Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Wolfram Mathematica (studij)
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
15 = 33 - 18

PostPostano: 12:15 pon, 18. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

What he said ^^

EDIT: i bas moj post mora biti prvi na sl. stranici :evil: :evil:

Daklem, i ja sam zainteresiran i tek sam sad vidio da se nekaj fakat i pokusava izrealizirati.
What he said ^^

EDIT: i bas moj post mora biti prvi na sl. stranici Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Daklem, i ja sam zainteresiran i tek sam sad vidio da se nekaj fakat i pokusava izrealizirati.

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 21:55 pon, 18. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, javila mi se još jedna cura preko PM-a da je zainteresirana ona i još 1-2 ljudi. Molim vsegu ili nekog od moderatora/admina da splitaju topik.

Nek prvi post bude onaj moj s pitanjima i nek se doda da je rok za odgovor do ovog petka navečer.
I stavi neki pametan naslov :o

Računam da su sad svi na forumu jer su kolokviji i jer vjerujem da više ljudi prati forum nego oglasnu ploču.

Hvala ;)

I onda bi bilo lijepo da ljudi zapravo odgovore na ta pitanja jer ne znam šta je kome u glavi ako mi to eksplicitno ne kaže. Neovisno o tome što je to možda planirao nakon kolokvija jer će tad proć baba s kolačima ako svi budu tako razmišljali.

Ponavljam, nije baš nešto super zgodno angažirat predavače ako se ne zna barem broj onih koji su sigurni da bi sudjelovali.
Ok, javila mi se još jedna cura preko PM-a da je zainteresirana ona i još 1-2 ljudi. Molim vsegu ili nekog od moderatora/admina da splitaju topik.

Nek prvi post bude onaj moj s pitanjima i nek se doda da je rok za odgovor do ovog petka navečer.
I stavi neki pametan naslov Surprised

Računam da su sad svi na forumu jer su kolokviji i jer vjerujem da više ljudi prati forum nego oglasnu ploču.

Hvala Wink

I onda bi bilo lijepo da ljudi zapravo odgovore na ta pitanja jer ne znam šta je kome u glavi ako mi to eksplicitno ne kaže. Neovisno o tome što je to možda planirao nakon kolokvija jer će tad proć baba s kolačima ako svi budu tako razmišljali.

Ponavljam, nije baš nešto super zgodno angažirat predavače ako se ne zna barem broj onih koji su sigurni da bi sudjelovali.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:09 pon, 18. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajmo ne komplicirati... otvori novi topic i napisi unutra sto zelis; mozes i copy/paste odavde. ;) Ako hoces, ovaj topic mozemo lockati.
Ajmo ne komplicirati... otvori novi topic i napisi unutra sto zelis; mozes i copy/paste odavde. Wink Ako hoces, ovaj topic mozemo lockati.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 22:22 pon, 18. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok ;)

I ajde, potrudit ću se sutra-preksutra isprintat i stavit na oglasnu.
Ok Wink

I ajde, potrudit ću se sutra-preksutra isprintat i stavit na oglasnu.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum