Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 16:33 sri, 25. 2. 2004 Naslov: |
|
|
joj 'naš kak sam hepi,fala ti(sad koliko si ti utjecala...;)),ku'š ja sam ponavljač pa moram uletjeti na vaše usmene,odgovaram algebru jedan,a sudeći po tome što si napisala usmeni je najranije u ponedjeljak što će reći da imam cijela četiri dana za učenje-jupiiiiiiiiiiiii.ej jel ti bed da u petak postaš kad su usmeni u ponedjeljak jer sam predaleko od faksa,molim ponizno molim te :BIG:
joj 'naš kak sam hepi,fala ti(sad koliko si ti utjecala... ),ku'š ja sam ponavljač pa moram uletjeti na vaše usmene,odgovaram algebru jedan,a sudeći po tome što si napisala usmeni je najranije u ponedjeljak što će reći da imam cijela četiri dana za učenje-jupiiiiiiiiiiiii.ej jel ti bed da u petak postaš kad su usmeni u ponedjeljak jer sam predaleko od faksa,molim ponizno molim te
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 16:40 sri, 25. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]joj 'naš kak sam hepi,fala ti(sad koliko si ti utjecala...;)),ku'š ja sam ponavljač pa moram uletjeti na vaše usmene,odgovaram algebru jedan,a sudeći po tome što si napisala usmeni je najranije u ponedjeljak što će reći da imam cijela četiri dana za učenje-jupiiiiiiiiiiiii.ej jel ti bed da u petak postaš kad su usmeni u ponedjeljak jer sam predaleko od faksa,molim ponizno molim te :BIG:[/quote]
a kako obicno uvijek pisem obavijesti, valjda cu negdje napisati :g:
prati ak se pojavi neki drugi topic na forumu Euklidski (ak zaboravim na ovaj topic)
Anonymous (napisa): | joj 'naš kak sam hepi,fala ti(sad koliko si ti utjecala... ),ku'š ja sam ponavljač pa moram uletjeti na vaše usmene,odgovaram algebru jedan,a sudeći po tome što si napisala usmeni je najranije u ponedjeljak što će reći da imam cijela četiri dana za učenje-jupiiiiiiiiiiiii.ej jel ti bed da u petak postaš kad su usmeni u ponedjeljak jer sam predaleko od faksa,molim ponizno molim te  |
a kako obicno uvijek pisem obavijesti, valjda cu negdje napisati
prati ak se pojavi neki drugi topic na forumu Euklidski (ak zaboravim na ovaj topic)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|