Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Petar Bezjak, ZA ili PROTIV?
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 10:25 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Hopla, kako ce to izgledati pred novinarima i slicnima ako jednu [b]dobrotvornu[/b] akciju iskoristite za [b]prosvjed[/b]? :shock: :-k

Jasno je da mozete glasno negodovati, naglasavati da ga ne smatrate svojim predsjednikom,... ali mislim da je klasicni prosvjed pretjerivanje. :( Bojkot akcije takodjer... :roll:[/quote]
Pa ne mislim na klasicni prosvjed, nego nesto stosno... Tamo ce biti Skupstinari, pa bi im vi s PMF-a mogli dati neki info materijal, popricati s njima, novinarima, ministrom,... Ja cu dijelit [url=http://www.povremenik.tk]"Povremenik"[/url], na primjer. Nece se bojkotirati dobrotvornu akciju, dapace - Zrzy kaze da hoce skupi sto vise ljudi s FFZG koji ce dat krv, osvojit nagradu i time doc u priliku da novinarima kazu da Bezjak nije bas onoliko predsjednik kako se predstavlja. Ne klasican prosvjed, to nikako, nema smisla... nego "prosvjed zasprehavanja Skupstinara", npr ;)

[b]>>> smislite dobar geg, saljive transpatente ili neke druge dekoracije, napravite dobar letak, donesite kazetofon s dobrom muzikom, ... [/b]

[quote="vsego"]Btw, Madjer ce doci? :twisted: S jedne strane, pozvan je kao predsjednik podruznice i to bi bila dobra prilika da pokaze da se smatra legitimnim predsjednikom. :) S druge strane, ako Petar nije njegov predsjednik (kao sto vi tvrdite da nije), malo je [i]lame[/i] da ga poslusa... :shock: :roll: :( Ufff, ne bih mu bio u koži... :([/quote]
Vama (PMF) je ovo odlicna prilika da vidite Skupstinare, da porazgovarate s njima, da objasnjavanjem cinjenica dovedete Bezjaka i ostale u neugodnu situaciju pred ministrom(!) i novinarima. Ako vas dodje 10-15 i svi pocnu daviti Skupstinare s pitanjem "a kad cete konacno priznati naseg novog predstavnika?", moglo bi bit zanimljivo :)
Imate jos 5 dana da skupite ekipu! Mozete li?

Probajte se sto prije odluciti - jer ako ide FFZG i PMF, onda bi trebali sto prije javiti i ostalima, npr. s Prava i FER-a, gdje su takodjer nezadovoljni kako svojim fakultetskim SZ-om, tako i sveucilisnim SZ-om.
vsego (napisa):
Hopla, kako ce to izgledati pred novinarima i slicnima ako jednu dobrotvornu akciju iskoristite za prosvjed? Shocked Think

Jasno je da mozete glasno negodovati, naglasavati da ga ne smatrate svojim predsjednikom,... ali mislim da je klasicni prosvjed pretjerivanje. Sad Bojkot akcije takodjer... Rolling Eyes

Pa ne mislim na klasicni prosvjed, nego nesto stosno... Tamo ce biti Skupstinari, pa bi im vi s PMF-a mogli dati neki info materijal, popricati s njima, novinarima, ministrom,... Ja cu dijelit "Povremenik", na primjer. Nece se bojkotirati dobrotvornu akciju, dapace - Zrzy kaze da hoce skupi sto vise ljudi s FFZG koji ce dat krv, osvojit nagradu i time doc u priliku da novinarima kazu da Bezjak nije bas onoliko predsjednik kako se predstavlja. Ne klasican prosvjed, to nikako, nema smisla... nego "prosvjed zasprehavanja Skupstinara", npr Wink

>>> smislite dobar geg, saljive transpatente ili neke druge dekoracije, napravite dobar letak, donesite kazetofon s dobrom muzikom, ...

vsego (napisa):
Btw, Madjer ce doci? Twisted Evil S jedne strane, pozvan je kao predsjednik podruznice i to bi bila dobra prilika da pokaze da se smatra legitimnim predsjednikom. Smile S druge strane, ako Petar nije njegov predsjednik (kao sto vi tvrdite da nije), malo je lame da ga poslusa... Shocked Rolling Eyes Sad Ufff, ne bih mu bio u koži... Sad

Vama (PMF) je ovo odlicna prilika da vidite Skupstinare, da porazgovarate s njima, da objasnjavanjem cinjenica dovedete Bezjaka i ostale u neugodnu situaciju pred ministrom(!) i novinarima. Ako vas dodje 10-15 i svi pocnu daviti Skupstinare s pitanjem "a kad cete konacno priznati naseg novog predstavnika?", moglo bi bit zanimljivo Smile
Imate jos 5 dana da skupite ekipu! Mozete li?

Probajte se sto prije odluciti - jer ako ide FFZG i PMF, onda bi trebali sto prije javiti i ostalima, npr. s Prava i FER-a, gdje su takodjer nezadovoljni kako svojim fakultetskim SZ-om, tako i sveucilisnim SZ-om.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:27 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ispricavam se sto ponavljam pitanje:
[quote="hopla"]Probajte se sto prije odluciti - jer ako ide FFZG i PMF, onda bi trebali sto prije javiti i ostalima, npr. s Prava i FER-a, gdje su takodjer nezadovoljni kako svojim fakultetskim SZ-om, tako i sveucilisnim SZ-om.[/quote]
Na FF izgleda ima interesa za davanje krvi + prosvjed. Mozemo li ovim putem sto prije dobiti odgovor (pozitivan ili negativan) hocete li doci i vi s PMF-a? Jos je 4 dana do akcije.
(filozofi o tome raspravljaju [url=http://forum.ffzg.hr/viewtopic.php?t=7605]ovdje[/url])

Nije zgorega ponoviti ova pitanja:
[quote="Raven"][list]
[*]Zbog cega novi predsjednik podruznice se ne pojavljuje na svim skupstinama, konzistentno i uvijek i zahtjeva da sudjeluje u radu?
[*]Zbog cega clanovi HSZ-a koji su Bezjaka smjenili ne izaberu novog predsjednika te odu u Ministarstvo kako bi se izvrsio upis novog predsjednika u registar?
[*]Zbog cega na svaku Bezjakovu izjavu u medijima i dopis ministru nema vaseg ekvivalentnog dopisa u kojemu se upozorava i ministra i medije na lazno predstavljanje doticnog?
[*]Zbog cega se sve zavrsi na vasem jadnom plakanju na forumima? Misite li da ce samo to maknuti Bezjaka?
[/list:u]
[/quote]
Ispricavam se sto ponavljam pitanje:
hopla (napisa):

Na FF izgleda ima interesa za davanje krvi + prosvjed. Mozemo li ovim putem sto prije dobiti odgovor (pozitivan ili negativan) hocete li doci i vi s PMF-a? Jos je 4 dana do akcije.
(filozofi o tome raspravljaju ovdje)

Nije zgorega ponoviti ova pitanja:
Raven (napisa):

• Zbog cega novi predsjednik podruznice se ne pojavljuje na svim skupstinama, konzistentno i uvijek i zahtjeva da sudjeluje u radu?
  • Zbog cega clanovi HSZ-a koji su Bezjaka smjenili ne izaberu novog predsjednika te odu u Ministarstvo kako bi se izvrsio upis novog predsjednika u registar?
  • Zbog cega na svaku Bezjakovu izjavu u medijima i dopis ministru nema vaseg ekvivalentnog dopisa u kojemu se upozorava i ministra i medije na lazno predstavljanje doticnog?
  • Zbog cega se sve zavrsi na vasem jadnom plakanju na forumima? Misite li da ce samo to maknuti Bezjaka?

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 18:12 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

A da.. Matematicari su krajnje apoliticne biljke i bilo kojeg ozbiljnog studenta tamo neces dovuci. Oni koji nisu apoliticni su u sumi i inim sz-bliskim udrugama, gdje dobri studenti, cini se, rijetko zalaze, a takvi isto nece doci sa takvom namjerom.
Mozes ocekivati par dobronamjernih probisvjeta poput mene, al to je to. :?
Plakati ? :neutral:
:D Mislio sam to kao... [i]listovi papira polijepljeni na cvrstim podlogama[/i] ne kao gestu ocajanja :D
A da.. Matematicari su krajnje apoliticne biljke i bilo kojeg ozbiljnog studenta tamo neces dovuci. Oni koji nisu apoliticni su u sumi i inim sz-bliskim udrugama, gdje dobri studenti, cini se, rijetko zalaze, a takvi isto nece doci sa takvom namjerom.
Mozes ocekivati par dobronamjernih probisvjeta poput mene, al to je to. Confused
Plakati ? Neutral
Very Happy Mislio sam to kao... listovi papira polijepljeni na cvrstim podlogama ne kao gestu ocajanja Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:27 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]A da.. Matematicari su krajnje apoliticne biljke i bilo kojeg ozbiljnog studenta tamo neces dovuci. Oni koji nisu apoliticni su u sumi i inim sz-bliskim udrugama, gdje dobri studenti, cini se, rijetko zalaze, a takvi isto nece doci sa takvom namjerom.
Mozes ocekivati par dobronamjernih probisvjeta poput mene, al to je to. :?[/quote]
Pa na takve se i racuna ;) Sala, sala, bas sam na forumu.ffzg objasnjavao da nije isto biti [b]apolitican[/b] i [b]politicki pasivan[/b].

Apoliticni studenti se mogu npr. baviti svojim strukovnim projektima u sklopu svojih (streberskih?) stukovnih udruga, i kad im zbog *politike* bude otezan rad (kao u slucaju kad Bezjak preusmjeruje novac za projekte na cudne adrese), imat ce interesa djelovati...

S druge strane, politicki pasivni studenti se mozda nece slagati s negativnim stvarima koje se dogadjaju u SZ-u, ali nece nista ni poduzimati, dakle tolerirat ce negativnosti, na neki nacin ce im dati podrsku time sto se nece protiv njih pobuniti da se ne bi, jel, petljali u politiku. Ekipica iz SZ-a upravo na to racuna :!: Zato i imaju obicaj nazivati Skupstinu SZZG "studentskim Saborom", Predsjednistvo SZZG "studentskom Vladom", a i ponasaju se tako da sve "dobronamjerne probisvjete" i "ozbiljne studente" obeshrabre politikom i politikanstvom...
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Mozes ocekivati par dobronamjernih probisvjeta poput mene, al to je to. Confused

Pa na takve se i racuna Wink Sala, sala, bas sam na forumu.ffzg objasnjavao da nije isto biti apolitican i politicki pasivan.

Apoliticni studenti se mogu npr. baviti svojim strukovnim projektima u sklopu svojih (streberskih?) stukovnih udruga, i kad im zbog *politike* bude otezan rad (kao u slucaju kad Bezjak preusmjeruje novac za projekte na cudne adrese), imat ce interesa djelovati...

S druge strane, politicki pasivni studenti se mozda nece slagati s negativnim stvarima koje se dogadjaju u SZ-u, ali nece nista ni poduzimati, dakle tolerirat ce negativnosti, na neki nacin ce im dati podrsku time sto se nece protiv njih pobuniti da se ne bi, jel, petljali u politiku. Ekipica iz SZ-a upravo na to racuna Exclamation Zato i imaju obicaj nazivati Skupstinu SZZG "studentskim Saborom", Predsjednistvo SZZG "studentskom Vladom", a i ponasaju se tako da sve "dobronamjerne probisvjete" i "ozbiljne studente" obeshrabre politikom i politikanstvom...

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:47 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hopla"]Pa na takve se i racuna ;) Sala, sala, bas sam na forumu.ffzg objasnjavao da nije isto biti [b]apolitican[/b] i [b]politicki pasivan[/b].

S druge strane, politicki pasivni studenti se mozda nece slagati s negativnim stvarima koje se dogadjaju u SZ-u, ali nece nista ni poduzimati, dakle tolerirat ce negativnosti, na neki nacin ce im dati podrsku time sto se nece protiv njih pobuniti da se ne bi, jel, petljali u politiku. Ekipica iz SZ-a upravo na to racuna :!: Zato i imaju obicaj nazivati Skupstinu SZZG "studentskim Saborom", Predsjednistvo SZZG "studentskom Vladom", a i ponasaju se tako da sve "dobronamjerne probisvjete" i "ozbiljne studente" obeshrabre politikom i politikanstvom...[/quote]
:shrug: ja studiram matematiku, definicija dobra kao i bilo koja druga dok god nije nekonzistentna ;) Al dobro... Cekamo i vidimo. Imas kakav savjet na topicu "Kako stoje stvari" ?
hopla (napisa):
Pa na takve se i racuna Wink Sala, sala, bas sam na forumu.ffzg objasnjavao da nije isto biti apolitican i politicki pasivan.

S druge strane, politicki pasivni studenti se mozda nece slagati s negativnim stvarima koje se dogadjaju u SZ-u, ali nece nista ni poduzimati, dakle tolerirat ce negativnosti, na neki nacin ce im dati podrsku time sto se nece protiv njih pobuniti da se ne bi, jel, petljali u politiku. Ekipica iz SZ-a upravo na to racuna Exclamation Zato i imaju obicaj nazivati Skupstinu SZZG "studentskim Saborom", Predsjednistvo SZZG "studentskom Vladom", a i ponasaju se tako da sve "dobronamjerne probisvjete" i "ozbiljne studente" obeshrabre politikom i politikanstvom...

:shrug: ja studiram matematiku, definicija dobra kao i bilo koja druga dok god nije nekonzistentna Wink Al dobro... Cekamo i vidimo. Imas kakav savjet na topicu "Kako stoje stvari" ?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:16 čet, 11. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
:shrug: ja studiram matematiku, definicija dobra kao i bilo koja druga dok god nije nekonzistentna ;) [/quote]
:) to je prirucna definicija koja zeli reci da *ima* apoliticnih ljudi kojima se gadi dnevna politika, stranke, spletke, politicari,... a opet imaju neki interes (npr. strucno usavrsavanje kroz studentske udruge) da aktivno djeluju protiv strancarenja i dnevnog politikanstva u Studentskom zboru.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

:shrug: ja studiram matematiku, definicija dobra kao i bilo koja druga dok god nije nekonzistentna Wink

Smile to je prirucna definicija koja zeli reci da *ima* apoliticnih ljudi kojima se gadi dnevna politika, stranke, spletke, politicari,... a opet imaju neki interes (npr. strucno usavrsavanje kroz studentske udruge) da aktivno djeluju protiv strancarenja i dnevnog politikanstva u Studentskom zboru.

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:30 pon, 15. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zao mi je sto se nadovezujem na svoj post, ali mislim da ce vas mozda zanimati kako su Filozofi (njih desetak) bili na davanju krvi kod Bezjaka.
http://forum.ffzg.hr/viewtopic.php?t=7677
(ima i slika i izvjestaja)
Zao mi je sto se nadovezujem na svoj post, ali mislim da ce vas mozda zanimati kako su Filozofi (njih desetak) bili na davanju krvi kod Bezjaka.
http://forum.ffzg.hr/viewtopic.php?t=7677
(ima i slika i izvjestaja)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:11 uto, 16. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://forum.ffzg.hr/viewtopic.php?p=165057#165057

Hmmm... Jesi li siguran da je to bio clan SUMAe? :shock: Ja nisam dobio dojam da su oni skloni nasilju... :roll:

Besides, kod nas je isto bila akcija, negdje do 12:00. :) [color=#ccccee]Ja nisam bio... :( Nisam htio riskirati da se opet pobratimim s podom :shock: :g: a navecer sam isao u Mocvaru...[/color] :D

Kako je doticni izgledao? :-k
http://forum.ffzg.hr/viewtopic.php?p=165057#165057

Hmmm... Jesi li siguran da je to bio clan SUMAe? Shocked Ja nisam dobio dojam da su oni skloni nasilju... Rolling Eyes

Besides, kod nas je isto bila akcija, negdje do 12:00. Smile Ja nisam bio... Sad Nisam htio riskirati da se opet pobratimim s podom Shocked Mr. Green a navecer sam isao u Mocvaru... Very Happy

Kako je doticni izgledao? Think

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:36 uto, 16. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Siguran sam utoliko jer je rekao da je iz SUMA-e.
Prvo sam ga pitao dal je iz Zbora, rekao je da nije.
Pa sam ga pitao dal je clan Zbora, rekao je da nije. :D
Onda je rekao da je iz SUMA-e.
Tip je bio uzasno bahat. Pitao sam ga da komentira zasto je njegova udruga dobila 60.000 za drustvene plesove i sah u usporedbi s 50.000 za citav FFZG, pa je odgovorio da smo (mi s FF) valjda napisali lose projekte, a sve onim tonom "ko vas ****, mi smo ovdje glavni i zasto se cudite kome ide vise novaca" :evil:

Kako je izgledao? Ne znam, visi je od mene, relativno kratka i mislim pomalo frckava kosa, smedja, zuckasta(?), ali... tip je brzo zgiljao, nisam ga ni stigao dobro pogledati (mozda ga se drugi bolje sjecaju). No prepoznao bih mu glas :D

Kakve je to akcija bila kod vas, davanje krvi? To je isto Bezjak (SZZG) organizirao ili...?
Siguran sam utoliko jer je rekao da je iz SUMA-e.
Prvo sam ga pitao dal je iz Zbora, rekao je da nije.
Pa sam ga pitao dal je clan Zbora, rekao je da nije. Very Happy
Onda je rekao da je iz SUMA-e.
Tip je bio uzasno bahat. Pitao sam ga da komentira zasto je njegova udruga dobila 60.000 za drustvene plesove i sah u usporedbi s 50.000 za citav FFZG, pa je odgovorio da smo (mi s FF) valjda napisali lose projekte, a sve onim tonom "ko vas ****, mi smo ovdje glavni i zasto se cudite kome ide vise novaca" Evil or Very Mad

Kako je izgledao? Ne znam, visi je od mene, relativno kratka i mislim pomalo frckava kosa, smedja, zuckasta(?), ali... tip je brzo zgiljao, nisam ga ni stigao dobro pogledati (mozda ga se drugi bolje sjecaju). No prepoznao bih mu glas Very Happy

Kakve je to akcija bila kod vas, davanje krvi? To je isto Bezjak (SZZG) organizirao ili...?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:25 uto, 16. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hopla"]Kakve je to akcija bila kod vas, davanje krvi? To je isto Bezjak (SZZG) organizirao ili...?[/quote]

Ne znam; isla je obavijest da su to organizirali SUMA i SZ. :)
hopla (napisa):

Ne znam; isla je obavijest da su to organizirali SUMA i SZ. Smile

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 21:06 uto, 16. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="hopla"]Kakve je to akcija bila kod vas, davanje krvi? To je isto Bezjak (SZZG) organizirao ili...?[/quote]

Ne znam; isla je obavijest da su to organizirali SUMA i SZ. :)[/quote]

Koliko ja znam (vidio vlastitim ocima) plakate je lijepio predsjednik SUMAe DK ([i]tip u bijeloj majci[/i] o kojem ne znate tko je na FF forumu). On inace tradicionalno organizira davanja krvi na PMF-MO.
Moje skromno misljenje je da je to organizirano odvojeno od onog u SC, tako da ne bi slucajno neko s PBovog maticnog fakulteta prigovorio velikom tati prilikom njegove politicke promocije, zapravo prodaje studenske potpore.
Zasto tvrdim ovo zadnje, zato jer kao sto znamo PB dosadasnji pokrovitelj je ostao kratkih rukava (ili bez rukava) na izborima i sada on trazi novog pokrovitelja. A ono sto on moze ponuditi (kao [i]predsjednik[/i] SZ-ZG i HSZa) je da daje (predaje) [i]potporu[/i] studenata tom svom pokrovitelju. Mislim pogledajte sluzbene stranice SZ-ZG i to ulizivanje.
A to sto nema nikakva prava (niti pojma) davati politicke stavove cijele studentske populacije (niti se to moze) nego bi se trebao boriti za prava studenata, a ne da se zbog njega smanjuju - nikom nis. :(
vsego (napisa):
hopla (napisa):

Ne znam; isla je obavijest da su to organizirali SUMA i SZ. Smile

Koliko ja znam (vidio vlastitim ocima) plakate je lijepio predsjednik SUMAe DK (tip u bijeloj majci o kojem ne znate tko je na FF forumu). On inace tradicionalno organizira davanja krvi na PMF-MO.
Moje skromno misljenje je da je to organizirano odvojeno od onog u SC, tako da ne bi slucajno neko s PBovog maticnog fakulteta prigovorio velikom tati prilikom njegove politicke promocije, zapravo prodaje studenske potpore.
Zasto tvrdim ovo zadnje, zato jer kao sto znamo PB dosadasnji pokrovitelj je ostao kratkih rukava (ili bez rukava) na izborima i sada on trazi novog pokrovitelja. A ono sto on moze ponuditi (kao predsjednik SZ-ZG i HSZa) je da daje (predaje) potporu studenata tom svom pokrovitelju. Mislim pogledajte sluzbene stranice SZ-ZG i to ulizivanje.
A to sto nema nikakva prava (niti pojma) davati politicke stavove cijele studentske populacije (niti se to moze) nego bi se trebao boriti za prava studenata, a ne da se zbog njega smanjuju - nikom nis. Sad

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
mLijekO
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:42 ned, 21. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam filing da pero ostaje precednik do 40. godine svog životza. RESISTANCE IS FUTILE :wink:
imam filing da pero ostaje precednik do 40. godine svog životza. RESISTANCE IS FUTILE Wink

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:01 ned, 18. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako citate www.student.hr onda vec znate: ;)

Bezjak ponovno izabran

"Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Petar Bezjak nakon isteka jednogodišnjeg mandata je ponovno izabran na tu funkciju. Prema zakonu o studentskom zboru na čelu SZ-a ista osoba može biti najviše dvije godine te će Bezjak tu funkciju obnašati do veljače 2005. godine. Inače, Petar Bezjak proteklih je godinu dana bio i predsjednik Hrvatskoga studentskog zbora, a taj mandat istekao je prije dvadeset dana", javlja Večernji list.

Ne bi li bilo zgodno prilikom pocetka ovog novog mandata pridodati i, po zelji dugacak, opis zivota i djela doticnog funkcionera?
Ako citate www.student.hr onda vec znate: Wink

Bezjak ponovno izabran

"Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Petar Bezjak nakon isteka jednogodišnjeg mandata je ponovno izabran na tu funkciju. Prema zakonu o studentskom zboru na čelu SZ-a ista osoba može biti najviše dvije godine te će Bezjak tu funkciju obnašati do veljače 2005. godine. Inače, Petar Bezjak proteklih je godinu dana bio i predsjednik Hrvatskoga studentskog zbora, a taj mandat istekao je prije dvadeset dana", javlja Večernji list.

Ne bi li bilo zgodno prilikom pocetka ovog novog mandata pridodati i, po zelji dugacak, opis zivota i djela doticnog funkcionera?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:07 ned, 18. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemerem bilivit da je opet izabran. :roll:
Nemerem bilivit da je opet izabran. Rolling Eyes

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:11 ned, 18. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima li neko ikakve informacije koliko ljudi je glasalo za, a koliko protiv jel te kad se dizala ruka za PB?
Ima li neko ikakve informacije koliko ljudi je glasalo za, a koliko protiv jel te kad se dizala ruka za PB?

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:14 pon, 19. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ima li neko ikakve informacije koliko ljudi je glasalo za, a koliko protiv jel te kad se dizala ruka za PB?[/quote]

STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
Savska cesta 25, Zagreb - tel: 4593 665, faks: 4593 668
szbor@szzg.hr

Pa nek ih netko pita i javi ostalima.
Anonymous (napisa):

szbor@szzg.hr

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:05 pon, 19. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hopla"][quote="Anonymous"]Ima li neko ikakve informacije koliko ljudi je glasalo za, a koliko protiv jel te kad se dizala ruka za PB?[/quote]

szbor@szzg.hr

Pa nek ih netko pita i javi ostalima.[/quote]

A zasto ti ne nazoves i ne pitas? Ipak si ti taj koji je informaciju dao
hopla (napisa):
Anonymous (napisa):

szbor@szzg.hr

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:34 pon, 19. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]A zasto ti ne nazoves i ne pitas? Ipak si ti taj koji je informaciju dao[/quote]

Kaj, opet fjemat? :evil:

Zasto netko drugi ne bi pitao?

Covjek je pitao, a Hopla mu dao informaciju gdje moze saznati odgovor. I sad ga odmah napast jer potice studente da pitaju o PB-u? Cega se bojite (vi, [i]druzba PBa[/i])?

Zasto stalno (vi, [i]druzba PBa[/i]) odgovarate i pokusavate onemoguciti studente da dolaze do takvih informacija? :evil:

Kao s onim financijskim izvjescem. [i]Svi ga mogu vidjeti, nek dodju kod mene u SC i pitaju me koji ih tocno dio izvjesca zanima i pokazat cu im ga.[/i] (nije doslovan citat, jer ga se ne sjecam tocno u svaki interpunkcijski znak, ali to je rekao PB u onom kaficu.). Pa kako da netko pita tocno o djelu izvjesca koji ga zanima, ako ne moze vidjeti izvjesce. A to je dokument studenskog zbora kojem bi svi studenti morali imati pristup, a ne da se skriva od njih.

Zasto na sluzbenoj (a po mojem skromnom misljenju sramotno politicki propagandnoj stranici za udrugu koja bi trebala predstavljati sve studente) stranici nema obavijesti o reizboru? Hmm? :?: Stranica (po mom misljenju) sluzi iskljucivo za promociju PB kao svetog borca za prava studenata i za njegovo ulizivanje potencijalnim (ili aktualnim :neznam:) sponzorima i onda nema obavijesti o reizboru svima nam voljenog i obozavanog PBa. Malo cudno, ne?

-----------------------------------

O izboru:

Mene nis ne cudi. Vecina skupstine je puna ljudi koje nije briga. PBu stalno jedu iz ruke, za proracun, za nepriznavanje smjene i one monstruozne pravilnike kojima se uvodi diktatura i nedodirljivost PB-a, pa nereagiranje na financijsko izvjesce. Pa zasto ga ne bi i opet izabrali kad sve dopustaju svome svetom Petru... :roll:
Ivančica (napisa):

Kaj, opet fjemat? Evil or Very Mad

Zasto netko drugi ne bi pitao?

Covjek je pitao, a Hopla mu dao informaciju gdje moze saznati odgovor. I sad ga odmah napast jer potice studente da pitaju o PB-u? Cega se bojite (vi, druzba PBa)?

Zasto stalno (vi, druzba PBa) odgovarate i pokusavate onemoguciti studente da dolaze do takvih informacija? Evil or Very Mad

Kao s onim financijskim izvjescem. Svi ga mogu vidjeti, nek dodju kod mene u SC i pitaju me koji ih tocno dio izvjesca zanima i pokazat cu im ga. (nije doslovan citat, jer ga se ne sjecam tocno u svaki interpunkcijski znak, ali to je rekao PB u onom kaficu.). Pa kako da netko pita tocno o djelu izvjesca koji ga zanima, ako ne moze vidjeti izvjesce. A to je dokument studenskog zbora kojem bi svi studenti morali imati pristup, a ne da se skriva od njih.

Zasto na sluzbenoj (a po mojem skromnom misljenju sramotno politicki propagandnoj stranici za udrugu koja bi trebala predstavljati sve studente) stranici nema obavijesti o reizboru? Hmm? Question Stranica (po mom misljenju) sluzi iskljucivo za promociju PB kao svetog borca za prava studenata i za njegovo ulizivanje potencijalnim (ili aktualnim Ja to stvarno ne znam) sponzorima i onda nema obavijesti o reizboru svima nam voljenog i obozavanog PBa. Malo cudno, ne?

-----------------------------------

O izboru:

Mene nis ne cudi. Vecina skupstine je puna ljudi koje nije briga. PBu stalno jedu iz ruke, za proracun, za nepriznavanje smjene i one monstruozne pravilnike kojima se uvodi diktatura i nedodirljivost PB-a, pa nereagiranje na financijsko izvjesce. Pa zasto ga ne bi i opet izabrali kad sve dopustaju svome svetom Petru... Rolling Eyes

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Onaj-koji-je-pitao
Gost

PostPostano: 17:05 uto, 20. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
O izboru:

Mene nis ne cudi. Vecina skupstine je puna ljudi koje nije briga. PBu stalno jedu iz ruke, za proracun, za nepriznavanje smjene i one monstruozne pravilnike kojima se uvodi diktatura i nedodirljivost PB-a, pa nereagiranje na financijsko izvjesce. Pa zasto ga ne bi i opet izabrali kad sve dopustaju svome svetom Petru... :roll:[/quote]

Zbog toga mene interesuje koliko je ljudi glasalo za PB. Ako se radi o "približno" jednoglasno :roll: , onda možemo (studenti) fino zaboraviti na eventualno "čišćenje" od tih i takvih. (čitaj->malih PB-ovaca).
steelworker (napisa):

O izboru:

Mene nis ne cudi. Vecina skupstine je puna ljudi koje nije briga. PBu stalno jedu iz ruke, za proracun, za nepriznavanje smjene i one monstruozne pravilnike kojima se uvodi diktatura i nedodirljivost PB-a, pa nereagiranje na financijsko izvjesce. Pa zasto ga ne bi i opet izabrali kad sve dopustaju svome svetom Petru... Rolling Eyes

Zbog toga mene interesuje koliko je ljudi glasalo za PB. Ako se radi o "približno" jednoglasno Rolling Eyes , onda možemo (studenti) fino zaboraviti na eventualno "čišćenje" od tih i takvih. (čitaj→malih PB-ovaca).

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 6:16 sri, 21. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]O izboru:

Mene nis ne cudi. Vecina skupstine je puna ljudi koje nije briga. PBu stalno jedu iz ruke, za proracun, za nepriznavanje smjene i one monstruozne pravilnike kojima se uvodi diktatura i nedodirljivost PB-a, pa nereagiranje na financijsko izvjesce. Pa zasto ga ne bi i opet izabrali kad sve dopustaju svome svetom Petru... :roll:[/quote]
Steel, kako se saznaje (npr. na student.hr u komentarima) o novom predsjedniku nije odlucivala Skupstina, vec Predsjednistvo. Tamo sjedi 6 ljudi koji predstavljaju pojedine grupacije fakulteta. Drust.-humanisticke predstavlja tip s FOI-Varazdin, a vas predstavlja - Bezjak.

Glede Skupstine, odnos snaga je nejasan. Postoji barem nekoliko ljudi koji tu i tamo komuniciraju oko toga da je Bezjak losa pojava, ali dosad se nisu organizirali i pripremali za zajednicke istupe na sjednicama. Bezjakova vecina sastoji se od nekolicine ljudi koji sve to vode, zatim nekoliko sitnih dusa koje si poznanstvom s Bezjkakom (i slicnima) nadaju zele pomoci u zivotu, pa onda nekoliko sestara i djevojaka onih iz prve skupine, i nekoliko oportunista koji su nasli zajednicki jezik...

(Ponavljam,) jedan bitan problem je u [b]komunikaciji[/b] - kad skupstinari dodju na sjednicu izlozeni su hrpi dezinformacija ili pak uopce ne znaju o cemu se radi - ne postoje studentski mediji, itd. I zato kad vi dodjete s posve racionalnim argumentima da ste smijenili Bezjaka, oni to ne (s)kuze :(
steelworker (napisa):
O izboru:

Steel, kako se saznaje (npr. na student.hr u komentarima) o novom predsjedniku nije odlucivala Skupstina, vec Predsjednistvo. Tamo sjedi 6 ljudi koji predstavljaju pojedine grupacije fakulteta. Drust.-humanisticke predstavlja tip s FOI-Varazdin, a vas predstavlja - Bezjak.

Glede Skupstine, odnos snaga je nejasan. Postoji barem nekoliko ljudi koji tu i tamo komuniciraju oko toga da je Bezjak losa pojava, ali dosad se nisu organizirali i pripremali za zajednicke istupe na sjednicama. Bezjakova vecina sastoji se od nekolicine ljudi koji sve to vode, zatim nekoliko sitnih dusa koje si poznanstvom s Bezjkakom (i slicnima) nadaju zele pomoci u zivotu, pa onda nekoliko sestara i djevojaka onih iz prve skupine, i nekoliko oportunista koji su nasli zajednicki jezik...

(Ponavljam,) jedan bitan problem je u komunikaciji - kad skupstinari dodju na sjednicu izlozeni su hrpi dezinformacija ili pak uopce ne znaju o cemu se radi - ne postoje studentski mediji, itd. I zato kad vi dodjete s posve racionalnim argumentima da ste smijenili Bezjaka, oni to ne (s)kuze Sad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sljedeće
Stranica 14 / 15.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum