Prethodna tema :: Sljedeća tema |
smatrate li da matematika treba biti u sklopu PMF-a |
DA |
|
40% |
[ 17 ] |
NE |
|
38% |
[ 16 ] |
boli me briga |
|
21% |
[ 9 ] |
|
Ukupno glasova : 42 |
|
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:06 uto, 6. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Meni se pitanje uopce ne cini kao "[i]navlakusha[/i]"... :roll:
Glas ti mogu samo ja promijeniti, i to direktnim zahvatom u bazi (nema sucelja za to)... :? No, ja ne mogu provjeriti kako si glasao, nego samo konacne brojeve mijenjati, pa ne mogu znati zelis li "ubiti konkurenciju" ili si stvarno promashio kao sto tvrdis... :(
Krace, [color=darkred]po glasovima se ne brlja (osim jedne iznimke gdje je bila moja ocita zezancija).[/color] :)
Ovo je prilicno outdated topic (i poll), pa nije ni tako bitno za sto si glasao... ;)
Meni se pitanje uopce ne cini kao "navlakusha"...
Glas ti mogu samo ja promijeniti, i to direktnim zahvatom u bazi (nema sucelja za to)... No, ja ne mogu provjeriti kako si glasao, nego samo konacne brojeve mijenjati, pa ne mogu znati zelis li "ubiti konkurenciju" ili si stvarno promashio kao sto tvrdis...
Krace, po glasovima se ne brlja (osim jedne iznimke gdje je bila moja ocita zezancija).
Ovo je prilicno outdated topic (i poll), pa nije ni tako bitno za sto si glasao...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|