Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

PMS na PMFu

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 23:14 pon, 29. 3. 2004    Naslov: PMS na PMFu Citirajte i odgovorite

danas na faksu mi je frend rek'o da mu ubuduce javim kad imam pms tako da zna kad nece sa mnom na kavu jer da sam nemoguca. ja?! nemoguca?! :lilangel:
:idea: i rek'o mi je da bi mogla fino izmislit neki bedz "IMAM PMS" i podijelit svim zenema na faksu jer da ce tako bit bolje i nama (pms-pmf) i vama (samo pmf)!!!

sto vi mislite, ima li PMSa na PMFu?:grebgreb:
danas na faksu mi je frend rek'o da mu ubuduce javim kad imam pms tako da zna kad nece sa mnom na kavu jer da sam nemoguca. ja?! nemoguca?! #Lil angel
Idea i rek'o mi je da bi mogla fino izmislit neki bedz "IMAM PMS" i podijelit svim zenema na faksu jer da ce tako bit bolje i nama (pms-pmf) i vama (samo pmf)!!!

sto vi mislite, ima li PMSa na PMFu?Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:21 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol: :lol: :lol: :lol:
PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....

stvar je u tome, vrlo je lako prepoznati kad je netko u fazi PMSa...
ne vidim zakaj bi nam trebale značke za to, jednostavno, kad vidiš kakva je, pustiš taj tjedan.

općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. neki jednostavno vole biti bahati i u centru pažnje :oops: :oops:

a to da su takvi zato što su im se starci razveli, zato kaj imaju menzes, zato kaj su lijepi.....
TO SU IZMIŠLJOTINE
:wink:
Laughing Laughing Laughing Laughing
PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....

ne vidim zakaj bi nam trebale značke za to, jednostavno, kad vidiš kakva je, pustiš taj tjedan.

općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. neki jednostavno vole biti bahati i u centru pažnje Embarassed Embarassed

a to da su takvi zato što su im se starci razveli, zato kaj imaju menzes, zato kaj su lijepi.....
TO SU IZMIŠLJOTINE
Wink

[Vrh]
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:31 pon, 29. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....
[/quote]

slazem se, ali to ne daje nama opravdanje, vec si vi tako objasnjavate razne situacije (npr.kad malo jace dreknemo) da vam bude lakse.. :D

[quote="mlijeko"]stvar je u tome, vrlo je lako prepoznati kad je netko u fazi PMSa...
[/quote]
cekaj malo...kaj ipak postoji?!

[quote="mlijeko"]općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. [/quote]
ipak ne...

:D
mlijeko (napisa):

slazem se, ali to ne daje nama opravdanje, vec si vi tako objasnjavate razne situacije (npr.kad malo jace dreknemo) da vam bude lakse.. Very Happy

mlijeko (napisa):

cekaj malo...kaj ipak postoji?!

mlijeko (napisa):
općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina.

ipak ne...

Very Happy

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:36 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvalevrijedna inicijativa :)

Netko mi je svojevremeno spominjao nekakav program koji maila automatsku poruku dragim ljudima o "mjesecnim ciklusima" (na individualnoj bazi, ovisno o prirodi pojave ofkors ;)) upozoravajuci ih nekoliko dana ranije na grozote ili veselja koji ce ih uskoro zadesiti ? :)

veky, vsego, moze kakva shell/perl skriptica za tako nesto ? :D
Hvalevrijedna inicijativa Smile

Netko mi je svojevremeno spominjao nekakav program koji maila automatsku poruku dragim ljudima o "mjesecnim ciklusima" (na individualnoj bazi, ovisno o prirodi pojave ofkors Wink) upozoravajuci ih nekoliko dana ranije na grozote ili veselja koji ce ih uskoro zadesiti ? Smile

veky, vsego, moze kakva shell/perl skriptica za tako nesto ? Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 10:10 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]:lol: :lol: :lol: :lol:
(...)
TO SU IZMIŠLJOTINE
:wink:[/quote]

oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. meni, mojim cimericama, momku mi... nevjerojatno kako je taj pms mastovit, pa se voli svaki misec na razlicite nacine manifestirat da cesto ne uspijem ni skuzit koji mi je vrag dok ne pogledam na kalendar :P prosli mjesec mi je potencirao osjecaj da mi je ugrozena potreba za zabavom pa sam doma bojkotirala pranje suda u svrhu igranja na kompjuteru :lol:
znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit :cry: . vidila bi tebe :) aj kad si faca!
mlijeko (napisa):
Laughing Laughing Laughing Laughing
(...)
TO SU IZMIŠLJOTINE
Wink

oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. meni, mojim cimericama, momku mi... nevjerojatno kako je taj pms mastovit, pa se voli svaki misec na razlicite nacine manifestirat da cesto ne uspijem ni skuzit koji mi je vrag dok ne pogledam na kalendar Razz prosli mjesec mi je potencirao osjecaj da mi je ugrozena potreba za zabavom pa sam doma bojkotirala pranje suda u svrhu igranja na kompjuteru Laughing
znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit Crying or Very sad . vidila bi tebe Smile aj kad si faca!

c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-2 = 2 - 4

PostPostano: 10:40 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja isto mislim da je to sve izmisljotina ali ljudi mislite si kako ocete :)

zar nije netko nekoc postavio pretpostavku da ti je zivot takav kakvim si ga stvoris pa onda ako dopustas da ti neka stvar/pojava (poput pms-a) rula zivotom tj. tim tjednom svakog mjeseca onda ok :)
ali brijem da je sve to moguce izbjeci

BE A MAN!! :)
ja isto mislim da je to sve izmisljotina ali ljudi mislite si kako ocete Smile

zar nije netko nekoc postavio pretpostavku da ti je zivot takav kakvim si ga stvoris pa onda ako dopustas da ti neka stvar/pojava (poput pms-a) rula zivotom tj. tim tjednom svakog mjeseca onda ok Smile

BE A MAN!! Smile

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:29 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea "]znas,nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist [/quote]

da, ali nisi pesimist ako nemas bar malog razloga ili osobnog nezadovoljstva...sto hocu reci-pms ne stvara negativne osjecaje, vec ih povecava...npr.ako si polozio neki gadan ispit, bit ces sretan, bez obzira na pms...ili ako ti se nesto lose dogodi, bit ces izrazito nasretan u doba pmsa, vise no obicno ( ovo je samo emocionalna strana....a oni grcevi i to...to je gadno)...[b]no to je sve opet individualna stvar...[/b]

hm...ovo (ne)sretan citaj (ne)sretna :lol:

stoga se slazem s izjavom.....

[quote="c2h5oh"]ali brijem da je sve to moguce izbjeci

[/quote]
koryanshea (napisa):
znas,nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist

da, ali nisi pesimist ako nemas bar malog razloga ili osobnog nezadovoljstva...sto hocu reci-pms ne stvara negativne osjecaje, vec ih povecava...npr.ako si polozio neki gadan ispit, bit ces sretan, bez obzira na pms...ili ako ti se nesto lose dogodi, bit ces izrazito nasretan u doba pmsa, vise no obicno ( ovo je samo emocionalna strana....a oni grcevi i to...to je gadno)...no to je sve opet individualna stvar...

hm...ovo (ne)sretan citaj (ne)sretna Laughing

stoga se slazem s izjavom.....

c2h5oh (napisa):

[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:17 uto, 30. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kory"]oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. [/quote]

da ne bi bilo nesporazuma, bolovi i slično postoje. ali opravdavti se na to. ja znam prijatelja koji je dobio hemiće kad je morao na usmeni iz analize, i kaže da su ga totalno bolili, ali je stiso, i....

ono kaj sam htio reći je da ćeš čovjek, ako želi biti živčan, naći 1000 isprika

[quote="koryanshea"]znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit . vidila bi tebe aj kad si faca!
[/quote]

hm, nije poanta to kaj se vi loše osjećate, nego kaj tlačite svijet oko sebe (čast iznimkama, a ima ih, vjeruj).
kory (napisa):
oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi.

da ne bi bilo nesporazuma, bolovi i slično postoje. ali opravdavti se na to. ja znam prijatelja koji je dobio hemiće kad je morao na usmeni iz analize, i kaže da su ga totalno bolili, ali je stiso, i....

ono kaj sam htio reći je da ćeš čovjek, ako želi biti živčan, naći 1000 isprika

koryanshea (napisa):
znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit . vidila bi tebe aj kad si faca!

hm, nije poanta to kaj se vi loše osjećate, nego kaj tlačite svijet oko sebe (čast iznimkama, a ima ih, vjeruj).

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 17:10 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Re: PMS na PMFu Citirajte i odgovorite

[quote="dea"]danas na faksu mi je frend rek'o da mu ubuduce javim kad imam pms tako da zna kad nece sa mnom na kavu jer da sam nemoguca. ja?! nemoguca?! :lilangel:
:idea: i rek'o mi je da bi mogla fino izmislit neki bedz "IMAM PMS" i podijelit svim zenema na faksu jer da ce tako bit bolje i nama (pms-pmf) i vama (samo pmf)!!!

sto vi mislite, ima li PMSa na PMFu?:grebgreb:[/quote]

Kad imaš PMS, ne bi trebala izlazit van iz kuće i maltretirat ljude. :twisted:
dea (napisa):
danas na faksu mi je frend rek'o da mu ubuduce javim kad imam pms tako da zna kad nece sa mnom na kavu jer da sam nemoguca. ja?! nemoguca?! #Lil angel
Idea i rek'o mi je da bi mogla fino izmislit neki bedz "IMAM PMS" i podijelit svim zenema na faksu jer da ce tako bit bolje i nama (pms-pmf) i vama (samo pmf)!!!

sto vi mislite, ima li PMSa na PMFu?Kotacici rade 100 na sat

Kad imaš PMS, ne bi trebala izlazit van iz kuće i maltretirat ljude. Twisted Evil

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:32 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Re: PMS na PMFu Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Kad imaš PMS, ne bi trebala izlazit van iz kuće i maltretirat ljude. :twisted:[/quote]

Kad imas zelju za trollanjem, ni bi trebao ici na Internet i maltretirat ljude po forumima. :verytwisted:

Mala opaska o ostatku rasprave:

Simpaticno je kako mlada [i]inteligencija[/i] ima slobodarske poglede na svijet... :roll: I kako PMS osudjuju upravo oni koji nemaju taj problem... :roll:
Crni (napisa):
Kad imaš PMS, ne bi trebala izlazit van iz kuće i maltretirat ljude. Twisted Evil

Kad imas zelju za trollanjem, ni bi trebao ici na Internet i maltretirat ljude po forumima. Very twisted

Mala opaska o ostatku rasprave:

Simpaticno je kako mlada inteligencija ima slobodarske poglede na svijet... Rolling Eyes I kako PMS osudjuju upravo oni koji nemaju taj problem... Rolling Eyes

[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:48 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Re: PMS na PMFu Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Simpaticno je kako mlada [i]inteligencija[/i] ima slobodarske poglede na svijet... :roll: I kako PMS osudjuju upravo oni koji nemaju taj problem... :roll:[/quote]

hm, nekako sam se osjetio prozvanim :roll:

nitko ne osuđuje problem PMSa. ja živim solo s mamom i sestrom, pa fala bogu, znam kako je teško i onima koji nemaju ukoliko su prisiljeni prebivati gdje su i oni koji imaju! :roll:

ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA :twisted: ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima. meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.

ono što želim reći je:
Mi (muškarci i dječarci :oops: ) moramo znati tolerirati njih (žene i ostalo :twisted: ) kad imaju PMS, ali i ONE moraju biti malo smirenije. Tako ćemo svi zajdeno u slozi preživjeti [i]te dane u mjesecu[/i]

p.s. aime, kakav sam ja stručnjak za ženske stvari!

nego imam ja i jedan :offtopic:

jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? :roll:
vsego (napisa):

Simpaticno je kako mlada inteligencija ima slobodarske poglede na svijet... Rolling Eyes I kako PMS osudjuju upravo oni koji nemaju taj problem... Rolling Eyes

hm, nekako sam se osjetio prozvanim Rolling Eyes

nitko ne osuđuje problem PMSa. ja živim solo s mamom i sestrom, pa fala bogu, znam kako je teško i onima koji nemaju ukoliko su prisiljeni prebivati gdje su i oni koji imaju! Rolling Eyes

ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA Twisted Evil ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima. meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.

ono što želim reći je:
Mi (muškarci i dječarci Embarassed ) moramo znati tolerirati njih (žene i ostalo Twisted Evil ) kad imaju PMS, ali i ONE moraju biti malo smirenije. Tako ćemo svi zajdeno u slozi preživjeti te dane u mjesecu

p.s. aime, kakav sam ja stručnjak za ženske stvari!

nego imam ja i jedan :offtopic:

jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:19 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Re: PMS na PMFu Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]hm, nekako sam se osjetio prozvanim :roll:[/quote]

Odnosi se na sve koji tvrde da to ne postoji... 8)

[quote="mlijeko"]ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA :twisted: ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima.[/quote]

Slicno vrijedi i za neke muskarce, ali to sada nije tema... :)

[quote="mlijeko"]meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.[/quote]

Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... :? Bilo je "[i]Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga...[/i]" :shock:

[quote="mlijeko"]jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? :roll:[/quote]

Zaboravio si sredstva za pranje i ciscenje... :P
mlijeko (napisa):
hm, nekako sam se osjetio prozvanim Rolling Eyes

Odnosi se na sve koji tvrde da to ne postoji... Cool

mlijeko (napisa):
ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA Twisted Evil ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima.

Slicno vrijedi i za neke muskarce, ali to sada nije tema... Smile

mlijeko (napisa):
meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.

Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... Confused Bilo je "Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga..." Shocked

mlijeko (napisa):
jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? Rolling Eyes

Zaboravio si sredstva za pranje i ciscenje... Razz

[Vrh]
dea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:00 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mlijeko"]meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.
[/quote]

meni to stari i dan-danas tvrdi...:shock: :-)

[quote="vsego"]Bilo je "Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga..." :shock:

[/quote]

hahahahahaha... :D :D :D super "skinuto"....

p.s. starom nije smijesno...?! :shock: :?

:lol:
mlijeko (napisa):
meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.

meni to stari i dan-danas tvrdi...Shocked Smile

vsego (napisa):
Bilo je "Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga..." Shocked

hahahahahaha... Very Happy Very Happy Very Happy super "skinuto"....

p.s. starom nije smijesno...?! Shocked Confused

Laughing

[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:22 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Re: PMS na PMFu Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
[quote="mlijeko"]meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.[/quote]

Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... :? Bilo je "[i]Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga...[/i]" :shock:
[/quote]

Ullo :x a tinejdžeri? :lol:

Nije prepoznat! A kako onda objašnjavaš da neki ljudi i sa 20 godina trollaju po forumima i pričaju na predavanjima i šatajznam, a neki ni sa 15 to ne rade. To ovisi od osobe do osobe! Kao i s PMSom. Dobro Dea kaže. PMS su smislili muškarci da bi si opravdali ponašanje svojih žena, a pubertet mam i tate, da ih djeca ne sramote ponašanjem. Znate, ono!

[i]P[/i]sin vam je nepodnošljiv, donio je pivo u školu?
[b]m[/b]molim? ubit ću ga!
[i]P[/i]nemojte, nije pedagoški, dijete je u pubertetu...
[b]m[/b]ah, da, te godine... bube su u glavi...

:chilli: :verycool: :grunt:
vsego (napisa):

mlijeko (napisa):

Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... Confused Bilo je "Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga..." Shocked

Ullo Mad a tinejdžeri? Laughing

Nije prepoznat! A kako onda objašnjavaš da neki ljudi i sa 20 godina trollaju po forumima i pričaju na predavanjima i šatajznam, a neki ni sa 15 to ne rade. To ovisi od osobe do osobe! Kao i s PMSom. Dobro Dea kaže. PMS su smislili muškarci da bi si opravdali ponašanje svojih žena, a pubertet mam i tate, da ih djeca ne sramote ponašanjem. Znate, ono!

Psin vam je nepodnošljiv, donio je pivo u školu?
mmolim? ubit ću ga!
Pnemojte, nije pedagoški, dijete je u pubertetu...
mah, da, te godine... bube su u glavi...

Dancing chilli Very cool Deep thinking

[Vrh]
Sanela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:02 sri, 14. 4. 2004    Naslov: Ah taj PMS! Citirajte i odgovorite

[color=darkblue][/color]Eh, da... Naravno da nije svatkom isto za vrijeme tih dana... ni ja svaki mjesec ne reagiram jednako! jedan mjesec cu zabrijavat razne gluposti zbog kojih mislim da cu poludit, drugi cu bit toliko zivcana i bijesna da bih mogla nekoga ubit, al nekako se suzdrzavam, treci cu samo trpati hranu u sebe dok mi ne postane zlo...
:evil:
Vidis, nikad ne mozes znati sto donosi sljedeci mjesec! :bad-words:
A za one koji kazu da je PMS izmisljotina, he... da li su po vama onda i hormoni izmisljotina???? :ccc:
Eh, da... Naravno da nije svatkom isto za vrijeme tih dana... ni ja svaki mjesec ne reagiram jednako! jedan mjesec cu zabrijavat razne gluposti zbog kojih mislim da cu poludit, drugi cu bit toliko zivcana i bijesna da bih mogla nekoga ubit, al nekako se suzdrzavam, treci cu samo trpati hranu u sebe dok mi ne postane zlo...
Evil or Very Mad
Vidis, nikad ne mozes znati sto donosi sljedeci mjesec! #Cussing out
A za one koji kazu da je PMS izmisljotina, he... da li su po vama onda i hormoni izmisljotina???? Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
Frnca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:25 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma ljudi moji, sve vam je to skoro na psihičkoj bazi.... Žena misli: joj sad ću dobiti, moram biti nikakva i mora barem uži krug oko mene (kilometar promjera) znati tu informaciju!
Jeste primijetili kako neke žene jedva dočekaju saopćit svima kako iščekuju i kako pucaju od boli :evil: ... Pa očekuju bog zna šta: suosjećanje od prijateljica (koje, by the way, nemaju tih problema :lol: ) ili možda od momka (koji će jadan klimnuti glavom i nastavit razmišljat o europskom prvenstvu :lol: )!
Ma, cure moje, držite za sebe svoj PMS, to nikoga ne zanima!

Ja sam žena i šutim o tome :twisted:
Ma ljudi moji, sve vam je to skoro na psihičkoj bazi.... Žena misli: joj sad ću dobiti, moram biti nikakva i mora barem uži krug oko mene (kilometar promjera) znati tu informaciju!
Jeste primijetili kako neke žene jedva dočekaju saopćit svima kako iščekuju i kako pucaju od boli Evil or Very Mad ... Pa očekuju bog zna šta: suosjećanje od prijateljica (koje, by the way, nemaju tih problema Laughing ) ili možda od momka (koji će jadan klimnuti glavom i nastavit razmišljat o europskom prvenstvu Laughing )!
Ma, cure moje, držite za sebe svoj PMS, to nikoga ne zanima!

Ja sam žena i šutim o tome Twisted Evil

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:28 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Frnca"]Ja sam žena i šutim o tome :twisted:[/quote]

Osim sto piskaras po raznim cudnim forumima... :roll:
Frnca (napisa):
Ja sam žena i šutim o tome Twisted Evil

Osim sto piskaras po raznim cudnim forumima... Rolling Eyes

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Frnca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:44 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma tek sam nova pa mi interesantno, ali sigurno će mi dosadit s vrimenom :roll: !
Ali dobro, eto, sad idem :grrr:
Ma tek sam nova pa mi interesantno, ali sigurno će mi dosadit s vrimenom Rolling Eyes !
Ali dobro, eto, sad idem Grrrrr....

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:47 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemoj ici... nemam ja nista protiv rasprave o [b]tvom[/b] PMS-u :wink:
Nemoj ici... nemam ja nista protiv rasprave o tvom PMS-u Wink

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum