Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:38 čet, 15. 4. 2004 Naslov: Forum stuff: 12345 postova |
|
|
Eto, nista pametno, ali kad sam vec naletio i napravio screen capture... 8)
[img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/posts/forum12345.png[/img]
Iduci ovakav topic ide za cca 15ak godina, kad bude 123456 postova... ;)
:wave:
Eto, nista pametno, ali kad sam vec naletio i napravio screen capture...
Iduci ovakav topic ide za cca 15ak godina, kad bude 123456 postova...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)
|
Postano: 20:40 pet, 16. 4. 2004 Naslov: |
|
|
[quote]Lijepo piše gore. Pokušao je dokazati da ne vjeruje. ;-)[/quote]
ii da li je il neje? :?: !?
i di je nesto topick sa spamom, bash sam mislio jednu digresiju stavit
::ovo nestajanje topicka postaje moderno,
>a neke stvari ce zauvjek ostat, mada ne samo da ih treba izbrisat nego, nego dio diska di su bili prekrit bad sectorima, da sam ja admin( DA SAM) bili bi na 1234 a neki bi vjecno bili bebiShtrumfovi
Citat: | Lijepo piše gore. Pokušao je dokazati da ne vjeruje. |
ii da li je il neje? !?
i di je nesto topick sa spamom, bash sam mislio jednu digresiju stavit
::ovo nestajanje topicka postaje moderno,
>a neke stvari ce zauvjek ostat, mada ne samo da ih treba izbrisat nego, nego dio diska di su bili prekrit bad sectorima, da sam ja admin( DA SAM) bili bi na 1234 a neki bi vjecno bili bebiShtrumfovi
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)
|
Postano: 21:12 pet, 16. 4. 2004 Naslov: |
|
|
dobro sad pre nego me neko citira... nisam bukvalno mislio...
vise kao 1234 bez vsega(on je zasluzio svojih 15% od 12345), veki (zasluzio oko 12%, iako ima mnogo manje), duje(svakako ),krcko(prasvako), i drugi od cijih postova treba knjigu sastavit .... eto to da si i ja malo strumfa nabrijem
dobro sad pre nego me neko citira... nisam bukvalno mislio...
vise kao 1234 bez vsega(on je zasluzio svojih 15% od 12345), veki (zasluzio oko 12%, iako ima mnogo manje), duje(svakako ),krcko(prasvako), i drugi od cijih postova treba knjigu sastavit .... eto to da si i ja malo strumfa nabrijem
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:23 sub, 17. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Evo, da te citiram ;) :
[quote="divERgenT"]i di je nesto topick sa spamom, bash sam mislio jednu digresiju stavit
::ovo nestajanje topicka postaje moderno[/quote]
Premjesten je u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1810]Racunalni sustavi na fakultetu -> 10 godina spama[/url]
A kaj je to jos nestalo? :-k Ak mislis da neceg nema, a trebalo bi biti, ili ne znas gdje je nestalo, slobodno pitaj, placi ili cvici za tim u PM meni ili vsegi.
[quote="divERgenT"]>a neke stvari ce zauvjek ostat, mada ne samo da ih treba izbrisat nego, nego dio diska di su bili prekrit bad sectorima, da sam ja admin( DA SAM) bili bi na 1234 a neki bi vjecno bili bebiShtrumfovi[/quote]
Ako imas kakvih primjedbi/prituzbi/prijedloga slobodno se javi meni ili vsegi PMom. :D Zato smo tu. :shock:
Evo, da te citiram :
divERgenT (napisa): | i di je nesto topick sa spamom, bash sam mislio jednu digresiju stavit
::ovo nestajanje topicka postaje moderno |
Premjesten je u Racunalni sustavi na fakultetu → 10 godina spama
A kaj je to jos nestalo? Ak mislis da neceg nema, a trebalo bi biti, ili ne znas gdje je nestalo, slobodno pitaj, placi ili cvici za tim u PM meni ili vsegi.
divERgenT (napisa): | >a neke stvari ce zauvjek ostat, mada ne samo da ih treba izbrisat nego, nego dio diska di su bili prekrit bad sectorima, da sam ja admin( DA SAM) bili bi na 1234 a neki bi vjecno bili bebiShtrumfovi |
Ako imas kakvih primjedbi/prituzbi/prijedloga slobodno se javi meni ili vsegi PMom. Zato smo tu.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:33 sub, 17. 4. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="divERgenT"]...veki (zasluzio oko 12%, iako ima mnogo manje)...[/quote]
Slazem se, ali Veky je rel. novi korisnik (cini mi se cca pola godine da je bash aktivan). :(
[quote="divERgenT"]eto to da si i ja malo strumfa nabrijem[/quote]
E, na to "nabrijavanje" rankova se ovdje ne gleda jako lijepo... :?
[quote="steelworker"]Ako imas kakvih primjedbi/prituzbi/prijedloga slobodno se javi meni ili vsegi PMom. :D Zato smo tu. :shock:[/quote]
Predlazem da se javis Steelu. :twisted:
divERgenT (napisa): | ...veki (zasluzio oko 12%, iako ima mnogo manje)... |
Slazem se, ali Veky je rel. novi korisnik (cini mi se cca pola godine da je bash aktivan).
divERgenT (napisa): | eto to da si i ja malo strumfa nabrijem |
E, na to "nabrijavanje" rankova se ovdje ne gleda jako lijepo...
steelworker (napisa): | Ako imas kakvih primjedbi/prituzbi/prijedloga slobodno se javi meni ili vsegi PMom. Zato smo tu. |
Predlazem da se javis Steelu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|