Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
marty Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante c Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pajopatak Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pajopatak Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
eve Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pajopatak Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Boris B. Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 3:09 čet, 28. 1. 2010 Naslov: |
|
|
Evo, bio danas u 2 (ili sad već jučer u 14 :P)
Mislim da su sva pitanja koja je postavio nama spomenuta već u prijašnjim topicima na ovu temu: definicija baze, pa dokaz da su sve baze jednakobrojne i propozicije na koju se taj poziva, zatim dim(L+M), pa definicija direktnog komplementa i dokaz da svaki potprostor nekog v.p. V ima direktan komplement u V... od matrica je bilo dokazati da je determinanta matrice s dva ista retka 0, i ono da se dobije 0 kada se elementi matrice množe s algebarskim komplementima elemenata iz nekog drugog retka. Za sustave definicija Cramerovog sustava i opis njegovog rješenja, bez dokaza.
Bilo je još, ali prošlo je već podosta vremena, pa se ne sjećam svega. Uglavnom slično kao i prijašnjih godina, čini mi se.
Profesor je skroz ugodan i mislim da nije problem ako se i malo zbunite. Naravno, pazite da znate točno o čemu pričate, ali to se valjda i podrazumijeva :D
Eto, sretno onima koji još nisu riješili :)
Evo, bio danas u 2 (ili sad već jučer u 14 )
Mislim da su sva pitanja koja je postavio nama spomenuta već u prijašnjim topicima na ovu temu: definicija baze, pa dokaz da su sve baze jednakobrojne i propozicije na koju se taj poziva, zatim dim(L+M), pa definicija direktnog komplementa i dokaz da svaki potprostor nekog v.p. V ima direktan komplement u V... od matrica je bilo dokazati da je determinanta matrice s dva ista retka 0, i ono da se dobije 0 kada se elementi matrice množe s algebarskim komplementima elemenata iz nekog drugog retka. Za sustave definicija Cramerovog sustava i opis njegovog rješenja, bez dokaza.
Bilo je još, ali prošlo je već podosta vremena, pa se ne sjećam svega. Uglavnom slično kao i prijašnjih godina, čini mi se.
Profesor je skroz ugodan i mislim da nije problem ako se i malo zbunite. Naravno, pazite da znate točno o čemu pričate, ali to se valjda i podrazumijeva
Eto, sretno onima koji još nisu riješili
_________________ The lyf so short, the craft so long to lerne
|
|
[Vrh] |
|
kaj Forumaš(ica)

|
Postano: 16:50 čet, 28. 1. 2010 Naslov: |
|
|
bio sam i ja danas kod prof. Peršea, bilo je ok, pitao me samo definicije više-manje, matrično množenje, regularnost matrice, baza, sustav izvodnica,dimenzija,rang, B-C teorem samo sam trebao znat koju relaciju dokazujemo (i btw i ja sam sam čuo od kolegice da je na predavanju rekao da ne pita taj dokaz ), a što se tiče ostalih dokaza ništa me nije pitao, i da, sad sam upravo skužio da mi je upisao jučerašnji datum u indeks looool 8)
bio sam i ja danas kod prof. Peršea, bilo je ok, pitao me samo definicije više-manje, matrično množenje, regularnost matrice, baza, sustav izvodnica,dimenzija,rang, B-C teorem samo sam trebao znat koju relaciju dokazujemo (i btw i ja sam sam čuo od kolegice da je na predavanju rekao da ne pita taj dokaz ), a što se tiče ostalih dokaza ništa me nije pitao, i da, sad sam upravo skužio da mi je upisao jučerašnji datum u indeks looool
|
|
[Vrh] |
|
smajl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tidus Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:20 sub, 30. 1. 2010 Naslov: |
|
|
a i danas su pitanja bila kao i obicno...mene pitao def.linearne nezavisnosti,nadopunit lin.nezavisan skup do baze,laplacea,def.cramerovog sustava i opisat rjesenje....
ma konst.vrti ista pitanja...
i trazi poptpunu preciznost.ma najbitnije je da znate o cemu pricate,da ne brljate i natucate..
eto,sretno svima :)))
a i danas su pitanja bila kao i obicno...mene pitao def.linearne nezavisnosti,nadopunit lin.nezavisan skup do baze,laplacea,def.cramerovog sustava i opisat rjesenje....
ma konst.vrti ista pitanja...
i trazi poptpunu preciznost.ma najbitnije je da znate o cemu pricate,da ne brljate i natucate..
eto,sretno svima ))
|
|
[Vrh] |
|
smajl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tidus Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
smajl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jkrstic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
smajl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Talija Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dina12 Forumaš(ica)

|
Postano: 15:32 pon, 1. 2. 2010 Naslov: |
|
|
Evo ja sam odgovarala danas u 12...pitanja su bila što je rang , determinanta,direktna suma, onaj dokaz da svaki vektor iz L+M ima jedinstven prikaz u obliku v=a+b, cramerov sustav i opis rješenja, propozicija da je kod donjetrokutaste matrice detA jednaka umnošku po dijagonali... profesor je stvarno ok i puno pomaže ali trebate paziti kako se izražavate jer pazi na svaku vašu riječ.
Sretno sutra! pozdrav!
Evo ja sam odgovarala danas u 12...pitanja su bila što je rang , determinanta,direktna suma, onaj dokaz da svaki vektor iz L+M ima jedinstven prikaz u obliku v=a+b, cramerov sustav i opis rješenja, propozicija da je kod donjetrokutaste matrice detA jednaka umnošku po dijagonali... profesor je stvarno ok i puno pomaže ali trebate paziti kako se izražavate jer pazi na svaku vašu riječ.
Sretno sutra! pozdrav!
|
|
[Vrh] |
|
Talija Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|