Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ćevapi ili burek, pitanje je sad!
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 10:46 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Ćevapi ili burek, pitanje je sad! Citirajte i odgovorite

mogu se kladiti da niste nikad razmisljali na ovaj nacin :mrgreen:

http://zerumozga.org/CevapiBurekFaceToFace
mogu se kladiti da niste nikad razmisljali na ovaj nacin Mr. Green

http://zerumozga.org/CevapiBurekFaceToFace

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:28 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bi da u tu analizu uvrste i buhtlu od cokolade (onu ogromnu iz pekarne pokraj Vjesnika :klopa:) i kebap, pa da onda vidimo.

Ja:

1. :bow: buhtla od cokolade :bow:
2. :klopa: kebap :klopa: & :klopa: cevapi :klopa:
3. burek

Sad ce me se vsego odreci zbog bogohuljenja... :roll: :lol: :wink:
Ja bi da u tu analizu uvrste i buhtlu od cokolade (onu ogromnu iz pekarne pokraj Vjesnika Dosli cevapi!!!!) i kebap, pa da onda vidimo.

Ja:

1. I bow before you buhtla od cokolade I bow before you
2. Dosli cevapi!!!! kebap Dosli cevapi!!!! & Dosli cevapi!!!! cevapi Dosli cevapi!!!!
3. burek

Sad ce me se vsego odreci zbog bogohuljenja... Rolling Eyes Laughing Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:30 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

"[i]Obzirom da se zbog toga [b]ćevapi smatraju elitnijim proizvodom[/b]...[/i]" =D> :g:

Ocito je da su cevapi bolji, kad bureku treba takva podla i ocito namjestena reklama... :PP

Uostalom, to je pokazala i [url=http://zerumozga.org/tiki-poll_results.php?pollId=4]ova znanstveno utemeljena anketa[/url]. 8) Onih 26% i tako ne zna citati, pa su kliknuli na ocito krivu opciju... :twisted: ;)

Hmmm... Steel... Mozda je vrijeme da raspishem natjecaj za novog suAdministratora? :twisted: Ma, pravit cu se da ti je to bila slucajna omaska... ;)

:bow: :pc: :bow: :can: :bow:
"Obzirom da se zbog toga ćevapi smatraju elitnijim proizvodom..." Applause Mr. Green

Ocito je da su cevapi bolji, kad bureku treba takva podla i ocito namjestena reklama... Weeee-heeee!!!

Uostalom, to je pokazala i ova znanstveno utemeljena anketa. Cool Onih 26% i tako ne zna citati, pa su kliknuli na ocito krivu opciju... Twisted Evil Wink

Hmmm... Steel... Mozda je vrijeme da raspishem natjecaj za novog suAdministratora? Twisted Evil Ma, pravit cu se da ti je to bila slucajna omaska... Wink

I bow before you Pravi cevapi I bow before you Limenka Ljekovite Vodice I bow before you

[Vrh]
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-2 = 2 - 4

PostPostano: 17:06 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

kebab JE ZAKON!!!

eh da steel mislim da se pise kebab a ne kebap ali naravno to je samo moje misljenje
kebab JE ZAKON!!!

eh da steel mislim da se pise kebab a ne kebap ali naravno to je samo moje misljenje

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 19:43 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čevapi bez premca!!!!!!!!!

[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:31 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

dajem glas za ćevape. ne vidim kako se nešto kao što je burek uopće može uspoređivati s Ćevapima!
[quote="steelworker"]Ja bi da u tu analizu uvrste i buhtlu od cokolade (onu ogromnu iz pekarne pokraj Vjesnika ) i kebap, pa da onda vidimo.
[/quote]

buhtla nije usporediva s finom, masnom lepinjom
štaub šećer nije usporediv s lukom
čokolada je donekle usporediva s ćevapima kao takvima :wink:
dajem glas za ćevape. ne vidim kako se nešto kao što je burek uopće može uspoređivati s Ćevapima!
steelworker (napisa):
Ja bi da u tu analizu uvrste i buhtlu od cokolade (onu ogromnu iz pekarne pokraj Vjesnika ) i kebap, pa da onda vidimo.

čokolada je donekle usporediva s ćevapima kao takvima Wink

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:50 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam isto za ćevape.

Je li itko uopće za burek?
Ja sam isto za ćevape.

Je li itko uopće za burek?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:44 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

cevapi prije svega :!:
a sto se bureka tice, nagledah se svasta i jos uvijek mi je jedan jedini u cijelom gradu najbolji.... ovaj iz mog kvarta...
mastan je, al se nista ne raspada (ono, samo namoci papir nesto vise nego bi ga namocila npr pletenica, sam burek je mastan taman kak treba biti, ne cijedi se, nije presuh... ok, meni se takav savrseno svidja, vecina ljudi ipak voli ful masne bureke...)
prekrasno krckaju ona tri-cetiri povrsinska sloja
zdrave pecene rumene boje... ma nesto zakon zakonsky
i jos je jeftiniji nego vecinom u gradu... (ako me sjecanje sluzi, 8 kuna je)
a da ne spominjem da ima klasicni oblik - cetvrtina kruga
a ne sto sam doozivjela da dobijem neku mljackavu smotanu zmiju i pitam se sto ja to uopce jedem... i zelim li ja to jesti... a onda se sjetim gladnog zeluca i bacenog novca i jednostavno nesto od toga ipak pojedem...
cevapi prije svega Exclamation
a sto se bureka tice, nagledah se svasta i jos uvijek mi je jedan jedini u cijelom gradu najbolji.... ovaj iz mog kvarta...
mastan je, al se nista ne raspada (ono, samo namoci papir nesto vise nego bi ga namocila npr pletenica, sam burek je mastan taman kak treba biti, ne cijedi se, nije presuh... ok, meni se takav savrseno svidja, vecina ljudi ipak voli ful masne bureke...)
prekrasno krckaju ona tri-cetiri povrsinska sloja
zdrave pecene rumene boje... ma nesto zakon zakonsky
a da ne spominjem da ima klasicni oblik - cetvrtina kruga
a ne sto sam doozivjela da dobijem neku mljackavu smotanu zmiju i pitam se sto ja to uopce jedem... i zelim li ja to jesti... a onda se sjetim gladnog zeluca i bacenog novca i jednostavno nesto od toga ipak pojedem...

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 1:12 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
[/quote]
kod mene sa sirom 7 kn !!!!
a sa mesom 9!!
i oba su slasna i masna mmmmmmm :D
Nesi (napisa):

kod mene sa sirom 7 kn !!!!
a sa mesom 9!!
i oba su slasna i masna mmmmmmm Very Happy

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:47 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c2h5oh"]kebab JE ZAKON!!!

eh da steel mislim da se pise kebab a ne kebap ali naravno to je samo moje misljenje[/quote]

Da zakon je! :banana:

I da u pravu si, pise se keba[b]b[/b], al ja volim dosta stvari zvati po svome... :roll: S tim [i]p[/i] na kraju me podsjeca na ceva[b]p[/b], pa mi je odmah jos drazi.

[quote="mlijeko"]dajem glas za ćevape. ne vidim kako se nešto kao što je burek uopće može uspoređivati s Ćevapima! [/quote]

:amen:

[quote="mlijeko"][quote="steelworker"]Ja bi da u tu analizu uvrste i buhtlu od cokolade (onu ogromnu iz pekarne pokraj Vjesnika ) i kebap, pa da onda vidimo. [/quote]

čokolada je donekle usporediva s ćevapima kao takvima [/quote]

Oke, da malo pojasnim svoju tvrdnje...

Ja sam zadnji put jeo cevape na pocetku proslog ljeta na rostiljadi za obljetnicu mature. I to bez lepinje. :cry: A buhtla mi je uvijek pri ruci kad jurim sav gladan na Francuski poslije faksa...

Ono, nisam samo gledao po okusu nego i po dostupnosti i vremenu potrebnom za konzumaciju (u mom konkretnom slucaju).

Sto se tice okusa, mirisa, osjecaja zadovoljstva malo toga moze biti bolje od jedne masne porcije cevapa u lepinji. Buhtla sigurno ne. ALI nema čevabđinica blizu kad bi ih ja htio. :cry: :cry: :cry: Pa sam u sklopu svih onih razmatranja koja su se provodila na onom gore linku dao prednost debeloj buhtli od cokolade.

Ja ih inace jedem bez luka. :roll:

Pa mislim, ko malom klincu su mi glavni gurmanski uzici bili odlazak u jedan restac pod Lotrscakom na lignje i ceremonija jedenja cevapa.

Mislim da je sastavni dio cevapa i ono kad sjedite u maloj skucenoj cevabđinici upijajuci te opojne mirise i gledate kako nastaje vasa porcija srece. A pokraj vas dva debela striceka sjede na barskim stolcima i zadovoljno jedu svoje cevape koji se nalaze na onom malom [i]pultu[/i] koji je pricvrscen na zid. Nakon nekog vremena cekanja gotovo da vam se pricinjava da zamjecujete gracioznost u njihovim pokretima; taj precizan upik cackalice, slastan ugriz koji gotovo da vidite u [i]slow-motion[/i]-u, pa onda komadic te mekane masne lepinje. I zatim njihovo zvakanje ustima punim cistog uzitka. I vracate pogled na [i]cevap-maker[/i]-a koji okrece vase cevape koji su dobili svoju boju te zatim namace lepinju na njih. I na pola ste puta. Jos samo da se i druga polovica cevapa ispece i dobi tu svoju zavodljivu cadjavo smedju boju. Vracate pogled na ona dva debela striceka i njihovu gracioznost. I sasvim iznenada [i]cevap-maker[/i] vam dodaje vasu porciju. I tu nije kraj, sada svu onu zelju koja se nakupila dok ste cekali pretacete u Vasu slasnu i gracioznu igru s cevapima...

Eto, to je bila moja oda cevapima, zapravo samom cekanju na njih (onako kako sam ja dozivljavao njupanje cevapa kad bi me moj tata kao osnovnoskolca vodio na cevape :banana: ), a sam cin jedenja je jako tesko docarati rijecima, a sad je kasno i ja idem spavati.

BTW, te buhtle koje ja jedem su stvarno velike, duplo su vece od prosjecnih koje nalazite po gradu. I cokolada se ne nalazi samo na jednom dijelu buhtle vec posvuda i ako prenasilno zagrizete ili stisnete buhtlu cokolada ce nahrupiti van. Mislim da ih s pravom mogu zvati Kraljevske buhtle - [i]Les buhtlas royaux[/i] 8)

........

Oke, koliko ljudi je otislo nesto pojesti zamisljajuci da jedu cevape nakon citanja ovog topica? :klopa:

1 000 000?

A koliko unatoc tome sto je bilo 2 ujutro?

999 999?

Taj jedan sam ja koji sad ipak idem spavati, a ne jesti. :lol:
c2h5oh (napisa):
kebab JE ZAKON!!!

Da zakon je! Dancing banana

I da u pravu si, pise se kebab, al ja volim dosta stvari zvati po svome... Rolling Eyes S tim p na kraju me podsjeca na cevap, pa mi je odmah jos drazi.

mlijeko (napisa):

Ajde, dosta vise...

mlijeko (napisa):
steelworker (napisa):
Ja bi da u tu analizu uvrste i buhtlu od cokolade (onu ogromnu iz pekarne pokraj Vjesnika ) i kebap, pa da onda vidimo.

čokolada je donekle usporediva s ćevapima kao takvima

Oke, da malo pojasnim svoju tvrdnje...

Ja sam zadnji put jeo cevape na pocetku proslog ljeta na rostiljadi za obljetnicu mature. I to bez lepinje. Crying or Very sad A buhtla mi je uvijek pri ruci kad jurim sav gladan na Francuski poslije faksa...

Ono, nisam samo gledao po okusu nego i po dostupnosti i vremenu potrebnom za konzumaciju (u mom konkretnom slucaju).

Sto se tice okusa, mirisa, osjecaja zadovoljstva malo toga moze biti bolje od jedne masne porcije cevapa u lepinji. Buhtla sigurno ne. ALI nema čevabđinica blizu kad bi ih ja htio. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Pa sam u sklopu svih onih razmatranja koja su se provodila na onom gore linku dao prednost debeloj buhtli od cokolade.

Ja ih inace jedem bez luka. Rolling Eyes

Pa mislim, ko malom klincu su mi glavni gurmanski uzici bili odlazak u jedan restac pod Lotrscakom na lignje i ceremonija jedenja cevapa.

Mislim da je sastavni dio cevapa i ono kad sjedite u maloj skucenoj cevabđinici upijajuci te opojne mirise i gledate kako nastaje vasa porcija srece. A pokraj vas dva debela striceka sjede na barskim stolcima i zadovoljno jedu svoje cevape koji se nalaze na onom malom pultu koji je pricvrscen na zid. Nakon nekog vremena cekanja gotovo da vam se pricinjava da zamjecujete gracioznost u njihovim pokretima; taj precizan upik cackalice, slastan ugriz koji gotovo da vidite u slow-motion-u, pa onda komadic te mekane masne lepinje. I zatim njihovo zvakanje ustima punim cistog uzitka. I vracate pogled na cevap-maker-a koji okrece vase cevape koji su dobili svoju boju te zatim namace lepinju na njih. I na pola ste puta. Jos samo da se i druga polovica cevapa ispece i dobi tu svoju zavodljivu cadjavo smedju boju. Vracate pogled na ona dva debela striceka i njihovu gracioznost. I sasvim iznenada cevap-maker vam dodaje vasu porciju. I tu nije kraj, sada svu onu zelju koja se nakupila dok ste cekali pretacete u Vasu slasnu i gracioznu igru s cevapima...

Eto, to je bila moja oda cevapima, zapravo samom cekanju na njih (onako kako sam ja dozivljavao njupanje cevapa kad bi me moj tata kao osnovnoskolca vodio na cevape Dancing banana ), a sam cin jedenja je jako tesko docarati rijecima, a sad je kasno i ja idem spavati.

BTW, te buhtle koje ja jedem su stvarno velike, duplo su vece od prosjecnih koje nalazite po gradu. I cokolada se ne nalazi samo na jednom dijelu buhtle vec posvuda i ako prenasilno zagrizete ili stisnete buhtlu cokolada ce nahrupiti van. Mislim da ih s pravom mogu zvati Kraljevske buhtle - Les buhtlas royaux Cool

........

Oke, koliko ljudi je otislo nesto pojesti zamisljajuci da jedu cevape nakon citanja ovog topica? Dosli cevapi!!!!

1 000 000?

A koliko unatoc tome sto je bilo 2 ujutro?

999 999?

Taj jedan sam ja koji sad ipak idem spavati, a ne jesti. Laughing

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:32 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Steel, svaka ti dala! ;) Dobro si docarao onu srecu, uzdrhtalost i veselje prilikom cekanja :bow: cevapa. :bow:

Samo, kupujes buhtle kraj Cvjetnog, a s druge strane Cvjetnog je :bow: :bow: :bow: Cevapdzinica [i]Cvjetno[/i] :bow: :bow: :bow: (u mom drustvu znana i kao [i]Svetiste[/i] ;))... Cudno je to... :roll: Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... :verycool:

Svaka cast, ljudi! :D Lijepo je administrirati ovako pravovjerni forum... ;) \:D/
Steel, svaka ti dala! Wink Dobro si docarao onu srecu, uzdrhtalost i veselje prilikom cekanja I bow before you cevapa. I bow before you

Samo, kupujes buhtle kraj Cvjetnog, a s druge strane Cvjetnog je I bow before you I bow before you I bow before you Cevapdzinica Cvjetno I bow before you I bow before you I bow before you (u mom drustvu znana i kao Svetiste Wink)... Cudno je to... Rolling Eyes Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... Very cool

Svaka cast, ljudi! Very Happy Lijepo je administrirati ovako pravovjerni forum... Wink Dancing

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 15:04 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Samo, kupujes buhtle kraj Cvjetnog, a s druge strane Cvjetnog je :bow: :bow: :bow: Cevapdzinica [i]Cvjetno[/i] :bow: :bow: :bow: (u mom drustvu znana i kao [i]Svetiste[/i] ;))... Cudno je to... :roll: Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... :verycool: [/quote]

Mogu malo detaljnije upute. :pray:
vsego (napisa):
Samo, kupujes buhtle kraj Cvjetnog, a s druge strane Cvjetnog je I bow before you I bow before you I bow before you Cevapdzinica Cvjetno I bow before you I bow before you I bow before you (u mom drustvu znana i kao Svetiste Wink)... Cudno je to... Rolling Eyes Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... Very cool

Mogu malo detaljnije upute. Pray

[Vrh]
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 15:36 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pokraj kosarkaskog igralista <-- pokraj osnovne skole <-- pokraj studentskog doma "Cvjetno naselje"( Odranska 8 )
Cevapi RulZ!!!!!!! :D :lol: :D
pokraj kosarkaskog igralista <-- pokraj osnovne skole <-- pokraj studentskog doma "Cvjetno naselje"( Odranska 8 )
Cevapi RulZ!!!!!!! Very Happy Laughing Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:04 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="vsego"]Samo, kupujes buhtle kraj Cvjetnog, a s druge strane Cvjetnog je :bow: :bow: :bow: Cevapdzinica [i]Cvjetno[/i] :bow: :bow: :bow: (u mom drustvu znana i kao [i]Svetiste[/i] ;))... Cudno je to... :roll: Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... :verycool: [/quote]
Mogu malo detaljnije upute. :pray:[/quote]

Ako castis, osobno cu te odvesti. 8)

Inace, pocetak one jednosmjerne cestice koja ide od Doma do SRCa. :)

Tel (za narudzbu): 619-5142 :g:
steelworker (napisa):
vsego (napisa):

Mogu malo detaljnije upute. Pray

Ako castis, osobno cu te odvesti. Cool

Inace, pocetak one jednosmjerne cestice koja ide od Doma do SRCa. Smile

Tel (za narudzbu): 619-5142 Mr. Green

[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:05 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Ja ih inace jedem bez luka. [/quote]
znaš onu, Ćevap bez luka k'o piva bez pjene, piva bez pjene ko (nešto sasvim neakademski, a ću uštediti adminima posao :lol: )

[quote="steelworker"]BTW, te buhtle koje ja jedem su stvarno velike, duplo su vece od prosjecnih koje nalazite po gradu. I cokolada se ne nalazi samo na jednom dijelu buhtle vec posvuda i ako prenasilno zagrizete ili stisnete buhtlu cokolada ce nahrupiti van[/quote]

hm, ovo stvarno zvuči primamljivo.

eh, da, imam prijedlog. uvedimo pravilo da se odsad na ovom forumu Ćevapi moraju pisati velikim početnim slovom :wink:
steelworker (napisa):
Ja ih inace jedem bez luka.

znaš onu, Ćevap bez luka k'o piva bez pjene, piva bez pjene ko (nešto sasvim neakademski, a ću uštediti adminima posao Laughing )

steelworker (napisa):
BTW, te buhtle koje ja jedem su stvarno velike, duplo su vece od prosjecnih koje nalazite po gradu. I cokolada se ne nalazi samo na jednom dijelu buhtle vec posvuda i ako prenasilno zagrizete ili stisnete buhtlu cokolada ce nahrupiti van

hm, ovo stvarno zvuči primamljivo.

eh, da, imam prijedlog. uvedimo pravilo da se odsad na ovom forumu Ćevapi moraju pisati velikim početnim slovom Wink

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 0:15 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam jedan prijedlog, ajde da se jedan vikend skupe svi forumasi i da svi skupa odemo na cevape? :pc:
Ja imam jedan prijedlog, ajde da se jedan vikend skupe svi forumasi i da svi skupa odemo na cevape? Pravi cevapi

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:29 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Ja imam jedan prijedlog, ajde da se jedan vikend skupe svi forumasi i da svi skupa odemo na cevape?[/quote]

To je bila jedna od ideja za proslogodisnji [url=http://degiorgi.math.hr/forum/gallery/04/]Drugi tradicionalni izlet[/url], ali u :bow: Svetiste :bow: ne stane toliko ljudi... :(
filipnet (napisa):
Ja imam jedan prijedlog, ajde da se jedan vikend skupe svi forumasi i da svi skupa odemo na cevape?

To je bila jedna od ideja za proslogodisnji Drugi tradicionalni izlet, ali u I bow before you Svetiste I bow before you ne stane toliko ljudi... Sad

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 0:37 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ce biti takav izlet i ove godine? :?:
Ce biti takav izlet i ove godine? Question

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:03 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Ce biti takav izlet i ove godine? :?:[/quote]

:OT: Ako padne kakva dobra ideja kuda i ako se nekome bude dalo organizirati... :roll: Meni se bash i ne da... :?

Please, novi topic za to.... 8) Ovo je ipac topic o :bow: Cevapima :bow: i :roll: bureku... :roll: Sorry, kory, za zagadjivanje topica... ;)
filipnet (napisa):
Ce biti takav izlet i ove godine? Question

Off-topic Ako padne kakva dobra ideja kuda i ako se nekome bude dalo organizirati... Rolling Eyes Meni se bash i ne da... Confused

Please, novi topic za to.... Cool Ovo je ipac topic o I bow before you Cevapima I bow before you i Rolling Eyes bureku... Rolling Eyes Sorry, kory, za zagadjivanje topica... Wink

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:01 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Sorry, kory, za zagadjivanje topica...[/quote]

ma nije greda, stvarno. ali samo te moram malo priupitati nesto...koliko sam znala "Komercijalni i drugi oglasi nevezani uz akademsku sredinu su zabranjeni." , a kad ono... :-s

[quote="vsego"]...a s druge strane Cvjetnog je :bow: :bow: :bow: Cevapdzinica [i]Cvjetno[/i] :bow: :bow: :bow: (u mom drustvu znana i kao [i]Svetiste[/i] ;))... Cudno je to... :roll: Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... :verycool:[/quote]

jesi siguran da ne bi upozorio nekoga na to da tako eksplicitno reklamira nesto drugo? (...stvarno nisam mogla odolit :twisted: )
vsego (napisa):
Sorry, kory, za zagadjivanje topica...

ma nije greda, stvarno. ali samo te moram malo priupitati nesto...koliko sam znala "Komercijalni i drugi oglasi nevezani uz akademsku sredinu su zabranjeni." , a kad ono... Eh?

vsego (napisa):
...a s druge strane Cvjetnog je I bow before you I bow before you I bow before you Cevapdzinica Cvjetno I bow before you I bow before you I bow before you (u mom drustvu znana i kao Svetiste Wink)... Cudno je to... Rolling Eyes Cak i ako si u zurbi, mozes nazvati mobitelom i naruciti, pa te cevapi docekaju tamo... Very cool

jesi siguran da ne bi upozorio nekoga na to da tako eksplicitno reklamira nesto drugo? (...stvarno nisam mogla odolit Twisted Evil )

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum