Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prisutnost na nastavi
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cigla007
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 23:31 sri, 6. 1. 2010    Naslov: prisutnost na nastavi Citirajte i odgovorite

zanimalo bi me u kojoj mjeri prisutnost na nastavi utječe na konačnu ocjenu?

hvala
zanimalo bi me u kojoj mjeri prisutnost na nastavi utječe na konačnu ocjenu?

hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:43 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bodovi na blic testovima cine 20% ocjene.
Bodovi na blic testovima cine 20% ocjene.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cigla007
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:59 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

malo ste me krivo shvatili...

pitam o prisutnosti na nastavi - kakvu ulogu ima (oni popisi) ako se gledaju samo bodovi s bliceva, tj. utječe li i to na ocjenu?
malo ste me krivo shvatili...

pitam o prisutnosti na nastavi - kakvu ulogu ima (oni popisi) ako se gledaju samo bodovi s bliceva, tj. utječe li i to na ocjenu?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:06 čet, 7. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na ocjenu direktno utjecu samo bodovi osvojeni na blicevima. Ja se nadam da dolasci na predavanja i vjezbe olaksavaju savladavanje gradiva i na taj nacin utjecu na ocjenu. U svakom slucaju, za same potpise na evidenciji dolazaka nisu predvidjeni nikakvi bodovi.
Na ocjenu direktno utjecu samo bodovi osvojeni na blicevima. Ja se nadam da dolasci na predavanja i vjezbe olaksavaju savladavanje gradiva i na taj nacin utjecu na ocjenu. U svakom slucaju, za same potpise na evidenciji dolazaka nisu predvidjeni nikakvi bodovi.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
15 = 33 - 18

PostPostano: 0:31 pet, 8. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni pak nikad nije bilo jasno zasto su predavanja obavezna? Stovise, u tome vidim više štete nego koristi.
Sve dok fakulteti ne budu obavezni nevidim smisla da predavanja budu obavezna.
Meni pak nikad nije bilo jasno zasto su predavanja obavezna? Stovise, u tome vidim više štete nego koristi.

Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-33 = 19 - 52

PostPostano: 8:50 ned, 10. 1. 2010    Naslov: prisutnost na nastavi Citirajte i odgovorite

[quote="Swerz"]Meni pak nikad nije bilo jasno zasto su predavanja obavezna? Stovise, u tome vidim više štete nego koristi.
Sve dok fakulteti ne budu obavezni nevidim smisla da predavanja budu obavezna.[/quote]
Sada, po završetku prvog semestra, ako si još netko postavlja isto pitanje, informiram ga o mogućnostima probiranja nakoh prvog semestra. Svi su sa veznikom ili:

a) nastaviti u drugi semestar sa ophodnjama predavanja i vježbi

b) prijaviti ispit iz matematike na Državnoj maturi i "rasturiti" test, budući da si je ponovio srednjoškolsku matematiku na Elementarnoj matematici pa mu nebi bilo nikakvih poteškoća na DM. Sa tim položenim ispitom, odmah se upisati na Medicinski faks gdje bi pratio vježbe iz anatomije, vježbe iz biokemije, vježbe iz hematologije, vježbe iz ginekologije, vježbe iz farmakologije, vježbe iz mikrobiologije, gdje mu nebi bilo dosadno

c) za 10 dana javiti se u Kadrovsku službu Ledo glede sezonskog rada ove godine. Mjesečna "zarada" 3050,00 kuna

d) u Školi za cestovni promet Zagreb, upisati tečaj za deficitarno zanimanje: vozač viličara.
Swerz (napisa):

Sada, po završetku prvog semestra, ako si još netko postavlja isto pitanje, informiram ga o mogućnostima probiranja nakoh prvog semestra. Svi su sa veznikom ili:

a) nastaviti u drugi semestar sa ophodnjama predavanja i vježbi

b) prijaviti ispit iz matematike na Državnoj maturi i "rasturiti" test, budući da si je ponovio srednjoškolsku matematiku na Elementarnoj matematici pa mu nebi bilo nikakvih poteškoća na DM. Sa tim položenim ispitom, odmah se upisati na Medicinski faks gdje bi pratio vježbe iz anatomije, vježbe iz biokemije, vježbe iz hematologije, vježbe iz ginekologije, vježbe iz farmakologije, vježbe iz mikrobiologije, gdje mu nebi bilo dosadno

c) za 10 dana javiti se u Kadrovsku službu Ledo glede sezonskog rada ove godine. Mjesečna "zarada" 3050,00 kuna

d) u Školi za cestovni promet Zagreb, upisati tečaj za deficitarno zanimanje: vozač viličara.

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 23:02 ned, 10. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisi me shvatio.
Fax sam upisao svojevoljno i predavanja i vjezbe takodjer pohadjam svojevoljno. Nazalost, dosta ljudi dolazi na predavanja/vjezbe samo zato jer moraju pa tamo citaju novine, prckaju po mobitelu i na kraju krajeva ometaju druge...

Poanta:
50 studenta.
Ak su predavanja/vjezbe neobavezna kroz mjesec dana ce se profiltrirati grupa od 20tak studenata koji zele neki vrag nauciti a ovih 30 nece dolaziti turistički i raditi kuršlus. Bolje njima jer zasto bi bili negdje di ne žele biti, bolje nama koji zelimo nekaj nauciti a i bolje je profesoru/asistentu raditi sa manjom grupom.
Nisi me shvatio.
Fax sam upisao svojevoljno i predavanja i vjezbe takodjer pohadjam svojevoljno. Nazalost, dosta ljudi dolazi na predavanja/vjezbe samo zato jer moraju pa tamo citaju novine, prckaju po mobitelu i na kraju krajeva ometaju druge...

Poanta:
50 studenta.
Ak su predavanja/vjezbe neobavezna kroz mjesec dana ce se profiltrirati grupa od 20tak studenata koji zele neki vrag nauciti a ovih 30 nece dolaziti turistički i raditi kuršlus. Bolje njima jer zasto bi bili negdje di ne žele biti, bolje nama koji zelimo nekaj nauciti a i bolje je profesoru/asistentu raditi sa manjom grupom.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:59 pon, 11. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedino sto ce profesor/asistent imati problema ako prodje samo 20 od 50 studenata. Bolonja je skolica - nama je posao tjerati vas da dolazite i radite. Swerz, rodio si se 5-6 godina prekasno :(
Jedino sto ce profesor/asistent imati problema ako prodje samo 20 od 50 studenata. Bolonja je skolica - nama je posao tjerati vas da dolazite i radite. Swerz, rodio si se 5-6 godina prekasno Sad

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 14:56 pon, 11. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni ne predstavlja problem predavanja/vjezbe/blicevi vec manjak tj. nepostojanje rokova al to je drugi par opanaka :)
Meni ne predstavlja problem predavanja/vjezbe/blicevi vec manjak tj. nepostojanje rokova al to je drugi par opanaka Smile

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 16:56 pon, 11. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Jedino sto ce profesor/asistent imati problema ako prodje samo 20 od 50 studenata. Bolonja je skolica - nama je posao tjerati vas da dolazite i radite. Swerz, rodio si se 5-6 godina prekasno :([/quote]
ima par postova na forumu di sam napisao nešto u ovom smislu, da bi obvezatnost dolazaka na nastavu povećala prolaznost nekih predmeta. bilo to cca. red godinu dana. sad sam protiv toga. blicevi su u redu. to ostaviti, čist da se vidi kom je stalo do faksa, a ko je tu da se [color=blue]<cut>[/color]

[color=blue]Dragi Milojko, molimo te da zadnji dio posta napises ponovo, ali ovaj puta bez zvjezdica i malo pristojnije.[/color]
krcko (napisa):
Jedino sto ce profesor/asistent imati problema ako prodje samo 20 od 50 studenata. Bolonja je skolica - nama je posao tjerati vas da dolazite i radite. Swerz, rodio si se 5-6 godina prekasno Sad

ima par postova na forumu di sam napisao nešto u ovom smislu, da bi obvezatnost dolazaka na nastavu povećala prolaznost nekih predmeta. bilo to cca. red godinu dana. sad sam protiv toga. blicevi su u redu. to ostaviti, čist da se vidi kom je stalo do faksa, a ko je tu da se <cut>

Dragi Milojko, molimo te da zadnji dio posta napises ponovo, ali ovaj puta bez zvjezdica i malo pristojnije.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum