Kolko se ja sjećam bilo je:
FRACTIONS (iz one skripte) - The Least Common Denominator, The Least Common Multiple, Improper fraction, Proper fraction , Mixed fraction (dakle definicije)
COMPARATIVE/ SUPERLATIVE
IREGULAR PLURAL (index- indexii...
PASIV + OSTALA VREMENA (dakle rečenice u koje treba staviti glagol u odgovarajuće vrijeme)
PRIME/COMPOSITE/POSITIVE- NUMBER (dakle definicije-što su)
...znam da je još bilo ono SKUP N,Z,C,Q brojeva dakle bila je definicija a trebalo je pogoditi koji su koja oznaka ide za koji skup brojeva (cijeli, prirodni, racionalni,realni kompleksni) ... bilo je čak i ODD/EVEN numbers
i bilo je još nešto s nekim riječima za koje treba smisliti rečenicu ali da ima smisla :roll:
u prilogu su neke definicije (made by me) i nešto što je profa poslala nekim ljudima još prije tog drugog kolokvija!
:wink:
Kolko se ja sjećam bilo je:
FRACTIONS (iz one skripte) - The Least Common Denominator, The Least Common Multiple, Improper fraction, Proper fraction , Mixed fraction (dakle definicije)
COMPARATIVE/ SUPERLATIVE
IREGULAR PLURAL (index- indexii...
PASIV + OSTALA VREMENA (dakle rečenice u koje treba staviti glagol u odgovarajuće vrijeme)
PRIME/COMPOSITE/POSITIVE- NUMBER (dakle definicije-što su)
...znam da je još bilo ono SKUP N,Z,C,Q brojeva dakle bila je definicija a trebalo je pogoditi koji su koja oznaka ide za koji skup brojeva (cijeli, prirodni, racionalni,realni kompleksni) ... bilo je čak i ODD/EVEN numbers
i bilo je još nešto s nekim riječima za koje treba smisliti rečenicu ali da ima smisla
u prilogu su neke definicije (made by me) i nešto što je profa poslala nekim ljudima još prije tog drugog kolokvija!
Description: |
|
Filesize: |
661.75 KB |
Viewed: |
157 Time(s) |
|
Description: |
|
Download |
Filename: |
fractions.doc |