Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
cigla007 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
cigla007 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Neno Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:50 ned, 10. 1. 2010 Naslov: prisutnost na nastavi |
|
|
[quote="Swerz"]Meni pak nikad nije bilo jasno zasto su predavanja obavezna? Stovise, u tome vidim više štete nego koristi.
Sve dok fakulteti ne budu obavezni nevidim smisla da predavanja budu obavezna.[/quote]
Sada, po završetku prvog semestra, ako si još netko postavlja isto pitanje, informiram ga o mogućnostima probiranja nakoh prvog semestra. Svi su sa veznikom ili:
a) nastaviti u drugi semestar sa ophodnjama predavanja i vježbi
b) prijaviti ispit iz matematike na Državnoj maturi i "rasturiti" test, budući da si je ponovio srednjoškolsku matematiku na Elementarnoj matematici pa mu nebi bilo nikakvih poteškoća na DM. Sa tim položenim ispitom, odmah se upisati na Medicinski faks gdje bi pratio vježbe iz anatomije, vježbe iz biokemije, vježbe iz hematologije, vježbe iz ginekologije, vježbe iz farmakologije, vježbe iz mikrobiologije, gdje mu nebi bilo dosadno
c) za 10 dana javiti se u Kadrovsku službu Ledo glede sezonskog rada ove godine. Mjesečna "zarada" 3050,00 kuna
d) u Školi za cestovni promet Zagreb, upisati tečaj za deficitarno zanimanje: vozač viličara.
Swerz (napisa): | Meni pak nikad nije bilo jasno zasto su predavanja obavezna? Stovise, u tome vidim više štete nego koristi.
Sve dok fakulteti ne budu obavezni nevidim smisla da predavanja budu obavezna. |
Sada, po završetku prvog semestra, ako si još netko postavlja isto pitanje, informiram ga o mogućnostima probiranja nakoh prvog semestra. Svi su sa veznikom ili:
a) nastaviti u drugi semestar sa ophodnjama predavanja i vježbi
b) prijaviti ispit iz matematike na Državnoj maturi i "rasturiti" test, budući da si je ponovio srednjoškolsku matematiku na Elementarnoj matematici pa mu nebi bilo nikakvih poteškoća na DM. Sa tim položenim ispitom, odmah se upisati na Medicinski faks gdje bi pratio vježbe iz anatomije, vježbe iz biokemije, vježbe iz hematologije, vježbe iz ginekologije, vježbe iz farmakologije, vježbe iz mikrobiologije, gdje mu nebi bilo dosadno
c) za 10 dana javiti se u Kadrovsku službu Ledo glede sezonskog rada ove godine. Mjesečna "zarada" 3050,00 kuna
d) u Školi za cestovni promet Zagreb, upisati tečaj za deficitarno zanimanje: vozač viličara.
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:56 pon, 11. 1. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Jedino sto ce profesor/asistent imati problema ako prodje samo 20 od 50 studenata. Bolonja je skolica - nama je posao tjerati vas da dolazite i radite. Swerz, rodio si se 5-6 godina prekasno :([/quote]
ima par postova na forumu di sam napisao nešto u ovom smislu, da bi obvezatnost dolazaka na nastavu povećala prolaznost nekih predmeta. bilo to cca. red godinu dana. sad sam protiv toga. blicevi su u redu. to ostaviti, čist da se vidi kom je stalo do faksa, a ko je tu da se [color=blue]<cut>[/color]
 [color=blue]Dragi Milojko, molimo te da zadnji dio posta napises ponovo, ali ovaj puta bez zvjezdica i malo pristojnije.[/color]
krcko (napisa): | Jedino sto ce profesor/asistent imati problema ako prodje samo 20 od 50 studenata. Bolonja je skolica - nama je posao tjerati vas da dolazite i radite. Swerz, rodio si se 5-6 godina prekasno  |
ima par postova na forumu di sam napisao nešto u ovom smislu, da bi obvezatnost dolazaka na nastavu povećala prolaznost nekih predmeta. bilo to cca. red godinu dana. sad sam protiv toga. blicevi su u redu. to ostaviti, čist da se vidi kom je stalo do faksa, a ko je tu da se <cut>
Dragi Milojko, molimo te da zadnji dio posta napises ponovo, ali ovaj puta bez zvjezdica i malo pristojnije.
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
|