Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:27 sub, 16. 1. 2010 Naslov: |
|
|
imam ovo:
font: xx-large/1cm "Tempus Sans ITC, Arial, fantasy";
i kada stavim bez " " lijepo mi ispisuje u Tempusu, ali onda kaže warning da trebaju navodnici, a kad ih stavim, onda mi valjda u Arialu ispisuje, ali onda je sve ok..
da li netko kuži kako da mi u tom Tempusu ispisuje?
imam ovo:
i kada stavim bez " " lijepo mi ispisuje u Tempusu, ali onda kaže warning da trebaju navodnici, a kad ih stavim, onda mi valjda u Arialu ispisuje, ali onda je sve ok..
da li netko kuži kako da mi u tom Tempusu ispisuje?
_________________ ..a jooooooj..
|
|
[Vrh] |
|
Mala_022 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:32 ned, 17. 1. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Ančica"]imam ovo:
da li netko kuži kako da mi u tom Tempusu ispisuje?[/quote]
Jesi provala stavit navodnike na svaki font posebno?
Ančica (napisa): | imam ovo:
da li netko kuži kako da mi u tom Tempusu ispisuje? |
Jesi provala stavit navodnike na svaki font posebno?
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:43 pon, 18. 1. 2010 Naslov: |
|
|
Glupa sam.
Javlja mi greške, doduše samo 4, al`...
Evo, npr. za HTML:
[code:1]Line 10, Column 9: element "sredina" undefined[/code:1]
Zanima me šta on tumači ko Line 10, Column 9 jer imam, čini mi se, 21 html file :rofl:
Je l` ih on to gleda abecednim redom ili?
A za CSS:
Kolko mu treba da skuži da je na stranici nastala promjena?
Jer sam promijenila, i pritisla mu Ctrl+F5, al` mi idalje dolje ispisuje stari kod.
I zna li netko, sluuučajno, koja je rezolucija po praktikumima?
Znam da je čudno pitanje, al` da znam podesit. Na 1680x1050 mi baš lijepo izgleda O:)
Na 1024x768 i ne baš tako lijepo :D
Glupa sam.
Javlja mi greške, doduše samo 4, al`...
Evo, npr. za HTML:
Kod: | Line 10, Column 9: element "sredina" undefined |
Zanima me šta on tumači ko Line 10, Column 9 jer imam, čini mi se, 21 html file
Je l` ih on to gleda abecednim redom ili?
A za CSS:
Kolko mu treba da skuži da je na stranici nastala promjena?
Jer sam promijenila, i pritisla mu Ctrl+F5, al` mi idalje dolje ispisuje stari kod.
Znam da je čudno pitanje, al` da znam podesit. Na 1680x1050 mi baš lijepo izgleda
Na 1024x768 i ne baš tako lijepo
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:06 pon, 18. 1. 2010 Naslov: |
|
|
nisam baš osoba koja se pretjerano razumije u sve ovo ali pokušat ću :D
zar ne provjeravaš jedan po jedan html file, kakve veze ima koliko ih imaš? javlja ti grešku za onaj koji si uploadala.. valjda.. pogledaj po liniji 10 malo
a za css... pa mijenja isti tren, jesi li sigurna da je onim šta si minjala stvarno nastala promjena? :P
ovo treće mi nije padalo na pamet :oops:
kako rekoh, sve šta znam o ovome je naučeno radeći moju zadaću, pa je moguće da sam napisala neku veliku glupost upravo, al kako mogu ne odgovorit svojoj kolegici? hehe
nisam baš osoba koja se pretjerano razumije u sve ovo ali pokušat ću
zar ne provjeravaš jedan po jedan html file, kakve veze ima koliko ih imaš? javlja ti grešku za onaj koji si uploadala.. valjda.. pogledaj po liniji 10 malo
a za css... pa mijenja isti tren, jesi li sigurna da je onim šta si minjala stvarno nastala promjena?
ovo treće mi nije padalo na pamet
kako rekoh, sve šta znam o ovome je naučeno radeći moju zadaću, pa je moguće da sam napisala neku veliku glupost upravo, al kako mogu ne odgovorit svojoj kolegici? hehe
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:58 pon, 18. 1. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"]
Znam da je čudno pitanje, al` da znam podesit. Na 1680x1050 mi baš lijepo izgleda O:)
Na 1024x768 i ne baš tako lijepo :D[/quote]
Ako ćeš imat vremena, pozabavi se frameovima, guglaj :D Tako sam ja napravio svoju pa na svim rezolucijama dobro izgleda (a i css je jednostavniji jer nema muke po marginama) :D
Btw jako je jednostavno za napravit da ne pomisliš kako nemaš vremena da se puno s tim baviš :D
Masiela (napisa): |
Znam da je čudno pitanje, al` da znam podesit. Na 1680x1050 mi baš lijepo izgleda
Na 1024x768 i ne baš tako lijepo  |
Ako ćeš imat vremena, pozabavi se frameovima, guglaj Tako sam ja napravio svoju pa na svim rezolucijama dobro izgleda (a i css je jednostavniji jer nema muke po marginama)
Btw jako je jednostavno za napravit da ne pomisliš kako nemaš vremena da se puno s tim baviš
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:08 pon, 18. 1. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="BitterSweet"]nisam baš osoba koja se pretjerano razumije u sve ovo ali pokušat ću :D
a za css... pa mijenja isti tren, jesi li sigurna da je onim šta si minjala stvarno nastala promjena? :P
ovo treće mi nije padalo na pamet :oops:
kako rekoh, sve šta znam o ovome je naučeno radeći moju zadaću, pa je moguće da sam napisala neku veliku glupost upravo, al kako mogu ne odgovorit svojoj kolegici? hehe[/quote]
Ja sam samo lupila glavnu adresu. Mislila sam da onda on pretraži sve html fileove koji su tu uploadani, a prvi dio adrese im je studenti.web.math.hr/~moje korisničko ime ili kako već ide.
Da, nije nastala promjena. Jer u fileu koji je na studentu mi stoji none none kako mi je validator i predložio, a dolje gdje on ispisuje css moje stranice idalje je stalo samo none.
Onda sam skužila da želim mijenjat još neke stvari pa sam sve makla i nisam više provjeravala.
Vidit ću još sutra s tim rezolucijama... Tnx na hintovima ;)
BitterSweet (napisa): | nisam baš osoba koja se pretjerano razumije u sve ovo ali pokušat ću
a za css... pa mijenja isti tren, jesi li sigurna da je onim šta si minjala stvarno nastala promjena?
ovo treće mi nije padalo na pamet
kako rekoh, sve šta znam o ovome je naučeno radeći moju zadaću, pa je moguće da sam napisala neku veliku glupost upravo, al kako mogu ne odgovorit svojoj kolegici? hehe |
Ja sam samo lupila glavnu adresu. Mislila sam da onda on pretraži sve html fileove koji su tu uploadani, a prvi dio adrese im je studenti.web.math.hr/~moje korisničko ime ili kako već ide.
Da, nije nastala promjena. Jer u fileu koji je na studentu mi stoji none none kako mi je validator i predložio, a dolje gdje on ispisuje css moje stranice idalje je stalo samo none.
Onda sam skužila da želim mijenjat još neke stvari pa sam sve makla i nisam više provjeravala.
Vidit ću još sutra s tim rezolucijama... Tnx na hintovima
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
anekalo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anekalo Forumaš(ica)