Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
Postano: 18:26 pon, 20. 10. 2008 Naslov: |
|
|
Ja da pitam nesto...dan prije "pada" sustava odem u praktikum i pokusam se logirati i nece...jednostavno se komp smrzne, resetiram probam opet...opet se smrzne, odem na drugi komp ista stvar, odem u drugi praktikum...ista stvar pitam demosa sto je ...kaze blokiran mi racun, odem danas u rc oni mi ga odblokirali, vratim se u praktikum i pokusam se logirati, na par sekundi nista i onda mi izbaci neku kratku poruku da nest ne stima (nisam stigla ni procitati) i onda izbaci drugu da provjerim username i pass ili da se javim administratoru...(a par minuta prije toga bila dole u rc-u)? Par ljudi s faksa ima isti problem, znaci nije do korisnickog imena i lozinke vec do cega?
PS:Ispricavam se ako je vec pitanje bilo postavljeno na nekom "profi" jeziku.
Ja da pitam nesto...dan prije "pada" sustava odem u praktikum i pokusam se logirati i nece...jednostavno se komp smrzne, resetiram probam opet...opet se smrzne, odem na drugi komp ista stvar, odem u drugi praktikum...ista stvar pitam demosa sto je ...kaze blokiran mi racun, odem danas u rc oni mi ga odblokirali, vratim se u praktikum i pokusam se logirati, na par sekundi nista i onda mi izbaci neku kratku poruku da nest ne stima (nisam stigla ni procitati) i onda izbaci drugu da provjerim username i pass ili da se javim administratoru...(a par minuta prije toga bila dole u rc-u)? Par ljudi s faksa ima isti problem, znaci nije do korisnickog imena i lozinke vec do cega?
PS:Ispricavam se ako je vec pitanje bilo postavljeno na nekom "profi" jeziku.
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kruno Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:38 pet, 22. 1. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="matmih"]Pokušavam se spojiti na webmail i na studenta preko ssh ali mi odbija password, a znam da je ispravan, pa pretpostavljam da mi je iz nekog razloga zaključan račun.
Jeli moguće otključati račun a da nejdem u RC?
Očekujem odgovor profesora oko usmenog koji bi trebao biti u ponedjeljak, a nemogu se logirat na mail. :(
I da, trenutno nisam u Zg.[/quote]
Mislim da moras do rc-a, al nisam 100%.
No, da bi se izbjegao ovakav problem ubuduce, preporucujem da si sredis forwardanje mailova sa studenta na neki drugi mail. potrazi malo po forumu kako se to radi, ima sve zapisano.
matmih (napisa): | Pokušavam se spojiti na webmail i na studenta preko ssh ali mi odbija password, a znam da je ispravan, pa pretpostavljam da mi je iz nekog razloga zaključan račun.
Jeli moguće otključati račun a da nejdem u RC?
Očekujem odgovor profesora oko usmenog koji bi trebao biti u ponedjeljak, a nemogu se logirat na mail.
I da, trenutno nisam u Zg. |
Mislim da moras do rc-a, al nisam 100%.
No, da bi se izbjegao ovakav problem ubuduce, preporucujem da si sredis forwardanje mailova sa studenta na neki drugi mail. potrazi malo po forumu kako se to radi, ima sve zapisano.
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:39 pet, 22. 1. 2010 Naslov: |
|
|
Rekao bih da ovisi o razlogu zakljucavanja. Ako je zakljucan zbog previse neuspjesnih pokusaja ulogiravanja, onda vjerujem da moze i bez da osobno dodjes (javi se [url=http://degiorgi.math.hr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=3227]Sandru[/url]). Ako je razlog ozbiljniji ili trebas ulupati novi password, onda ces morati doci osobno (ili, eventualno, poslati nekog s indexom).
Rekao bih da ovisi o razlogu zakljucavanja. Ako je zakljucan zbog previse neuspjesnih pokusaja ulogiravanja, onda vjerujem da moze i bez da osobno dodjes (javi se Sandru). Ako je razlog ozbiljniji ili trebas ulupati novi password, onda ces morati doci osobno (ili, eventualno, poslati nekog s indexom).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|