Tražim cimericu (nepušačicu) u dvosobnom stanu na Ferenščici. Stanarina 900kn + cca 500kn režije. Posebna soba s balkonom, centralno grijanje, vešmašina, telefon (a može se osigurati i Internet)...
Gazdarica stana je super. Dođe u stan jednom mjesečno po stanarinu i to je to. Ja sam tu već dvije godine i nikad nisam imala nikakvih problema. Soba je useljiva u ponedjeljak, a može ju se doći pogledati odmah danas. :-)
Do tramvaja 3, 13 i 2 treba tri minute. Udaljeno 30 min od Biološkog/Geografskog odsjeka (2-ka dođe do križanja Savske i Vodnikove), 20 min od Filozofskog/FER-a. Petnaest minuta pješice do Veterine, 30min pješice do Ekonomije.
Tražim cimericu (nepušačicu) u dvosobnom stanu na Ferenščici. Stanarina 900kn + cca 500kn režije. Posebna soba s balkonom, centralno grijanje, vešmašina, telefon (a može se osigurati i Internet)...
Gazdarica stana je super. Dođe u stan jednom mjesečno po stanarinu i to je to. Ja sam tu već dvije godine i nikad nisam imala nikakvih problema. Soba je useljiva u ponedjeljak, a može ju se doći pogledati odmah danas.
Do tramvaja 3, 13 i 2 treba tri minute. Udaljeno 30 min od Biološkog/Geografskog odsjeka (2-ka dođe do križanja Savske i Vodnikove), 20 min od Filozofskog/FER-a. Petnaest minuta pješice do Veterine, 30min pješice do Ekonomije.
Zadnja promjena: Lunja; 19:21 sub, 21. 5. 2011; ukupno mijenjano 1 put.
|