Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Jedna mala nejasnoca
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
eve
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-21 = 37 - 58

PostPostano: 22:48 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Jedna mala nejasnoca Citirajte i odgovorite

Zanima me kako osoba koja sa kolokvija ima osjetno manje bodova od 25 moze ic na usmeni?
Nigdje ne postoji objasnjenje od *
Zanima me kako osoba koja sa kolokvija ima osjetno manje bodova od 25 moze ic na usmeni?
Nigdje ne postoji objasnjenje od *

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
jkrstic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 15 - 8

PostPostano: 22:56 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

cura nije pisala prvi kolokvij,a na drugome je imala 20,5 bodova,ako se ne varan...znan da zvjezdica nije objasnjena nigdi,al ja san uvjeren da bi ta osoba imala ta 4 ipo boda na prvom kolokviju da ga je pisala...
cura nije pisala prvi kolokvij,a na drugome je imala 20,5 bodova,ako se ne varan...znan da zvjezdica nije objasnjena nigdi,al ja san uvjeren da bi ta osoba imala ta 4 ipo boda na prvom kolokviju da ga je pisala...

You'd better stand there's no turning back
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
eve
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 37 - 58

PostPostano: 22:58 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cura JE pisala kolokvij!!
Cura JE pisala kolokvij!!

[Vrh]
ajaxcy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 5

PostPostano: 23:00 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sigurno postoji dobro objasnjenje premda neznam na koga mislite....
bilo bi bolje kad bi se uvatili knjige :SSS (cista utopija..ha? :D))
Sigurno postoji dobro objasnjenje premda neznam na koga mislite....
bilo bi bolje kad bi se uvatili knjige :SSS (cista utopija..ha? Very Happy))

jkrstic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 8

PostPostano: 23:02 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

pogle malo rezultate... ana kontrec...nije ti malo cudno da je imala nula bodova na prvom kolokviju a na drugom 20,5??

http://web.math.hr/nastava/analiza/rez/ma1-0910-rez-kol2.html

i koliko vidin na listi za usmeni pise *+20,5...po meni je to samo po sebi jasno...ne kuzin odakle tolika zavist izvire...ocemo sada svi napast ninu koju je prof.oslobodio drugog kolokvija jer je prva odgovarala usmeno prid punon predavaonicon??i ona je imala nula bodova na drugom kolokviju...
pogle malo rezultate... ana kontrec...nije ti malo cudno da je imala nula bodova na prvom kolokviju a na drugom 20,5??

http://web.math.hr/nastava/analiza/rez/ma1-0910-rez-kol2.html

i koliko vidin na listi za usmeni pise *+20,5...po meni je to samo po sebi jasno...ne kuzin odakle tolika zavist izvire...ocemo sada svi napast ninu koju je prof.oslobodio drugog kolokvija jer je prva odgovarala usmeno prid punon predavaonicon??i ona je imala nula bodova na drugom kolokviju...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
kaj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 23:03 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

cura je u srednjoj rasturala državna iz matematike , i pisala JE OBA kolokvija, na prvom je predala prazne papire, ne pitajte me zašto :o
cura je u srednjoj rasturala državna iz matematike , i pisala JE OBA kolokvija, na prvom je predala prazne papire, ne pitajte me zašto Surprised

[Vrh]
eve
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 37 - 58

PostPostano: 23:06 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Razlika je kad neko dodje i dobi 0 bodova i ne dodje pa ima 0.
Za Ninu je to sto je profesor napravio opravdano
Razlika je kad neko dodje i dobi 0 bodova i ne dodje pa ima 0.
Za Ninu je to sto je profesor napravio opravdano

[Vrh]
jkrstic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 8

PostPostano: 23:10 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

svejedno ne kuzin zasto si zavidna...uvjeren san da je ona dala profesoru dovoljno dobar razlog da bi mogla izac na usmeni,a ako ga je on prihvatio,nema razloga da se iko od nas u to mijesa...sad se odoh nastavit druzit s analizon,a nekin ljudima predlazen da se potrude malo vise bit kolegijalni i pomognu kolegama pri pripremama za kolokvije ili ispite,ako je faks njima vec toliko lagan...
svejedno ne kuzin zasto si zavidna...uvjeren san da je ona dala profesoru dovoljno dobar razlog da bi mogla izac na usmeni,a ako ga je on prihvatio,nema razloga da se iko od nas u to mijesa...sad se odoh nastavit druzit s analizon,a nekin ljudima predlazen da se potrude malo vise bit kolegijalni i pomognu kolegama pri pripremama za kolokvije ili ispite,ako je faks njima vec toliko lagan...

[Vrh]
kaj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 23:13 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jkrstic"]svejedno ne kuzin zasto si zavidna...uvjeren san da je ona dala profesoru dovoljno dobar razlog da bi mogla izac na usmeni,a ako ga je on prihvatio,nema razloga da se iko od nas u to mijesa...sad se odoh nastavit druzit s analizon,a nekin ljudima predlazen da se potrude malo vise bit kolegijalni i pomognu kolegama pri pripremama za kolokvije ili ispite,ako je faks njima vec toliko lagan...[/quote]

slažem se :P
jkrstic (napisa):

slažem se Razz

[Vrh]
eve
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 37 - 58

PostPostano: 23:18 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jkrstic"]svejedno ne kuzin zasto si zavidna...uvjeren san da je ona dala profesoru dovoljno dobar razlog da bi mogla izac na usmeni,a ako ga je on prihvatio,nema razloga da se iko od nas u to mijesa...sad se odoh nastavit druzit s analizon,a nekin ljudima predlazen da se potrude malo vise bit kolegijalni i pomognu kolegama pri pripremama za kolokvije ili ispite,ako je faks njima vec toliko lagan...[/quote]
nisam zavidla, ali to tak i tak nije bitno, nego me zanimalo. Znaci zakljucak je da bez obzira na pravila profesor moze donjet drugaciju odluku-to je ono sto je mene zanimalo.
A ja svojim kolegama uvijek pomognem ako mogu kada god me to traze, pa ako trebas pomoc npr oko analize, ja cu ti drage volje pomoc s obzirom da sam se ja toga rjesila
jkrstic (napisa):

nisam zavidla, ali to tak i tak nije bitno, nego me zanimalo. Znaci zakljucak je da bez obzira na pravila profesor moze donjet drugaciju odluku-to je ono sto je mene zanimalo.
A ja svojim kolegama uvijek pomognem ako mogu kada god me to traze, pa ako trebas pomoc npr oko analize, ja cu ti drage volje pomoc s obzirom da sam se ja toga rjesila

[Vrh]
jkrstic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 8

PostPostano: 23:22 uto, 19. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala na ponudi...al svejedno nema vrimena do sutra... :D ...a vec san ti da primjer da prof. moze napravit iznimku,kako je napravio i u slucaju nine...da se razumimo...ne pokusavan omalovazit ono sta je nina napravila,ja prvi da san sto posto siguran u svoje znanje,ne bi ima hrabrosti izac...i za sutra me vec stra...
hvala na ponudi...al svejedno nema vrimena do sutra... Very Happy ...a vec san ti da primjer da prof. moze napravit iznimku,kako je napravio i u slucaju nine...da se razumimo...ne pokusavan omalovazit ono sta je nina napravila,ja prvi da san sto posto siguran u svoje znanje,ne bi ima hrabrosti izac...i za sutra me vec stra...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum