Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2.zadaća
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Strukture podataka i algoritmi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
indexnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 4

PostPostano: 0:20 uto, 5. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. je na predavanjima rekao da ce zadaca biti sigurno objavljena 7. 1. a da ce mozda ako asistent stigne biti objavljena 4. 1.
Prof. je na predavanjima rekao da ce zadaca biti sigurno objavljena 7. 1. a da ce mozda ako asistent stigne biti objavljena 4. 1.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 14:47 uto, 5. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

a onda ćemo mi rješenja sigurno imati dvadesetog prvoga, a možda, ako stignemo sedamnaestog prvoga
a onda ćemo mi rješenja sigurno imati dvadesetog prvoga, a možda, ako stignemo sedamnaestog prvoga

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
(s)Venn
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 15:24 uto, 5. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]a onda ćemo mi rješenja sigurno imati dvadesetog prvoga, a možda, ako stignemo sedamnaestog prvoga[/quote]

:D :klapklap:
Milojko (napisa):

Very Happy Toooooo, majstoreeeee!

ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 17:35 uto, 5. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa da, bilo bi u redu da sada pomaknu datum predaje zadaca:)
pa da, bilo bi u redu da sada pomaknu datum predaje zadaca:)

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 21:29 uto, 5. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

amo malo na zemlju sad
u pravilima kolegija valjda piše (nisam čito :oops: ) da se zadaće objavljuju deset dana prije neg što ih treba predat. a ova dva dana kolko li već su bila mogući bonus. jedini problem je što su nam asistenti ulili (ili usipali, ovisi dal je u tekućem ili zrnatom stanju) nadu u tintare kako je moguće da na to čudo gubimo vrijeme prije neg što počnu kolokviji.
amo malo na zemlju sad
u pravilima kolegija valjda piše (nisam čito Embarassed ) da se zadaće objavljuju deset dana prije neg što ih treba predat. a ova dva dana kolko li već su bila mogući bonus. jedini problem je što su nam asistenti ulili (ili usipali, ovisi dal je u tekućem ili zrnatom stanju) nadu u tintare kako je moguće da na to čudo gubimo vrijeme prije neg što počnu kolokviji.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 22:11 uto, 5. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prosla san sad kroz pravila i cini mi se da ne pise nigdi nista o rokovima. Ma svi se mi zezamo, ko zna sta je asisentima iskrslo pa nisu stavili zadace. Ja je cak i ne mislin jos pisat,pa mi je stvarno svejedno. Jedino mi ne odgovara termin predaje prije kolokvija iz vjerojatnosti, pa bi volila da se nekin cudon promini:)
Prosla san sad kroz pravila i cini mi se da ne pise nigdi nista o rokovima. Ma svi se mi zezamo, ko zna sta je asisentima iskrslo pa nisu stavili zadace. Ja je cak i ne mislin jos pisat,pa mi je stvarno svejedno. Jedino mi ne odgovara termin predaje prije kolokvija iz vjerojatnosti, pa bi volila da se nekin cudon promini:)

[Vrh]
tidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-1 = 15 - 16

PostPostano: 15:21 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ddduuu"]Jedino mi ne odgovara termin predaje prije kolokvija iz vjerojatnosti, pa bi volila da se nekin cudon promini:)[/quote]

Slažem se. Neznam koji je uopće problem odgoditi zadaću za par dana tako da bude otprilike u vrijeme kad se i piše kolokvij iz SPA. Ovako mi samo oduzimaju vremena za kolokvij iz vjerojatnosti, a ta zadaća bi bila idealna za vježbu prije kolokvija.
ddduuu (napisa):
Jedino mi ne odgovara termin predaje prije kolokvija iz vjerojatnosti, pa bi volila da se nekin cudon promini:)

Slažem se. Neznam koji je uopće problem odgoditi zadaću za par dana tako da bude otprilike u vrijeme kad se i piše kolokvij iz SPA. Ovako mi samo oduzimaju vremena za kolokvij iz vjerojatnosti, a ta zadaća bi bila idealna za vježbu prije kolokvija.

[Vrh]
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 20:14 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma nije da se sad gubi neznam kolko na toj zadaci... taman za odmor od vjerojatnosti :D
a mislim da ta zadaca i kolokvij... mnogo razlicito :lol:
ma nije da se sad gubi neznam kolko na toj zadaci... taman za odmor od vjerojatnosti Very Happy
a mislim da ta zadaca i kolokvij... mnogo razlicito Laughing

tidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 15 - 16

PostPostano: 21:05 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gino"]ma nije da se sad gubi neznam kolko na toj zadaci... taman za odmor od vjerojatnosti :D
a mislim da ta zadaca i kolokvij... mnogo razlicito :lol:[/quote]

Mrzim kad ljudi sude po sebi! :x Gino ti imaš volje svaki zadatak rješavati na satu i izvan faksa, ali skoro svi studenti ne rade isto. Ne govorim da ti činiš ništa loše, dapače mnogi bi ti se trebali diviti, ali nemožeš po sebi suditi koliko ljudima treba za rješiti zadaću. Meni je osobno za prošlu zadaću trebala cijela večer (popriličan broj sati - trebalo se svega sjetiti i onda krenuti na zadatak) i tek tada sam imao toliko nesreće da mi je naizgled zadatak bio točan ali se skrivala neka greška koju nisam mogao naći. To mi je oduzelo poprilično vremena za vjerojatnost i sigurno mogu reći da bi bar imao 5 bodova više da sam u to vrijeme radio vjerojatnost. Zato molim asistente da razmotre molbu da se termin zadaće promjeni. :help!:
Gino (napisa):
ma nije da se sad gubi neznam kolko na toj zadaci... taman za odmor od vjerojatnosti Very Happy
a mislim da ta zadaca i kolokvij... mnogo razlicito Laughing

Mrzim kad ljudi sude po sebi! Mad Gino ti imaš volje svaki zadatak rješavati na satu i izvan faksa, ali skoro svi studenti ne rade isto. Ne govorim da ti činiš ništa loše, dapače mnogi bi ti se trebali diviti, ali nemožeš po sebi suditi koliko ljudima treba za rješiti zadaću. Meni je osobno za prošlu zadaću trebala cijela večer (popriličan broj sati - trebalo se svega sjetiti i onda krenuti na zadatak) i tek tada sam imao toliko nesreće da mi je naizgled zadatak bio točan ali se skrivala neka greška koju nisam mogao naći. To mi je oduzelo poprilično vremena za vjerojatnost i sigurno mogu reći da bi bar imao 5 bodova više da sam u to vrijeme radio vjerojatnost. Zato molim asistente da razmotre molbu da se termin zadaće promjeni. Ljudi, pomagajte!!!

[Vrh]
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 21:19 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tidus"]Mrzim kad ljudi sude po sebi![/quote] pa ne mogu po drugima :wink:
[quote="tidus"]Gino ti imaš volje svaki zadatak rješavati na satu i izvan faksa, ali skoro svi studenti ne rade isto.[/quote] zar ostavljam taj dojam :shock: kad bi bar bilo tako...
[quote="tidus"]Meni je osobno za prošlu zadaću trebala cijela večer (popriličan broj sati - trebalo se svega sjetiti i onda krenuti na zadatak)[/quote] da to sam mislio pod "ma nije da se gubi neznam kolko na toj zadaci"
[quote="tidus"]sigurno mogu reći da bi bar imao 5 bodova više da sam u to vrijeme radio vjerojatnost.[/quote] ako je tako... trebao bi samo pocet malo ranije i imao bi sve kolokvije cca 100% rjesene 8)

[size=7]who are you[/size] :D
tidus (napisa):
Mrzim kad ljudi sude po sebi!
pa ne mogu po drugima Wink
tidus (napisa):
Gino ti imaš volje svaki zadatak rješavati na satu i izvan faksa, ali skoro svi studenti ne rade isto.
zar ostavljam taj dojam Shocked kad bi bar bilo tako...
tidus (napisa):
Meni je osobno za prošlu zadaću trebala cijela večer (popriličan broj sati - trebalo se svega sjetiti i onda krenuti na zadatak)
da to sam mislio pod "ma nije da se gubi neznam kolko na toj zadaci"
tidus (napisa):
sigurno mogu reći da bi bar imao 5 bodova više da sam u to vrijeme radio vjerojatnost.
ako je tako... trebao bi samo pocet malo ranije i imao bi sve kolokvije cca 100% rjesene Cool

who are you Very Happy

ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 22:10 sri, 6. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hahaha, hvala Tidus.. :)
Hahaha, hvala Tidus.. Smile

[Vrh]
tidus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 15 - 16

PostPostano: 15:44 čet, 7. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gino"]
[size=7]who are you[/size] :D[/quote]

E pa forum i je tu da ostanemo anonimni, pa sorry ali neću ti reći.

I naravno došla zadaća sa datumom dan prije vjerojatnosti. :evil: Ma ionako sam i očekivao da molbe studenata ne pale na ovom faksu. Svatko kao da polažemo samo njegov predmet u cijelom semestru. Užas. Daj se ljudi dogovorite, a ne da sve bude na našim leđima. Mi se ovde utapamo! :help!:
Gino (napisa):

who are you Very Happy

E pa forum i je tu da ostanemo anonimni, pa sorry ali neću ti reći.

I naravno došla zadaća sa datumom dan prije vjerojatnosti. Evil or Very Mad Ma ionako sam i očekivao da molbe studenata ne pale na ovom faksu. Svatko kao da polažemo samo njegov predmet u cijelom semestru. Užas. Daj se ljudi dogovorite, a ne da sve bude na našim leđima. Mi se ovde utapamo! Ljudi, pomagajte!!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Strukture podataka i algoritmi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum