Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:21 pet, 26. 3. 2004 Naslov: Priča o 2 princa, rivala |
|
|
Jednog dana 2 princa došli moliti kralja za ruku njegove kćeri. Kralj im na to reče:
- Sjednite na svoje konje i utrkujte se po ovoj stazi do onog cilja. Onaj čiji konj stigne drugi na cilj, može oženiti moju kćer.
I tako 2 princa zajašu svoje konje, stanu se pred cilj i počnu odugovlačiti cijeli dan i noć da koji bu prvi krenul. Vidjevši da to više nema smisla, krenu se njih dvojica posavjetovati sa mjesnim mudracem oko tog problema. Nakon savjeta, sjednu na konje i zašprintaju prema cilju.
[color=red]PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?[/color]
Jednog dana 2 princa došli moliti kralja za ruku njegove kćeri. Kralj im na to reče:
- Sjednite na svoje konje i utrkujte se po ovoj stazi do onog cilja. Onaj čiji konj stigne drugi na cilj, može oženiti moju kćer.
I tako 2 princa zajašu svoje konje, stanu se pred cilj i počnu odugovlačiti cijeli dan i noć da koji bu prvi krenul. Vidjevši da to više nema smisla, krenu se njih dvojica posavjetovati sa mjesnim mudracem oko tog problema. Nakon savjeta, sjednu na konje i zašprintaju prema cilju.
PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 12:45 pet, 26. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Dao im je gljive?
Dao im je gljive?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:00 pet, 26. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]da sjednu na tudjeg konja :)[/quote]
Brijem da je ahri pogodil'.
[quote="vsego"] Da trebaju ushetati kroz cilj i odmah iza sebe voditi konja?[/quote]
Ti si vsego nekaj krivo pokopčal'. Nije to miješana utrka prinčeva i konja.
Opet kad bi stvari tak' postavili, postoji velika mogućnost da čak i kad bi ponavljali utrku, jedan kaj vuče konja bude u manjoj prednosti, tak da ovaj drugi dođe drugi na cilj, konj od onog prvog treći, konj od onog drugog četvrti....koja brija čo'eče. :? :lol:
ahri (napisa): | da sjednu na tudjeg konja |
Brijem da je ahri pogodil'.
vsego (napisa): | Da trebaju ushetati kroz cilj i odmah iza sebe voditi konja? |
Ti si vsego nekaj krivo pokopčal'. Nije to miješana utrka prinčeva i konja.
Opet kad bi stvari tak' postavili, postoji velika mogućnost da čak i kad bi ponavljali utrku, jedan kaj vuče konja bude u manjoj prednosti, tak da ovaj drugi dođe drugi na cilj, konj od onog prvog treći, konj od onog drugog četvrti....koja brija čo'eče.
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:22 pet, 26. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"][quote="ahri"]da sjednu na tudjeg konja :)[/quote]
Brijem da je ahri pogodil'.[/quote]
Bezveze... :P Naime, recimo da se mi utrkujemo (ali ne za tamo neku princezu, nego za nesto [b]STVARNO VAZNO[/b] - recimo, cevape). :D I ti s mojim konjem uletis prvi... Ja cu se s tvojim konjem okrenuti, odjahati do prve bare i utopiti ga (necu, ali ovdje hipotetiziramo ;)). I sta onda?
Pravilo kaze da "[i]konj mora drugi proci kroz cilj[/i]". Ne da "[i]konj mora biti drugi konj koji je prosao kroz cilj[/i]". :lol:
P.S. Cuo sam i ja to prije, ali i dalje se ne slazem s rjesenjem... Mislim da je ovo moje puno teze "izmuljati"... 8)
Crni (napisa): | ahri (napisa): | da sjednu na tudjeg konja |
Brijem da je ahri pogodil'. |
Bezveze... Naime, recimo da se mi utrkujemo (ali ne za tamo neku princezu, nego za nesto STVARNO VAZNO - recimo, cevape). I ti s mojim konjem uletis prvi... Ja cu se s tvojim konjem okrenuti, odjahati do prve bare i utopiti ga (necu, ali ovdje hipotetiziramo ). I sta onda?
Pravilo kaze da "konj mora drugi proci kroz cilj". Ne da "konj mora biti drugi konj koji je prosao kroz cilj".
P.S. Cuo sam i ja to prije, ali i dalje se ne slazem s rjesenjem... Mislim da je ovo moje puno teze "izmuljati"...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:24 sub, 27. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.[/quote]
Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape... :shock: ;)
Besides, lakse je i moralnije eliminirati protivnika, nego jadnog konja koji ti nije nista skrivio (osim sto je ukusan). :twisted: ;)
Vidis, vidis... Upucam te, potjeram tvog konja kroz cilj i onda mirno usecem (ujashem) kroz cilj na svom konju... 8)
[quote="ahri"]ili trcim za tobom i prodjem isto kad i ti, pa ce konj biti treci[/quote]
Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... :roll:
ahri (napisa): | po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok. |
Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape...
Besides, lakse je i moralnije eliminirati protivnika, nego jadnog konja koji ti nije nista skrivio (osim sto je ukusan).
Vidis, vidis... Upucam te, potjeram tvog konja kroz cilj i onda mirno usecem (ujashem) kroz cilj na svom konju...
ahri (napisa): | ili trcim za tobom i prodjem isto kad i ti, pa ce konj biti treci |
Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:35 sub, 27. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="ahri"]po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.[/quote]
Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape... [/quote]
Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. :ccc:
Ja bi prvo stukel prvog princa i protjeral njegovog konja kroz cilj (prvog) tak da on nikak ne moze pobjediti. I sav sretan sto sad imam vremena da smislim sto je zapravo kralj htio bi se vratio do drugog princa i jos ga malo naucil pameti. :twisted: Pa bi onda smislil rjesenje. :PP
ILI:
Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se :PP , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i [i]dal[/i] bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... :PP, doviknem:
[i]O djevo bajna, i tri tockice[/i] :rose:
I tak onda bi ona otisla samnom, ili ne bi. Mozda se ni ona meni ne bi svidjela. :-k Onda bi ja brzo do cilja i potjerao svog konja prvog tak da izgubim.
[quote="vsego"]Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... [/quote]
Poanta je [i]osvojiti[/i] dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja :wink: sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.
Kad smo vec kod toga,
[quote="Crni"][color=red]PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?[/color][/quote]
Mozda im je rekel da mu je princeza ljubavnica i da (ona) nikad nece nista htjeti imati s nikim od njih vec ce ih otrovati, pa su pojurili da svog konja potjeraju prvog kroz cilj da izgube.
Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. :twisted:
A mozda im je rekel da ih ceka ogromno blago na cilju.
Kaj ja znam ta prica je dosta neodredjena, pa ipak smo matematicari :banana: , analizom mozemo sigurno doci do jos socnih mogucnosti.
:idea: A da se netko potrudi i napise bullet-proof verziju price, sa svim ogranicenjima. Mozda netko tko uci analizu pa da si vjezba analiziranje :wacky:[color=darkred][/color][color=darkred][/color][color=darkred][/color]
vsego (napisa): | ahri (napisa): | po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok. |
Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape... |
Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka.
Ja bi prvo stukel prvog princa i protjeral njegovog konja kroz cilj (prvog) tak da on nikak ne moze pobjediti. I sav sretan sto sad imam vremena da smislim sto je zapravo kralj htio bi se vratio do drugog princa i jos ga malo naucil pameti. Pa bi onda smislil rjesenje.
ILI:
Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i dal bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... , doviknem:
O djevo bajna, i tri tockice
I tak onda bi ona otisla samnom, ili ne bi. Mozda se ni ona meni ne bi svidjela. Onda bi ja brzo do cilja i potjerao svog konja prvog tak da izgubim.
vsego (napisa): | Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... |
Poanta je osvojiti dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.
Kad smo vec kod toga,
Crni (napisa): | PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'? |
Mozda im je rekel da mu je princeza ljubavnica i da (ona) nikad nece nista htjeti imati s nikim od njih vec ce ih otrovati, pa su pojurili da svog konja potjeraju prvog kroz cilj da izgube.
Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica.
A mozda im je rekel da ih ceka ogromno blago na cilju.
Kaj ja znam ta prica je dosta neodredjena, pa ipak smo matematicari , analizom mozemo sigurno doci do jos socnih mogucnosti.
A da se netko potrudi i napise bullet-proof verziju price, sa svim ogranicenjima. Mozda netko tko uci analizu pa da si vjezba analiziranje
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:43 sub, 27. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.[/quote]
Sad se sjetih. Pa kaj onda kaj ga ubijes, to je jos uvijek konj, mrtav, al je konj. I onda ga ja zguram drugog kroz cilj. :tso:
Dakle, ubili bi ste si konje bez razloga, kralj bi zakljucio da ste bedaci (ovo je hipotetski :wink: ) i ne bi vam dao princezu. :PP:
ahri (napisa): | po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok. |
Sad se sjetih. Pa kaj onda kaj ga ubijes, to je jos uvijek konj, mrtav, al je konj. I onda ga ja zguram drugog kroz cilj.
Dakle, ubili bi ste si konje bez razloga, kralj bi zakljucio da ste bedaci (ovo je hipotetski ) i ne bi vam dao princezu. :
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 3:18 sub, 27. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. :ccc:[/quote]
Jesi ti ikad probao konjetinu?! :shock:
[quote="steelworker"]Ja bi prvo stukel prvog princa...[/quote]
Lako tebi, hrvacu... Ja ne bih mogao stuci niti vlastiti prst, cak ni da mi das cekic... :shock: :lol: :g:
[quote="steelworker"]Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se :PP , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i [i]dal[/i] bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... :PP, doviknem:
[i]O djevo bajna, i tri tockice[/i] :rose:
I tak onda bi ona otisla samnom...[/quote]
(opet) Lako tebi... Ti ucis francuski. :PP
[quote="steelworker"][quote="vsego"]Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika...[/quote]
Poanta je [i]osvojiti[/i] dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja :wink: sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.[/quote]
Cini se da je netko danas na vjezbama pratio bolje od mene... :oops: :shock: =D>
[quote="steelworker"]Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. :twisted:[/quote]
Ili im je rekao da ce im platiti ako pozure, e da bi zezao nas Forumashe... :P
steelworker (napisa): | Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. |
Jesi ti ikad probao konjetinu?!
steelworker (napisa): | Ja bi prvo stukel prvog princa... |
Lako tebi, hrvacu... Ja ne bih mogao stuci niti vlastiti prst, cak ni da mi das cekic...
steelworker (napisa): | Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i dal bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... , doviknem:
O djevo bajna, i tri tockice
I tak onda bi ona otisla samnom... |
(opet) Lako tebi... Ti ucis francuski.
steelworker (napisa): | vsego (napisa): | Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... |
Poanta je osvojiti dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo. |
Cini se da je netko danas na vjezbama pratio bolje od mene...
steelworker (napisa): | Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. |
Ili im je rekao da ce im platiti ako pozure, e da bi zezao nas Forumashe...
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|