]
Cini mi se da je asistent Ugrina na vjezbama rekao da zadaci na kolokviju nece biti kao proslogodisnji. Predlazem 'igranje' sa onim prakticnim zadacicima i primjerima sa vjezbi. :wink:
Sto se teorije tice imas ona predavanja prof. Ribarica, trebala bi doci sva iz toga.
tidus (napisa):
Zamolio bih ako netko ima kolokvije sa prijašnjih godina da ih postate ovdje. Unaprijed velika hvala! Smile

Cini mi se da je asistent Ugrina na vjezbama rekao da zadaci na kolokviju nece biti kao proslogodisnji. Predlazem 'igranje' sa onim prakticnim zadacicima i primjerima sa vjezbi. Wink
Sto se teorije tice imas ona predavanja prof. Ribarica, trebala bi doci sva iz toga.
[Vrh]
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 22:40 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Re: kolokviji prijašnjih godina Citirajte i odgovorite

[quote="ivo34"][quote="tidus"]Zamolio bih ako netko ima kolokvije sa prijašnjih godina da ih postate ovdje. Unaprijed velika hvala! :)[/quote]
Cini mi se da je asistent Ugrina na vjezbama rekao da zadaci na kolokviju nece biti kao proslogodisnji. Predlazem 'igranje' sa onim prakticnim zadacicima i primjerima sa vjezbi. :wink:
Sto se teorije tice imas ona predavanja prof. Ribarica, trebala bi doci sva iz toga.[/quote]

ja takodjer predlazem igranje s prakticnim zadacima i zadacima s vjezbi te igranje s turingovim strojem (imate na sluzbenoj stranici pod predavanjima i pod dodatnim materijalima).

nazalost, prijasnjih kolokvija nemam jer mi ih prijasnji asistent nije ni ostavio.
ivo34 (napisa):
tidus (napisa):

Cini mi se da je asistent Ugrina na vjezbama rekao da zadaci na kolokviju nece biti kao proslogodisnji. Predlazem 'igranje' sa onim prakticnim zadacicima i primjerima sa vjezbi. Wink

ja takodjer predlazem igranje s prakticnim zadacima i zadacima s vjezbi te igranje s turingovim strojem (imate na sluzbenoj stranici pod predavanjima i pod dodatnim materijalima).

nazalost, prijasnjih kolokvija nemam jer mi ih prijasnji asistent nije ni ostavio.

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 23:38 uto, 27. 10. 2009    Naslov: Re: kolokviji prijašnjih godina Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"]
nazalost, prijasnjih kolokvija nemam jer mi ih prijasnji asistent nije ni ostavio.[/quote]
baš je bezobrazan :)
a ionak nam nebi bili baš od prevelike koristi

sorry, al odo u offtopic, nemojte se ljutit :)
e, GauSs_-e, kad ćeš staviti kraj imena podforuma "Građa računala" i link na stranicu? ko što to imaju i ostali kolegiji koji imaju svoju stranicu. Daj malo, da se vidi, moramo se pokazati :) pa onda da ovi što imaju metričke prostore i slične, kad dođu na forum i vide kako je Građa računala dobila svoju web stranicu, a njihov kolegij nije, pa nek se žderu malo :twisted:
GauSs_ (napisa):

baš je bezobrazan Smile
a ionak nam nebi bili baš od prevelike koristi

sorry, al odo u offtopic, nemojte se ljutit Smile
e, GauSs_-e, kad ćeš staviti kraj imena podforuma "Građa računala" i link na stranicu? ko što to imaju i ostali kolegiji koji imaju svoju stranicu. Daj malo, da se vidi, moramo se pokazati Smile pa onda da ovi što imaju metričke prostore i slične, kad dođu na forum i vide kako je Građa računala dobila svoju web stranicu, a njihov kolegij nije, pa nek se žderu malo Twisted Evil

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 15:03 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Re: kolokviji prijašnjih godina Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]
sorry, al odo u offtopic, nemojte se ljutit :)
e, GauSs_-e, kad ćeš staviti kraj imena podforuma "Građa računala" i link na stranicu? ko što to imaju i ostali kolegiji koji imaju svoju stranicu. Daj malo, da se vidi, moramo se pokazati :) pa onda da ovi što imaju metričke prostore i slične, kad dođu na forum i vide kako je Građa računala dobila svoju web stranicu, a njihov kolegij nije, pa nek se žderu malo :twisted:[/quote]

sredjeno ;)
Milojko (napisa):

sorry, al odo u offtopic, nemojte se ljutit Smile
e, GauSs_-e, kad ćeš staviti kraj imena podforuma "Građa računala" i link na stranicu? ko što to imaju i ostali kolegiji koji imaju svoju stranicu. Daj malo, da se vidi, moramo se pokazati Smile pa onda da ovi što imaju metričke prostore i slične, kad dođu na forum i vide kako je Građa računala dobila svoju web stranicu, a njihov kolegij nije, pa nek se žderu malo Twisted Evil

sredjeno Wink

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 15:50 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lalalaf:
Lalala in flames

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
tidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 15 - 16

PostPostano: 19:05 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Re: kolokviji prijašnjih godina Citirajte i odgovorite

[quote="ivo34"][quote="tidus"]Zamolio bih ako netko ima kolokvije sa prijašnjih godina da ih postate ovdje. Unaprijed velika hvala! :)[/quote]
Sto se teorije tice imas ona predavanja prof. Ribarica, trebala bi doci sva iz toga.[/quote]

Da, ali mislio sam da ih netko stavi upravo zbog teorije. Koliko se sjećam gauss nam je rekao da se možemo ravnati po prijašnjim kolokvijima što se tiče teorije.
ivo34 (napisa):
tidus (napisa):

Da, ali mislio sam da ih netko stavi upravo zbog teorije. Koliko se sjećam gauss nam je rekao da se možemo ravnati po prijašnjim kolokvijima što se tiče teorije.

[Vrh]
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 19:26 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://www.zemris.fer.hr/predmeti/aior/kontrolne.html]imas tu toga[/url]
imas tu toga

tidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 15 - 16

PostPostano: 22:31 sri, 28. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala Gino!!! :D
Hvala Gino!!! Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum