Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
dea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 23:21 pon, 29. 3. 2004 Naslov: |
|
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....
stvar je u tome, vrlo je lako prepoznati kad je netko u fazi PMSa...
ne vidim zakaj bi nam trebale značke za to, jednostavno, kad vidiš kakva je, pustiš taj tjedan.
općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. neki jednostavno vole biti bahati i u centru pažnje :oops: :oops:
a to da su takvi zato što su im se starci razveli, zato kaj imaju menzes, zato kaj su lijepi.....
TO SU IZMIŠLJOTINE
:wink:
PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....
stvar je u tome, vrlo je lako prepoznati kad je netko u fazi PMSa...
ne vidim zakaj bi nam trebale značke za to, jednostavno, kad vidiš kakva je, pustiš taj tjedan.
općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. neki jednostavno vole biti bahati i u centru pažnje
a to da su takvi zato što su im se starci razveli, zato kaj imaju menzes, zato kaj su lijepi.....
TO SU IZMIŠLJOTINE
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
Postano: 23:31 pon, 29. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mlijeko"]PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....
[/quote]
slazem se, ali to ne daje nama opravdanje, vec si vi tako objasnjavate razne situacije (npr.kad malo jace dreknemo) da vam bude lakse.. :D
[quote="mlijeko"]stvar je u tome, vrlo je lako prepoznati kad je netko u fazi PMSa...
[/quote]
cekaj malo...kaj ipak postoji?!
[quote="mlijeko"]općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. [/quote]
ipak ne...
:D
mlijeko (napisa): | PMS ne postoji! nigdje. to je samo američka izmišljotina koja daje curama opravdanje da budu živčane (i sl.)za vrijeme, je li, ciklusa....
|
slazem se, ali to ne daje nama opravdanje, vec si vi tako objasnjavate razne situacije (npr.kad malo jace dreknemo) da vam bude lakse..
mlijeko (napisa): | stvar je u tome, vrlo je lako prepoznati kad je netko u fazi PMSa...
|
cekaj malo...kaj ipak postoji?!
mlijeko (napisa): | općenito, mislim da su sve vrste stresa puka izmišljotina. |
ipak ne...
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:10 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mlijeko"]:lol: :lol: :lol: :lol:
(...)
TO SU IZMIŠLJOTINE
:wink:[/quote]
oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. meni, mojim cimericama, momku mi... nevjerojatno kako je taj pms mastovit, pa se voli svaki misec na razlicite nacine manifestirat da cesto ne uspijem ni skuzit koji mi je vrag dok ne pogledam na kalendar :P prosli mjesec mi je potencirao osjecaj da mi je ugrozena potreba za zabavom pa sam doma bojkotirala pranje suda u svrhu igranja na kompjuteru :lol:
znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit :cry: . vidila bi tebe :) aj kad si faca!
mlijeko (napisa): |
(...)
TO SU IZMIŠLJOTINE
|
oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. meni, mojim cimericama, momku mi... nevjerojatno kako je taj pms mastovit, pa se voli svaki misec na razlicite nacine manifestirat da cesto ne uspijem ni skuzit koji mi je vrag dok ne pogledam na kalendar prosli mjesec mi je potencirao osjecaj da mi je ugrozena potreba za zabavom pa sam doma bojkotirala pranje suda u svrhu igranja na kompjuteru
znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit . vidila bi tebe aj kad si faca!
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
Postano: 11:29 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea "]znas,nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist [/quote]
da, ali nisi pesimist ako nemas bar malog razloga ili osobnog nezadovoljstva...sto hocu reci-pms ne stvara negativne osjecaje, vec ih povecava...npr.ako si polozio neki gadan ispit, bit ces sretan, bez obzira na pms...ili ako ti se nesto lose dogodi, bit ces izrazito nasretan u doba pmsa, vise no obicno ( ovo je samo emocionalna strana....a oni grcevi i to...to je gadno)...[b]no to je sve opet individualna stvar...[/b]
hm...ovo (ne)sretan citaj (ne)sretna :lol:
stoga se slazem s izjavom.....
[quote="c2h5oh"]ali brijem da je sve to moguce izbjeci
[/quote]
koryanshea (napisa): | znas,nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist |
da, ali nisi pesimist ako nemas bar malog razloga ili osobnog nezadovoljstva...sto hocu reci-pms ne stvara negativne osjecaje, vec ih povecava...npr.ako si polozio neki gadan ispit, bit ces sretan, bez obzira na pms...ili ako ti se nesto lose dogodi, bit ces izrazito nasretan u doba pmsa, vise no obicno ( ovo je samo emocionalna strana....a oni grcevi i to...to je gadno)...no to je sve opet individualna stvar...
hm...ovo (ne)sretan citaj (ne)sretna
stoga se slazem s izjavom.....
c2h5oh (napisa): | ali brijem da je sve to moguce izbjeci
|
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 14:17 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="kory"]oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. [/quote]
da ne bi bilo nesporazuma, bolovi i slično postoje. ali opravdavti se na to. ja znam prijatelja koji je dobio hemiće kad je morao na usmeni iz analize, i kaže da su ga totalno bolili, ali je stiso, i....
ono kaj sam htio reći je da ćeš čovjek, ako želi biti živčan, naći 1000 isprika
[quote="koryanshea"]znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit . vidila bi tebe aj kad si faca!
[/quote]
hm, nije poanta to kaj se vi loše osjećate, nego kaj tlačite svijet oko sebe (čast iznimkama, a ima ih, vjeruj).
kory (napisa): | oooo da su bar izmisljotine, sto bi nam zivot bio laksi. |
da ne bi bilo nesporazuma, bolovi i slično postoje. ali opravdavti se na to. ja znam prijatelja koji je dobio hemiće kad je morao na usmeni iz analize, i kaže da su ga totalno bolili, ali je stiso, i....
ono kaj sam htio reći je da ćeš čovjek, ako želi biti živčan, naći 1000 isprika
koryanshea (napisa): | znas, nije bas fin osjecaj kad zbog nekih glupih hormona postanes teski pesimist na nekoliko dana i onda ne mozes prestat razmisljat npr kako ti kucni ljubimac u principu moze svaki dan zaginit . vidila bi tebe aj kad si faca!
|
hm, nije poanta to kaj se vi loše osjećate, nego kaj tlačite svijet oko sebe (čast iznimkama, a ima ih, vjeruj).
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 17:48 sri, 31. 3. 2004 Naslov: Re: PMS na PMFu |
|
|
[quote="vsego"]
Simpaticno je kako mlada [i]inteligencija[/i] ima slobodarske poglede na svijet... :roll: I kako PMS osudjuju upravo oni koji nemaju taj problem... :roll:[/quote]
hm, nekako sam se osjetio prozvanim :roll:
nitko ne osuđuje problem PMSa. ja živim solo s mamom i sestrom, pa fala bogu, znam kako je teško i onima koji nemaju ukoliko su prisiljeni prebivati gdje su i oni koji imaju! :roll:
ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA :twisted: ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima. meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.
ono što želim reći je:
Mi (muškarci i dječarci :oops: ) moramo znati tolerirati njih (žene i ostalo :twisted: ) kad imaju PMS, ali i ONE moraju biti malo smirenije. Tako ćemo svi zajdeno u slozi preživjeti [i]te dane u mjesecu[/i]
p.s. aime, kakav sam ja stručnjak za ženske stvari!
nego imam ja i jedan :offtopic:
jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? :roll:
vsego (napisa): |
Simpaticno je kako mlada inteligencija ima slobodarske poglede na svijet... I kako PMS osudjuju upravo oni koji nemaju taj problem... |
hm, nekako sam se osjetio prozvanim
nitko ne osuđuje problem PMSa. ja živim solo s mamom i sestrom, pa fala bogu, znam kako je teško i onima koji nemaju ukoliko su prisiljeni prebivati gdje su i oni koji imaju!
ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima. meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.
ono što želim reći je:
Mi (muškarci i dječarci ) moramo znati tolerirati njih (žene i ostalo ) kad imaju PMS, ali i ONE moraju biti malo smirenije. Tako ćemo svi zajdeno u slozi preživjeti te dane u mjesecu
p.s. aime, kakav sam ja stručnjak za ženske stvari!
nego imam ja i jedan :offtopic:
jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:19 sri, 31. 3. 2004 Naslov: Re: PMS na PMFu |
|
|
[quote="mlijeko"]hm, nekako sam se osjetio prozvanim :roll:[/quote]
Odnosi se na sve koji tvrde da to ne postoji... 8)
[quote="mlijeko"]ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA :twisted: ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima.[/quote]
Slicno vrijedi i za neke muskarce, ali to sada nije tema... :)
[quote="mlijeko"]meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.[/quote]
Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... :? Bilo je "[i]Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga...[/i]" :shock:
[quote="mlijeko"]jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? :roll:[/quote]
Zaboravio si sredstva za pranje i ciscenje... :P
mlijeko (napisa): | hm, nekako sam se osjetio prozvanim |
Odnosi se na sve koji tvrde da to ne postoji...
mlijeko (napisa): | ali ima i NEPMS dana[(c)by: JA ] kad se one ponašaju gore nego pod PMS danima. |
Slicno vrijedi i za neke muskarce, ali to sada nije tema...
mlijeko (napisa): | meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa. |
Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... Bilo je "Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga..."
mlijeko (napisa): | jel vas živciraju reklame. sve kaj se reklamira na TVu su ulošci i pivo? |
Zaboravio si sredstva za pranje i ciscenje...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 19:22 sri, 31. 3. 2004 Naslov: Re: PMS na PMFu |
|
|
[quote="vsego"]
[quote="mlijeko"]meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa.[/quote]
Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... :? Bilo je "[i]Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga...[/i]" :shock:
[/quote]
Ullo :x a tinejdžeri? :lol:
Nije prepoznat! A kako onda objašnjavaš da neki ljudi i sa 20 godina trollaju po forumima i pričaju na predavanjima i šatajznam, a neki ni sa 15 to ne rade. To ovisi od osobe do osobe! Kao i s PMSom. Dobro Dea kaže. PMS su smislili muškarci da bi si opravdali ponašanje svojih žena, a pubertet mam i tate, da ih djeca ne sramote ponašanjem. Znate, ono!
[i]P[/i]sin vam je nepodnošljiv, donio je pivo u školu?
[b]m[/b]molim? ubit ću ga!
[i]P[/i]nemojte, nije pedagoški, dijete je u pubertetu...
[b]m[/b]ah, da, te godine... bube su u glavi...
:chilli: :verycool: :grunt:
vsego (napisa): |
mlijeko (napisa): | meni je kuma rekla da kad je ona odratsala (prije 20-30 godina) nije bilo ni puberteta ni stresa. |
Ako nije prepoznat, ne znaci da ga nije bilo... Bilo je "Zena, to nize bice, je opet cudljiva... Sta nas briga..."
|
Ullo a tinejdžeri?
Nije prepoznat! A kako onda objašnjavaš da neki ljudi i sa 20 godina trollaju po forumima i pričaju na predavanjima i šatajznam, a neki ni sa 15 to ne rade. To ovisi od osobe do osobe! Kao i s PMSom. Dobro Dea kaže. PMS su smislili muškarci da bi si opravdali ponašanje svojih žena, a pubertet mam i tate, da ih djeca ne sramote ponašanjem. Znate, ono!
Psin vam je nepodnošljiv, donio je pivo u školu?
mmolim? ubit ću ga!
Pnemojte, nije pedagoški, dijete je u pubertetu...
mah, da, te godine... bube su u glavi...
|
|
[Vrh] |
|
Sanela Forumaš(ica)
|
Postano: 18:02 sri, 14. 4. 2004 Naslov: Ah taj PMS! |
|
|
[color=darkblue][/color]Eh, da... Naravno da nije svatkom isto za vrijeme tih dana... ni ja svaki mjesec ne reagiram jednako! jedan mjesec cu zabrijavat razne gluposti zbog kojih mislim da cu poludit, drugi cu bit toliko zivcana i bijesna da bih mogla nekoga ubit, al nekako se suzdrzavam, treci cu samo trpati hranu u sebe dok mi ne postane zlo...
:evil:
Vidis, nikad ne mozes znati sto donosi sljedeci mjesec! :bad-words:
A za one koji kazu da je PMS izmisljotina, he... da li su po vama onda i hormoni izmisljotina???? :ccc:
Eh, da... Naravno da nije svatkom isto za vrijeme tih dana... ni ja svaki mjesec ne reagiram jednako! jedan mjesec cu zabrijavat razne gluposti zbog kojih mislim da cu poludit, drugi cu bit toliko zivcana i bijesna da bih mogla nekoga ubit, al nekako se suzdrzavam, treci cu samo trpati hranu u sebe dok mi ne postane zlo...
Vidis, nikad ne mozes znati sto donosi sljedeci mjesec!
A za one koji kazu da je PMS izmisljotina, he... da li su po vama onda i hormoni izmisljotina????
|
|
[Vrh] |
|
Frnca Forumaš(ica)
|
Postano: 9:25 sri, 23. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Ma ljudi moji, sve vam je to skoro na psihičkoj bazi.... Žena misli: joj sad ću dobiti, moram biti nikakva i mora barem uži krug oko mene (kilometar promjera) znati tu informaciju!
Jeste primijetili kako neke žene jedva dočekaju saopćit svima kako iščekuju i kako pucaju od boli :evil: ... Pa očekuju bog zna šta: suosjećanje od prijateljica (koje, by the way, nemaju tih problema :lol: ) ili možda od momka (koji će jadan klimnuti glavom i nastavit razmišljat o europskom prvenstvu :lol: )!
Ma, cure moje, držite za sebe svoj PMS, to nikoga ne zanima!
Ja sam žena i šutim o tome :twisted:
Ma ljudi moji, sve vam je to skoro na psihičkoj bazi.... Žena misli: joj sad ću dobiti, moram biti nikakva i mora barem uži krug oko mene (kilometar promjera) znati tu informaciju!
Jeste primijetili kako neke žene jedva dočekaju saopćit svima kako iščekuju i kako pucaju od boli ... Pa očekuju bog zna šta: suosjećanje od prijateljica (koje, by the way, nemaju tih problema ) ili možda od momka (koji će jadan klimnuti glavom i nastavit razmišljat o europskom prvenstvu )!
Ma, cure moje, držite za sebe svoj PMS, to nikoga ne zanima!
Ja sam žena i šutim o tome
_________________ Frnca
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Frnca Forumaš(ica)