Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prodajem staro računalo

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
188 = 301 - 113

PostPostano: 16:59 pon, 16. 11. 2009    Naslov: Prodajem staro računalo Citirajte i odgovorite

Kako što naslov kaže, prodajem stari komp, star je oko 5.5g. Prodaje se samo kanta, makar bi bilo i moguće i monitor.

[b]MATIČNA PLOČA[/b] – MSI KT4AV (MS-6712), integriran zvuk i mreža, VIA KT400A Chipset, 1AGP+5PCI, 3xDDR

[b]PROCESOR[/b] – AMD Barthon 2500XP, 1.83GHz, 512kb L2 Cache + ventilator

[b]RAM[/b] – 2x512 MB (DDR) (+ jedan prazan utor na matičnoj)

[b]HARD DISC[/b] – Maxtor 160GB, 7200rpm, 8MB Cache

[b]GRAFIKA[/b] – ATI RADEON 9600, 256MB

[b]OPTIKA[/b] – 1x DVD ROM, 1x CD-RW, 1x DVD-RW (dakle 3 optička uređaja)

[b]FLOPPY DISC[/b] 1.44MB, Samsung

[b]KUČIŠTE[/b] – Midi tower, 400W, prednji priključci – 2xUSB i audio

Nakon dogovorene kupnje moguća instalacija svega.

Cijena - 1000kn

Moguća prodaja i monitora
[b]MONITOR[/b] - COMPAQ 7750, 17'' CRT- 500kn

Dogovor čim prije, a sama prodaja kad ja kupim novog (što će biti uskoro). Javite se na pm :D
Kako što naslov kaže, prodajem stari komp, star je oko 5.5g. Prodaje se samo kanta, makar bi bilo i moguće i monitor.

MATIČNA PLOČA – MSI KT4AV (MS-6712), integriran zvuk i mreža, VIA KT400A Chipset, 1AGP+5PCI, 3xDDR

PROCESOR – AMD Barthon 2500XP, 1.83GHz, 512kb L2 Cache + ventilator

RAM – 2x512 MB (DDR) (+ jedan prazan utor na matičnoj)

HARD DISC – Maxtor 160GB, 7200rpm, 8MB Cache

GRAFIKA – ATI RADEON 9600, 256MB

OPTIKA – 1x DVD ROM, 1x CD-RW, 1x DVD-RW (dakle 3 optička uređaja)

FLOPPY DISC 1.44MB, Samsung

KUČIŠTE – Midi tower, 400W, prednji priključci – 2xUSB i audio

Nakon dogovorene kupnje moguća instalacija svega.

Cijena - 1000kn

Moguća prodaja i monitora
MONITOR - COMPAQ 7750, 17'' CRT- 500kn

Dogovor čim prije, a sama prodaja kad ja kupim novog (što će biti uskoro). Javite se na pm Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 20:08 pon, 16. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inače ovo ne radim... al fakat si pretjerao s cijenom...

Ja sam konfu procjenio na max 500 kn (zajedno sa monitorom)

Ali ovi dečki najbolje znaju... pa ako se netko zainteresirao nek slobodno prati razvoj ove teme na pcekspert forumu...

[url]http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166740[/url]
Inače ovo ne radim... al fakat si pretjerao s cijenom...

Ja sam konfu procjenio na max 500 kn (zajedno sa monitorom)

Ali ovi dečki najbolje znaju... pa ako se netko zainteresirao nek slobodno prati razvoj ove teme na pcekspert forumu...

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166740

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 22:17 pon, 16. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, moguće da sam pretjero sa cijenom :D

Al mislim da nisam puno ni fulo... ima ljudi koji nisu u financijskoj mogućnosti za kupnju novog računala, a ono im je potrebno za internet, mail i office, za što je ova konfa i više nego dobra. Monitora danas nema novih ispod 1000kn, pa je ovih mojih napisanih 500 još super.

Doduše, još ću po oglasniku pogledat kako se cijene kreću pa onda stavit ponudu koja mislim da bi bila zadovoljavajuća.

Recimo, konfa+monitor 1000kn.

Tu sam post stavio za slučaj da nekom hitno treba, a nema trenutno love... ionako ću prije prodat preko oglasnika :D
Ok, moguće da sam pretjero sa cijenom Very Happy

Al mislim da nisam puno ni fulo... ima ljudi koji nisu u financijskoj mogućnosti za kupnju novog računala, a ono im je potrebno za internet, mail i office, za što je ova konfa i više nego dobra. Monitora danas nema novih ispod 1000kn, pa je ovih mojih napisanih 500 još super.

Doduše, još ću po oglasniku pogledat kako se cijene kreću pa onda stavit ponudu koja mislim da bi bila zadovoljavajuća.

Recimo, konfa+monitor 1000kn.

Tu sam post stavio za slučaj da nekom hitno treba, a nema trenutno love... ionako ću prije prodat preko oglasnika Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 22:31 pon, 16. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemreš za taj monitor dobit više od 250 kn. U oglasniku bi mogo navuć do 400 max.

A i ti prodaješ CRT, a danas više nema ni za kupit takvih. Samo su LCD-ovi. Tako da to uopće ne možeš uspoređivati.
Nemreš za taj monitor dobit više od 250 kn. U oglasniku bi mogo navuć do 400 max.

A i ti prodaješ CRT, a danas više nema ni za kupit takvih. Samo su LCD-ovi. Tako da to uopće ne možeš uspoređivati.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:33 pon, 16. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kakt00s"]A i ti prodaješ CRT, a danas više nema ni za kupit takvih. Samo su LCD-ovi.[/quote]

Razlog vise za cijenu. Monitor nije monitor ako nema bar 25 kila. :gg:
kakt00s (napisa):
A i ti prodaješ CRT, a danas više nema ni za kupit takvih. Samo su LCD-ovi.

Razlog vise za cijenu. Monitor nije monitor ako nema bar 25 kila. Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 22:45 pon, 16. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

*mental note begin_ izvuci iz ormara 21'' CRT monitor i prodaj ga za dobre pare _mental note over*
*mental note begin_ izvuci iz ormara 21'' CRT monitor i prodaj ga za dobre pare _mental note over*

by A.Einstein
[Vrh]
brlja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 13:32 uto, 17. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A istina je da je malo too much. Cijena je uistinu bliža 500kn. Argument za to je da sam ja kupio grafičku kakvu ti imaš, koju ja smatram najvrednijim dijelom konfe, s tim da sam ja kupio 9600XT kao najjaču iz serije za 150KN. Ak je tvoja 9600 All In Wonder to ti vijedi onak 50 kn max.
A i godine su tu, čudno ponašanje poluvodičkih elemenata je proporcionalno s starosti. 500 kn max samo zato jel je sve u paketu.

A monitor kak kaže čovijek 400kn uvrh glave, a i to neznam ko će ti kupit. Ja uglavnom ak imam viška komp, kad kupujem drugi, poklonim ovaj nekom ko nema novaca da kupi a poslužiti će mu za srednju školu, jer je prodaja pain in the ass.
A istina je da je malo too much. Cijena je uistinu bliža 500kn. Argument za to je da sam ja kupio grafičku kakvu ti imaš, koju ja smatram najvrednijim dijelom konfe, s tim da sam ja kupio 9600XT kao najjaču iz serije za 150KN. Ak je tvoja 9600 All In Wonder to ti vijedi onak 50 kn max.
A i godine su tu, čudno ponašanje poluvodičkih elemenata je proporcionalno s starosti. 500 kn max samo zato jel je sve u paketu.

A monitor kak kaže čovijek 400kn uvrh glave, a i to neznam ko će ti kupit. Ja uglavnom ak imam viška komp, kad kupujem drugi, poklonim ovaj nekom ko nema novaca da kupi a poslužiti će mu za srednju školu, jer je prodaja pain in the ass.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:03 uto, 17. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="brlja"]A i godine su tu, čudno ponašanje poluvodičkih elemenata je proporcionalno s starosti.[/quote]

To kaze fizika. Iskustvo, barem moje, kaze da ako masina ne krepa u prvih godinu dana (ili koliko vec traje garancija, pa dodas mjesec-dva), onda vjerojatno i nece. Moja masina doma je stara cca 10 godina, ne gasim ju niti kad idem na more i radi bez i najmanjeg glitcha. Osim, naravno, sto je "brza" koliko se od takve masine ocekuje...
brlja (napisa):
A i godine su tu, čudno ponašanje poluvodičkih elemenata je proporcionalno s starosti.

To kaze fizika. Iskustvo, barem moje, kaze da ako masina ne krepa u prvih godinu dana (ili koliko vec traje garancija, pa dodas mjesec-dva), onda vjerojatno i nece. Moja masina doma je stara cca 10 godina, ne gasim ju niti kad idem na more i radi bez i najmanjeg glitcha. Osim, naravno, sto je "brza" koliko se od takve masine ocekuje...

[Vrh]
buzov5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 16:42 uto, 24. 11. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

realna cijena za 17" crt je oko 100 krznenih... a i za tih 100 ces se nacekat da nekome zatreba 17" monitor za garazu ili nes slicno.... ja sam svoj na kraju poklonio da ga ne bacim... a za konfu preporucam da ju bacis na pce u dijelove..
realna cijena za 17" crt je oko 100 krznenih... a i za tih 100 ces se nacekat da nekome zatreba 17" monitor za garazu ili nes slicno.... ja sam svoj na kraju poklonio da ga ne bacim... a za konfu preporucam da ju bacis na pce u dijelove..

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum